1. Hei jeg lurer på om du kan hjelpe meg litt, jeg har bleket hår (med 6%) med litt ettervekst og har egentlig mørkebrunt hår. Ønsker å la håret hvile litt og deretter farge det i en mer naturlig blond/mellomblond kald farge eller en kald lysebrun ask farge med lyse striper i stedet. Hvordan går jeg fram? Trenger sårt hjelp :/ Veldig viktig for meg å få en kald farge i håret uten rødskjær. Kan det beste evt være å stripe etterveksten fremover for å la håret hvile litt? Har du noen flinke frisører å anbefale i oslo akerhus området? På forhånd takk 🙂

  2. Hei!
   Nå som julebordsesongen begynner å nærme seg, så lurer jeg på om ikke du kan vise noen enkle, men elegante oppsett av hår som kan passe i slike anledninger?
   Hadde vært supert! 🙂

  3. Heei:)!
   Jeg bare lurte på om du kunne lagt ut noen fler bilder av deg med lyst hår og mørke striper:)! For det var utroolig fint, har litt lyst til å gjøre noe lignende..og hvor har du lagt til mørke stripene og hvilke farge er det. Jeg er har blondt hår og har lys til å ta mørke striper jeg også:)!
   Trenger et kjapt svar:)

  4. HEI!!
   Jeg skal til frisøren, og har lyst til å prøve fargen som du hadde når du var på ditt lyseste, med sånn mørkt felt under lugg og på sidene… men jeg vet ikke hvordan jeg skal få forklart dette til frisøren min slik at hun skal forstå.. kan du legge ut et innlegg om den frisyren? farge, og hva som er blitt gjort? DIGGER denne bloggen!! syns konseptet er sykt bra..og den hjelper slike som meg som ALDRI klarer å bestemme meg! hehe… DU hadde vært en knupp omm du gadd? tuuuusen takk :):)

  5. Hei Zølvi! Jeg lurer veldig på hvor man kan få tak i redken pure pearl.!? jeg har leitet lenge, finner den ikke! 🙁 Har du noen forslag hvor jeg kan få kjøpt den?
   På Forhånd Takk! 🙂
   M.v.h Benedicte

  6. Hei! Lurte på om du kunne vise noen hårtips for oss med litt høyt hårfeste eller store viker? Føler alltid at jeg må dekke vikene og “gjøre pannen kortere” om du forstår. Er den beste løsningen kanskje å klippe lugg? Liker godt å ha lang lugg nemlig… Har ellers veldig tykt hår, blondt.
   Tusen takk!!

  7. Hei! 🙂 Har du prøvd tigi bed head shampoo og balsamen? de store 750ml flaskene som fåes kjøpt på nettsalongen. Bruker den shampooen nå. Den lukter godt. Men kanskje mye parfyme i den.
   bruker ikke balsamen hver gang jeg vasker håret. Jeg bruker kms sin leave in balsam kur som ikke skal skyldes ut. Håret blir mykt og dufter godt. Men da det er tørt blir håret elektrisk.
   Har Hatt svart farget(butikk farge) hår som frisøren lysnet med lyse (gull) striper. Har nå latt håret få vokse en go del. etterveksten er ca 20-30% kanskje litt lengre. (Har langt hår.) litt oppklippt. ganske likt ditt hår. (Bare ikke like pent da 🙂
   Lurer på om den shampooen har noe med at håret blir elektrisk… Brukte Loreal og kms sine shampooer før jeg byttet til tigi. (bytter ofte,slik at håret ikke skal bli mettet.)
   Ser også at det er ganske mange som stiller spørsmål om håret sitt her, så jeg forventer ikke at du har tid til å svare. 🙂
   Men om du ser dette , så kanskje du kan lage ett eget innlegg om tigi produktene. Eller hvorfor håret blir så elektrisk.
   uansett tusen takk for at du har denne flotte bloggen. Den er verd og lese. 🙂 Hilsen Nina. =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg