HØSTHÅR!


Høsten er på vei og lyse hår blir mørkere i salongen.
Er du en av dem som tenker på å forandre farge til høsten?
Varmere toner, med highlights er flott, eller med mørkere ton i ton farger.

Rødfarger er alltid pop om høsten. Det finnes utallige flotte rødfarger. varme, kalde, oransjerød, brunrød, rødbrun osv..
Denne fargen er forresten kjempefin til blå øyner..

Er du lys kan du leke deg med farger i karamell, vanilje og toffe. Legg de som tynne foliestriper for å skape et lett spill, eller farge deler av håret med dem.

Mørke jenter kan boltre seg i deilige sjokoladefarger. NAM:)
21 kommentarer
  1. Jupp, tenkte faktisk å farge håret til tross for at jeg stripa det i slutten av juni… Rødfargen til Ashlee Simpson er kjempefin, men tenkte å farge håret i 7/47 (wella sin fra salong). Hva synes du om den?

  2. Hei 🙂
   Jeg er en jente på 13 år som har lyst til og klippe seg, men jeg vet ikke hvordan. Har litt lyst til og klippe håret til skuldra, men er redd for og angre. JEg har også sett folk som har hår til skuldre og har litt lengere lugg og rufsette hår. Hvordan lengde burde man ha denne høsten. Tror du at du kan lekke et innlegg om hår til skuldr?

  3. 🙂 Jeg ønsker at du kan lage flere videoer m makeup…..(hår)
   Har nesten sett alle videoene dine sjø….håper du kan gjøre det! <3
   Hilsen ida....trønderen!<3

  4. Hei!
   Jeg skal til frisøren på onsdag og har bestemt meg for å klippe meg kortere, har nå veldig langt hår, men tror jeg kommer til å klippe det et sted mellom skuldrene og haken. Er dette umoderne nå?
   Jeg lurte samtidig på, hva som er egentlig er høstens hårtrend når det kommer til bestemte frisyrer?

  5. Heisann! Jeg har lyst hår, noen sier jeg har Wella-reklame-lyst-hår, vet ikke helt om det er sant, men uansett så er det lyst. jeg er også veldig lys i huden, og har blåe øyner. Tror du utifra det jeg skreiv ville kledd hårfargen på det nest nederste bildet?
   Kan du svare meg på bloggen min? : )
   ttanker.blogg.no

  6. Hei! jeg har et spørsmål til deg.
   Jeg har alltid likt Ashelys rød farge. Syns den er nydelig og håre hennes ser helt fantastisk ut! Jeg er lys brunette å lurer på om jeg kan oppnå denne fargen? Er det mye jobb med en sånn farge? 🙂
   Awsome blogg btw 😀

  7. Heia. jeg vil gjerne farge håret mitt sjokoladebrunt. Hvordan kan jeg farge sjokoladebrunt hår hjemme?

  8. Jeg har selv rødt-brunt hår og det er min normale hårfarge. Men har alltid hatt lyst til å bli blondine men alle sier de er dumme he. Kanskje jeg skal farge håret mitt mørkere.? Jeg er spesiell lys i huden (noe som er vanlig for rødhetter) så er redd for å bli veldig lys i huden vis jeg blir blondine burde jeg da farge det ekstra lyst for at jeg ikke skal se så lys ut? Eller skal jeg farge håret mørkere? Ett utrolig vanskelig valg også har jeg fregner under øynene og på nesen ikke noe masse da men jeg pleier noen ganger å dekke det over med fondation men burde jeg ha lyst eller mørkt hår? plizz svar!

  9. Kan du svare på spørsmål folk stiller her?? Er selv veldig lys blond og varm hudtone. Lyse blå-grå øyne og noe fregner. Vil ha rødt hår som sier rødt. Hvordan farge vil du anbefale ? Forpigmebterer frisøren det før det farges da slik den skal sitte bedre ?? Håper du svarer!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg