1. Tusen takk for tipset! Jeg skal i 80 års dag til bestemoren min om noen timer, så dette var et bra tips ! Elsker bloggen din, btw! 😀 <3

  2. heisann 😀 eg lure på hvor du jobber henne i bergen hvor salongen din ligger, eg ha veldig lyst å klyppe meg hos deg 🙂

  3. Hvordan vet du om varmebeskytelsen din virkelig fungerer, har en fra salongen men vet ikke om den hjelper eller om jeg burde bytte til en annen??

  4. Kan du ha et inlegg på bloggen om kreppe tang? en som du vil anbefale liksom. Og vet du om noen butikker som har gode kreppetanger jeg liker ikke så godt og kjøpe fra nett, og jeg får ikke låv heller så helst butikker som ikke er på nett. 😀 Digger bloggen din så utrolig masse!

  5. Hei, jeg har ett spørsmål som jeg hååper du kan svare meg på!:) Jeg glatter håret mitt, og sliter med at håret får sånne “vipper” ut over dagen. Jeg kjøpte meg derfor KMS California Flat Out serien, i håp om at dette skulle hjelpe. Jeg brukte den for første gang igår, og det endte med at vippene ble verre enn noen gang. Hva kan grunnen til dette vere?:) Og har du noen andre gode tips til å unngå “vippene”?:)

  6. kult!
   JEG LURER PÅ OM BALSAM ER EN BRA VARMEBESKYTTENDE HVIS DU SKAL SLETTE HÅRET FOR BLONDT HÅR?!?!?!?!?
   ER DETTE SANT?????????????

  7. du har veldig bra videoer:)
   men kan du lage en ny bølgetangvideo for jeg finner ikke den første din?

  8. Hei! Jeg lurte på hvordan jeg kan lage beach hair når håret mitt er tykt, bustete og krøllette om det lufttørker? Har akkurat kjøpt en saltvannspray men det ga ikke særlig forskjell.

  9. er den sunsilk en bra varmebeskyttende spray?
   men jeg lurer på hvordan jeg kan ha håret mitt når vi skal feire mamma sitt jubileum og hvordan jeg kan sminke meg, jeg vil jo være litt ekstra fin da?

  10. Hei 🙂 synes videoene dine er kjempe bra men kan du væresåsnill å stoppe å bruke loreal produkter!?vet at du ikke gjorde d nå men jeg har set at du har gjort d før… Loreal er eid av Nestle! og Nestle deler ut gratis morsmelk på sykehus i afrika , når babyene skal dra fra sykehuset drikker de ikke lenger ekte morsmelk. Og da gir ikke Nestle bort mere gratis , da må fattige familier betale opptil 50 % av lønnen sin på Nestle morsmelk! og de som ikke har råd til d må se sine egne barn dø! !,5 millioner barn dør hvert år på grunn av dette! og Norge gir allerede 813 millioner til Nestle hvert år så jeg synes ikke du skal reklamere mer for Nestle!!! Jeg gjentar 1,5 millioner!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg