KONKURRANSE!!

JAAAAAAAAAA, du kan vinne denne paletten med øyenskygger fra THE BALM- shady lady.
 – fra makestyleshop.no!

Hva er din verste hårflause?

Det kan være en farge, klipp, styling eller noe annet snask;)

Skriv i kommentarfeltet og signere med navn + mail/bloggadresse.

Vinneren blir kåret mandag 26.07.2010

509 kommentarer
  1. PS: Tror ikke at jeg har hatt noen “Verste Hårflause” , har egentlig alltid vært ganske fornøyd
   etter at jeg har vært til frisøren , hihi 😀
   DIGGER BLOGGEN! <3

  2. Min verste hårflause må vel være da jeg farget halve håret rødt. Jeg har faktisk gjort det to ganger. En gang når jeg var sånn 6-7 år, da var det toppen av hodet. Så ikke ut altså! Senere når jeg var ca 10-11 år farget jeg fra midten av håret til tuppene rødt. Haha, det var jo så utrolig stygt.
   Krysser fingrene 🙂

  3. hmm…. Dette skjedde altså når jeg var 8 år (?) meg og ei vennine hadde lyst å prøve og lage hårsuppe .. haha , det var litt vilt ..:M og selvfølgelig måtte vi klippe mitt hår .. og hu var ikke særlig flink til å klippe , så hun klippa bare helt i det fri .. og jeg så ingen forskjell tror jeg .. men når jeg kom hjem . Så skreik mamma .. fy å grusomt..

  4. Haha. Jeg hadde nettopp hatt håret mitt brunt med litt rød-skjær i, da jeg skulle stripe det lyst. Min venninne klæsjet i fargen/blekinga etter at hun hadde dratt alt håret ut gjennom hetta, og etter jeg hadde ventet i 30-40min gikk jeg og skylte ut. Da jeg kom ut av dusjen og fikk tørket og fønet håret, var det ROSA. Ja, rosa. Huff… Det ble nok rett på butikken igjen (med lue på hodet!!!) for å kjøpe brun hårfarge. Jaja… Den dag i dag har jeg endelig klart å få det lyst igjen!

  5. Det er enkelt.
   På barneskolen fantes det en slik fargespray man kan spraye håret med for å få en annen farge. Vell, jeg farget håret i alle fargene som fantes der. Det var blant annet, blå, rosa, rød, sølvglitter, gul og grønn.. Såg ut som ett moster som nettopp kom ut av kloakken.. Og fargen gikk ikke ut før 1 uke etterpå.. Det var ikke sæli gøy å gå slik bladt folk må jeg innrømme.
   Ragnhild Røyseng, http://thasisters.blogg.no

  6. 2 år siaa, da hadde jeg klippt halve sia av håret mitt selv , også orka jeg ikke det andre.. ååh, det ble så stygt! endte opp med at mamma måtte ta den andre sia, huff!
   også da jeg hadde lus… jeg klarte å GLEMME å ta ut lusekuren før jeg skulle på skola, det så jo heelt fæælt ut, åsså stinka deet! blir såå flau nå i ettertid!
   [email protected] 🙂

  7. jeg skulle i bursdag der ‘alle’ skulle og når jeg ser tilbake på de 100 facebook bildene, var panneluggen min altfor lang og skeiv! det er den største hårflausa mi hvertfall..

  8. Skulle stripe håret for første gang hos en frisør. Tenkte det skulle bli brune striper, men endte opp med grå-blå…

  9. jeg var 9 eller 10 år, hadde kjøpt meg en krøllbørste. skulle lage krøller etter jeg hadde vasket håret også rullet jeg den helt opp til hodebunnen! så møtte jeg dra til byen får at frisøren skulle få den ut! kjempeflaut å gå i byen med enn børste i håret.. Det tok 2 timer å få de ut, de måtte klippe
   av “piggene” ! har aldri vært så flau ! ….

  10. Jeg har hatt KNALL rødt hår, og da mener jeg like rødt som julenissens lue. Så helt grusomt ut.. herregud som jeg skjemmes i dag, haha

  11. Mitt værste hårflause var en kveld jeg tok en dusj før leggetid, og håret mitt var helt vått. Jeg puttet en tyggis i munnen, og skulle ta den ut like før jeg sovnet. Men så sluknet jeg, og neste morgen våknet jeg til en gigant floke i håret hvor tyggisen satt fast. Var super flaut da de andre så det :o)

  12. Min verste hårflause? Hm, må være da mamma skulle gjøre noe med håret mitt(selvsagt dager før jeg starta ungdomsskola!), husker ikke riktig hva. Men hun rullet en stor lokk inn i en sånn rund børste, og fikk den ikke ut av mitt tykke hår igjen. Så hun måtte klippe det, og jeg endte dermed opp med at halve skallen var nærmest skalpert! Hadde kort gutteklipp på den ene siden, og hår til rumpa på den andre! Bedre gikk det ikke da mamma skulle jevne ut forskjellen med å leke frisør. Yeah, var glad i hatter, capser og bandanas den høsten gitt!
   http://trollieska.blogspot.com/

  13. Da jeg var hos en bekjent som var blitt frisør hun skulle få klippe meg.(stusse) Vi var hjemme hos hun siden hun ikke var på salongen. Hun begynte å klippe det gikk tre timer før jeg ble ferdig og da hun var ferdig hadde hun klippet 15 cm av håret. Jeg gikk ikke på skolen dagen etter siden det var så forskjellig på sidene. jeg måtte til en annen frisør som kunne bedre. Frisøren jeg gikk til nikket bare på hodet og sa ”dette skal jeg rette” Hun var kjempe flink. Jeg var sefølgelig ikke fornøyd med kort hår, men nå har det gått ett år og det har vokst litt:) [email protected]

  14. Jeg slet litt med luggen en morgen så jeg tenkte jeg bare nett skulle klippe den litt, så klarte jeg å klippe av nesten hele luggen … Ikke noe særlig fint …

  15. hmm.. mitt aller største hårflause var når jeg skulle farge håret mitt på ungdomsskolen. Hadde valgt en ganske mørk hårfarge. Glemte jo fullstendig å sjekke hva slags fargenavn(Stod jo violet black eller noe). Så jo resultatet at det var mørkt som jeg ville ha det,men så kom lyset på.. Da var det lilla skjær delux i det. Ikke nok med det så var det vinteren,og gjett hvilken farge som var på vottene mine.. LILLA.. Skal si jeg matchet her..
   Dessuten hadde ikke søsteren min fått fordelt likt utover,så enkelte deler av håret mitt var min farge(mot tuppene).
   Jeg var jo lei meg,ville forandre hårfarge.Men som foreldrene mine sa da du får kjøpe hårfarge selv.. Hadde fått penger av de til å farge håret.. Men ble vant til det,fargen gikk ut etter hvert.

  16. I begynnelsen av 8. klasse! Ganske nettopp begynt på ny skole hvor man plutselig er av de yngste, og hvor man heller ikke har rukket og bli særlig kjent med klassen. -13 år gammel med alt som hører til den alderen.
   Var hos en ny frisør, og hadde på meg den eneste røde genseren jeg eide (har aldri likt rødt i det hele tatt). Frisøren klippet i vei og tok godt i! Brått var det allerede tynne håret mitt veldig oppklippet, og nesten hele den lange luggen min borte. Men andre ord en virkelig kul og tøff look som hun vel mente passet til meg. Er bare det at jeg alltid har vært av den mer rolige typen. Men så kom sjokket; Stylingen! Håret som var klippet virkelig rufsete og “tøft” fra før ble nå enda “tøffere”.. før jeg visste ordet av det var luggen min farget rød!
   Glemmer ikke den påfølgende skoledagen med alle kommentarene og ikke minst blikka.. rolige og forsiktige meg.. Til min store lettelse oppdaget jeg noen dager senere at fargen gikk bort etter noen omganger med hårvask. Pustet lettet ut da ja!

  17. Da jeg skulle farge håret fra blondt til brunt med litt rød i…ble oransje 😛 men ble bra til slutt etter litt hjelp fra en vennine som er frisør 😀 lærer av feil….ikke farg håret selv 🙂

  18. Min værste hårflause var da jeg var ca 8 år gammel. Da fant jeg ut, etter å ha sett mange skrå pannelugger, at jeg skulle klippe en på meg selv. Etter en lang time på badet, fant jeg ut at jeg var passe fornøyd. Gikk ut, så på mamma og sa “Se hvor pent det ble!”. Hun knakk sammen i DEN latteren.. Trodde jeg skulle dø av flauhet.
   Dagen etterpå skulle vi å ta passbilde.. Tror du ikke jeg ble stuck med den panneluggen på passet mitt helt til jeg var 15? Hele den flaue opplevelsen i flashback hver gang jeg skulle vise fram passet mitt.
   For å si det sånn, jeg kommer ALDRI til å klippe min egen pannelugg igjen. Skjer ikke. Haha, den var taggete og alt for kort.

  19. For ca en måned siden skulle jeg stripe håret mitt sjokoladebrunt, men det ente med at jeg fikk gul/blonde stiper i mitt mørkebrune hår siden frisøren min hadde missforstått. Måtte heldigvis bare gå med det en dag 🙂

  20. Hmmm. Min verste hårflause.. Det var vel da jeg var 13 år, nektet å style håret, hadde kommunebrunt (?) hår og flatt midskille. Vrir meg når jeg ser bilder av det.. Nå bruker jeg heldigvis frisørprodukter, og farger håret i salonger.. takket være deg!

  21. bortsett fra alle de gangene jeg hadde fargestriper i håret eller farget håre både lilla og blått med hårmascara, skulle jeg for en gang skyld stripe det brunt.etter som jeg har bleika håret osv fra før av, skulle frisøren være forsiktig med fargen. frisøren er en av de BESTE si byen der jeg bor.
   men da jeg var ferdig og fikk se meg selv i speilet var håret mitt GRÅTT. å frisøren bare; he-he-he-he-he. jeg ble sååå forbanna og gadd ikke å gå på skolen med det første 🙂

  22. Jeg har langt og veldig tykt hår og på toppen av det hele er jeg veldig hårsår. Så når jeg var mindre gredde jeg en gang i uke eller noe kanskje. Og når flokene ble for store og jeg ikke fikk de ut gikk jeg rett og slett og hentet kjøkkensaksa og klipte av hele floken. En gang sovnet jeg også med tyggis i munnen og våkna med den i det forreste håret, og som vanlig bare klippet jeg av rett ovenfor tyggisen. Mamma fikk sjokk da hun kom hjem, men jeg skjønte ikke helt hvorfor, jeg hadde jo klipt mitt eget hår så mange ganger før. Etter det måtte jeg gre det vær dag, og da så jeg hvordan jeg så ut med litt kort hår her og litt langt hår her!

  23. Har en bedre!
   Da jeg skulle begynne i 1 klasse hadde jeg veldig langt hår, helt ned til rumpa.
   Dagen før jeg skulle begynne på skolen fikk jeg så lyst å klippe meg til skolestart.
   Mamma var ikke hjemme og pappa satt ved datamaskinen og jobbet.
   Jeg fant fram en saks på rommet mitt og klipte meg selv.
   Da mamma kom hjem trodde hun at jeg hadde klippet av helt inne ved hodebunnen, men heldigvis for henne så hadde jeg bare tatt frem håret å klippet det rett av!
   Mamma fant 23 cm i søpla neste dag :S
   Men ikke nokk med det så hadde jeg ikke klippet alt så alt var ved skuldrene bortsett fra midt på håret…det var like langt som før 😀
   Da mamma spurte hvorfor jeg gjorde det svarte jeg bare at jeg hadde sett noen gutter som dro jentene på førskolen i håret å det ville ikke jeg skulle skje – men mamma vet ikke enda at det var noe jeg sa for å slippe unna kjeft 😀
   Mamma bruker fortsatt å fortelle den historien til slekta :: Ganske flaut :$
   Gummifrosk: Tusen takk for påminnelsen 😀 <3
   INGRID .... [email protected]

  24. Herregud! Min største hårflause må være da jeg bestemte meg for å farge det naturlige platinablonde håret mitt mørkerødt omtrent rett før konfirmasjonen min! Det var så grusomt, men jeg i mitt lille, skrudde hode gikk rundt å faktisk trodde at jeg så bra ut! “Heldigvis” kom bestemor til unsettning å sa seg villig til å betale det som betales måtte for å få tilbake min naturlige farge. Det er et kapitel for seg selv – et rent helvette for både hår og hodebunn, men jeg ble da blond igjen i god tid til konfirmasjonen 🙂 Klem Tina

  25. Har vel egentlig ingen andre enn at jeg en gang i barnehagen da jeg skulle leke frisør og tok en neve med hår og bare klippet rett av. Mamma hang satt den i en scrapbook som jeg fikk se i konfirmasjonen min siden jeg hadde glemt det for lengst 🙂

  26. Uff, where to begin :S
   Når jeg var ca. 16år hadde ei venninne og jeg vært på fredags café på skolen (er oppvokset i Danmark, fredags café er på vidregående og er med alkohol), og selvfølgelig fått i oss en god del for mye øl. Da fikk vi plutselig den gode idéen, at vi skulle ordne håret mitt :S Mitt laaange fine hår, blei kort (de fleste steder any way) bleket og rødt i tuppene.. Venninna mi hadde ikke fått med seg håret i nakken da :S Som straff av foreldrene mine, måtte jeg gå med dette HELE helgen og 1 dag på skolen etterpå :O
   Det er den værste da! Og vi har ALDRI hatt sakse eller hårfarge fremme i beruset tilstand igjen.. Så vi lærte vel leksa vår :S Uff, det var fælt ass!!!! Selv etter 10år blir jeg fremdeles flau over hvor dumme vi var 😛
   En anden gang lærte jeg meg at farget og bleket hår og mye bading i klorin (sømmehallen), uten å bruke riktig shampo etterpå, gir grønt hår.. Og det er veldig vanskelig å bli kvitt igjen :S
   Håret mitt har måtte gå gjennom litt avhvert gjennom tidene 😛
   Og datteren min på snart 4år, tar desverre etter mammaen sin :S På bare de få årene ho har levd, har ho klippet seg selv x-antall ganger, HELT kort. + klippet en del andre unger i barnehagen med en PAPIRsaks!?!
   Og nei vi har ikke sakser liggendes fremme. Forrige gang ho klippet seg, klippet ho seg med en NEGLESAKS!! At det går an sier jeg bare, akkurat som ho hadde fått langt hår.. Igjen 🙁 Men ho klippet en nesten perfekt bob da 😛 Så det blei ikke så værst den gangen her da 😛
   Og nå som også neglesaksene (og alt annet som klarer å skjære eller klippe) er gjemt langt unna, kan ho få gå på do aleine igjen 😛

  27. var vell da jeg skulle bleke håret, har natulig lyslysblond men vill ha det enda lysere. Det bla helt gult! Toppen av alt hadde jeg skikkelig bad hairday på skolen den dagen… ble dritflau. men etter 2 dusjer men sölvsjampoo var det borte 🙂 vurderer faktisk farge det litt som ditt nå, bare med litt mindre brunfarge 😀 http://www.vedestig.blogg.no

  28. Det må vell være i 8.klasse da mamma skulle farge håret mitt, jeg hadde mørkt hår men denne gangen ville jeg ha det lyst. Lyst ble det ikke.. men helt gulrot oransje, kan gjette hva kallenavnet mitt ble på skolen? haha.. Utrolig flaut å se tilbake på bilder fra det, men kan jo ikke annet enn å le den dag i dag!

  29. Huff, det er ikke godt å si hva som er den største og verste hårflausa, men en ting husker jeg. Jeg skulle farge håret mitt (hjemmefarging, hurra), og hadde type bob-frisyre. For å si det sånn, det var ikke nok med to pakker med farge så tjukt som håret mitt er. I en hel dag så jeg ut som Cruella deville på håret (hun der med det duo-fargede håret i 1001 dalmatiner?) før jeg fikk mora mi til å kjøpe et par pakker til. Jeg så virkelig ikke ut, og at man aldri lærer.. Viste meg ikke offentlig kan du tro. Heldigvis har jeg ei venninne som er frisør som reddet håret mitt på salongen hennes før det ble enda mer katastrofalt.

  30. hadde vert hos frisøren og skulle ha håret oppklippt, tynnere og vekk med slitte tupper, det jeg fikk var så lite oppklippt som mulig, det var skrått bak der tuppene var tatt, HELT skeivt! så ikke ut! Fikk beskjed om at det ikke kunne klippes slik å slik, pga det og det! og det var rett før stengetid også! :p

  31. hehe, har ikke bare en hårflause jeg nei. Farget håre mitt rødt/rosa under når jeg var omtrent 7-8 år.. Det var jo pent . Også var det engang jeg og bestevennina mi bestemte oss for og bleike håret. Jeg hadde lysebrunt hår da, mens hun hadde mørkt. Resultatet ble skremmende. Ble da så jeg gikk med oransje hår noen steder og lysere andre plasser og slikt. Fargen ble rett og slett ikke “Jevn” Utrolig flaut.. Og etter denne katastrofen ble jeg redd for å farge det tilbake, siden bleiking sliter på håret, og dette ikke var første gang jeg hadde farget håret. Så jeg gikk med etterveksten i en ganske god stund. Den har heldigvis gått ut nå !! Dette var vell i 6 klassen eller noe slikt. Har ikke farget håret siden, bare stripet det!

  32. Har ikke noen sanne skikkelige kriser, men det var en gang.
   Jeg var kanskje 6-7 år, og satt og tegnet, eller farget. Uansett – det var en saks i nærheten, og siden luggen min hang litt over ansiktet/litt i veien, klipte jeg den rett av. Og når den vokste ut, gikk jeg rund med midtskill, og en liten “dert” med hår på midten. Dette skjedde faktisk litt senere også, da var jeg kansje 9-10 år. Hehehe 😀
   Hadde vært gøy å vinne, har aldri vunnet noe før (men det sier vell alle ? :p)
   KANSKJE JEG KAN FINNE BILDE AV DET? 🙂

  33. Jeg har to som jeg synes er mine verste! Det ene var en gang jeg skulle til byen på martnan, og jeg hadde allerede kommet ned til byen da en måse dreit i håret mitt! Andre gangen var da jeg skulle bli brunette etter å ha vært platinablond og håret ble knall orange midt i toppen av hodet!
   -kristin91.blogg.no 🙂

  34. Det må ha vært da jeg skulle farge håret mitt mørkt selv når jeg hadde lyst hår..det ble lilla!!!:)Holder megh til frisøren nå!

  35. da jeg var litn brukte mamma å klippe meg. da satte hun en bolle på hode mitt å klipte etter.. folk tok feil av meg å trodde jeg va gutt 😛 hehe.. FLAUT!!!!
   Silje Marie
   [email protected]

  36. det flaueste jeg kan tenke tilbake på er vel de 2 årene jeg hadde alle regnbuens farger i håret – ene gangen jeg hadde en blass, orange farge – i 3 mnd gikk jeg med den fargen… håret mitt var ihjelbleket,og håret var STORT. såg ut som jeg hadde orange afro.. 🙂

  37. Jeg hadde sett venninnen min klippe luggen, og såklart skulle jeg også prøve det samme en dag senere. Men det gikk ikke så bra skal jeg si deg! Jeg hadde “hårtusser” under panneluggen ganske lenge, enda er de ikke vokst helt ut. Å i tillegg kunne jeg ikke gå med panneluggen opp for da vistes disse tussene enda bedre(egentlig må jeg ha oppe luggen hele tiden, pga. jeg har en stor krevel i den i begynnelsen). Og dette er vel egentlig bare 1 1/2 år siden. Nå er jeg tretten!

  38. det var når jeg var 12 år eller noe sånt, at min kjære nabo ville farge håret mitt… med glansvask heldigvis, og hun fordelte det på toppen av hodet og skulle gre fargen ut med en børste. det endte med at ALL fargen i luggen, og det ble gullfarget
   det endte med at jeg het gullhår en ganske lang periode….

  39. Jeg har veldig langt hår og klarte å sette fast en rundbørste i håret mitt da jeg skulle føne det. Over halve håret ble én eneste stor floke og det tok flere timer før jeg fikk den ut… Måtte stresse med det og kunne derfor ikke gå ut å gjøre det og møte dem jeg egentlig var på vei til..

  40. Min største flause var når jeg kanskje 11/12 år .. Jeg var på besøk oss en venninne, vi lekte jo frisør som vi alltid gjorde og vi bestemte oss for at jeg skulle få striper, det vi fant ut at vi kunne bruke var en VELDIG rød lebestift .. jeg hadde lysebrunt hår , så alt det røde var ikke akkurat usynlig .. Vi prøvde å vaske det bort , men det gikk ikke så jeg ble veldig lei meg.. Når Mamma og pappa kom og hentet meg visste ikke de om alle mine fine striper så de hadde planlagt at vi skulle til byen , og der gikk jeg rundt med maaange knallrøde striper i håret … Huff maange rare blikk ! [email protected]

  41. Først prøvde jeg å farge håret brunt hjemme, men det ble helt tamt og slitt + fargen ble ikke gjevn. Så reiste jeg til frisøren for å farge det tilbake. (jeg har lys blondt) Da blandet fargene seg, så det ble oransj. Reiste tilbake å fikk fikset det opp med MASSE lyse striper, mini color og sølvsjampo, men måtte gå rundt i 2 dager med tam oransj farge som ikke hadde noe liv. Det er første og siste gang jeg farger håret hjemme!
   [email protected]

  42. hadde brunt hår, så skulle jeg farge det blondt og da ble jeg seende ut som en gulrot på hodet. veldig pent må jeg si ..

  43. Lang historie kort, jeg prøvde meg på rundbørsten, den satte seg fast, og jeg måtte gå med den i håret på skolen dagen etterpå fordi vi ikke fikk den ut. Utrolig flaut, fikk blikk overalt, og folk jeg ikke kjente kom bort å spurte hvorfor jeg hadde en børste hengende i håret.

  44. Da jeg var ute å gikk i byen , å ante fred og ingen fare , da jeg plutselig hører et “splash” ! Det tok ikke lang tid før jeg sjønte at en fugl hadde bæsjet meg i håret … Det var ikke lite ydmykende å stå midt i en gate å tørke fugleshit ut av håret !

  45. Min største hårflause skjedde da jeg var 17 år gammel, og hadde akkurat fått ekstensions som rakk helt ned til rumpa. Og med så langt hår, glemmer man og sette det opp når man skal på do, så tro det eller ei, håret ramla ned i do, og jeg merket ingenting, helt til jeg satt på verandaen hos bestemor (på middag!!) med så godt som hele familien rundt meg, og alle sammen lurte på hvem som hadde tråkka i hundedritt…
   Hilsen veldig flau!

  46. tror det var når jeg var 4, så hadde jeg så lyst på pannelugg. Så da gikk jeg på badet og tok fram saksa, og så klippte jeg HELT inntil hodet så den ”luggen” var ca en halv centimeter lang. og ikke lenger etterpå skulle vi i familien ta jule-bilde. eller så var det når mamma skulle lage lugg på meg rett før jeg skulle begjynne i 2.klasse. den ble helt skeiv. så da gikk jeg trampende og satte meg i en krå og var dritsur. haha, jeg har egentlig aldri vært så heldig med pannelugg.
   Navn : Rebekka Wærstad Aanvik
   Epost:[email protected]
   Blogg: http://rebekkawaa.blogg.no/

  47. min værste hårflause er ikke så veldig lenge siden. En veninne av meg var på frisørskolen, og jeg sa ja til å være modell for henne. Dette resulterte i at min veldig lange frisyre ble til en klipp rett under ørene fremme, og der ørene slutter begynnte frisyren å gå ned i en bitte liten v. ALLE LO AV MEG, mens jeg lå hjemme og gråt.

  48. Den gangen jeg stripet alt håret i TYKKE blonde og nesten svarte striper og syns det var såå fint. Hei sebra! Det var virkelig ikke pent. Hva tenkte jeg på? Hehe.

  49. før hadde jeg langt blondt hår (til brystet, anser det som langt!), og har alltid pleid og bare ta etterveksten selv, men en gang jeg gjorde det, kom det visst i hele håret, uten vilje, men det sleit nok til at etter par dager/uker begynte håret mitt og knekke av! hei kort hår! gå fra langt hår til brystet og til skuldrene nå er ikke like kult..

  50. det høres kansje ikke så flaut ut, men det var det!
   Det værtste er at det ikke er mer enn noen måneder siden , nå er jeg snart 14 år…
   Jeg skulle på juleball på skolen min og som mange andre ville jeg ha krøller. Men hva gjør man når man ikke har krølltang? Til slutt fant mamma en gammel varmluftsbørste som jeg skulle prøve, tenkte i hvert fall at jeg skulle få litt volum ; ) Mamma begynnte og alt gikk fint. Så ringte telefonen hennes og jeg skulle prøve selv. Jeg tok enten for mye hår eller surret håret galt eller noe siden alt satt fast og da mener jeg fast! Vi nådde så vidt knappen på børsten….
   Det endte med at jeg måtte gå på juleball, med en diger kladd av en topp på hodet , ikke særlig pent….

  51. Sommeren 2002… Jeg var 10 år.. Og tanta mi skulle klippe meg.
   Jeg hadde lange, lyse lokker, som jeg var svært stolt av. Hun skulle bare klippe av slitte tupper. Men jeg syntes det falt så mye hår på gulvet? Men jeg så ikke speilet og kunne ikke reise meg uten å få en saks i hodet, så jeg satt pent.
   “Sånn!” sa hun. Og jeg reiste meg…
   Ånei.
   Jeg kjente det ble varmt i kinnene. På hendene. Jeg svettet. De lange lokkene mine… Borte.
   Jeg hadde fått hår som gikk jevnt rundt RETT under ørene. Og du kunne brukt panneluggen som linjal.. Jeg hadde et litt rundt ansikt, noe som dere kanskje skjønner at ble STERKT framhevet med denne “frisyren”. Jeg kjente sinnetårer nedover ansiktet. Jeg rev meg i håret. Men jeg kunne jo ikke skrike, eller vise disse følelsene.. Tante synes jo jeg var så fin! Dette var en tung tid i min barndom, ventingen på at det skulle vokse ut….
   Hehe huff, for noen minner altså.. Nå satser jeg på at jeg glatt vinner! 😉
   Ragni
   [email protected]

  52. jeg skulle til frisøren å klippe meg, hadde sagt hvordan jeg ville at hun skulle klippe håret. Men det ble helt feil, jeg fikk en alt for kort frisyre. jeg turter ikke si noe da for jeg var liten skjenert 🙁 Da jeg møtte venninna mi senere på dagen begynte hun å le. Jeg måtte bare vente til det vokste ut igjen………..og det tok tid !!!!

  53. for et par år siden fant jeg ut at det var en god idé å ta antipermanent i en shabby butikk i et ganske shabby sydenland. for det første ble det ikke rett, for det andre så var håret mitt så tørt at det er helt sykt. håret mitt er fortsatt ikke bra.

  54. Jeg er med 🙂 Jeg har naturlig brunt hår, og har i flere år stripet det lysere ca 4 ganger i året. Så var det tilbud på en hårfarge – og jeg bestemte meg for å prøve for første gang å gjøre noe selv… Det burde jeg aldri gjort, hadde testet om jeg tålte fargen, men gjorde tydeligvis ikke det like vel. det klødde noe helt sykt! og håret mitt ble helt knall gult noen steder! det var utrolig stygt! aldri mer… Fra nå av er det frisøren som tar seg av mitt hår!

  55. Verste hårflause;
   må vel ha vært i 7. klasse når jeg skulle stripe håret hjemme. Det ble selvfølgeligelig utrolig gult!! Men det verste var at jeg synes det var dritkult, helt til jeg har sett bilder i ettertid såklart!

  56. det var en gang jeg kom på skolen ( det er litt lenge siden ) så hadde jeg stelt håre mitt kjempe fint syntes jeg da , så når jeg kom på skolen så sa alle wow har du ikke stelt deg ? har du just våkna eller , haha jeg ble så flau at jeg måtte si at jeg hadde forsovet meg og hadde ikke tid til å stelle meg , dette høres sikkert ikke så flaut ut men det var det . jeg pleier egentlig ikke bli så veldig masse flau egentlig . Have a nice day 😉
   NAVN : Janne Solås Rob
   E-POST : [email protected]
   BLOGGADRESSE : http://niiice.blogg.no

  57. Min verste hårflause var når jeg gikk på ungdomskolen. Jeg fikk håret mitt farget rødt, med svart lugg, og hvit,gul og oransje hairextencions. GRUSOMT å se på bilder fra den tiden. *rødme*
   Mail:[email protected]
   Blogg: mammazita.blogg.no.

  58. Jeg var hos frisøren så klippet hun nesten av all luggen min før hun fømte resten av håre til en afro, så der satt jeg uten lugg og det afro håret som hun måtte fikse:s sat der inne lenge… Men men sont som skjer;)
   Tina
   [email protected]

  59. min verste hår flause var når jeg hadde fått et loreal hår skum. Det kom ikke ut med en gang så jeg trykte litt hart, så kom det ut kjempe masse. Jeg ville ikke kastebort masse med å kaste det, så jeg tok alt i håret. Når jeg trodde jeg var ferdig med å fordele alt, gikk jeg opp og da sa mamma at jeg hadde en stor hvit flekk i bak hode 😛 Tok aldri så mye i håret igjen xD

  60. for to år siden engang i 8 klasse var jeg å veninna mi på hytta mi og vi kjeda oss veldig kan du si. Så vi kjøpte blekemiddel siden vi beggge var veinettet da. Også dro vi tilbake på hytta og startet prosessen. ( noe av det dummeste jeg har gjort!) altså, håret ble gult og noen steder oransjet.. Det så helt grusomt ut.. Men det verste var neste dag, vi pleide å sove lenge og jeg våkna av at ringeklokka plinga. Så jeg løp ned får å åpne. Selvførgeøig hadde jeg glemt at håret mitt så ut som et pisstrete, gult kråkereir og selvførgeøig var det han pent gutten i nabolaget som solgte aviser..! jeg døde nesten!
   så tips til alle som lurer på om de skal farge håret hjemme; NEI! Farg hos frisøren!!! Så slipper du slike pinlige flauser

  61. Har hatt en del hårflauser…. alt fra hjemmefarging som ble gult isteden for blondt til hairextensionclips som syntes…. Men en gang når jeg var liten, sånn 7-8 år, da skulle jeg bruke en rundbørste fordi jeg ville ha krøller….
   også snurret jeg luggen min inn i denne børsten og fikk ikke børsten ut av håret… mamma prøvde å få den ut, men det gikk bare ikke så vi måtte rett til frisøren for å få den ut. Var en av de flaueste bilturene til frisøren noen gang.. fikk skikkelig mange blikk… og flere personer lo av meg. Jeg ler av det den dagen i dag men på den tiden var det kjempe flaut. Fikk også en kjempe stygg pannelugg etter besøket hos friøsren.
   Har aldri lekt med runde børster siden.

  62. Haha. Da gikk jeg på barneskolen tror jeg. Sikkert 7-klasse ellernoe. Det var jo så kult å ha to svarte striper i håret (en på hver side). Vel…. Jeg hadde veldig lyst hår, og med to veeeldig synlige kullsvarte striper i håret. Du kan jo tenke deg hvor lekkert det så ut? Yuck. Tenk at jeg gikk sånn. Jaja… ;P

  63. Tja, jeg har hatt en del hårflauser opp igjennom med både klipp og farge, men jeg velger å ta et par andre hårflausehistorier. Jeg hadde veldig langt hår da jeg var lita og da hendte det seg at jeg klarte å kløne det til. Den ene gangen skulle jeg være med mamma å bake kake, men da jeg tok over den elektriske vispen klarte jeg å få vispa inn hele håret mitt. Så det ble visst ikke noen kake den dagen… Den andre gangen stod jeg nok en gang på kjøkkenet og lente meg med ryggen mot komfyren. Plutselig kjente jeg at det begynte å lukte svidd, og når jeg snudde meg så jeg at platen stod på og håret som lå nedpå var helt svidd av.
   Maritha, [email protected]

  64. Min verste hårflause skjedde i forgårs! Da jeg ENDELIG skulle gjøre noe nytt med håret mitt, ( har d alltid blondt) ville jeg ta noen brune striper på en frisørsalong. Etter 2,5 time i stolen, var jeg ferdig, og jeg syns d var helt greit, ikke KJEMPEFINT, men helt greit. Men da jeg kom hjem, så jeg i speilet, og håret mitt var jo grått! Jeg ringte salongen med EN gang de åpnet, og de sa det kunne forekomme i lyst hår. Denne dagen hadde jeg tom bursdag! Så de fikk fikset håret mitt etter enda 2 timer til i stolen! men det var ikke før på ettermiddagen de hadde tid! kjempeflaut å gå rundt med grått hår! selv om det bare var for en dag!

  65. skulle klippe ei vennine, skulle bruke effileringssaksen for å lage støttehår, tok opp en godt passe men tok feil, ikke effileringssaksen men den vanlige…..ops!!!!!

  66. Min verste hårflause var da jeg klippet meg UTROLIG kort, like kort som broren min har nå. + at jeg hadde krøller og jeg skal love deg at jeg så ut som en sau.

  67. min største flause var da jeg var yngre og gikk på barne skolen. jeg hadde gått å lagt meg med vått hår og tyggis i munnen. da jeg våknet dagen ettter med hår i alle kanter og midt i alt hang det tygis i halvparten av håret mitt. jeg trodde jeg hadde fått all tyggisen utav håret, men da jeg kom på skolen spørte alle hva det ekle hvite klisteret var som jeg hadde i hestehalen. var sååå flau da jeg gikk rundt om kring på skolegården med tyggis i håret.
   å som om ikke det var nåkk, da jeg kom hjem prøvte mamma å ta det utav. hun klarte det ikke å det eneste vi kunne gjøre var å klippe det.

  68. Hei! Da jeg var lita hadde jeg svært stor hårvekst, hadde så langt hår så mamma måtte klippe meg når jeg var 2 år. Hun begynte sakte men sikkert å klippe runden rundt, når hun trodde hun var ferdig merket hun at det var skjeivt, så hun måtte klippe litt mer å mer, tilslutt var jeg så godt som skalla! med 7 cm hår igjen på skallen, var jeg ganske så lei meg kan du si! Heldigvis går jeg hos frisør nå, og ikke til mamma! : ))
   Kristine
   [email protected]

  69. Min verste hårflause er da jeg fant ut at jeg skulle prøve skrujernet i håret, så satt den seg fast! Mamma måtte klippe den ut, og jeg måtte gå med nesten hår på bare den ene siden, i maange år:(

  70. hmm.. min største hår-flause må vell vere den gangen jeg sovna med en STOR hubba bubba i munnen. Da jeg våknet kjente jeg noe vått, klissete og ekkellt mitt på bak hodet mitt. Ja , jeg hadde klart å sette fast tyggisen min i håret … la oss bare si at det ble ikke noe pent syn da jeg måtte klippe vekk en stor tjafs mitt på hodet mitt! :p

  71. Min hårflause.
   Jeg hadde først brunt hår, så fant jeg ut at jeg ville farge det blondt, for alle andre hadde liksom helt platina blondt hår, det var liksom inn. Jeg tenkte jeg like godt kunne farge det hjemme med blonderings middel som min mor hadde kjøpt i butikken, jeg trodde det var like greit å farge det hjemme, jeg var litt redd for at frisøren ikke ville gjøre det siden det er så skadelig. Men jeg måtte først klippe tuppene, siden de var slitt fra før, så jeg gikk til en frisør og gjorde det. Frisøren klippet meg kjempe kort, håret nådde ikke skuldrene en gang, jeg var misførnøyd, men jeg tenkte at det ble sikkert fint når håret ble blondt. Dagen etter farget en veninne håret mitt blondt, og resultatet ble ORANGE!! .. Jeg var så stygg på håret, helt kort orange hår!
   Uansett hvor jeg var så sammenlignet alle meg med KARIUS OG BAKTUS! ..
   JEG SKAL LOVE DEG AT DET VAR EN SKIKKELIG HÅR FLAUSE 🙂

  72. En hjemmefarging som endte med svart hår….etter det har det bare blitt farging hos frisør på meg:-)
   Takk for mange supre tips her på bloggen!

  73. Min verste hårflause må vel være at jeg hadde helt fint blondt hår, og for så å farge det helt svart. Med hjemmefarge.. Jeg gikk til frisøren for å få det blondt igjen, og endte opp med oransj første gangen, grønt andre gangen, og lilla tredje gangen. NÅ er jeg endelig blond igjen! 😀
   Kjempe bra konkurranse! Denne øyenskyggen fra Shady Lady har jeg ønsket meg leenge, men den er så dyr : /

  74. jeg var 13 år og skulle klippe og farge håret mitt i smug, fordi jeg skulle overraske mamma over hvor flink jeg var. jeg hadde litt lengre enn skulderlangt hår som var i askeblod farge. ( jeg skulle bli frisør på den aldere ) jeg satt hjemme på stua med en sløv kjøkkensaks i hånden, først skulle jeg stusse håre litt. jeg skulle virkelig stusse det litt, men jeg klippet det slik at håre var litt lengre ned enn ørene mine. og det verste var at jeg ikke klippet likt på den andre siden! så jeg gikk med en lengde på den ene siden og litt lengre på den andre, og håret bak hadde jeg ikke gjort noe med i det hele tatt, siden det var vanskelig å klikke håret som var bak.
   så skulle jeg klippet meg skrålugg, noe jeg ikke hadde. jeg begynte i lengden og klippet meg oppover (vist du skjønner.) da jeg var ferdig med å klippe luggen så var de korteste hårstårene på 0,5 cm .. det var helt tragisk. men jeg syns det var utrolig fint at jeg hadde klart å klippe meg selv. så var det farging som sto for tur, vi hadde ikke slik farging du får kjøpt på vita og cubus. jeg skulle lange egne farger som de lager på frisørsalonger. jeg brukte mamma’s to maskaraer som var i blå og svart. de lagde jeg fine og trykke striper med. så fant jeg konditor farge i skapet på kjøkkene, det kunne jeg også bruke! det bare klashet jeg oppi håret også. for å si det sånn, jeg så ikke ut! jeg blir så flau over å ha tenkt på at det har skjedd, å at jeg var 13 år! men men.. jeg skal aldri prøve det ut for å si det sånn.

  75. jeg var 13 år og skulle klippe og farge håret mitt i smug, fordi jeg skulle overraske mamma over hvor flink jeg var. jeg hadde litt lengre enn skulderlangt hår som var i askeblod farge. ( jeg skulle bli frisør på den aldere ) jeg satt hjemme på stua med en sløv kjøkkensaks i hånden, først skulle jeg stusse håre litt. jeg skulle virkelig stusse det litt, men jeg klippet det slik at håre var litt lengre ned enn ørene mine. og det verste var at jeg ikke klippet likt på den andre siden! så jeg gikk med en lengde på den ene siden og litt lengre på den andre, og håret bak hadde jeg ikke gjort noe med i det hele tatt, siden det var vanskelig å klikke håret som var bak.
   så skulle jeg klippet meg skrålugg, noe jeg ikke hadde. jeg begynte i lengden og klippet meg oppover (vist du skjønner.) da jeg var ferdig med å klippe luggen så var de korteste hårstårene på 0,5 cm .. det var helt tragisk. men jeg syns det var utrolig fint at jeg hadde klart å klippe meg selv. så var det farging som sto for tur, vi hadde ikke slik farging du får kjøpt på vita og cubus. jeg skulle lange egne farger som de lager på frisørsalonger. jeg brukte mamma’s to maskaraer som var i blå og svart. de lagde jeg fine og trykke striper med. så fant jeg konditor farge i skapet på kjøkkene, det kunne jeg også bruke! det bare klashet jeg oppi håret også. for å si det sånn, jeg så ikke ut! jeg blir så flau over å ha tenkt på at det har skjedd, å at jeg var 13 år! men men.. jeg skal aldri prøve det ut for å si det sånn.
   FEIL EPOST ADRESSE PÅ DEN FØRSTE KOMMENTAREN! har skrevet den rette eposten i feltet nå.

  76. Jeg ville ha krøller, og fant ut at jeg skulle ta permanent.
   Jeg gikk til frisøren og de søkte lærlinger, hun forsikret meg om at jeg fikk bestemme og at det ville bli gjort skikkelig.
   Jeg ble med, satt i 4 timer, og holdt på med å begynne å grine i frisørstolen.
   Jeg sa jeg ville ha store krøller, men jeg fikk små hårruller som var på tykkelsen med en Q-tip. Og ikke nok med det, men når håret var helt tørt begynte hun og koste det. Jeg har ganske tykt hår så når jeg kom (gråtende) ut så jeg ut som Kaptein Sabeltann, med et hår som stinket i flere uker etterpå.

  77. de var vell når storesøster skulle stripe håre mitt litt blondt. Og jeg har brunt, og stripene ble store, tjukke alt for blonde og det så grusomt ut!
   og jeg skulle vere brudepike i et bryllup om to dager.

  78. Hehe, min(e) verste hårflauser..
   Da jeg var 8-9 år så jeg mye på X-men, og der var en av hovedpersonene en veldig pen jente som hadde bob, med knallrødt hår og hvitt helt framme.. og, jada, her fikk jeg lurt mamma med meg til frisøren og fikk farget og ordnet det helt likt! Klipte bob, farget ca 6-7 cm helt gråhvitt framme fra rot til tuppene, og resten sjokkrødt! Har sett bilder i ettertid, og det må være noe av det fæleste jeg har sett!
   Og en gang da jeg var lei av håret mitt og fant ut at jeg skulle klippe det selv. Tok saksa fatt og skulle ha rett pannelugg. Klipte uten speil. Resultatet var at jeg hadde en skjev “pannelugg” på noen få cm bare (3-4?) som det var masse forskjellige lengder på.. men jeg var fornøyd da, hehe.
   Mvh Victoria 🙂 har ikke blogg!

  79. det var i 6 klasse og alle hadde midtskill. Håret mitt var blondt men under var det musegrått, og jeg hadde pannelugg. Jeg ville vere som alle andre og lagde midtskill. Jeg såg ikke ut. håret gikk ikke bak ørene mine så jeg festet det med en dalamantiner-klemme på den ene siden og en med regnbue på, på den andre siden. slik gikk jeg med håret mitt i ca tre uker før frisøren min sa den brutale sannheten om at jeg såg ikke menneskelig ut. Jeg endte da opp med sideskill som jeg har den dag i dag.
   Digger bloggen din, er innom hver gang jeg er på datan!

  80. jeg skulle årne håret på en vennine å da skulle jeg lage krøller. Jeg var hoss min farmor da , så jeg tok en sånn rund kam å surret rundt håret, så tok jeg oppi vann. Da jeg skulle ta ut kammen så satt den fast ! jeg vrikket å vrei men den satt bom fast! søstra til vennina mi hadde med seg en kompis som hun vennina likte, å han satt å lo av henne! plutselig ropte mamma at jeg skulle hjem, så jeg dro ifra henne med kammen i håret . daa jeg kom hjem fikk jeg veldig dårlig sammvittighet …
   ps: jeg har ikke blogg.

  81. En gang da jeg var liten så jeg gikk jeg til frisøren for å farge håret, blonde striper, det ende opp med gule, knasj guk striper, da jeg kom hjem var jeg så u fornøyd at jeg gikk på kjøkkenet og begynte å klippe håret mitt selv, og da jeg var ferdig, så det ut som jeg var skalla flere steder, og ganske skjeive lengder.
   M.V.H Isra itips.blogg.no 🙂

  82. Aldri gjort en direkte tabbe selv, men frisøren min gjorde:
   Da jeg gikk i 6-7klasse på barneskolen hadde jeg evig langt pent hår, og skulle til frisøren for å stusse det. Han som klipte meg tok saksen og kjørte på, og helt uten å spørre meg hadde han “stusset” håret til over skuldrene.
   Siden jeg har veldig tykt, luftig og noe krøllette hår er det veldig vanskelig å ha med å gjøre, og i den alderen har man jo ikke helt styring på dette med hårprodukter og stæsj, så jeg levde med halveis afro i nesten et år før det grodde litt ut igjen.
   Gråt i 3 dager.
   Nå er jeg 23 år, og har aldri gått til frisør siden pga angst. Nå vurderer jeg å se om jeg finner en frisør i Bergen jeg kan stole på til å klippe mg igjen da:)

  83. jeg har en jakke som trekker til seg alt mulig, fra støv til hår. i mitt tilfelle hår.. Jeg var på byen sammen med noen venner og familie. ¨Vi gikk rund og spiste, shoppa, drakk og koste oss. til slutt endte vi opp på en uterestaurant. Jeg hadde merket at jeg hadde fått noen blikk i ny og ne av forskjellige mennesker. Så plutselig sier mamma til meg; “åååh, Malin. Det ser ut som om håret har vokst ut av jakken på deg! Jeg ble kjempeflau over å ha gått med en hårball under armen hele dagen, og til seint på kvelden. Men egentlig, så var det bare håret fra hodet som hadde røytet av, og samlet seg der.. pinlig…

  84. Min værste hårflause skjedde likefør jul da jeg var ca 11 år. Jeg hadde bestemt meg for å få pannelugg. Frisøren min lagde pannelugg og det ble ikke noe fint. Jeg kledde det rett og slett ikke. Jeg hadde gått med pannelugg i 30 minutter da jeg delte den i to (jeg hadde midtskill) og dro håret bak ørene. Jeg gikk sånn i noen måneder til håret mitt ble langt nok til at jeg kunne lage en sidelugg isteden. Jeg syns håret er veldig viktig når det kommer til utseende. Alle legger merke til hvordan du ser ut på håret, så jeg prøver å alltid ta meg best ut. Nå har jeg funnet en fasong jeg trives med og jeg kommer til å beholde det sånn lenge. Aldri mer pannelugg!
   PS: digger bloggen din. Har lest den siden mars i fjor 😀

  85. Gikk i 8. klasse, hadde mørkebrunt hår og meget lyst på lyse striper. Dette var jo selfølgelig foreldrene mine i mot, men hva er venninnene til ? En vennine av meg ”foliestripet” håret mitt, noe som resulterte guloransjt halv krigshjelm på toppen av hodet. Frisøren lo godt da jeg satte meg i stolen for å fikse opp i påskehåret. Hehehhe 😉

  86. min største hårflause var da jeg var 14 år, det var sommer, sol og snart skoleferie. Jeg har alltid farget håret mye og nå skulle det bli blått! og blått ble det! men jeg krepa det, og tuperte det… jeg så virkelig ikke ut! hehe evig mobbet for den frisyren..

  87. min verste hårflause.. uhm, det trur eg må vere ein gong eg sku til frisøren og klippa meg, når eg va lita. eg hadde sagt at eg ville ha pannelugg, og lengden på håret mitt (var veldig opptatt av å ha langt hår når eg va lita). frisøren begynnte å kløppa meg, og tenkte nok yes, ikkje ei so e nåke storforlangandes.. heheh, men der tok ho feil ! eg kommanderte ho til alt. hadde ho ikkje klipt panneluggen akkuratt som eg ville, ja då måtte ho fortsetta kløppinge. og det verste var at kvar gong ho kløppa meg, så fekk ho berre lov å kløppa nåkre få millimeter.. når vi endelig skulle gå, seier mamma at ho likså godt kunne bestilla ein ny time om nåkre månader. då sa berre ho frisøren at ” tjaa, då trur eg de ska få ein an frisør.. eg har stått og kløpt på ein panne lugg i snart 3 og ein halv time no !” hahahah.. eg huksa ikkje dette her så utrulig godt,men mamma har fortaldt meg :- )

  88. Min verste hårflause er at jeg lot en vennine farge håret mitt rett før jeg begynte på frisørskolen, fargen ble helt grei men så skulle hun stripe det også! Hun la alle stripene helt oppe, “stripene” ble oransje og det ble ikke mye striper heller hele kronepartiet var oransj! Æsj, aldri mer hjemmefarging :p

  89. haha! jeg var i en berg og dal bane i Tusenfryd, som gikk skikkelig fort! så plutselig mistet jeg en rekke med klips som landet rett i ansiktet til en gammel mann bak meg :O
   – å herreguuud! jeg ble så flau.. det er nok min værste hårflause 😉

  90. Min størte hårflause skjedde i fjor, på våren en gang. Jeg skulle bo hos kusina mi og tanta mi en uke, for mamma og pappa skulle til Spania. Jeg har alltid hatt lyst til å farge håret, men jeg har aldri fått lov, så siden de var borte, så tok jeg sjansen. Jeg og kusina mi dro på H&M for å kjøpe hårfarge – uten å si ifra til mamma selvfølgelig. Jeg ville farge håret mitt litt mørkere brunt enn det jeg hadde, så vi kjøpte en mørkebrun hårfarge – trodde vi! Når jeg skulle skylle det ut, så trodde jeg at jeg så syner. HÅRET MITT VAR RØDT!! Knæsj rødt, og jeg skulle på skolen dagen etter. Gjett om mange stirra! Og når mamma og pappa kom hjem igjen, så fikk de sjokk. Og jeg fikk jo selvfølgelig ikke lov til å farge det tilbake, så gikk med hårfargen helt til det grodde ut ( det skulle egentlig gå ut etter 6 uker, men har FORTSATT en svak svak rødfarge igjen i håret ;S ) Håper dette aldri skjer igjen! GUUUUD så flaut det var!

  91. da jeg var 14 skulle storesøster mekke røde striper i mitt blonde hår. men så skjedde det noe, og hele topplokket mitt ble rødt 🙁

  92. Da Jeg var mindre ville søstern min prøve å klippe håret mitt, men vi brukte å krangle en god del, så da jeg endelig lot henne klippe meg, bestemte hun seg for å “ta igjen” når hun klippte meg. Hun klipte bort det lange flotte håret mitt og levnet igjen små tafser rundt omkring. Og i tillegg var dette midt i sommerferien, så den eneste frisøren som bor på hjemplassen min var bortreist og jeg måtte gå rundt med den fristyren i en månde og 4 dager, det var det værste jeg noen gang har opplevd

  93. Min største hårflause var vel da jeg var ca. 7/8 år. Tror det var søndag ellerno, og jeg var ganske så trøtt, men måtte se noe spesielt på tv. Så der satt jeg da, med en stor hubba bubba i munnen. Til slutt så sovna jeg, og dagen etter hadde jeg en svær floke med masse tyggis i håret. Mamma sa at vi måtte klippe det av, så klipping ble det. Gjikk rundt med sjikkelig ujevnt og skeivt hår. Og jeg hadde fortsatt litt tyggis igjen på enkelte steder. ^.^
   [email protected]

  94. Det må være den gangen jeg gikk i tredjeklasse hadde langt og fint hår også skulle jeg og mamma bake julekaker, også skulle jeg se hvor fort miksmasteren gikk også satt håret mitt seg fast i de greiene som snurrer rundt også ville ikke miksern skru seg av og pappa måtte komme og slite ut håret mitt, det var en skallet flekk i et års tid.
   eller så må det være den gangen i fjerdeklasse i den tiden drev jeg og spiste på håret mitt også var jeg hos en veninne som heter Vorin og vi satt og så på film for jeg skulle sove hos henne også plutselig gikk jeg på badet og kom til bake og sa : vååri, da hadde et hårstrå sotte seg fast i tunga mi og mamman hennes kom og så ringte hun mamma og hun kom også ringte de legevakta og de sa masse ting vi måte prøve men ingenting funka, så sa de at vi måtte komme og jeg og mamma kjørte dit og de sa at hårstråe hadde fått en knute på seg INNI tunga og de måtte nappe det ut!

  95. satt modell mens jeg gikk på frisørlinja. Er veldig enkel av meg og sjenert osv. Klippen jeg fikk var en blanding av alle klippeformene han fikk til å skvise inn. Det så ut som jeg hadde blitt klipt hjemme med en skjev bolle, han hadde klipt rett av over det ene øret, med en lang tust hengende ned og jeg ble barbert i nakken, men bare halve nakken! Kunne ikke gjøre noe med bollesveisen vettu! Dette ble farget svart og det var såpass at jeg ikke fikk gjort noe særlig med det. Jeg får jo spasmer om håret mitt blir for kort, så dette var ikke særlig populært. Et halvt år senere, når håret mitt hadde vokst sånn halveis ut igjen fikk jeg igjen spørsmål om jeg vil sitte modell, blir fortalt at det er en bob-frisyre og at de ikke kommer til å ta noe på lengden. Det ender med at de klipper av meg ALT håret. På det lengste var det fire cm. Tro meg, jeg målte! Det lille som var av lugg stod rett ut, og jeg følte jeg så ut som en gutt. Ble noen dager med gråting for å si det sånn. Det har endt med at jeg ikke tør å la noen røre håret mitt, bortsett fra en av mine beste venninner som får ta bittelitt i tuppene, men selv da sitter jeg omtrent og hyperventilerer :p

  96. Min verste hårflause er en gang jeg skulle bleke håret hjemme. Det var da jeg gikk på ungdomsskolen, og økonomien ikke var noe å skryte av. Så å gjøre det hos frisør var uaktuelt, og å betale 100 kr for en pakke med bleking var å strekke seg langt. Så da jeg hadde fått laget striper med blekingen, var det fremdeles mye middel igjen, så jeg klæsjet no det bare oppi. IKKE LURT! Folk spurte om jeg hadde farget håret, ikke stripet. Og det var i tilegg en veldig gulaktig farge:( [email protected]

  97. Min verste hårflause var når jeg var hos frisøren for mange år siden, å hu oppdaga eg hadde lus! Det var flaut det.

  98. da jeg fikk extencions med fargene rød, blå og lilla, og i tillegg kjøpte sånn “mascara” til håret i alle mulige farger. så ut som en levende fargekaltt men alle verdens farger oppi hodet!
   eller den gangen jeg fikk en impulsiv idé om å klippe håret mitt selv. “hadde jo gått bra når jeg klippet barbiedukkene mine.” jeg sier ikke mer enn at mamma bestilte frisørtime dagen etterpå, og frisørene (og kundene) i salongen, lo så mye at de knapt klarte å holde seg på bena! deretter ble jeg korthåret, fordi det var så mye å rette opp. hadde klippet sinnsykt skjevt!

  99. jeg var ca 7år og skulle for første gang gå til frisøren alene. mamma hadde snakket med frisørsalongen på tlf og sagt hvordan jeg ville ha det, for jeg snakket veldig fort da jeg var liten og hun var redd de ikke skulle forstå meg =) jeg hadde litt kort frisyre og skulle ha det klippet sånn rett undre øret (øreflippen) med pannelugg til brynene. men istedet klippet frisøren (med utenlands opprinnelse og ikke god i norsk!!) meg rett over selve øret, med barbert nakke og ekstremt kort pannelugg…!!!skikkelig potteklipp! jeg så helt forferdelig ut! det gikk noen år før jeg turde å gå alene til frisøren igjen!

  100. Da jeg var rundt 10 år satt mamma i papilotter for at jeg skulle få krøller.Sov med de om natta. Om morran tok jeg de ut og fant ut at noe av håret ikke var blitt krølla. Dermed tok jeg saksa og klippet at det håret som fortsatt var slett. Det ble kort hår på meg en lang stund etter det påfunnet:)

  101. Min verste hårflause må da ha vært en gang da jeg bestemte meg for å ta to feite dreadlocks i håret… To sånne pippi dreds.. Jeg angra skikkelig med en gang jeg fikk se resultatet, og det var helt jævlig å gre ut!

  102. Det må være da jeg for mange år siden fikk meg hockeysveis, fordi det var så innmari populært her jeg bor en stund. JEg gråt når jeg gikk fra frisøren, fordi jeg så ut som en guttunge på håret. I tillegg skulle ei venninne som gikk frisørlinja bleike lyse striper i håret mitt for at jeg skulle “føle meg mer feminin”, og det endte med at jeg fikk oransje hår. Huff og huff, du kan tenke deg hvordan jeg så ut 🙂

  103. Min værste flause va når æ gikk i 8 klasse.. Æ hadde skikkelig langt blondt hår, med naturlig og fint fall i. Æ hadde sedd ei som æ syns va så fin med kort hår. Så da fant æ ut at æ og ville prøv det. Æ klipte mæ passe kort, til haka ca.. Og det e det dummeste æ nån gang har gjort. Har enda ikke fått samme lengda som æ hadde, og nu e det gått 4? år.. Huff

  104. Tror min verste hårflause må ha vært da jeg klippet håret selv i barnehagen. Saksa var sløv og jeg hadde ikke speil, i tillegg var jeg fire år, så resultatet var lagt fra fint. Mamma tok meg med til frisøren etterpå, og jeg fikk kort hår.

  105. Min verste hårflause var da søsteren min skulle klippe luggen min “litt”. Den ble aldri rett, så den ble bare kortere og kortere. Til slutt var det bare en liten stuss av en lugg igjen. Følte det tok ALT for lang tid før den grodde tilbake. :p

  106. Min største hårflause var da eg skulle farge håret mitt blondt heime sjøl. Eg brukte ein av dei lysaste hårfargene, og resultatet blei gult og såg ikkje naturlig ut i det heile tatt. Også var eg så smart at eg dusja håret kanskje 5-6 ganger etterkvarandre for å få fargen ut igjen, men det funka ekstremt dårlig. Gult hår som ikkje såg naturlig ut. HÅRFLAUSE!!!!!!!!!!!
   [email protected]

  107. Da jeg var 6 år tror jeg. da skulle jeg og søskenbarnet mitt som er 3 år eldre leke frisør, da var det jeg som skulle være kunden. han klippet i vei, flink som han var og jeg ble storfornøyd, helt til jeg kom hjem og fikk se meg i speilet, hadde bare hår på den ene siden av hodet ca.
   Mamma begynte å gråte. Før jeg hadde vært hos “frisør-søskenbarn” hadde jeg langt tykt hår, over hele hodet.

  108. Min verste hårflause må ha vært den gangen da jeg plutselig ville ha håret blondt, fra veldig mørkt med masse rødskjær. Hadde ingen peiling på bleiking, så etterveksten ble helt platinablond, slik jeg ville ha håret, og resten ble helt pippi langstrømpe-orange. Det tok ikke lang tid før jeg farget det brunt igjen. Og nå vet jeg at bleking har frisørene mest peiling på 🙂

  109. Min verste hårflause var dagen før klassebildet.. da hadde jeg håret i lange fletter, og mamma bakte på kjøkkenet. Jeg var ikke så stor, og nysgjerrig på hva det var som bråkte så fælt. Så jeg hentet en krakk og så nedi mikseren… svoosjh, så var jeg fri for hår og fletter : p Og siden dette var på kvelden, så måtte mamma prøve å få håret mitt så jevnt som mulig til klassebildet x) huff, vonde tider 😛

  110. Jeg var vel 4 eller 5 år, gikk i hvertfall i barnehagen og jeg våknet før alle andre en dag. Jeg syntes håret mitt var litt for langt og fant saksa til mamma i en skoff på bade. Jeg stilte meg foran speile i gangen og begynte å klippe tuppene og det ble ganske kort. Da mamma våknet fikk hun sjokk og prøvde å gjevne det ut litt, men det ble ikke så bra, så jeg endte opp hos frisøren. Håret rakk så vidt til ørene!!

  111. Dette er ganske flaut fordi det var i fjor.. Det var da det var så populært med rett-av pannelugg, og jeg ville selvfølgelig hive meg på bølgen og skaffe meg en selv. Jeg fant frem saksa og klipte luggen rett av.. Uff, den var så tung, og den var ikke rett engang.. Liksom litt hakkete! Skjønner ikke hvordan jeg torde å gå med den !!

  112. Dette er ganske flaut fordi det var i fjor.. Det var da det var så populært med rett-av pannelugg, og jeg ville selvfølgelig hive meg på bølgen og skaffe meg en selv. Jeg fant frem saksa og klipte luggen rett av.. Uff, den var så tung, og den var ikke rett engang.. Liksom litt hakkete! Skjønner ikke hvordan jeg torde å gå med den !!
   [email protected] 🙂

  113. Dette skjedde meg da jeg var ca 5 år eller noe. Pappa skulle ta meg med til frisøren for første gang, for det var alltid mamma som fulgte meg. Jeg hadde langt blodt hår som jeg var veldig stolt av.
   I frisørstolen klarte jeg selvfølgelig å sovne og da jeg våknet opp hadde frisøren klippt GUTTESVEIS på meg!!! Jeg har aldri vært så lei meg noen gang og gråt og gråt når jeg kom hjem til mamma. Etter dette fikk pappa aldri følge meg til frisøren igjen!
   [email protected]

  114. Tja. min værste hårflause var vel for to år siden, da jeg skulle krølle håret til en fest, har så tykkt hår at jeg må ha ekstra varmt krølljern. Så krøllet jeg en del av håret, men lot krølljernet sitte igjenn for at det skulle blir ordentlig krøll,som varte, spraya på lit ektra masse med hårspray og gikk på begynnte å sminke meg, pluttselig lukta det røyk. også jeg la merke til en lite flamme i håret, den var ikke så stor, og jeg fikk slokket den, heldigvis var det bare den nederste delen som hadde begynnt å brenne,så jeg fikk klippt det bort(med en kjøkken saks, hehe enda mer flause) så ikke helt bra ut på den festen men slik går det.

  115. Var hos frisøren, de skulle klippe meg.. og når jeg kom hjem merka jeg at de hadde klippt litt for kort på krona, så det stod sånne hårtuster ut fra hodebunnen. Fikk de ikke ned med noen ting 😛 kjett å gå rundt sånn 😛 men har heldigvis vokst ut igjen nå:)

  116. Jeg har hatt mange merkelig frisyrer, noen med vilje andre ikke. Men de fleste av disse var da jeg var liten, jeg var jo altså ikke flau over det der og da, så jeg synes ikke det teller som en flause. Men for tre år siden så skulle jeg farge håret mitt skjokoladebrunt, det endte selvsagt oppp med å bli svart. Og når jeg komm på skolen dagen etter skulle vi selvsagt ta bilde, det var vinter, jeg var ung og dum og hadde litt for mye eyeliner på og resultatet av dette sammen med det svarte håret var at jeg så ut som en skikkelig emo på bilde. Jipiii:)

  117. dette må være det fløueste hår knipa jeg har hatt, og jeg har hatt et par 😛 uansett
   Da jeg var liten hadde jeg hår ned til rompa, så har jeg alltid hatt ganske tykkt hår så det hang rett og fint.. ingen krøller eller bølger.
   Så hadde jeg og kusina mi sett noen kjempe fine hårfrisyrer på tv, og slik ville jeg også ha. Da måtte jeg skaffe meg krøller.. Så vi gikk på bade, å der fant vi en rund helt vanlig børste.. så tok jeg å rullet denne inn i håret mitt for å få krøller, men så endte det med at den satt fast. Da fikke jeg panikk å begynte å grine, jeg var livredd for at jeg måtte klippe det, for jeg elsket håret mitt! :p
   Så kom mamman min hjem minutter etter det skjedde og brukte ca et kvarter på å få ut børsten! Noe som var ufattelig smertefult.. :p
   Når hun hadde fått den ut måtte hun løpe på jobb igjen.. Men jeg ville fremdeles ha krøller! så jeg rullet børsten inn håret igjen! å den satt fast.. Så begynte jeg å grine igjen!! så klikka bror min som lå og sov i etasjen over, ( noe vi ikke visste. Vi trodde vi var alene hjemme ) så kjefta han på meg for at jeg hylte sånn.. så måtte jeg bare stoppe å få børsten ut igjen som tok enooorm lang tid.. Etter det rørte jeg ikke en børste på leeenge! så det endte med at jeg fikk en enorm stor floke i nakken så mamma måtte klippe av håret til slutt da.. ;P
   http://znuffleupaguz.blogg.no/

  118. Det var den gangen eg klipte håret mitt veldig kort for å være like trendy som alle andre tenåringane. Haken var berre at eg er tildelt ein heil del viltre krøllar, så det endte med grining hos frisøren, nesten skulking av skulen og masse hårklemmer i heile håret resten av året. Aldri meir så kort hår!

  119. jeg skulle klippe lugg når jeg var liten, så ble det en stygg lugg fra kronen av hodet og ned til brynene. STYYYGT! huff, det tok laaang tid før det vokset ut slik vi kunne fikse det.

  120. det må være når ei vennine av meg skulle bleke håret mitt, det ble gult/oransje med brune flekker.. gjikk på skolen dagen etter med lue og direkte til frisøren og farget håret brunt, ALDRI igjen!

  121. da jeg var i 5-6 års alderen klipte jeg meg selv litt mye .. åsså løp jeg inn i klesskapet fordi pappa kom rasende etter meg .etter det har jeg ikke turt og røre en saks oppe i håret hjemme !! 🙂
   (håper jeg vinner )

  122. Min verste flause må være den gangen jeg skulle farge håret blondt. Altså farge og ikke bleke, og håret var svart fra før. Håret ble oransje og slik gikk jeg faktisk i noen måneder. Når jeg tenker tilbake på det blir jeg ganske flau :b

  123. Jeg skulle stripe håret mitt med hjemmestriping, en venninne gjorde det på meg. Så var tiden inne for å skylle ut og ta av hetten. Det som skjedde var at venninnen min dro av hetten FØR hun hadde skylt ut fargen og sliukt, noe som endte med at 1/3 av håret mitt røyk av, og havnet på gulvet i dusjen. Jeg hylte til og var på gråten, for jeg hadde jo nesten ikke hår igjen. Det var nå i år, så håret mitt er vel ikke akkurat perfekt igjen…. Jeg har ekstremt lite og tynt hår på hodet for å si det sånn :p

  124. min verste hårflause var vel i fjor rett før jul da jeg skulle farge håret mitt lys blondt. håret mitt var mørk blondt fra før av. jeg gledet meg skikkelig til å se det ferdige resultatet. når jeg hadde vasket håret etter fargingen, ble håret mitt knall GULT!!! jeg gikk med lue og hestehale lenge… en uke senere hadde jeg time hos frisøren. jeg visste ikke hvordan jeg ville ha det, men det kunne jo være det samme siden jeg HATET håret mitt fra før av. når frisøren var ferdig, hadde hun klippet håret mitt til over skuldrene, så hadde hun gradert det i tilleg! etter dette gikk jeg med lue helt til jeg fikk satt striper i håretså det ble mer den fargen jeg ville ha.

  125. Min værste hårflause var vel i 8. klasse da jeg skulle farge håret og klippe håret selv for første gang.. Kan si så mye som at håret ble knallrødt, pluss at håret var klippet i en rett linje til bak øret, der det gikk rett ned… Det så i grunn helt forferdelig ut!!

  126. Min ”verste hårflause” var da jeg var 4-5 år å klippte håret mitt selv og skulle stripe det, jeg klipte en helt forferdlig lugg som var helt skeiv og den var ikkje lenger en ca. 4 cm og håret såg ikke ut! jeg hadde prøvd på å klippe skulder langt hår, og måten jeg gjore det på var og klippe håret rett av. Så det ble slike små hakk over alt i hele håret. Og når jeg kom til stripingen da tok jeg mange fargetusja og begynte å farge det litt over alt. Og gjett om mamma å pappa fikk sjokk når jeg kom ut av badet ! – [email protected]

  127. Min største hårflauelse må uten tvil bli juleballet i 10. Klasse. Jeg hadde langt krøllete hår med masse hårspray og stæsj i. Under middagen lente jeg meg over bordet for å bli med på et bilde og det var da det luktet brent. Håret mitt brant og resultatet ble at jeg måtte klippe meg kort siden halve håret var brent opp.

  128. Hei! Det grusomste og værste som har skjedd med meg skjedde da jeg var rundt 13år, da hår og sminke skulle være perfekt før et diskotek. Jeg hadde innbilt meg at jeg hadde “for mye” hår vesiden av ørene mine (bekymringer som kun ei jente i den alderen kan ha). Så jeg bestemte meg får å klippe det jevnt og kort..og det ble litt til,og litt til osv. Plutseig var det kort og ujevnt. Så jeg BARBERTE håret. Herregud, skinna vesiden av ørene, og hår som va til midt på ryggen-lekkert;) det er det veste som har skjedd meg hvertfall! Så ikke ut:)- MVH [email protected]

  129. Min verste hårflause må være den gangen jeg ble lei av det blonde og ville ha tilbake det brune håret mitt. Det var vel kvelden før siste dag i 6 klasse, og dette ble siste gang jeg farget håret hjemme. dro på butikken og fant en ganske fin, mørk brunfarge. “Intense brown” tror jeg det stod på pakken. Dro hjem, tok i fargen med en gang, satt og ventet spent og fantaserte om hvor fin jeg skulle bli… Det ble langt i fra intenst brunt, men nærmere bestemt intenst LILLA ! Gud, så fortvilet jeg ble og som jeg gråt. Fikk knapt sove den natten, og vi som skulle på skogtur med skolen dagen etter! Og med den flaksen jeg hadde ble det jo så klart superfint vær og varmt den siste skoledagen, og siden solen skinte ble lillafargen enda mer tydelig da vi var ute. Det så jo helt tragisk ut, men likevel prøvde de andre seg med at ” det er jo ikke så ille da”. Ikke så ille?! Jo, det VAR ille. Virkelig forferdelig ille. Så bare for å ha sagt det: det var stekende sol, sikkert nesten 30 grader i skyggen og jeg gikk hele dagen i svart fleecejakke med hetta godt trykt over hodet. Verste dagen ever og dessverre glemmes den aldri! :S

  130. min verste hårflause var vell den gangen for ikke så lenge siden jeg ble klippet av en lærling, så dette var veldig billig da. jeg så jeg ville ha det litt rødbrunt, og klippen sku være en slags “bob”, men når hun var ferdig å farge så ble fargen tomatrød! og hun hadde klippet en skikkelig “bolle” sveis. så der gikk jeg skikkelig sur med illrødt hår og guttehår.. den frisøren skal aldri få klippe meg igjen!

  131. Min verste hårflauelse må vel være da jeg hadde mørkt brunt hår, også farget jeg det blondt, men det ble oransje-gult-blondt. Så rett og slett ut som en gulrot på hode.. Haha!
   -Charlene

  132. Dagen før jeg skulle begynne på ungdomsskolen skulle jeg til frisøren fordi jeg ville prøve noe nytt. Tante som er utdanna frisør har alltid klipt håret mitt så jeg gledet meg til min første frisørtime! Jeg bladde i en bok, som frisøren påstod at hun hadde lært å klippe fra på kurs, og fant frisyren jeg ville ha. En skikkelig kul og rocka en. Jeg hadde langt fint hår og frisyren jeg fant var også langt hår. Jeg satt i stolen og så håret mitt ble kortere og kortere. Kjente tårene pressa på, men prøvde å stole på frisøren. Når mamma henta meg knakk jeg sammen i bilen, jeg så ikke ut på hodet! Tante måtte bare komme til oss og prøve å rette litt opp på det forferdelige, men det var ikke mye hår igjen egentlig så hun gjorde så godt hun kunne uten å ta mer på lengden. Jeg ble mobba i 2år for det håret! Alle vet jo hvor viktig det er å se fin ut til første skoledag på ungdomsskolen, og det var bare det jeg ville også! Eneste andre frisøren som har fått klippe meg er samboeren til broren min, men det er egentlig bare tante som får klippe meg! Jeg går aldri til en ukjent frisør igjen.

  133. En gang jeg hadde dusjet på treningssentre så hadde jeg det litt travelt så jeg tullet håndkledet rundt håret/hode mens jeg kledde på meg. Når jeg skulle gå ut glemte jeg å ta av håndklede så jeg gikk ut med det ut i resepsjonen før jeg kom på at jeg hadde det på hode og dermed fortet meg å ta det av !
   -Ina

  134. Min verste hårflause var den gangen jeg bleket håret mitt selv (jeg har mørkt hår). Kom på jobb dagen etter, ingen kjente meg igjen og ingen synes jeg var fin på håret. Fikk panikk og gikk til frisør. Var ikke vanskelig å få time med en gang, frisøren kalte sammen alle ansatte og sa: her en en som har eksprimenter hjemme og fått et forferdelig resultat. Måtte pigmentere og farge håret tilbake til min egen farge, det tok flere timer og kostet med dyrt. Kommer aldri til å bleke håret mitt selv igjen.

  135. hei, min største hårflause var når venninna mi klippa pannelugg til meg, uff. Hun hadde gjort det på seg selv, og det ble ganske stygt på henne. Men jeg tenkte hu var bedre hvis hu gjorde det på meg, men neida. Fikk skeiv og stygg lugg. Og når jeg kom til frisøren spurte hun om jeg hadde klippet luggen selv, jeg ble sykt flau !
   -johanne

  136. Min verste hårflause var vell da jeg satte fast en tyggis i håret og skulle klippe det av selv, for jeg ville ikke at mamma skulle vite det. Så da tok jeg kjøkkensaksa og klippet det over, trodde jo at ingen ville se det. Det endte opp med at jeg måtte klippe hele håret mitt kort 😛

  137. Det var en gang jeg var hjemme også kom den 6år gamle nabojenta til meg. Så ville hun prøve å fikse håret mitt. Også hadde hun sett på den reklama på tv-en der det er en gutt som har antenne i håret (altså brukt gelè i håret) så hun ville prøve det på meg. Hun spurte om hun kunne få låne gelè av meg og jeg svarte jo selvfølgelig ja, for jeg tenkte at hun kunne jo ikke gjøre noe galt med litt gelè, så hun fikk låne litt. Også så jeg meg i speilet da hun var ferdig, men jeg så ikke antenna da. Så jeg syntes det var fint! Så skulle jeg på byen med ei venninne også var det så mange som pekte på meg men jeg tenkte ikke noe mer på det. Også sa venninna mi at jeg hadde en antenne i håret…. Da ble jeg flau… Da jeg kom hjem så så jeg meg i speilet en gang til å da var den SKIKKELIG høy!

  138. Jeg har 3 hårflauser jeg kan fortelle om 🙂
   Den ene :
   Jeg var 6 år, søstera mi var 8, og vi skulle leke frisør, og sa ikke noe om dette til mamma da. Vi gikk på kjøkken og hentet saks, og alt som var nødvendig, og begynte å klippe. om ikke lenge kom mamma inn og så dette, og da ble det kort hår på både meg og søstera mi :p
   Den andre :
   Jeg hadde nettopp flytta og noen venninner av meg skulle farge og klippe håret mitt. Vi gikk ut for å kjøpe farge, og kjøpte en som var litt mørkere enn min. Denne fargen ble da mye mørkere, og veldig brun, så da jeg skulle farge det tilbake til blondt en periode senere, måtte det mildt sagt MYE farge til.
   Den tredje :
   Jeg skulle bleke håret mitt, og hadde enda litt brunt i det. Vi farget det mange ganger, men det ble aldri skikkelig blondt igjen. Så vi tok en sjanse til, og jeg endte opp med GULT hår. Og dette måtte jeg gå på skolen med.
   Marita, http://www.mylifemarita.blogg.no

  139. Jeg husker at som barn så elsket jeg å se på mamma sminke seg og spesielt når hun fønet håret med sånn rull børste. Jeg var rundt 9 år gammel og skulle føne håret slik mamma gjorde. Selvfølgelig rullet jeg børsten hele veien opp så den satte seg fast. Mamma som ikke var hjemme på denne tiden, besvimte når hun kom hjem etter på og fant ut at datteren på ni år som hadde hår helt ned til rompa hadde en stor flekk på hodet som var helt skallet. Jeg tørte ikke å si at jeg hadde klipt håret på skolen så jeg sa at hamseteren min hadde spist det… Hvor idiot går det an å bli? :S

  140. Min største flause var vell når jeg absolutt ville ha NOEN (altså fire-fem stk) tynne, røde striper i det nokså mørkebrune håret mitt, men da jeg var ferdig hos frisøren og hadde tatt en ordentlig titt i speilet var nesten hele håret rødt.. Ikke særlig fint..:-)
   – Mari Eide, [email protected]

  141. Min største hår flause må være da jeg var 4-5 år, jeg hadde et langt, blondt og vakkert hår men en kveld da mamma og pappa var borte klatret jeg opp på kjøkken benken og hentet kjøkken saksen og bestemte meg for å gjøre det litt kortere. Da mamma kom hjem løp jeg bort til henne med nesten alt håret borte. Det var kortere en pappas.
   Mamma gikk i taket og kjørte meg til frisør med en gang. Da vi kom frem sa frisøren: ÅÅ, så søt gutt dere har.
   Lise Bolkan
   [email protected]

  142. jeg satt hos frisøren og FRISØREN min oppdager at jeg har lus !! men hun er da ikke sikker så hun roper på en annen frisør, og tilslutt står det 3 frisører rundt hodet mitt og sier at jeg har luse egg og mest sannsynlig levende lus. Hun hadde klippet en del, så hun måtte klippe meg ferdig, og jeg var så flau. Har kunn hatt lus en gang og det var denne gangen..

  143. Min største hår flause må være da jeg var 4-5 år, jeg hadde et langt, blondt og vakkert hår men en kveld da mamma og pappa var borte klatret jeg opp på kjøkken benken og hentet kjøkken saksen og bestemte meg for å gjøre det litt kortere. Da mamma kom hjem løp jeg bort til henne med nesten alt håret borte. Det var kortere en pappas.
   Mamma gikk i taket og kjørte meg til frisør med en gang. Da vi kom frem sa frisøren: ÅÅ, så søt gutt dere har.
   Selv i dag blir jeg mobbet av familien min for det. Så nå plages jeg med å få det så langt som jeg vil ha det:P
   Lise Bolkan
   [email protected]

  144. Hei !
   Da jeg gikk på barnehagen fikk jeg av en merkelig grunn lyst til å samle på hår. Jeg måtte ha med mitt eget hår i samlingen, og fikk ei venninne til å klippe meg. Dette gjorde vi på barnehagen i et lekehus, og passet på slik at ingen voksne ville finne oss. Hun klipte av meg masse hår, og mamma ble rasende da hun så det. De voksne i barnehagen ble også ganske lei seg for at de ikke hadde passet på oss godt nok, slik at de kanskje kunne ha oppdaget det før det var for sent. Da jeg kom hjem måtte jeg rett til frisøren for å rette opp, fordi det hadde blitt ganske så ujevnt. Håret mitt ble kjempekort etterpå, og jeg måtte på nytt spare til langt hår.

  145. Haha.. Jeg og en venninne var i London (klassetur) og hun så SYK ut på håret. Vi skulle på shopping, og håret stod i pissevinkel. Hun hadde det i hestehale og etter en lang stund på sightsingbuss såg det ikke ut i måneskinn. Greia var at hun ikke visste det. Bare jeg (slem som jeg er, hihi). Så sa jeg til henne: Du er fin på håret! (litt ironisk) HUN skjønnte ikke ironien og gikk sånn eg god stund blant kjekke gutter og det hele 🙂
   Helt til hun så seg selv i speilet: “Kunne du ikke gitt beskjed da!?”
   *Fnis*

  146. Ønsket forrandring i tilværelsen og bestemte meg for å farge håret fra blond til ganske mørk brun (på grensen til svart). Skulle selfølgelig spare penger, så gjorde dette heime.. Etter å ha dekket heile håret med farge hadde eg fortsatt litt igjen i “hårfargeflaska”, og tenkte : “hmm.. can’t waist it…”, så eg farget like godt AUGEBRYNA også med SAMME fargen!!! Hadde eit lite “blondt” augeblikk der kan du sei.. HJELPE MEG for en tabbe. Skal sei den fargen satt godt i ! ALDRI MEIR !

  147. Jeg skulle begynne i 7. klasse og ble da en av de eldste på skolen… da ville jeg også fikse litt på hårfargen. jeg gikk da og kjøpte en blond hårfarge bare for å lysne litt opp, men det ene problemet var at fargen ble gul med orange striper rundt over alt. jeg er også født med naturlige krølller, noe som vil si at jeg kan få en gansje så BAD HAIRDAY! håret var bltt så krusette og sto rett opp og til alle kanter, ingenting funket på det..og jeg måtte forte meg så jeg rakk skolen. der sto jeg da mitt i den nye 7.klasse rekka med gult hår med orange striper, håret rett opp og ut til alle kanter. da kom en gutt i klassen ” hvilken temperatur satte du vaskemaskinen på?”
   [email protected]

  148. da verste som har ramma meg, var at for ein del år tilbake. var irritert på noken og gjorde eit forsøk i å skremme dei – me ei saks. men alt endte i flause for meg.
   ditta skjedde: eg sa: ska eg klippe deke?
   mens eg vifta me saksa i handa, og eg ufrivillig klippte av alle dei lengste tjafsana, som endte opp i at eg måtte skamklippe meg. ..
   [email protected]

  149. Engang farga jeg håre mitt helt rødt! Alle sa at det va dritkult osv, og jeg trodde på det.
   Når farga hadde gådd ut så farget jeg håret mitt rødt på nytt igjen, siden alle syntes det var “dritkult”. Men jeg fikk høre etter på at det bare var tull! flaut ja..
   [email protected]

  150. Min største hårflause må er da jeg var i kirka og skulle se på at søskenbarnet mitt skulle konfirmere seg. Det var da 2 etasjer med sitteplasser,den øverste var på en måte en ”væranda” man satt på. Men jeg satt på nederste etasje. Mens jeg satt dær kjente jeg plutselig at jeg fikk noe i håret.Jeg ante ikke hva det var før folk begynte å pille i håret mitt og mange snudde seg. Da viste det seg at jeg hadde fått en tyggis i håret, det var en ikke så veldig stor gutt i etasjen over som hadde kasta den ned,også traff den håret mitt!Det tok en god stund å få den ut. og siden jeg ikke fikk dusjet,måtte jeg gå i konfirmasjon med et hår som luktet mint-tyggis..

  151. jeg skulle blekehåret mitt, første gangen jeg bleka ble håret mitt gult/oransje og jeg gikk på
   skolen med det til mamma hadde kjøpt ny hårfarge, og jeg ble kalt en gullerot og alle så rart på meg.
   det var flaut
   kontakt meg på :
   [email protected]

  152. Min værste hårflause var når jeg ba frisøren farge håret mitt mørkebrunt, men resultatet helte mer mot blåsvart. Men en komuneblond hårmanke fra før, kan man vel si at den nye fargen ikke akkurat ble så veldig kledelig på meg…..

  153. Jeg var hos frisøren for å bleke bunnen slik jeg pleier, men håret var så slitt at det begynte å falle av, før virkningen av blekingen var ferdig!! Så frisøren så seg nødt til å skylle den ut. Så jeg ble gående rundt en stund med oransj bunn og hvite tupper :S Det verste var at jeg måtte tilbringe de to første ukene av videregående slik. Hvilket førsteinntrykk folkene der må ha fått av meg!

  154. min værste hårflause var når jeg skulle fra brunt til platina blondt hår… Jeg brukte en sikkerlig lys farge, og endte opp med grønt hår! også skulle vi få “bort” det grønne med enda en pakke, så ble håret gult og grønt!!!!!! huff….

  155. Det må være den dagen jeg skulle sette inn noen mørke striper i mitt lyseblonde hår. Jeg hadde kjøpt en pakke med møøørk brun farge, og begynte å farge.
   Det hele gikk fint og etter virketiden så fargen veldig fin ut. Meeen så var det det med shampoo for å skylle ut fargen, man skal jo ikke nødvendigvis bruke det, men jeg fikk for meg at jeg måtte. Dessverre hadde jeg bare Define sin shampoo for blondt hår (den lilla) for hånden. Og bare gjett hvordan striper jeg kom ut av dusjen med, B-L-Å!!!
   Driiiit fint, not! Blondt hår med knallblåe striper i! Måtte jo bare si til mamma at det var sånn som går ut i vask, og få en venninne til å hjelpe meg å stripe blondt over de blå!

  156. Min verste hårflause er for et par år siden så tok jeg sånne rastafletter, for jeg syns jo det var sååå kult. Jeg kunne jo så klart ikke ha vanlige rastafletter. Jeg måtte jo ha ekstra lange med rosa hår inni. Så da hadde jeg både rosa og brune extensions blandet med mitt blonde hår inni flettene. Kjempefint, i mine øyne og sikkert bare i mine øyne.
   Men det verste av alt var at jeg greide å miste en av flettene som var midt oppå hode, rett ved skillen og da hang mitt eget hår med inni fletten. Så jeg hadde en 1-2 cm lang hårtust stående rett ut av hodet i noen uker, kjempe pent :p haha. Aldri mer rastafletter! 🙂

  157. Min værste hårflause: Jeg skulle ta nytt bilde til minibankkortet mitt, så jeg bestilte time til frisøren så jeg skulle se litt bra ut. Meen, ble ikke som forventet, panneluggen ble alt for kort, så jeg så ut som en apekatt. hehe var forskjølet da også :p
   Ønsker meg den øyeskuggen(e)
   [email protected]
   Klem

  158. Jeg hadde fikset håret kjempefint, og satt i clip-on extensions og dro ut på fest…Det viste seg jo selvfølgelig å være skom-party, og vi vet jo alle hva som skjer da. Da blir man våt, veldig våt. Håret så helt forferdelig ut ettepå, det så ut som at det eneste jeg hadde på hodet var festene til extensionene, og i dem var det en stor hårball…. Det var så utroolig stygt, og flaut at alle kunne se at jeg hadde jukset med det fine håret jeg tidligere hadde fått så mange komplimenter på 🙁

  159. Jeg skulle klippe bestevenninda mi på håret, å jeg klippet pannelug, helt sikker på at hun ville ha det. når hun så seg i speilet, ristet leppene å tårene strømmet ut. jeg fikk så vondt følelse i meg.
   å når moren hennes kom hjem sa hun bare, nå må vi jo dra til frisøren..
   det var flaut å ekkelt.
   [email protected]
   http://www.nervik.blogg.no
   bloggen min er en slagt hår blogg, ta gjærne en titt : )

  160. Rett før jeg flyttet skulle jeg og bestevennina mi gjøre noe som vi aldri skulle glemme. Det endte opp med og prøve og farge det svarte håret mitt “blondt” – blei rød-oransj. + at vi tok to hårgele bokser i håret for og så gå ned til bussoverplassen der hvor hun bodde. (Bodde på en ganske så øde sted på landet så tenkte ikke at noen kom) Men plutselig ut av det blå kommer det den fine bilen med de enda finere guttene i og tutta, og ropte ut “GI MEG NR TIL FRISØREN DERES DA JENTER” Enda flauere er det at de guttene den dag idag fortsatt kaller oss heksa og the black blondy. Flaut, ja.

  161. Heh, jo det skal jeg fortelle dere.
   Jeg hadde farga håret mitt mørkt, men ombestemte meg noen uker etterpå. Jeg dro derfor til frisøren og ville ta en avfarging. Frisøren nølte litt, men satte i gang. Resultatet ble knall ORANSJE hår! Jeg ba frisøren ta ut noen striper, men hun nektet. HALLO!? Er det ikke kunden som betaler, OG bestemmer? Nei, ifølge damen på Nikita måtte jeg gå slik en god stund, for håret mitt tålte ikke mer behandling. Det siste hun sa før jeg gikk ut døra var : “regner med dette er siste gangen du farger håret hjemme?”. Gjett hvor jeg gikk? Direkte til Vita og kjøpte meg en mørk hårfarge. Og mørk ble jeg en LANG,LANG stund! Dette synes jeg er et eksempel på skikkelig dårlig kundebehandling. Jeg synes frisørdama kunne ha hjulpet meg til å bli ,om ikke lys,men MENNESKELIG på håret igjen :/
   Hårete hilsen fra
   Kirsti Granhus, [email protected]

  162. Det var dagen derpå og jeg hadde tuppert mye av håret for volum kvelden før. Jeg våknet i masse rot rundt meg. Jeg ble fort sulten og tenkte å dra på butikken for å kjøpe noe jeg kunne spise. Jeg er aldri den som MÅ se bra ut bare for å gå på butikken, så jeg tok på meg klær og gikk ut med stort, rotete hår. Da jeg hadde kommet til butikken og sto i køa, kom det inn noen ungdommer jeg ikke kjente fra før av – de pekte og hvisket …. de lo! Skjønte ingenting da jeg sto der. Så kjente jeg bak håret og fant en hengene kam! Det hang en kam i håret mitt, som sikkert hadde blitt liggende på hodeputa mi eller noe. Den var surret inn i tupperingen, så sikkert helt idiot ut. Da jeg skjønte at det var kammen de lo av, ble jeg så flau at jeg stakk ifra bestillingen av mat ……… Fra nå av bruker jeg speilet selv om jeg ikke bryr meg så mye dagen derpå!

  163. Da jeg var sånn 10 år fant jeg en kam på badet, og tenkte jeg skulle lage litt krøller (enda jeg hadde utrolig mye krøller fra før av). Derfor surret jeg kammen inn i håret, og der ble den sittende. Dette var en kam mamma hadde hatt siden hun var ganske ung, og brukte den omtrent hver dag. Både mamma og pappa lo av meg, før de, etter mye lugging og riving, måtte klippe av “taggene” på kammen med en tang.
   En annen gang skulle jeg klippe en skråpannelugg hos frisøren, og hun klippet panneluggen kort, og da mener jeg VELDIG kort! Det så helt forferdelig ut, og jeg sa jeg helst ikke ville betale for det (men jeg måtte det). Senere møtte jeg en kompis som latet som han synes det var fint (men innerst inne vet jeg at han lo). En dag senere skulle han klippe seg, og jeg fikk en melding hvor det sto “Nå ser jeg også ut som en tv-skjerm” – Veldig koselig da jeg aldri hadde omtalt frysyren min som en tv-skjerm. Kun gitt uttrykk for at jeg absolutt ikke likte den:b

  164. faami96.blogg no 🙂
   Jeg skulle på sånn klasse greie. Også når jeg begyne å fikse meg så merket jeg at panneluggen hadde blitt altfor lang. Så jeg skulle ta tuppene på den.
   Da jeg begynte å klippe så kommer det en hund i beinet mitt, når jeg skulle skrå panneluggen og klippe på det kortteste oppover. Så jeg sneia av have panneluggen og fram delen på venstre side ble borte.
   Jeg måtte klippe meg kort og det var ikke så morro. Og gå med den frisyren offentlig.
   Haha… ler bare jeg tenker på det :d

  165. Oi oi oi! Jeg var i Australia og måtte klippe meg. Frisøren var en mann som ikke snakket engesk. Allerede her burde varsellampa pepet. Han brukte ca 10 min på å klippe en ny frisyre. Jeg har krøllet hår med masse volum, og han klippet håret mitt i kommeklipp rett over ørene. Håret mitt sto rett ut og reisefølget mitt kalte meg Kristian resten av den 10 måneder lange reisen. Jeg så helt jævlig ut! Huff!

  166. hmm.. trur det må vere den gangen eg var 7-8 år og skulle “teste” barberhøvelen til pappa. Hadde ikkje noke pannelugg, men etter eg testa den, fekk eg en tynn liten tust som hang ned midt i panna. 3daga etterpå skulle vi ta skulebilde… Den “luggen” ødela litt 😛
   Hilde – hildestrandos.blogg.no

  167. Har ikke så mange flauser egentlig. Jeg har farget håret lilla, blondt (som jeg IKKE kler) og hatt en dårlig dag hos frisøren. Men det har jo alle, så jeg ser ikke på det som en flause.
   En ting som jeg kan huske var ganske flaut, var da jeg hadde vært med på et hårshow. Håret mitt så ikke ut, og jeg måtte selvsagt en tur på rema før jeg kunne dra hjem å dusje. Ikke nok med at håret var grusomt, hadde frisør studentene gnidd så mye brunkrem i annsiktet mitt at jeg var brunere enn en afrikaner. Jeg kan love deg at jeg fikk mange lange blikk etter meg på rema den dagen..

  168. min værste hårflause var da jeg i niende klasse ville bli heeelt blond, og jeg på bursdagen min nesten tvang mamma til å helbleke det. Mamma begynte å grine da hun så resultatet. Men for å trøste henne turte jeg ikke si annet enn at jeg var kjempe fornøyd! Har aldri villet eller fått lov til å farge/stripe håret hjemme etter denne episoden!
   bildene av meg selv med det håret er grusomme!
   Hehe..:p
   [email protected]

  169. oyy! jeg har mangen hårflauser fordi jeg har farget håret ganske masse.. men her kommer en trist og ganske domm en!!
   Jeg hadde helt farget svart hår.. blondt var min egen ekte hårfarge. jeg bestemte meg for og gjøre alt jeg kunne for og få det svarte håret mitt til og bli blondt. jeg bleika det og bleika det og bleika det, hver dag i sikkert 10 dager.. jeg var vandt med at håret mitt tåler mye og er sterkt så jeg tenkte ikke på skader og slitajse men till slitt da jeg sto i dusjen og skyllet ud den siste blonderinga kunne jeg se ned i dusjen fult med hår som lå nedi der. jeg ble helt vettskremt og hoppet ut av dusjen .. jeg tok meg i håret og da hadde jeg en håndfull med masse hår i. når jeg fikk tørd hår så ble jeg kjørt av min mor ned til frisøren der hun kluppet håret mitt guttekort. jeg hadde gult, ekkelt og guttekort hår. det var min verste drømm og den hendte meg! når jeg skulle på skolen så var jeg livredd. “hva skulle folk si” og hva mente di osv … jeg likte meg ikke særlig på skolen fordi jeg ble kalt får påskekylling osv fordi jeg hadde så gult hår.
   men håret mitt har vokst ut nå og nå har jeg til skulderen , har også farga det svart igjen og har ikke planer om å farge det en annen farge! trives kjempegodt med svart 🙂
   håper denne historien traff deg og at du suns jeg hadde en bra hårflause!
   [email protected]

  170. Min verste “hår-flause” hendte når jeg var bare 5 år gammel. Jeg hadde pannelugg, og var veldig lei den… Så liten jeg var trodde jeg at enten hadde man pannelugg eller så klippet man den av helt inntil hodebunnen(kom aldri over tanken på å spare håret sånn at det ble langt osv….). Rett før en stor begivenhet med mange hundre mennesker bestemt jeg meg for å klippe av panneluggen! Mens pappa og mamma stresset med penklærne sine, satet jeg meg på gulvet med et speil og klippet av panneluggen sånn at det kom frem mange “pene” stusser der panneluggen hadde vært… Vel, så ut som en barbiedukke der en treåringen hadde gått løs med en saks!!!!! Mamma og pappa ble heller ikke særlig blide, dessverre. Ikke moro, siden den gang har jeg latt frisøren ta seg av håret mitt(har for lengst slått av meg tanken om å bli frisør:L)

  171. Jeg har veldig lyseblondt hår med bleka stripper. Og fant ut en sommer at jeg skulle på død og liv farge håret RØDT!
   det ble jo rosa…Og sånn måtte jeg gå hele sommeren! så jeg gikk ikke ut døra hele sommeren 🙂 hehe

  172. Må det være mitt eget hår? 😉 Da jeg var rundt 12-13 år gammel var jeg fæl til å krangle og sloss med min 2 år eldre søster – som selvfølgelig bestandig vant (eldre, sterkere, smartere etc). Hun hadde verdens lengste og peneste hår, som jeg egentlig beundret og var veldig misunnelig.
   Jeg hadde en tendens til å gå rundt i timesvis etterpå og være skikkelig fjortis-sur, og denne dagen gikk det HELT galt. Søsteren min gikk og la seg med håret samlet i en lang, tykk flette nedover ryggen – og jeg snek meg inn på rommet hennes og klipte den av.
   Noen som angrer den dagen i dag? That’d be me.. Heldigvis for både min og søsteren min sin del er hun typen som virkelig ser smashing ut uansett hva hun gjør med utseendet sitt, så en frisør laget en knallstilig kort klipp ut av kaoset jeg hadde laget. Men det hadde jo ikke gjort noe om det kunne komme noe godt ut av dette for min del likevel 😉

  173. Når jeg var liten hadde jeg så lyst til å prøve kjøkken-saksa, så jeg tok panluggen i en strikk…
   Å det verste var at jeg klipte av helt nede ved hodebunnen, så jeg måtte gå rundt med en utstående bust fra hodebunnen…

  174. Mitt værste hårminne er da jeg gikk på barneskolen og bestefar var lei av at jeg hadde så langt hår. Han hadde en glassbolle på hodet mitt og klippet rundt kanten av den. Bokstavelig talt bollesveis! Jeg så ikke ut, og mamma vart rasende..

  175. Hadde brunt hår med endel ettervekst då eg fann ut at eg ville ha blondt hår.. Hadde oppi bleikemiddel og skylte ut sånn det sto på pakken. Då eg hadde tørka håret viste det seg at berre etterveksten hadde blitt blond.. USJ! Va søndag og måtte sykle til nærmaste opne butikk å kjøpe brun hårfarge (14km t/r)… Går allti til frisøren no:)

  176. Da jeg var rundt 14-15 hadde jeg farget håret svart på en frisørsalong, og bestemte meg senere for å ta avfarging. det jeg da ikke viste var at det beste kanskje hadde vært å tatt avfargingen på frisørsalongen istedet for hjemme, med pakke-avfarging fra Garnier. Dumme meg lot det sitte i kanskje 5 minutter for lenge, og endte opp med kritthvite røtter, for så å ha en slags gulhvit farge som gikk ut i håret og ble oransj nedover med tuppene. personlig følte jeg meg som en ananas eller noe. aldri mer, sier jeg og alle ler fortsatt av bildene som ble tatt.

  177. Min verste hårflause:
   Jeg og min kjære var på Bali for noen år siden(faktisk det året vi ble forlovet :)) Det var GODT OG VARMT der, og jeg hadde med meg en minivifte, en slik som man bare holder foran ansiktet. Kjempedeilig å ha med seg på tur! Uansett, jeg tenker meg ikke alltid så godt om, så jeg tok selvsagt viften litt for nærme luggen! Det endte med at hele viften hengte seg fast i luggen og det var klin umulig å få den ut uten å klippe den av…Så veeeldig fin ut etterpå ja, måtte en tur til frisøren og stusse litt :))

  178. Min verste hårflause må vær da jeg hadde utrulig mye etterveskt åso farget jeg håre mitt blåsvart so all etterveksten min ble blå å håre mitt ble mer blått en svart .. -.-

  179. Min verste hårminne EVER, var den gangen jeg skulle farge håret mitt hjemme dagen før konfirmasjonen min. Kommer aldri i mitt liv til å gjøre det samme igjen! Må si at det gule håret mitt på konfirmasjonsbildet midt i stua virkelig minner meg på at hjemmefarging ikke er noe jeg skal gjøre igjen…

  180. Min værste hårflause er da jeg skulle på ball på videregående og skulle prøve meg på krølltang for første gang. Resultatet ble ikke bra for å si det sånn, og jeg måtte vaske håret igjen og fikk ikke tid til å ordne det på nytt før ballet 🙁

  181. Flausen gjelder vel kanskje ikke akkurat meg, men jeg var GODT involvert. Det var på videregående at jeg fikk for meg at jeg skulle tape håret til en medelev av det motsatte kjønn (ikke spør hvorfor). Dette gjorde jeg med den type tape som ikke er av den beste sorten. Det er i hvert fall ganske dårlig på papir osv. Men på hår… LIM og TYGGIS tilsammen! Stakkar gutten som hadde ganske bra med hår ble tvunget til å klippe en STOR del av håret på høyre side AV. Helt inn til skallen!!
   Aldri vært så flau i hele mitt liv. Og for å si det sånn, det var ikke akkurat noe sjekketriks. Tvert imot!

  182. haha, det må ha vært i slutten av 7. klasse. Jeg hadde lyst på blondt hår, og gikk ned på butikken og skulle kjøpe hårfarge. Når jeg var ferdig og farge det var det helt oransje, og jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Og det var helgen før vi skulle møte de vi skulle gå i klasse med på ungdomskolen.
   Men så kom mamma på at butikken var åpen 23.00, og vi fortet oss ned på butikken. Så kommer jeg inn på butikken, og så bare stirrer folk på håret mitt. Gjett om det var flaut da!:p

  183. Hei.
   Min største hårflause må være da jeg og mamma skulle bleke hele håret mitt hjemme. En dårlig ide i utgangspunktet. Det som skjedde var at jeg absolutt ville gjøre det med en gang, og mamma var travelt opptatt. Etter ca 20 minutter med blekingen i håret synes jeg håret mitt begynte å få flere farger, men ikke blondt. Jeg kiket på pakken og fant ut at jeg hadde glemt å blande blonderingsmiddelet i beholderen. Jeg hadde tatt et eller annet ublandet middet i håret. Jeg skylte ut med en gang og hadde et lite pent hår med hvite, gule, grønne, røde og rosa striper… frisøren next!

  184. Det må være en gang jeg var hos bestemor for leeenge siden. Av en eller annen merkelig grunn så bestemte jeg meg for å prøve rundbørsten til bestemor. Selvsagt klarte jeg å tulle den inn i håret og jeg fikk den ikke ut igjen! Så da måtte mamma og pappa slite og dra mens hele slekten så på! kjempe flaut!

  185. Min værste hårflause må være den gangen jeg og bestevenninna mi lekte oss med mora hennes sin frisør-bleking. Vi var alene hjemme og kjedet oss. Plutselig sa bestevenninna mi “skal vi bli blond? Just for fun liksom?” Jeg var jo såklart med på den! Etter litt folie og bleking kom resultatet. Jeg måtte gå med alt håret i en lue i flere dager, helt til jeg mannet meg opp og gikk i butikken for å kjøpe meg hårfarge igjen.
   Siden jeg har helt brun/svart hår fikk jeg meg en lærepenge. Jeg har enda slitte tupper fra den gang, og har lært at jeg ALDRI skal leke meg med hjemmefarving, spesielt IKKE bleking! :-p

  186. Når jeg var liten klippa jeg pannluggen min, så det så ut som om det var en bue i pannluggen min 😛 haha, så ikke ut

  187. Hallo 🙂
   Det var da jeg var litt lei av håret mitt. Moren til en venninde av meg er frisør! (Hun har en salong i kjelleren til huset deres)
   Venninden min og meg skulle bare ned dit for å flette hverandre…men så ble vi enige om at jeg hadde “litt for langt” hår. Så hun tok en sån “kniv”(jeg vet ikke hva det heter, det var en sån frisør kniv greie) og begynnte å kutte av håret mitt..det ble helt forferdeligt..! etter den dagen turde jeg ikke å gå med håret løst lenger..! men nå begynner det så smått å vokst ut igjen.. 😀
   Nå har jeg lært at jeg ALDRI skal prøve meg med saksa (e.l) hjemme uten en frisør.. 🙂

  188. Mor hadde bursdag og som den jenta jeg er liker jeg å pynte meg litt ekstra med både sminke, oppsatt hår, krøller osv.. Denne dagen var ikke et unntak og i mors skuff inne på badet fant jeg en glemt skatt, mormors gamle krølltang med føn i.. Selfølgelig satte jeg henrykt i gang med å krølle av håret! Jeg gledet meg til å vise meg frem til mor og synge bursdagssangen! Fremvisningen ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg.. For i stede for å komme syngende inn til mor kom jeg gråtende inn til mor med krølltangen godt surret inn i det lange lyse håret mitt. Mor og mannen måtte til med saksen for å klippe krølltangen ut av håret mitt og siden det har jeg i grunnen holdt meg borte fra mormors gamle og glemte skatter 😉

  189. var en gang jeg skulle farge håret fra mørkbrunt tilbake til min egen lyse farge, hos frisøren vel og merke. men frisørdama var ikke helt konsentrert når hu skulle ta i avblekninga så jeg fikk en stor dæsj midt i øye! var helt klissrød i øyet da jeg gikk ut derfra, men håret ble bra:)
   ellers har jeg mange dumme tabber med hjemmefarging, brunt ble grønt og blått ble svart, huff:p

  190. Min værste hårdag ble til en hårflause…
   Jeg skulle hjem fra en hytte tur med en venninne. Hytta var selvfølgelig på sjøen så håret ble veldig seigt og fettete. Og vi hadde ikke tilgang til en dusj, så når vi skulle bli hentet av mamma og pappa ved havna. Møtte jeg en gutt som jeg kjenner og som faktisk er kjekk. Selvfølgelig. Og håret mitt og hele meg så ikke ut, Fett og seigt hår i en heste hale, ikke særlig pynta og null og niks sminke. Kan det bli noe verre?…
   Men jeg lever fortsatt:)

  191. Min værste hårflause er når jeg skulle farge håret mitt hjemme. Fra blondt til litt brunere. Men håret ble ikke brunt, det ble mere grønt. Dagen etter nektet jeg å gå på skolen og gikk skrikende til frisøren å fikk tatt avfarging. Det er kansje seks år siden, å frisørene på frisørsalongen jeg bruker ler enda av hjemmefargingen.
   Da jeg også var 14 så fant jeg og en venninne ut at vi skulle bleike håret. Jeg hadde da mørk blondt hår. Det ble gult og flekkete. Å me helt mørke øyenbryn til det gule håret var ikke noe fint. Da måtte jeg gå med flekkete hår en stund før jeg kunne farge det igjen.
   Har også hatt litt klipping av panneluggen hjemme på egenhånd som ikke har endt så bra.

  192. Min desidert værste hårflause var da jeg bleket håret mitt ble hjemmebleking, og resultatet med grønt og gult om hverandre. Jeg så det ikke selv i badespeilet, men da jeg var ute med kjæresten min og kameratene hans senere på kvelden og vi skulle inn på en shell-stasjon, så fikk jeg mange rare blikk. Gikk da inn på toalettet, og fikk seg et fugleskremsel uten like. Jeg trodde jeg bare hatt fått til en veldig askeblond farge, men det var ikke tilfelle. Grønnskjæret satt i, i flere måneder etterpå, og jeg måtte farge håret brunt!
   Dette var et sant mareritt 🙂
   Elsker bloggen din, og takk for tusenvis av gode tips 🙂
   Sommerhilsen!

  193. min største hår flause ? :O
   hmm, det var nokk da jeg var ca 10år, jeg lånte en sånn krøllbørste av mamma.
   mamma var på jobb, så jeg var alene hjemme.
   På en eller annen måte klarte jeg å tuste fast hårbørten i håret,
   jeg prøvde allt jeg kunne å få børsten ut av håret,
   men den satt helt fast! så mamma måtte ta fri fra jobben for å komme hjem å få den ut av håret mitt.
   mamma prøvde også allt hun kunne for å få den ut.
   til slutt måtte vi kjøre ned til frisøren å klippe den ut.
   frisøren klippte en drit stygg bolle sveis på meg.
   off helt grusomt !

  194. Jeg fikk en idè en gang om å stripe sorte striper i håret mitt som egentlig er rødbrunt. Så jeg bestilte time hos en av Larviks mest besøkte frisører. Jeg hadde klipt pannelugg for litt siden og sparte til lengre lengder, og skulle derfor ikke klippe den. Men idet jeg hadde satt meg i stolen og håret var gredd igjennom av frisøren ber hun meg om å la henne få lov å klippe luggen min litt etter hun hadde stripet det. Ellers ville hun ikke stripe det. Rart? Ja, men jeg hadde vel ikke stort valg så jeg sa at hun kunne få lov å stusse den litt. Omsider var stripene ferdig og jeg var storfornøyd! Så tok hun frem saksa og ba meg om å si stopp når den var kort nok. Men på null komma niks gikk jeg fra lugg til underleppa til en tre centimeter lang cleopatra-lugg.
   At håret nå var nesten sort gjorde ikke saken så mye bedre.
   Så det hele endte med at jeg betalte 800,- for en farging + ufrivillig hjelmklipp.
   Det viste seg i ettertid at hun var lærling. Men burde alikevel ikke kunne vært så ille…
   Episoden vil vel heller kunne kalles et hår mareritt enn en hårflause for min del :p

  195. Dette er ca 2 år siden og jeg gikk i 5.klasse, jeg hadde langt hår og skulle klippe det som var slitt.
   Så vi fikk time med en gang. å jeg satte meg i stolen og leste et blad mens hun klippet håre mitt.
   Når jeg var ferdig og så meg i speilet fikk jeg sjokk!
   Jeg hadde ørekort hår!
   Det var utrolig stygt, og når jeg kom hjem skrek jeg… xD

  196. jeg var vel ca 15….og veldig opptatt av å finne den RETTE hårfargen! vel….. er ikke alltid det blir som man ønsker…..
   mandagen da farga jeg håret, ville ha ILLrødt som Asgeir i barnetv. satte igang……og fikk da farga håret….men, når man hadde så langt og tykkt hår som meg så glemmer man fort at det trengs 2 pk med farge, så håret ble flekkete rødt-dog ikke den intense hårfargen jeg ønsket. så, dagen etter kjøpte jeg meg hjemmebleking(grøss….) fikk bleket ned håret og så rett og slett ikke ut….hehe…. ny runde med rød farging senere på kvelden…… og håret ble ROSA!!!
   skal si jeg ble flott….eller ikke :)) Så, dagen etter,på onsdagen, dro jeg til frisøren…..jeg skullle ha RØDT hår nemlig! fikk mast meg til ei hårfarge som de egentlig kun brukte til effekter i håret da den var utrolig sterk…..med, jeg fikk til slutt!
   å det skal jeg si.,.,…JØSSES for ett rødt hår jeg fikk :-)))))) det var asgeir lookalike definitivt !!
   Aberet med denne fargen var jo at det smitta av på klær….sengetøy….( mamma ble spes glad for det….) og når jeg dusja så det jo ut som jeg hadde drept noen…..
   desverre gikk fargen relativt fort ut igjen,,,,og jeg mista veldig masse hår. kanjse ikke sår rart etter 3 farginger og ei bleking på mindre enn 4 dager….?
   PS…farger hos frisør nå ♥

  197. da jeg farget håret mitt hjemme. jeg hadde kjøpt mørkebrunt, men ble svart/lilla aktig tilslutt.. haha :))

  198. Min største hårflause må nok være da mamma skulle farge håret mitt litt brunere enn det var. Vi lot hårfargen sitte i håret mitt i noen få minutter ekstra enn det den skulle før vi skyldte ut. Det skulle jeg ikke ha gjort, for etter å ha tørket det så jeg at håret var blitt SVART! Jeg kledde jo ikke fargen i det hele tatt, og så ut som ei heks. Det som var var at det også var dagen før halloween. ;p Så om jeg skulle ha gått halloween hadde jeg sluppet å kle meg ut for å si det sånn. Mamma måtte bestille time hos frisøren med en gang.
   Nå har jeg lært at jeg aldri skal prøve hjemmefarging noen gang igjen. Så nå får jeg heller bruke noen kroner ekstra for å gjøre det hos frisøren. 🙂
   Mail ; [email protected]

  199. Ok, haha! Jeg detter fortsatt nesten av stolen av latter når jeg tenker på det!
   Hohoho! Nå skal dere få høre den forferdelige flausen min:
   -Søstera mi, og 2 andre av hennes bestevenner skulle komfirmere seg i lag. Festen skulle ble holdt hjemme hos oss. Natten før var jeg utrolig trøtt, og gikk til sengs veldig tidlig. Festen skulle starte halv 2 hjemme hos oss. Jeg sover utrolig tungt, og våkner ikke før noen nermest slår en trekubbe i hodet mitt, så derfor hadde jeg ikke merket noe av hva lillesøstera mi hadde gjort med hodet mitt. Lillesøstera mi er utrolig glad i to ting; Saks og tyggis, og disse to tingene hadde hun kombinert med håret mitt, trenger jeg si noe mer? Jeg forsov meg, og våknet ikke før klokken ti over ett. Jeg løp inn i dysjen, og klemte sjampoen ut av tuben. Da jeg begynte å smøre det inn i håret, kjente jeg masse kliss rundt om i håret mitt. Jeg klarte å dra løs noe av håret mitt, og jeg kjente at noe av det var utrolig kort. Jeg løp ut av dysjen med sjampoen i håret, og kikket meg i speilet. Jeg skrek og gråt, og var helt ute av meg. Alt endte da med at jeg måtte sitte komfirmasjonsfesten med øre kort hår på den ene siden, og mage langt på den andre, og alt toppet med 8-9 tyggiklyser smurt inn i håret.
   For en hårreisende opplevelse! 😀

  200. Skulle farge håret mitt for første gang i 8 klasse, like før vi skulle ta skolebilde. Jeg hadde blondt hår og ønsket å bli mørke brun. Jeg fikk hjelp av mamma hjemme, til å farge det. Men når vi hadde fått skyllt ut fargen og tørket håret. var det absolutt ikke brunt men rødt! knall rødt: O
   Ble ikke kvitt den fargen med det første, slet veldig med å bli kvitt den.

  201. Min verste hårflause var da jeg var 19 og tok hjemmepermanent. Ei venninne av meg på folkehøyskolen gjorde det, og jeg syntes det så SÅ kult ut, fikk masse volu og stilige krøller og greier. Så kom jeg hjem til min kjære mor som er frisør på vinterferie, og hun holdt på å få slag. Håret mitt så visstnok ikke ut, det var skadet til helsikken fordi jeg hadde et halvt år gamle striper under permanenten. “Bare vær glad du ikke mista håret!” og så videre og så videre :p Så hun greip saksa og gav meg en hokkysveis. Kult nok, men det var KORT! Gråt og tenners gnissel :p Gjør aldri det igjen, selv om det var selve drømmehåret. Svaksynte mennesker ser ikke mye skade, de ser bare fint hår, må vite!

  202. Håret mitt er VELDIG tynt! så når jeg skulle konfirmeres ville mamma at jeg skulle gjøre noe med håret til den store dagen.
   Hun fåreslo permanent, frisøren min ville ikke gjøre det på meg, og jeg ville det heller ikke. men ettersom jeg ikke var myndig så bestemte hun, så beh andlingen startet. og når vi var ferdig var håret mitt så kruset og ødelakt at håret nesten bare knakk rett av, og til konfirmasjonen min hadde håret mitt aldri i hele mitt liv vært så ødelakt.. Hver kveld sto jeg nesten og gråt foran speilet, og var sur på mamma og frisøren som ikke ville gjøre det, men likevel gjorde det!
   jeg har prøvd og spart til langt hår hele livet, men d blir aldri lengre enn til skuldrene.. Frisøren min sier at det ikke er noe håp for håret mitt at d skal bli langt, men jeg gir meg ikke!
   HATER PERMANENT!

  203. tror det må være da jeg gikk til frisøren for noe år siden.. jeg hadde veldig langt hår… og sku bare stusse det og klipper mer oppklipt… men frisøren min var ikke helt frisk den dagen, så da hun klipte naus hun at hun klarte å av en del hår bak sann at det ble kort. og endet med at jeg møtte endre hårplanen min å bli kort. jeg kunne ikke gå ut med den store uhår flekken bak, så klippte meg kort… men håre vokser ut igjen… =))

  204. Min værste hårflause må være da jeg skulle bleike håret lyst, fra ganske mørkt. Jeg satte igang og når jeg var ferdig sprang jeg til speilet for å se hvor bra det såg ut. Men NEI! Det var blitt gullt, ikke gult, men gullt. Ja! Jeg satt håret opp i hestehale, tok en lue over å kjørte til nærmeste butikk for å heller kjøpe mørk farge igjen! Etter det, har jeg bleket håret hos frisøren.

  205. Det var når jeg gikk i 6.klasse så ville jeg farge håret blondt, siden så mange andre hadde det. Jeg har naturlig mørkt hår. En venninne og meg gikk og kjøpe H&M hårfarge som het total blond. Hun farget det og det ble HELT oransje på toppen og min farge i lengdene. Heldigvis fikk mamma farget en farge som var så lik som mulig min som skulle gå ut etter noen vasker og ta med seg oransje fargen. DEt var litt igjen, men nå er det gått en stund så jeg fikk klipt det vekk.
   Har UTROLIG lyst på øyneskyggene, de er så fine! 🙂

  206. Min verste må vel ha vært når jeg skulle ta sånn glansvask på håret, jeg hadde nokså bleika hår, og skulle ha det brunt…. Slik ble det ikke, det ble sånn skikklig ku farge, og jeg ble kalt kuhalen helt til fargen hadde blitt vaska ut igjen.
   http://www.camillamiltost.blogg.no

  207. det må være da jeg og ei venninne som da gikk i 1.klasse på vgs, skulle farge underhåret hennes svart med blåskjær i. Dette gikk jo i å for seg veldig greit, fargen ble akkurat slik den hadde vist på pakningen og min venninne ble veldig fonrøyd.
   Det som da gikk galt var da vi fant ut at hun kunne jo sette noen striper i håret mitt, så sagt så gjort.
   dette skulle vi aldri ha gjort… jeg var i utgangspunktet ikke helt med på ideen, for jeg har bestandig likt å ha håret lyst, slik min naturlige farge er. men jeg gikk altså med på dette.
   håret mitt derimot ble ikke svart med blå skjær, det ble knall blått… så jeg måtte gå på skolen dagen etter og i noen dager med blått hår. ja for det er kjempe morro når man er minst på skolen og går 1.vgs. nei det var det ikke. heldigvis klarte jeg sånn halveis å skjule det med å gre håret i en annen skille og å ha det satt opp i hestehale.
   det var litt av et mareritt, som det ikke gikk an å våkne fra før jeg fikk meg time til frisøren.

  208. Min værste hårflause var i vår. RUSSETID – og jeg var ferskis (altså jeg gikk første året allmenn – studiespesialisering). I russetiden plager jo russen ferskisene, så, når jeg og noen venninder skulle i kantinen på skolen i langfri ble jeg bombadert av en russ med KOKOSBOLLER. Hun splæsha de i håret på meg og resten av dagen på skolen såg det ut som at jeg gikk med fuglebæsj i håret! :-p

  209. En gang for noen år siden, så bodde jeg i et gammelt lite hus, som hadde jordkjeller, å d var hull under vasken i kjøkkenbenken dær rørene gikk ned, så jeg var plaget med at d kom mus opp å inn i kjøkkenskapet, tilslutt gikk jeg lei, å kjøpte sånn sprayskum(?) på boks for å tette hullet med, jeg hadde tettet rundt hållet, men d var så vanskelig å se om jeg hadde fådd overalt, for d var så mørkt, så jeg tenkte meg ikke om å hentet en lighter for å tenne så jeg kunne se bedre, plutselig sa d PANG!!!!!! å håret mitt sto i FULL FYR!!!! heldigvis var d vinter og jeg sprang rett ut i snøen å slukket d… (Så jo på boksen etterpå at d var brannfarlig før d var tørket….=O ) MEEEEN, jeg var jo helt fri før hår på ene siden å i panneluggen, å fri for øyenbryn!!! D var bare tuster igjenn, som såg ut som stålull… FYFADER d var flaut på jobb neste dag, og når folk spurte hva som hadde skjedd!!!! :O:O

  210. Det har skjedd to ting med håret mitt jeg ikke er/var spesielt fornøyd med. Det første var da mamma skulle stusse luggen min. Hun snakket i vei om ett eller annet, og glemte helt å konsentrere seg om det hun faktisk skulle gjøre. Det endte opp med at jeg fikk en 2 cm lang pannelugg, og det nyttet ikke en gang å feste den bakover med fliseklemmer fordi den bare falt ut igjen. Den andre gangen var da jeg hadde blitt så lei det gylden-lys blonde håret mitt, og trengte en forandring. Jeg og en veninne gikk inn på H&M og fant den fargen vi ville ha. Så dro vi hjem til henne for å farge. Hennes hår blei ganske bra, så da tenkte jeg hvorfor ikke. Siden jeg har blondt hår har jeg hørt at jeg burde velge en farge med litt rødt i seg slik at det ikke blei grønt. Så jeg gjorde det da, og da jeg skylte ut fargen fikk jeg se håret mitt knæsj rødt, akkuratt som en tomat. Jeg hadde jo selvfølgelig glemt å tenke på at mitt hår kanskje trakk til seg fargen annerledes enn den på baksiden av pakingen. Og noe av det værste er at jeg hadde kjøpt glansvask slik at jeg slapp å få ettervekst, men den hadde stått i feil hylle så det var visst permanent farge..
   Oline Bergan

  211. Min største hårflause må nok være den gangen jeg skulle til frisøren alene. Jeg tror jeg var sånn 9-10 år eller noe. Jeg så til frisøren at jeg ville ha det litt tykt hår på toppen og litt tynnere i bunnen. siden jeg har veldig tykt hår. Hun så det var greit å begynte å klippe, da hun var ferdig hadde hun klipt meg kjempe kort og jeg så ut som en gutt. Det endte med at jeg kom løpende hjem til mamma mens jeg gråt. Mamma fikk ringt ned til frisøren å fikk en ny time sånn at det hvertfall gikk ann å stelle det litt. Men håret mitt har aldri blitt serlig langt, og jeg bytta frisør..

  212. verste hårflause var cirka da jeg var 15 år og skulle prøve å bleke håret mitt selv. huff huff.. det ble alt alt alt for blondt og ikke minst gult! så jeg fant ut at noen mørke striper kunne gjøre seg, noe som endte meg at jeg tok en for rødlig farge og havet til slutt opp med gult hår med rosa-ish striper i håret! så etter det har jeg ALLTID dratt til frisøren

  213. En gang så var jeg med på et veddemål. og da veddet jeg att jeg kunne gå med Rosa hår på skolen, så på morgen så sto jeg opp og sprayet håret mitt rosa.
   Men den dagen hadde jeg glemt at det var fadderdag. og da skulle vi være med fadderbarna å tegne og sånt, så jeg hadde på meg en lue som jeg gjømte håret mitt i. men så sa læreren min at jeg måtte ta av meg lua, og da så alle det.
   og det var kjempe flaut.:)

  214. Min værste hårflause hadde jeg når jeg var 12 år. Jeg hadde vært hos frisøren og klippet meg, med lugg for første gang og greier. Når jeg kom hjem var jeg ikke helt fornøyd med lengden på luggen – synes den var litt for lang… Så jeg dura inn på badet og med en bøyd NEGLESAKS(!!) satte jeg i gang å klippe. Etter en liten stund ropte mamma inn til meg og lurte på hva jeg drev med. Jeg svarte helt rolig “jeg klipper luggen litt!” Med litt panikk i ansiktet kom hun inn for å se mitt mesterverk, og det var faktisk ikke så galt da. Hun sa at det var greit gjort, men det holdt nå og vi kunne heller vente til neste dag etter jeg hadde vasket håret og ordnet det selv med å gjøre noe mer. Tante hadde frisørkunnskaper så hun kunne klippe det som eventuelt var skeivt. Så tenkte jeg; skeivt?! åja, men det kan jeg jo ordne selv. Og fortsatte å klippe. Jeg følte aldri at det ble helt bra, så jeg klipte og klipte. Til slutt var det liksom ikke mere å klippe, det var bare en liten tust på mellom 1 og 1,5 cm igjen.
   Da var det ikke så mye igjen å gjøre, så det resulterte i at jeg gikk med pannebånd i noen måneder…
   Hehehe, hårflauser er morsomme i ettertid – så lenge det fikser seg! 😀

  215. jeg dro til frisøren og ba om lyse striper i håret, men ville at de skulle se naturlige ut. når jeg var ferdig hadde det brun-sorte håret mitt massevis av gull-blonde striper, og det så helt grusomt ut.. jeg hadde betalt en god slant for å få stripene, så det tok sin tid før jeg fikk farget håret mitt tilbake, det var utrolig grusomt… uff ; p

  216. yees! Den har jeg ville hatt lenge..
   Hmm min verste hårflause må vell være den gangen jeg og venninna mi var så dum og prøvde å farge håret blondt HJEMME.. Det ble en nydelig oransjefarge som så helt forjævlig ut.. Etterhvert ble det gult med halve håret hengenes etter med svart deilig ettervekst. Husker vi ble kalt for gulerot-jentene og ettervekst-jentene, når vi egentlig ville bli kalt de blonde og dumme-jentene. Hahah

  217. Min største hårflause var vell når jeg og noen venninner hadde hatt jentekveld. Dagen før hadde jeg kommet hjem fra Sverige, der hadde jeg kjøpte en stor tyggispakke til hver av de som skulle på jentekveld. Jentekvelden var super og vi koste oss masse, og nesten morgen fikk venninnen min en sms. Der stod det at vi skulle møte noen gutter, og den ene gutten var jeg interresert i. Etter en stund dro vi for å møte dem, og det første de sa når jeg snudde ryggen til var “ÆÆSSJ!”. Det var en tyggis som hadde satt seg fast i håret mitt, og jeg måtte klippe vegg alt håret bak.
   – Fra en som passer på å legge tyggisen vekk når hun sover.

  218. da jg gikk i 2.klasse, var jeg helt forelska i rødt hår og jeg skulle absolutt farge det rødt og mamma lot meg få lov, jeg endte opp med knall rødt hår i flere uker før det gikk ut og alle bilder jeg har fra da har jeg sletta for jeg syntes det ser så sinnsykt stygt ut.
   [email protected]

  219. Min værste hårflause må være da jeg som 12- 13 åring bestemte meg for å følge hårtrenden på 90- tallet og få meg en stilig kort hårfrisyre. Jeg gikk optimistisk til frisøren og forlot salongen i tårer. Det hele endte med at jeg fikk en formløs klipp, også kalt POTTEKLIPP! Jeg hadde også farget håret mitt på egenhånd og endt opp med en fin gulaktig hårfarge. Jeg ble kalt for Aaron Carter i tenårene og hører fremdeles det kallenavnet i ny og ne. Håret har vokst ut og forblitt langt siden den gang 😀
   ** Maria Kristin **

  220. Det var vel når jeg og bestevennina mi og jeg tuperte håret kjeeempe masse for tull og det ble masse masse floker. Og jeg haddede flokene kjempe lenge , 3, 4 uker ca. Og måtte ha det i dolt hele veien..
   Eller når jeg gikk i barnehagen og ikke likte pannelyggen min og klippte den rett av. og der pannelyggen hadde ver stakk håret rett opp.

  221. Da jeg var liten tok jeg en saks og klippet rett etter hodefasongen, altså rett over ørene og ned bak i nakken. Resultatet ble at jeg måtte gå på skolen med kort hår……. Veldig flaut!!! Heldigvis er det noen år siden nå.

  222. Det var før konfirmasjonen min og venninna mi skulle farge håret mitt. Det var sånn der rødfarge med highlights i, og jeg hadde brukt den samme fargen flere ganger før. Siden stripene ikke hadde syntes de andre gangene bestemte vi oss for å ta ekstra mye på denne gangen og la det være enda lenge i. Selvfølgelig ble det alt for tykke striper og selvfølgelig var de for lenge i. Jeg endte da opp med rødt hår og HELT blond pannelugg. Det er det eneste folk husker fra konfirmasjonsoutfitet mitt. Så skal det også sies at en annen venninne hadde hatt makeover på øyenbrynene mine, og det ble faktisk så mislykket som jeg aldri før har sett. På morgenen før konfirmasjonen skulle mammaen min krølle håret mitt, og det gikk også galt. Så ut som en rødhåret puddel med to små små streker til øyenbryn. Det er enda ganske smertefult å se på konfirmasjonsbildene mine i dag :/

  223. Min verste hårflause må vel være da jeg stripa håret mitt selv.
   jeg hadde sånn brunt hår så skulle jeg ha litt mørkere brun farge på stripene, så jeg tenkte det ble sikkert fint for før hadde søskenbarnet mitt stripet meg å det ble fint ,så prøvde jeg selv.. jeg stripa i veg, så hadde jeg det i litt for lite så da ble det gult,da ble jeg veldig skuffet,så jeg dro til frisøren noen dager etterpå å tok glansvask eller avfarging eller hva det heter, så stripet frisøren håret mitt, kjempe glad for at glansvask/avfarging finnes! 🙂
   håper jeg vinner,hadde vert kjempe kosli ! digger bloggen.
   mail; [email protected]

  224. Var hos frisøren for ett par år siden for å klippe håre mitt litt opp. (hadde ganske langt hår) Jeg sa klart ifra til frisøren FLERE ganger at jeg vil IKKE ta av lengden, jeg bryr meg ikke om hvor slitt det er. IKKE ta av lengden. Men alikavel klarte hun å ta ca 20 cm. Jeg ble selvfølgelig drit sur da hun spurte ” er du fornøyd?” Det klikka helt for meg, jeg sto å ropte å skrek verre til frisøren å sjefen hennes i flere minutter. Da jeg klarte å holde opp oppdaget jeg (ikke overaskende) jo at HELE salongen + folk utenfor sto å stirret på meg. Jeg var ganske flau, sikkert frisøren og. Men jeg betalte hvertfall ingenting, selv om de mente jeg skulle det.
   Miriam Elvemo, [email protected]

  225. Jeg har hatt mange hårflauser. Den værste må ha vært for ett par år siden, da jeg skulle tynne håret selv. Jeg valgte å klippe håret oppover, for jeg tenkte at da ble det mindre hår, og derfor tynnere. Så jeg tok fram kjøkkensaksa, og klipte av lange hårlokker rundt om kring. Endte med at jeg måtte ha håret i strikk hver dag, ellers tøyt det fram korte stutter her og der. Aldri mer hjemmeklipp.
   [email protected]
   Stine M Skogsrud

  226. Min verste hårflause skjedde for flere år siden. Jeg skulle bruke kreppetang for å style håret til en god venninne. Mens jeg gjorde dette, var jeg så uheldig å miste tangen på armen min. Det resulterte i andregradsforbrenning, og åtte arr pågrunn av taggene på kreppetangen, som vises den dag i dag. Ganske flaut å tenke på at jeg mistet den over armen min. Jeg var virkelig uheldig!

  227. Veeel… til vanlig er jeg blond, men med vinter følger mange måneders mørketid, og med det følger at håret mitt får DEN kommunefargen. Jeg likte altså da å lysne håret mitt ørlite grann – bare noen få lyse, lette stiper. Jeg ble lei av å dra til frisøren for å gjøre dette, og bestemte meg for å ta saken i egne hender. Jeg farget håret først en gang – vellykket! Deretter kom etterveksten, og jula nærmet seg. Jeg farget håret igjen… og SKREKK OG GRU DET BLE GULT, ORANSJE, SELVLYSENDE…………………………………. jeg gråt resten av dagen, og vi fikk masse besøk som skulle være hos oss på julaften, og jeg gikk med hodetørkle og skaut…. og hårbånd resten av alle helligdagene den jula… og mamma bestilte meg frisørtime med en gang, og jeg fikk fiksa litt på frisyren. Minnes den jula med skrekk, og jeg har sverget at aldri _ALDRI_ mer hjemmefarging, og jeg har klart å holde meg unna!
   [email protected]

  228. Vel. Jeg har alltid hatt en ting for fargen rød. Så jeg trodde at jeg passa rødt hår. Såå jeg kjøpte en pakke med rødfarge på butikken å farga det. Det sleit så sykt på håret at frisøren min nekta å farge det brunt igjen før etter en good stund.. Så jeg måtte gå litt for lenge rundt med slitt, ujevnt rødt hår med et lite orange skjær. Fine greier. Aaldri farga håret rødt igjen etter det..

  229. Har ikke akuratt hatt så mange. Men da jeg var rundt 8 år gikk jeg rundt og tygget på en stor tyggis. Selfølgelig klarte jeg og tygge tyggisen inn i håret, og det var umulig å få den løs. Jeg var livredd for at mamma skulle oppdage det, så jeg tok saksa og klipte av alt sammen pluss litt til. Nå var jeg sikker på at mamma ikke ville oppdage noe! Men det jorde hun selfølgelig.. og jeg måtte til frisøren for og ordne opp i katastrofen, og det var ikke noe gøy ..
   Jeg klarte også en gang og sitte fast en krøllbørste eller hva det heter, og den måtte også klippes av, det var flaut det ..

  230. Jeg satt på bussen hadde satt opp håret mitt i hestehale men en klipe forann, jeg hadde også pannebånd for å holde hodet mitt varmtm, men det jeg ikke visste var at en ganske så stor “mini hestehale” hadde gått rett opp. Jeg var utrolig lik Lille My. Jeg visste ikke hva som hadde skjedd før jeg kom hjem, ble utrolig flau da jeg så meg selv i speilet etterpå. Ikke rart småjentene satt å lo av meg!!!! Never again.

  231. Har en hår flause hver morgen jeg vis jeg har dusjet rett før jeg legge meg.
   er født rett og slett i feil år hundre.
   (afrokrøller dilux) kan ikke vise meg utenfor husets vegger..
   Følger bloggen din hver dag. så ser heller om det blir meg. ønsker ikke legge ut mail og har desverre ikke tid til min egen blogg.

  232. det hadde seg sånn at for noen år siden så brydde jeg meg ikke et gram om hvordan jeg så ut på håret og om det var stygt flokete osv.
   Også en dag var det ei jente som kom bort til meg og sa at håret mitt var utrolig fettete, og stygt. :S
   etter det har jeg begynt å dusjet/vaske håret annenhver dag.(kommer ann på) og årne det pent 😀
   [email protected]

  233. Da jeg møtte opp på skolen med en langbein oppi håret, hahaha! Den var på rommet mitt da jeg skulle sove 🙁

  234. Min episode var mest min egen feil… Men frisøren var med på det! (:
   JEg var overbevist om at håret mitt var så lyst, at om frisøren bleket etterveksten min, så ville det gli perfekt med mitt lysstripte hår.
   Det gjorde det ikke.
   Flystripen var et faktum, og gikk ikke an å skjule. Frisøren prøvde å redde frisyren med å ta mørke striper oppå det hele, men alt ble bare feil.
   Jeg har ikke bleket håret siden.

  235. Jeg farget håret svart 2. juledag 2009. Det var en stor tabbe! Huden min er ganske lys fra før av, men det ble ikke noe bedre av at jeg var syk. Huden min var dobbelt så blek som normalt og øynene røde med svarte ringer rundt… skulle tro jeg var plukket ut av en skrekkfilm. Fargen gikk heldigvis ut etter et par måneder…

  236. Hei 🙂
   Min største hårflause var da jeg farget tuppene (5cm) lilla.. jeg har blondt hår, så det var ikke særlig pent. Fikk kommentarer om jeg hadde falt i ei bøtte med maling osv..

  237. det var i 8ende, og jeg skulle STRIPE håret litt lyst, altså bare ha i noen striper, og går ut av frislrsalongen med helt lyst hår. det va ikke lyst heller, det var GULT. og jeg har ganske mørkt hår, så brynene mine og håret passet ikke sammen i det hele tatt, og denne hårfargen hadde jeg i et halvt år. og samme kveld skulle jeg selvfølgerlig nappe brynene mine, og edte opp med ett og et halvt bryn.
   [email protected]

  238. Min verste hårflause var da jeg ut av intet bestemte meg for å få pannelugg. Jeg har krøller, og hadde på den tiden ikke rettetang. Tror egentlig ikke at jeg trenger å si mer..;p

  239. Det verste var da jeg skulle møte en kar jeg var ganske betatt av etter en sydentur (hvor jeg var dum nok til å sette i extensions av SVÆRT dårlig kvalitet). Vi skulle ta et glass vin i badekaret så jeg satte håret opp i en ball. det endte med at det tovet seg mens vi badet og strikket satt fast. satt hos frisøren i 3 timer for å klippe og gre det ut, mens han satt utålmodig og ventet og visste ikke om det var greit å le eller ikke :/ hehe.

  240. Min største hårflause er vel når jeg gikk i første klasse og vi skulle øve på å gå i “Santa Lucia” tog, og selvfølgelig gikk vi med levende lys. Den personen som gikk bak meg klarte å sette fyr på håret mitt. Vi klarte å slukke det ganske fort, men det forsvant jo en del. Når det var slukket så ble jo håret mitt svart, og da syntes læreren min så synd på meg siden jeg hadde så langt og blondt hår, så hun fant like godt saksa selv og klippet av en god stripe av håret mitt bak. Det var jo vakkert. Så en liten anbefaling samtidig. Ikke la førsteklassinger gå med levende lys i et luciatog. Men er tross alt bare seks/syv år 🙂
   [email protected]

  241. min verste hårflause var da jeg var liten, og ikke hadde hårstrikk.
   tenkte da at tyggis var en fin måte å holde håret oppe. hvor kort tror du det ble?
   digger bloggen din zølvi, både denne og den personlige : )

  242. Min største hårflause var da eg farget håret mitt “brunt”. Eg og søsteren min skulle farge håre mitt “brunt”.. men det viste seg å vere oransje. og min søster som er så lur hun farget øyenbrynene mine i tilleg xD det var koselig å gå rundt med oransje hår og øyenbryn, en goooood stund før eg kunne farge det igjen. Så fant vi ut at vi skulle stripe det blondt etter all den stygge etterveksten. blondfargen var veeeeldig lys og det blei altformye farge i håret, så da blei det gult, så da endte eg opp med oransje hår og gul ettervekst (Y) 🙂
   [email protected]

  243. Den største hår flausen min var da en venninne og jeg var på Karl Johan og shoppet. Vi gikk nedover og plutselig sier venninnen min; du har noe i håret. Hun får helt latterkrampe, og forteller meg at jeg har en stor kladd med fuglebæsj i håret. Den var helt grønn og flytende og skikkelig ekkel! Da skrek jeg veldig høyt midt på Karl Johan. Det er flaut i seg selv, og det verste var da jeg løp inn på McDonal?s, og når jeg så meg i speilet skrek jeg så høyt at de som spiste utenfor doen hørte meg. Da kom det en dame inn og lurte på om alt var ok, siden hun hørte skriking. Var litt flaut at jeg da bare sto å skrek over litt fuglebæsj i

  244. Ein gang da eg skulle heim øve fra skulen , så hadde eg ein tyggis så skulle eg herme etter ein jente i eim film og tokk tyggisken bak øra , også satt den fast i håre mitt så eg måtte klyppe ;-p
   – Fotogris.blogg.no

  245. da veninna mi klypte håret mitt med papirsaks og dagen etterpå farget jeg panneluggen rød og resten svart (:

  246. Det var i slutten av 2008. Jeg hadde endelig fått lov til å stripe håret mitt, og det første jeg gjorde var å dra ned til byen for å kjøpe farge. Håret mitt er lys blond, natulig, og jeg kjøpte altså brun farge. Håret mitt ble grått etter alle stripene. Derfor bestemte jeg meg for å farge håret mitt helt brunt. Noe jeg også kledde.
   Etter en stund ble jeg fort lei av brunfargen, og bestemte meg for å få tilbake min naturlige farge. Dette var ikke barebare. Jeg kjøpte 2 pakker med blondering, og påførte de. Resultatet ble knall oransje, uten om etterveksten min som har kritt hvit. (Flaut)
   Det var ikke bare det at jeg hadde oransjt hår, jeg skulle også begynne på ny skole. Det var påske, og jeg vandret nedover skolegården med mitt knall oransje hår. Plutselig åpner en 10’ende klassing vinduet fra over etasjen: “Der er påskekyllingen ute å går”, og flere lo og pekte på meg.
   Det har vært den største flausen. Tips til alle med brunt hår: ALDRI FARG HÅRET LYST MED HJEMMEFARGE! Med mindre du vil ende opp som påskekyllingen….

  247. Det må vel være da jeg fikk min søster til å gradere håret. Det bølgete, tunge håret skulle få litt løft, men det lignet mer på en skjev hockeysveis. offff, stylet med Renati og hårskum. Utrolig stygt med ‘guttekort’ hår på toppen og fremme og litt lengde i resten.
   >[email protected]

  248. Jeg farga håret mitt, altså asiatisk hår og det skulle bli brunt. Og selvfølgelig ble det ikke og istedet var det lyst hår med rødskjær siden jeg bleka først, jeg klarte å glemme det sånn at jeg gikk rett på skolen dagen etter og gjett om jeg fikk mange rare blikk. Håret var altså kjempelyst ved tuppene mens resten av håret var rødt.

  249. Da ej va litt mindre, jeg husker ikke hvor gammel, skulle jeg være brudepike.. 1-2 dager før bestemte jeg meg for å klippe luggen min.. til slutt var det bare igjen et par hårtuster som stakk rett ut fra hodebunnen min.. I all hast dro vi til frisøren og fekk gjort slik at kransen jeg skulle ha på hodet ble regulert slik at jeg kunne ha den der som luggen skulle være.. Det er vell den største tabben min.. 🙂

  250. kult konkuranse 😀
   Min største hårflause var på skolen en gang, jeg hadde en fin flette i , også satt jeg fast i døra og var på vei til og gå, så alt håret datt av nesten , hadde bare litt igjen, så måtte klippe meg kort .

  251. jeg hadde vært på leirskole og sett noen som var sååå kule med kort hår, dro rett hjem å klipte meg relativt kort jeg og.. Det gikk ikke så bra, da jeg har masse krøller 🙂 Så da var det bare å vente til det vokste ut igjen 🙂 Eller den gangen venninna mi skulle farge håret mitt mørke brunt, men hadde for lite hårfarge, og jeg endte opp med svarte flekker rundt omkring i håret… Aldri hjemmefarging etter det!
   Hilsen Guro 🙂

  252. Det er høres kanskje ikke så flaut ut men det var veldig flaut.
   Mamma skulle “klipp” litt på håret mitt også ble alt helt rart så den ene siden på håret var lengr en det andre, og når vi hadde fått bestilt time som var en uke etter det så sa bare mamma at hun hadde “prøvd” og “fikse” litt på håret mitt men det gikk ikke bra og en annen gang skulle mamma liksom farge håret litt brunere men så ble det orange, jeg holdt på å le meg ihjel for hun gikk sånn i en månde eller noe sånt 🙂
   Ja ikke akkurat flaut men morsomt 🙂

  253. Huff, her har vi mange å ta av. Men den jeg husker best er når jeg skulle begynne på ungdomskolen, og skulle klippe meg før første skoledag. Fra før hadde jeg pannelugg og veldig tykt hår. Dette var på 90-tallet og jeg (tror) det var inn med skrått oppklippt i nakken med litt lenger forran, det var i alle fall det som var MIN plan. Hva som var frisørens planer er fortsatt noe usikkert. Resultatet var i alle fall en bolleklipp hvor alt var like langt (les:kort) dvs over ørene og med mitt tykke hår så dette selvfølgelig fortreffelig ut. Det var vanskelig å se om jeg var gutt eller jente på skolebilde fra den høsten, og bildene ble brent umiddelbart i kom i hus. Dette har selvfølgelig satt dype spor, og jeg har siden dette spart til langt hår, og klipper meg helst selv:)
   Denne paletten som vinneren får, er det som står øverst på ønskelisten min om dagen, og er inne å kikker på den støtt og stadig. Syntes de fargene er så nydelig!

  254. min største flause er vel når jeg skulle farge håret hjemme. Jeg har blondt hår . Jeg skulle farge det som var på toppen og jeg hadde kjøpt farge i butikk. Kan si det ble helt orange på toppen og det var flaut og gå omkring sån!

  255. min absolutt verste hårflause må være da jeg spurte mamma om jeg kunne få stripe håret, og etter litt diskutering svarte hun ja. Når jeg hadde i “farginga” ville mamma at jeg skulle ha det litt lengre i sånn at d vistes litt at jeg hadde stripa håret. Når jeg hade vaska og føna håret fikk jeg sjokk. Der stod jeg med helt kritthvitt hår! I flere dager gikk jeg med store pannebånt, til jeg en dag fikk lov å farge håret sånn at fargen skulle gå bort. Jeg skulle da farge det litt mørkere blodt, og det ble helt ORANGE! å fy så sur jeg ble 🙂
   HÅPER DU LESER DETTE! 🙂
   klem fra andrea

  256. Min største hårflauelse må ha vært den kalde vinterdagen i januar, da jeg som alltid sto opp og tok min faste hårvask. Som vanlig tok jeg håret opp i en turban og telefonen ringte. Ei venninne lurte på om vi skulle ta oss en shoppingtur, og jeg ville mer enn gjerne!
   Da jeg møtte henne på senteret, sto hun med vid åpen munn, hendene hennes lugget henne i håret, og hun sa… Elisabeth, du har glemt å ta av håndkle på håret!!
   Ja, utrolig nok klarte jeg å glemme å ta den av.. Husker bare at jeg syns det var så deili å ha noe på hodet når det var så kaldt.. Jeg trodde jeg hadde på meg lue.. Men, nei.. Det var det ikke!

  257. hehe, this is funny :p jeg bleika håret mitt 5 ganger på en dag fordi jeg ville bli blondt, så jeg bleika dt fra svart til “blondt” som egentlig var oransje i tuppene og gul ellers og helt hvitt inni hodebunnen, også har jeg slik afrohår som er virkelig kort og krøllete som gjør at jeg må glatte ut det 3 ganger daglig nesten ;o men på den tiden så hadde jeg ikke råa til glattetang og det fanntes ingen bra som bli varm på 3 sekunder så jeg brukte strykejernet til min mor og som du sikkert vet så blir dette en katastrofe !! 3 dager etterpå så klipte jeg det i hanekam og farget dt rosa 😉 nå skal jeg snart bli mamma så må se litt bra ut på håret så er tilbake som mørkhåra halveis afro men med litt lengre hår 😀

  258. Min verste hårflause må være for en god stund siden.
   Jeg hadde en liten periode en hårsyktom at flekker med hår falt av. Så på toppen av hodet hadde jeg en “skallet” flekk, en periode. Jeg prøvde selvfølgelig og dekke den til. I friminuttet på skolen, så satt venninen min og flettet håret mitt, og da hun plutselig så denne flekken, skrek hun det utover hele skolen: ÆSJ! CAMILLA, DU HAR MÅNEEEE!!!!
   det var flaut det …

  259. Hei 🙂
   Min “værste” hårflause va vell da æ va lita. Va på barnehagen å der leika dæm frisør. æ trudd det va ei saks med fingran, men så va det vanlig skolesaks. Dæm klipt overalt i håret, ikke akkurat nå ordentlig klipping. såg ut som et kråkereir på håret. Når mamma kom å henta mæ på barnehagen, å vi skull oppover te besteforeldran mine så mått æ jo børst håret. Æ hadd hestehale da, så når mamma drog ut strikket mitt, så for halvparten av håret mitt. Mamma va skikkelig pissed å æ fikk den talen om at æ aldri mått sætt mæ ned sånn. Ho mått jo klipp håret mitt beint etter derre, å heldivis va mamma frisør. Vi gikk ned i salongen som mamma hadd i det gamle huset åsså bynt hu no å klipp da. Når ho va ferdi så si ho; Ja, skjer du koss du vart sjåanes ut lone! med en streng stemme. æ sitt leng å høre på den talen hu forklare mæ, te det bli stilt å æ si;
   ” æ syns æ vart fin æ” Da vart det en liten latter ja

  260. Når jeg var 12 skulle jeg farge håretsvart. så endte jeg opp med blått hår. gikk ikke på skolen den uka. til jeg farget det svart .

  261. Da vi var små skulle jeg og naboen leke frisør, jeg skulle være kunde. men det jeg ikke visste var at hun faktisk klippet håret mitt, denne dagen hadde jeg en hestehale som hun bare klippet rett av inne ved strikket :S og luggen klippet hun helt opp til hårfestet! det så ikke så bra ut og mammaen min var ikke heeelt fornøyd med resultatet i og med at vi skulle ta bilde i barnehagen samme uka. det ble ikke hengt opp noe bilde i stua nei 😛

  262. hadde en tyggis bak i håret som en i klassen hadde smæsha på rett før skolebildet i 10.ende skulle tas.. fikk den ikke ut heller -.-

  263. Jeg er født med spikerkrøller 🙂 Håret mitt er altså helt stritt. Min største hårflause gjorde jeg da jeg fant ut at jeg også ville ha fine krøller, og satte PERMANENT… Jeg så ikke ut 🙂

  264. Det må være da jeg stripet håret til konfirmasjonen min. Frisøren ordnet alt for tykke striper, og dermed så jeg ut som en sebra.. Det så grusomt ut! Det å se bildene i ettertid er rett og slett flaut, og det sier litt, for det er tross alt 8 år siden snart. Jeg kan fint se på andre bilder av meg selv fra alle aldere uten å tenke å herregud så jeg virkelig sånn ut.. Og for å toppe det helt, så ødela stripene håret mitt helt, det ble så slitt og splittet at jeg faktisk måtte klippe av halvparten.. Den dag i dag er jeg fortsatt sur for at jeg ikke har så langt hår som jeg hadde da.

  265. Min verste hårflause er da jeg var kanskje 5 år. Så hadde jeg kjempe fint og langs hår heelt ned til rompa. Også hadde jeg en veninne på besøk da. Så hadde vi ingen ting og gjøre så da gikk vi ned og henta saks også klipte jeg meg den ene siden helt opp til øret og den andre siden til skuldrene. Og det verste er at jeg neskta og gå til frisøren og klippe det like fint så da gikk jeg son da. 🙂
   kammo12.blogg.no <3

  266. Min verste hårflause er da jeg var 5år kansje. Jeg er koreansk og har brunt/svart hår. Jeg fant ut at jeg ville ha noen litt blond/mørke striper i håret. Så mamma og en vennine av hun skulle stripe håret mitt hjemme. Vennina til mamma hadde sat at hun hadde gjort det FLERE ganger, men når de var ferdig med å stripe det så var jeg mye blondere på toppen en nedover i håret. Etter det vil jeg aldri stripe det hjemme,..

  267. Jeg var nok for liten til å bli flau over det, men klippet en trekant inn i luggen min rett før 17 mai når jeg var 5 – 6 år.. Jeg ville ha prinssesehår.. Innser nå i ettertid at Askepott hadde nok bare midtskill med håret trukket til sidene, ikke en trekant klippet i luggen 😛

  268. Min største hårflause var da jeg var ca 16. Min naturlige hårfarge er ganske mørk kommunegrå og jeg hadde tenkt til å lysne det litt og tenkte at jeg kunne bleke det for å få det litt lysere. Jeg hadde i midlet ganske lenge og håret ble bare mer og mer gult. Resultatet var inmari stygt. Det så ut som om jeg hadde ettervekst, det var gult og orange, hadde mørke og lyse flekker over alt i hele håret. Jeg så ut som en russisk hore xD haha. Kom meg ihvertfall til frisøren raskt etterpå og fikk fikset det! 🙂

  269. når jeg var 4 år og gikk i barnehagen, så hadde jeg langt krøllete hår helt ned til ryggen.
   så en dag leket vi frisør i barnehagen, og en gutt tok en saks og klippet med helt ned til hodebunnen. og fullet opp 2 hele bosskurver, og jeg hadde bare en krøll igjen.
   over lengre perioder var jeg så lei av at folk kikket på meg og spurte hva som hadde skjedd at jeg gikk med lue hele tiden…

  270. Min værste hår flause har vært da jeg to ganger skulle farge håret hos frisøren. Den ene gangen sa jeg lys kald blond farge ikke gulskjær. men fikk gulskjær. den andre gangen hadde jeg med et bilde av hårfargen jeg ville ha. Det var en litt mørkere blond farge. Frisøren sa at ja jeg tror det ble akkurat slik du ville ha det. Hun tørket håret. Og håret var grått nærmest svart. Jeg fikk panikk da jeg studerte det hjemme. Og jeg ville farge det på ny. men det var ikke lett fordi det var såpass mørkt at jeg måtte først bleke det så farge i en lys farge. jeg gjorde det selv. og det var nok ikke en god behandling for håret. derfor er dette min hårflause. jeg er derfor litt skeptisk til farging av hår hos frisør. særlig blondt hår.

  271. Det var i 8.klasse, da jeg og noen venninner skulle til en venninne for å se at hun klippet luggen til venninnen sin (hahah, rar setning).
   Så plutselig skulle alle ha lugg, jeg var litt skeptisk, men hvorfor ikke bare prøve? Er sikkert mange som har fått klippet luggen hjemme :p Så jeg gjorde det og den ble SINNSYKT KORT! Turte ikke ha den ut på skolen en gang, og folk prøvde å ta den ned hele tiden. Jeg var så flau over håret mitt den gangen, ALDRI MER!!!

  272. Oi, hvor skal jeg starte! En gang skulle jeg farge håret mitt mørkere fra blondt, hjemme. Dumme meg tenkte ikke på manglende pigmenter osv, så jeg endte opp med grønt hår rett før jeg skulle møte den nye kjæresten min. Flott..
   ..Men jeg tror jeg heller nevner den gangen jeg skulle være hårmodell. Jeg gledet meg noe forferdelig, ettersom hele opplevelsen var gratis! Jeg hadde i utgangspunktet en veldig fin klipp og farge, men endte opp med at hun klipte meg helt forferdelig mye kortere, pluss en utrolig sterk kobberfarge på håret. Mer oransje kanskje. Dessuten var det ikke noe mål og mening i klippen, luggen var dessuten ekstremt kort! Da jeg kom hjem og håpet på at det ikke var så ille, så fikk jeg høre at jeg liknet på Märtha Louise..kanskje ikke det komplimentet ei på 19 år vil høre?
   Jeg angrer fremdeles på at jeg takket ja til å være modell!

  273. da jeg var 5 år ca hadde jeg langt blondt tjukt bølget hår til langt nedpå ryggen. det var blitt litt slitt så mamma tok meg med til frisøren og bedde henne om å stusse det litt. da mamma kom tilbake fra handlerunden sin for å hente meg hadde jeg har på maks 2 cm lengde.. snakker om å stusse LITT. den sommeren ble jeg bare kalt gutten av ukjente 😛

  274. Min verste hårflause var for mange år siden, jeg hadde noen småhår framme mot pannen, og jeg irriterte meg virkelig over de. Alle hårene var på samme plass, så jeg tok fatt barberhøvelen og barberte de vekk. Etter hvert vokste de bare rett opp =) Det så ikke ut! og jeg fortsatte å barbere de vekk! Ung og dum! Har selvfølgelig vokst helt ut nå da 😉

  275. Min verste hårflause var når eg satt på med nokon som hadde svarte sete i bilen , fordi eg flassa so masse og då såg setet heilt kvitt ut. Eg pråve og koste det ner på golvet , men fekk
   ikkje vekk alt :-/

  276. Hei, min største hårflause var da jeg ikke hadde hår! Jeg var skalla. Foreldrene mine klippet håretmitt vekk for at det skulle vokse ut tykt og fint, men det ble ikke særlig tykt uansett. Dette skjedde da jeg var mindre heldigvis, men mange har bilder av meg,klassebilde etc. Siste dagen i7. for lenge siden hadde vi minne bilder fra vi var mindre, og selvfølgelig dukket det opp bilder av meg som skalla, noe som braste alle ut i latter! Det er FLAUT.
   Men kan du ikke le av deg selv med andre, har du det ikke gøy:)
   email: [email protected]

  277. min værste hårflause var når jeg var liten.. eller liten og liten, jeg var vel 14år.. og jeg syns pannelyggen min var stygg.. så jeg barberte den bort (BARBERTE JA!) så jeg gikk skallet et godt stykke bak i pannen! Endte opp med at jeg gikk med pannebånd til den vokste ut igjen..

  278. Det värsta jag gjort med mitt hår var att fixa affro flätor på en salong. Det tog 7 timmar och gjorde jätte ont. De satte i för mycket löshår så jag kunde knappt hålla huvudet mitt uppe efteråt hi hi. De använde sig också av fel färg på löshåret. Min färg var väldigt blond och de använde mörkblont vilket resulterade i att jag fick en “snygg” kontrast där mitt hår slutade och där löshåret tog över. Eftersom jag betalat så mycket ville jag inte ta ut dem utan gick omkring med dessa i ca 1 1/2 månad. När jag tog ut dem tappade jag jätte mycket utav mitt riktiga hår och hade kala fläckar i huvudet samt att jag nästan hade nackspärr av tyngden på håret. Detta var väldigt länge sedan och idag skulle jag ha haft skinn nog på näsan att kunna säga ifrån, dessutom skulle jag nog aldrig vilja ha afrofätor idag:)

  279. Det må være for noen år tilbake siden.. Hadde blondt, tykt hår som var litt lengre enn til skuldrene. Så synes jeg tuppering var så utrolig kult, og jeg overdrev til det ekstreme, tuperte alt håret til en stor ball eller afro med masse hårspray, i tillegg farget jeg luggen og håret med lilla, rosa og turkise striper, fargene var fæle nok, og i tillegg ble de grå etter noen ganger med vask. Hver gang jeg og venner mimrer tilbake, får jeg høre det. En stund etterpå kjøpte jeg slike dårlige clip on extensions fra nille, festet 3 brune, helt rette extensions på mitt krøllete afrolignende blonde hår, så det var pittelitt hår som var myyee lengre enn resten av håret, så helt hårreisende ut! [email protected]

  280. For noen måneder siden skulle jeg farge håret mitt fordi det hadde blitt så solbleket oppi, også var det svart i tuppene. Da jeg hadde farget det sp jeg at det var orange oppe og svart i tuppene. Huff!

  281. Det var første gang jeg skulle klippe meg på denne frisør salongen. Jeg ble fortalt at den som hadde klippet meg sist gang hadde ødelagt håret mitt, så han anbefalte å klippe meg så godt som skinnet.
   Men det var ikke aktuelt! Så jeg endte opp med 5 cm meter lengre hår på venste side enn den høyre siden.

  282. Flatt hår med alt for tykke, røde striper på omtrent fem cm. og en tynn pannelugg som bare var lang nok til å dekke halve panna.. Fryktelig stygt!

  283. Det skjedde når jeg var 8 (?) år når jeg skulle klippe håret mitt hos en frisør i byen der jeg bor.
   jeg hadde veldig langt hår , Kanskje ned til der ribb-beina slutter og jeg var veldig glad i håret mitt 🙂
   Også skulle hun klippe , men det jeg ikke visste var at hun frisøren ikke var noe flink (-.-) så hun klippet bar skeivt og håret ble kortere og kortere …
   Når hun var ferdig hadde jeg hår opp til ørene og en skeiv pannelugg.
   Verste hårkatastroe EVER ! :O ( syns jeg da :S)
   Krysser fingrene 😛 <3

  284. hei, min største hårflaue var da jeg skulle bleke håret mitt, har rødt hår, så jeg villa ha blondt, siden jeg skulle ha party-bursdag, jeg ble 14 år å ville være fin. jaja, jeg trodde jo dette var enkelt, så jeg gjorde alt selv, men så når jeg hadde fønet det, merket jeg at det ble mer og mer gult, altså KNALLGULT! så hadde jeg en halvtimes tid på å fikse meg til alle kom. jeg var så flau da jeg måtte ringe alle sammen å be om å ikke komme allikavell, jeg hadde knallgult hår og var nesten på gråten… de forsto, men jeg hadde selvfølgelig glemt å fortelle det til min aller beste veninne, så hun kom å ringte på , så tenkte jeg ikke over det, å opna døra, så sto jeg der da, med knallgult hår, å hun holdt på å le seg dønn igjel!! ååååh, jeg var så flau at jeg smellte igjen døra og gikk å la meg.. nå er det ei lita stund siden å jeg kan se tilbake å le av det som erngang var heeelt på tryne til et hår! 😀

  285. Huff det er så mange! Men kan da ta en.. Jeg hadde farget håret svart i en juleferie, å det var ganske lenge til skolen begynte.. Jeg brukte sånn 25dagershårfarge, som varer lengre – egentlig. Men fargen “forandrer” seg. Først da skolen begynte var håret mitt sånn blåaktig.. Mange sa det til meg, at det var blått – men de syns det var litt kult da! Men det ble verre.. senere ble det ei slags grønn farge! det var dødsflaut å gå med grønt hår på skolen! det var sånn svartbrungrønn da, sånn ekkel farge ;s Fikk ikke gjøre noe med det før sommerferien! ;0

  286. Har ikke hatt noen veldig store hårflauser, men for litt siden dro jeg til frisøren for å klippe pannelugg. Jeg fikk ikke sett meg i speilet mens frisøren klippet, siden hun måtte ha plass. Da jeg endelig fikk se resultatet holdt jeg på å begynne å gråte. Det så helt forferdelig ut! Så, de første dagene jeg gikk med panneluggen var ikke veldig morsomme… Men jeg tror det bare var en vanesak, for akkurat nå er jeg veldig fornøyd! 🙂
   Elsker bloggen din!
   [email protected]

  287. min verste hårflause er når jeg hjemmebleket håret!! IKKE lurt. Håret ble kyllinggult, og jeg var sååå fornøyd, og gikk rundt stolt som en hane. kledde jeg det? nei! nå i ettertid har jeg fått høre hvor jævlig det egentlig var. hehh. ALDRI mer sier jeg, bare..

  288. det er nok den vanlige med hjemmebleking her også.. Ikke bare ble det gult, men knallorange, det som var det kjipe var at dagen etterpå reiste jeg til Afrika, og rakk ikke å gjøre noe med den fargen.. Orange er ikke en naturlig hårfarge, og spesielt ikke i bushen i Etiopia! de fleste vi møtte pekte på meg og lo!

  289. Vi hadde gym og i garderoben så merker et par av jentene i klassen at jeg har fått tyggis i håret, og jeg fikk den heller ikke ut, den satt fast og man kunne se den tydlig. Jeg ble nødt til å gå rundt en hel skoledag med en stor rosa tyggis festet i håret, og kan love at folk glodde ;p

  290. Tja.. Jeg har selvfølgelig hatt mange hårflauser XD
   Alt fra å prøve å bleke farget svart hår til feil farger.
   Men den største flausa, selv om jeg er klar over at slikt skjer etter mye bleking, var vel da jeg måtte klippe håret veldig kort etter for mye bleking, siden det røk av som gamle gummistrikker. Du får strekt det litt, og så Snapp!
   Så da gikk det fra skulderlengde til rundt 3 cm. Jeg ventet litt med å klippe det av siden jeg er skinna på sidene, og hadde ikke helt lyst til å være helt skinna 😛
   Her er også et par bilder til demo. Og det her er bare LITT av håret XD
   http://i133.photobucket.com/albums/q73/renathory/P1060185400.png
   http://i133.photobucket.com/albums/q73/renathory/P1060165400.png
   http://i133.photobucket.com/albums/q73/renathory/P1060121400.png
   Men nå er da håret tjukkere enn det har vært på 10 år ^^
   Navn, mail og link til blogg er over 😉

  291. jeg var 9 eller 10 år, hadde kjøpt meg en krøllbørste. skulle lage krøller etter jeg hadde vasket håret også rullet jeg den helt opp til hodebunnen! så møtte jeg dra til byen får at frisøren skulle få den ut! kjempeflaut å gå i byen med enn børste i håret.. Det tok 2 timer å få de ut, de måtte klippe
   av “piggene” ! har aldri vært så flau ! ….

  292. -Jeg skulle i møte noen venner..mens jeg sto å venta på at de skulle komme synest jeg det kom noe regn i hode på meg..men himmelen var blå og bakken var tørr..men så tenkte jeg ikke noe mer over det,så kom de andre..regnet var FUGLEBESJ! Og jeg måtte gå me de resten av kvelden og de lukta ikke noe godt heller..
   Mali: [email protected]

  293. har hatt uendelig mye hår-flauser…den verste var vel allikavel da jeg fikk så lyst til og bli blond,etter å ha farget håret svart i noen år.det ble hvitt inne med hårrøttene,så gulere og gulere nedover,før det endte i knalloransje tupper.dum og fattig student som jeg var,gikk jeg hjem og dyppet håret i klorin,i håp om at det skulle blekes mer. (det står jo gjerne på klorin flaska at den bleker og rensgjør…) endte med at noe av håret falt av,resten ble sprøtt,tørt og luktet svømmehall i ukesvis etterpå.i tillegg fikk jeg blemmer i hodebunnen i en måned. flott det.

  294. En gang var jeg på tur med noen venner, og vi kjørte buss.
   På veien stoppet vi på et kjøpesenter, og der var det en kul butikk med masse hår-ting. Vennina mi kjedet seg, og sprayet håret mitt med grønn-hårspray. Jeg tok igjen med rosa spray, men greide å spraye inn meg selv i stedet. Gøy og sitte i buss og gå på skolen med grønt og rosa hår, det varte en uke!
   [email protected]

  295. Min verste hårflause må nesten være i fjor sommer da jeg skulle spise på brygga med en del venner. Håret hadde jeg selvfølgelig brukt litt tid på å fikse i forveien, som skulle vise seg å være forgjeves, fordi så fort vi hadde kommet ned til bryggekanten ble vi omsvermet av måker! Og hva er det? Hvertfall ikke bra.. Endte med at jeg fikk en uforglemmelig gave fra en av måkene servert i håret, og tro meg det var ikke hyggelig. Håret mitt har nok aldri vært så rent som det ble etter at jeg hadde gnukket og gnidd med alt som fantes av shampoo og balsam i huset, men jeg kunne likevel føle lukta sitte i flere dager etterpå!
   [email protected]

  296. jeg skulle og møte en gutt så skulle jeg bare klippe håret lit mens mamma hentet hårfargen min jeg nøys akurat da jeg sklipte meg og da ble hele luggen ødelagt. litt etter de så skulle mamma blande farge til meg også var den kners lilla. det er flaut det. og alt på saamme dag. hvist jeg vinner kan du ringe 95799166 jeg har ønsket meg den lenge

  297. min værste hårflause er ikke så lenge siden, ca. 2 månder. det var da jeg skulle farge håret mitt hjemme. naturlig har jeg brunt hår, jeg skulle farge det blondt. søsteren min hadde kjøpt blekemiddel som vi trodde var vanlig hårfarge. Det endte opp med at jeg fikk HELT GULT hår. og det var en søndag så jeg måtte gå sånn hele neste dag på skolen og i byen til jeg fikk kjøpt brun hårfarge. så satte vi igang med fargingen, da endte det opp med at jeg fikk grønnt hår. så dagen før jeg skulle til frisøren og farge det (sånn at jeg ikke trengte å gå med grønnt hår lenger), skulle jeg lage krøller med en krøllebørste. og jeg var alene hjemme. jeg klarte jo selfølgelig å sette fast hårbørsten, og ikke litt en gang. jeg sto i 40 minutter å prøvde, jeg måtte ringe mamma å få henne til å komme hjem fra jobben. hun sto der å lo av meg, da var jeg flau. vi måtte nesten klippe den av, men mamma sto å dro i børsten. hun fikk den ut tilslutt men da hadde jeg allerede mistet masse hår.
   etter det farger jeg bare håret til en frisør!
   så gult hår, til grønnt hår, til hårbørste fast i håret, i løpet av 1 uke.
   Charlotte Hansen
   [email protected]

  298. Min største tabbe på hårfronten skjedde for en del år siden!
   Jeg, og familien min var på hyttetur. Jeg var kanskje rundt 6 år eller noe sånt. Hadde ikke noe særlig ærfaring med sakser kan man si.
   På denne hytten var det en hems, og menst de andre satt ute i solen satte jeg meg på hemsen for å undersøke hva spennende man kunne gjøre der. Jeg fant en saks, og klippet av meg så og si alt håret på den ene siden av hodet. Hadde ikke speil så hvordan jeg så ut viste jeg jo ikke. Pluttselig kommer mamma inn, jeg roper ” her kommer det litt hår” og hiver alt håret ned fra hemsen. Stakkars mamma fikk sjokk da hun så at jeg hadde langt hår på den ene siden og mega-kort hår på den andre.
   Jeg måtte med andre ord rett til frisøren å klippe meg, og det endte opp med at alt håret ble klippet over ørene og jeg så mildt sagt ut som en gutt. Kjempeflott;))

  299. Utrolig bra blogg! 🙂
   Min største hårtabbe var vel da jeg var 8 år. Jeg og søstra mi var hos farmoren min, så lekte vi med dukker. Så ville jeg klippe pannelygg på dukken, så fant jeg ut at det ikke ble noe. Så jeg klipte håret helt til hodebunnen. Så ville jeg prøve pannelyggen da, og se om jeg kledde det bedre.. Var heldigvis bare litt av håret jeg klipte, da, for ble misfornøyd og klipte det helt til hodebunnen. Var jo selvsagt storfornøyd da, siden det ikke vistes og jeg hadde likt hår som dukken min. Men etter det begynte å vokse ut igjen, stod det RETT ut. Så farga jeg det rødt like etterpå – men det ble nesten rosa! Så jeg så mildt sagt ut som en rosa punker..
   Ragnhild Musgjerd, http://rmusgjerd.blogg.no

  300. Min verste hårflause må vell vera den gongen eg skulle gå frå blond til sjokoladebrunette. Me skulle ha swing-kurs for heile ungdomsskulen min, der eg var med å leda kurset. Ingen viste om at eg skulle farge det, kun ei venninde. så det skulle liksom vere ein overraskelse.. å det vart det og, håret mitt vart grønt. sånn mørk-kloakk grønn farge!
   Ellers så har eg ein anna gong gått frå svart til blondine, dette skulle eg gjere før konfirmasjonen til søskenbarnet mitt. Vell eg kom i vakker hardangerbunad og pisse-gult hår. Flaut!

  301. verste hårflausen min var når jeg og en vennine skulle farge håret blondt, hadde fint blondt fra før av,, og resultatet endre opp med hvitt noen steder, gult andre og mørke brunt, så vertfall ut som det. endre med at jeg begynte og grine. to dager etter satt jeg hos frisøren min der jeg måtte bleike hele hodebunnen, deretter farge håret mørkeblondt og så stripe det lyst igjen 🙂 aldri igjen !
   Marte Idsø / [email protected]

  302. Når jeg var 5-6 år eller no, så sparte jeg på hår. Ganske så ekkelt, menmen. Jeg satt da med en skoff fult av hår etter som jeg hadde kluppet alle Bamsene, barbiene, barbie hestene osv. Men alikevell synes jeg det ikke var nok. Jeg stelte meg foran speilet i gangen og klipte av nesten alt håret mitt.. Og jeg hadde langt hår når jeg var liten altså. Var nokså fornøyd med hårklippen jeg da, synes jeg hadde vært meget flink. Men såå …
   Mamma kommer inn !! Ho blei heldighvis ikke så sinna, hva kunne ho liksom si, jeg var jo så liten. Men mamma blei mest stressa over at jeg skulle til legoland om 1 uke, så mamma stressa seg til å bestille frisør time så fort som bare det.
   Veit ikke om jeg synes at det blei så mye bedre, fordi jeg endte opp med bolleklipp.. Siden jeg hadde klipt ganske så mye så det er vanskelig å rette opp. Men som sagt veit ikke om jeg synes det blei så mye bedre. Så når jeg kom hjem igjen, samme kveld, henta jeg saksa og kjørte på. Håret blei kortere og skuffen blei fullere. Jaja.. Hva kan man si ? Ung og dum ?
   Mamma blei ganske mer sint denne gangen. Så som straff tok ho å kastet alt håret i skuffen, siden ho synes det var ekkelt. Kanksje ikke så rart, men veldig dårlig gjort ! Så mye som jeg hadde ofret ! Jaja.. Hehe 🙂
   Ha en super fin kveld videre !
   Blogg : http://www.Auganes.blogg.no

  303. Ønsket forrandring i tilværelsen og bestemte meg for å farge håret fra blond til ganske mørk brun (på grensen til svart). Skulle selfølgelig spare penger, så gjorde dette heime.. Etter å ha dekket heile håret med farge hadde eg fortsatt litt igjen i “hårfargeflaska”, og tenkte : “hmm.. can’t waist it…”, så eg farget like godt AUGEBRYNA også med SAMME fargen!!! Hadde eit lite “blondt” augeblikk der kan du sei.. HJELPE MEG for en tabbe. Skal sei den fargen satt godt i ! ALDRI MEIR !
   (gløymte å legge ved navn/epost på innlegget, så poster det igjen denne gangen MED adresse 🙂 )
   Henriette, [email protected]

  304. Et par år siden, og jeg skulle gå fra mørk brunette til blond. Jeg fikk farget det hos frisør, men endte opp med gulgrønne striper i hele håret! I tillegg ville jeg at håret skulle stå opp og ut, derfor klinte jeg oppi masse hårgele av et billig merke som endte opp med å se ut som hvite spyttklyser i hele håret! Vakkert..

  305. Jeg satt modell for en frisørlærling som skulle lære å vikle permanent. Hun brukte de minste spolene/rullene for jeg ønsket masse krøller i det lange håret jeg da hadde. Vel, jeg hadde lugg, og det hadde antagelig vært lurt å bruke noe større spoler i luggen, for den ble ikke spesielt lekker kan jeg si..
   En annen gang på 90tallet hadde jeg hår til skuldrene på ene siden, og til over ørene på andre siden.Alt annet enn stilig.

  306. Det var en gang jeg fant ut at jeg skulle bleike håret hjemme, det var jo kanskje ikke så lurt ettersom jeg fikk pissgult/oransje hår. Det så helt forferdelig ut! Og jeg kunne jo ikke farge det på nytt igjen heller med en gang, så jeg måtte gå offentlig med det håret i over to uker! Kanskje ikke det værste som kunne skje, men ille alikvel :p så siden da har jeg alltid gått til frisøren hvis jeg skal gjøre noe med håret 🙂

  307. Min verste hårflause er definitivt da jeg for mange år siden farget håret blondt, ombestemte meg – og farget håret rødt. Det ble signalrødt, og jeg var lenge kjent som “trafikklyset”… :-/ Jeg kan heldigvis le av det i dag. 😉

  308. Hadde farga håret mitt selv for føste gang, så klart var det i ganske mørkt rødt. Stripa det også i samme slengen, så det ble GULT. Ikke nok med det, hadde glemt å få med meg alt håret under håret, så hadde rødt hår uten om det håret som er bak i nakken. Rødt hår med gulestriper, jepp det var leekkkert

  309. Når jeg var mindre ( ca. 10 år) hadde jeg sånn skikkelig kort pannelugg. Siden jeg ikke brydde meg om hvordan jeg så ut på håret gikk jeg rundt med “adam-sveis”. Selvfølgelig var det i 10-års alderen det ble tatt mest bilder av meg .. Utrolig pinlig med tanke på at jeg faktisk gikk sånn ! FLAUT! Så nå tørr jeg faktisk ikke klippe pannelugg, haha ;-P

  310. Heija, min verste hårflause var da jeg skulle krølle høret min for første gang. Og den krølltanga jeg hadde var med en slaks børste på, så det var lett å sette håret fast i krølltanga. Også tok jeg og surret luggen min inn i krølltanga, så ventet jeg en stund. Og når jeg skulle dra den ut igjen fikk jeg det ikke til. Jeg og min pappa satt kanskje i en halv time for og prøve å få den ut, det endte med at vi måtte klippe håret mitt av. Så jeg gikk med en lugg som var så kort at den gikk rett opp over en lang tid! Det var kjempeflaut, og det var ekstra flaut og vise det til min mamma. Hun ble sur.
   Siv Sjalotte Slettbakk
   [email protected]

  311. Det var i Juni i år hvor søstern min skulle ta svennebrevet i frisør. Hun spurte om jeg ville være brudemodell for hun. Jeg takket jo ja, og tenkte at det ble gøy! Helt til jeg fant ut hvilken farge jeg skulle ha. Jeg er egentlig mørkeblond/lysbrun fra før. Jeg var lys blond i luggen, mørk (nesten svart) fra bunnen og halvveis ut, og så helt lys igjen i tuppene! Og det værste var at hun måtte farge det en uke før selve dagen! jeg gikk en uke rundt med sånt hår. Det så kjempe fint ut med brude frisyren, men ikke med hverken hestehale eller utslått hår. Jeg så ut som cruella. til og med ikke med caps klarte jeg å skjule det. Jeg fikk rare blikk overalt 🙁 menmen. Fikk farget det tilbake heldigvis, og søstern min besto prøven!! 😀
   Ida Hamsund
   [email protected]

  312. Min verste hårflause/tabbe var ein gang eg var hos friøren og kjøpte meg hårfagre. Frisøren hadde da altså gjett meg feil hårfarge og gjett meg bleiking i stede, og eg stolte no på frisøren og prøvde ut ditta here og enda opp med eit knall knall organe hår som eg måtte gå med i 2 månda:)

  313. Jeg var 12 år og hadde mørkebrunt nydelig hår, helt til at jeg kom på at jeg ville ha litt spill i det.
   Så mamma’n min skulle stripe det lysere, jeg satt i ca 30 min, noe som er normalt.
   Plutselig kjente jeg at jeg fikk så sinnsykt vondt i hårbunnen, å ropte på mamma.
   Hun kom springende og løfta opp plastikken, da så vi en røyksky som steg opp fra håret mitt.
   Så jeg måtte bare hive meg i dusjen, og når jeg kom ut var jeg nesten hårløs på toppen!
   Det var drittstygt!

  314. Jeg var 15år. Hadde langt ,tykt mørkblondt hår ned til brystet. Jeg hadde nettopp vært i syden så håret hadde fått en kjempe fin gylen blond farge fra solen. Jeg skulle være model for en venninne som skulle øve seg på klipp og farge før hun skulle begynne på frisør skolen du nå jobber på. Hun begynte å klippe tuppene, og det ble aldri beint. Så cm etter cm forsvant. En annen frisør rettet det opp. Men så skulle hun klippe det opp. Å det var da krisen skjedde. Hun gjor at jeg fikk et stort hull på venstre siden av håret. Så hadde ikke lenger noe valg en å klippe håret opp til det rakk med bare til haken. Jeg kjente tårene egentlig ville frem. Men vet tennene sammen og vi gikk videre til fargen. Det skulle bli brunt. Men ikke vet jeg hva som skjedde men jeg gikk der fra med kull svart hår. Jeg kjente meg ikke igjen i speilbildet. Jeg kom hjem å alt min mor så var det lange myke fine håret mitt var borte. Jeg hadde aldri farget håret mitt før. Å jeg angrer forsatt den dag i dag at jeg noen gang gjor det. Jeg var forvandlet fra en jente md uskyldig utssende til å se ut som en pønker. Dagen etter var det bare å rette ryggen å gå inn i klasse rommet å jeg har aldri sett så mangen rare blikk på meg på en gang. Jeg følte meg så stygg. Å jeg ble helt rød i skinnene. Når jeg ser tilbake på bilder på den tiden blir jeg forsatt flau over hvor forferdelig jeg så ut. Det høres kasnje ikke så gale ut. Men jeg kan helt ærlig si at på den tiden var det absolutt ingen som gidde meg noen komplimenter for håret mitt lenger. Å selvtelitten min nødde bunnen.

  315. Hehe, kanskje ikke flause ettersom jeg var så liten. Men når jeg og storesøsteren min var små måtte vi selvfølgelig prøve å klippe hverandres hår, vi var vel 4-5 år gamle. Det endte selvfølgelig med at søsteren min klipte meg ganske kort. Når vi viste det til mamma har hun i ettertid fortalt at hun ikke visste hva annet enn å si “så fint det var vennen” for å unngå at jeg ble lei meg. MEN, siden hun synes det var “så fint” klipte søsteren meg litt til for å gjøre det ENDA finere. Jeg har sett bilder.. Det var ikke fint…

  316. Vi var på klassetur i 10 klasse, og jeg hadde planer om og farge håret mitt brunt, det var helt platina blondt og jeg elsket fargen, men var litt lei etter og ha det sånn i 2 år, så jeg kjøpte meg en hårfarge og fikk en i klassen til og farge det på meg, håret mitt så rødt ut i begynnelsen men da jeg skylte det ut var det ROSA!!! 🙁 Dette gjore vi på kvelstid så hadde ikke anledning til og kjøpe ny farge, dagen etterpå skulle vi tidelig opp på sitsing og jeg ville jo ikke gå ut med helt rosa hår, så jeg satt og gren og gren på hotell rommet for jeg viste jo det at jeg måtte være med, alle så rart på meg på gaten og jeg følte meg helt forferdelig. Heldigvis fikk vi ordnet det, men ikke før på kvelden… Dette er noe av det verste jeg har vært med på, spesielt når det kommer til håret mitt…

  317. Huff, det må være på ungdomsskolen da det var veldig populært å stripe håret. Mamma skulle lage noen blonde striper i mitt hår, vi bleket luggen min og noen partier av håret. Da resultatet var klart hadde jeg gul pannelugg og tilsvarende striper i ulike tykkelser i hele håret. Lekkert ;P

  318. Jeg gikk til frisøren og skulle få lyse striper i mitt da brune hår… Gleda meg sååå mye! Stripene ble grønne!! Å dette la jeg ikke merke til før jeg kom hjem! Snakk om STYGT jah!! Hyyyl 😀

  319. Mitt største hårflause var når jeg skulle bleke håret mitt lysere, slik at det ble lysebrunt. Men gjett hva som hendte?…. Jeg vasket av fargen og tørket det og så resultatet. Jeg var IKKE fornøyd med det! Håret mitt ble ORANSJE!!! Fikk helt panikk siden jeg farget håret noen dager før vinterferien var slutt og det nærmet seg skolestart….. :-‘(

  320. Jeg var på ferie så kunne jeg ikke ta med rettetanga og det var veeeldig ille også skulle jeg ordne håret mitt da fordi vi skulle på ett hotell å spise, jeg tok ganske masse hårspray i det også var håret mitt litt vått.. da vi kom ut i varmen så skjedde det noe med håret mitt .. det ble nesten helt hvitt jeg visste ikke hvorfor, men det verste var at jeg merka det ikke før vi skulle spise :s og alle stirra på med så jeg bestemte meg for å gå til hotellet å ta en lang dusj …

  321. Åååh, jeg har mange.
   I og med at jeg har en søster som er frisør (og 11 år eldre enn meg), så har jeg vært prøvekanin for henne i alle år.
   Det verste var vel når hun hadde fått noen nye farger og skulle prøve de ut på meg; jeg var 11 år hadde pigg-sveis med rottehale og fargen var blå (ja det var 1984)….. huff, jeg gremmes.
   Ikke rart at pappa truet med å kaste med ut om jeg farget håret noe mer.

  322. Min verste hårflause skjedde en gang da jeg var 16 år. Jeg har alltid hatt svart hår siden jeg ble født og hadde lyst på en forandring og det var ikke snakk om å gå til frisøren for å gjøre dette – det var altfor dyrt! Så vi satte igang hjemme – min søster og jeg. Siden håret mitt er svart, ble det helt oransj! Vel, jeg var ikke akkurat superfornøyd med at de blonde stripene som jeg ønsket meg ble oransje…. men det var da tross alt en forandring!!! Men jeg gav meg ikke der! Jeg har en søster som har nyyyydelige krøller og siden jeg var igang med å oppfylle ønsker, tenkte jeg at permanent er den som skal til for å løse alle problemer. Og min mor satte igang og vi satt ekstra lenge med permanenten i håret. Resultatet ble katastrofalt og jeg så tilslutt ut som en sau med oransje striper i håret…… og jeg har faktisk bevis (noen tok bilde av det hele…) Gikk ikke lang tid før jeg klippet meg kort,kort!!

  323. Min verste hårflause var vel da jeg og en venninne hadde fått lilla extentions (sånn man limer fast hos frisøren).
   Når vi kom hjem til venninnen min så klipte vi de av rett etter at de var blitt satt på.
   For det første så så vi ikke ut å foreldrene våre ble ganske sur på oss!
   Karoline – [email protected] 🙂

  324. [email protected]
   klippet luggen på egenhånd den ble helt skeiv, jeg skulle også farge håret litt mørere enn det jeg har (lysebrunt) så tok jeg fargen i ventet og skyllte det ut og da var det helt knasj rødt!! :S jeg måtte gå med det i to uker før jeg fikk ny farge!!

  325. Vel, faktisk skjedde dette i år. Som du sikkert vet så er den fine oransje fargen på håret en kul trend. Jeg digget den, det var dristig men samtidig fint. Så jeg bestemte meg for at dette ville jeg ha. Så jeg dro til en frisør, og i den tid hadde jeg blondt hår. Så hun fortalte at det kunne bli litt rødere siden jeg var blond, men hun trodde det skulle bli fint. Så jeg sitter der og har fargen i håret.. Venter på å skylle ut. Vi går til vasken og skyller ut og jeg er skikkelig spent. Men som du vet så er fargen annerledes når det er blødt. Men jeg syntes det så, så inmarri rødt ut. Jeg ville jo ha den oransje svake fargen. Hun føner og boom. Jeg kjente at tårene nesten kom litt. Jeg var KNALL rød på hodet.. Det var så rødt at ja.. Så jeg takket for meg og fortalte hvor fint det var og betalte. ( Jeg klarer ikke å si i fra til frisører, får så skyldfølelse) Så går jeg hjem.. Mamma holdte på å le seg i hjel. For en ting var jo fargen, men det er en ting jeg ikke fortalte deg. Datoen jeg farget håret var 15. Mai, Veel. To dager før 17. mai. Mamma lo og bare fyrte på med dårlige vitser om at jeg kunne legge flagget i huet osv. Kan si vennene mine lo seg ihjel når jeg kom på skolen på 17 mai, døøød.
   [email protected]

  326. Jeg hadde akkuratt fått meg ny kjærste så jeg ville gjøre meg fin for han. Så jeg farga det noe jeg hadde gjort før også. Bare denne gangen ble det grønt skjær i håre! Fordi jeg hadde farga det for mange ganger eller noe. Men uansett, jeg måtte jo gå på skolen. Og det var så flaut alle stirra og lo! Og når kjærsten min da så meg ble han så flau at han dompa meg på stede! Så det holdt ikke med at jeg måtte gå på skolen med grønt hår, men han dumpet meg i tilleg pga det. Fant hvertfall ut at han ikke var noe å spare på!

  327. Miv værste hårflause var en gang jeg skulle børste håret mitt med en rund børste, jeg prøvde å lage noe krøller og få litt fall i håret. Plutselig, da jeg nesten var ferdig med alt håret, fikk jeg ikke børsten ut av håret igjen! Den satt helt fast, masse tugger rundt den, og hvis jeg skulle prøve hardere på å løsne den, ville nok alt håret ha falt av. Så jeg dro til frisøren straks, og hadde på meg en stor hettejakke for å skjule børsten som hang i håret. Følte meg rett og slett dum når jeg kom til frisøren og var utrolig flau!
   Kan heldigvis le av det nå :):)

  328. verste hårflausen min var veldig langvarig. Jeg hadde fin brunfarge på håret fra før av og halvlangt hår. Jeg farget håret mitt svart fordi mine brødre påvirket meg. Klippet det kort gjorde jeg også. Så faktisk ut som en gutt. Senere så ble mamma lei av fargen og tok meg til frisøren, og hun bestemte å farge håret rødt. og klipte håret mitt i samme fasong som før og fortsatte å se ut som en liten gutt. Mamma fikk veldig mange spm om hva sønnen hennes (meg) het da de så meg og henne sammen. Aldri mer :p

  329. Kom på en flause ja, jeg klippet vekk alle småhårene framme i pannen fordi jeg var lei av å ha småhår i panna når jeg satt pannelugge opp. Men det var ekstremt stygt. Fikk skikkelig alien-panne og da det vokste ut igjen stakk de småhårene rett opp og ut av panneluggen. Ordentlig stygt, og veldig flaut. Det tror jeg ikke skal få skje igjen, for å si det sånn. :p

  330. Min verste hårflause var for noen år siden, men det sitter fortsatt friskt i minnet fordi det var helt grusomt! jeg var hos frisøren og skulle prøve en ny vri. jeg hadde langt bølgete hår og ville klippe det kortere. etter at jeg hadde forklart så godt jeg kunne hvordan jeg ville ha det, begynte frisøren å klippe. jeg fikk sjokk da hun var ferdig, jeg hadde nemlig fått bolllesveis!!!!! dagen etter på skolen lurte klassevennen og lærerne på hvem den “nye eleven” i klassen var! til og med naboene mine lurte på hvem jeg var! har aldri vært så flau før! og håret vokste ikke akkurat raskt ut igjen;P

  331. Mi verste hårflause må ha vert for nokon år tilbake. Eg hadde klipt luggen min sjøl(veit, det var dumt av meg), og eg blei ikkje fornøgd! Langt ifrå! Så det enda opp med at eg gjekk rundt med panneband kvar dag. Også var det ein dag eg hadde forsove meg. Eg kjappa meg å sminke meg og ta håret opp i ein hestehale, tok eit eple i handa og sprang opp på skulen. Då eg kom opp på skulen såg alle i klassa rart på meg, og eine venninda mi sa til meg “kul piggsveis, Ina.” Det var då eg skjønte at eg ikkje hadde panneband på meg.. luggen stod rett opp etter gårsdagens bruk av panneband.. skal love deg at det var flaut!
   Hilsen ei som aldri klipper luggen sin sjøl lenger!

  332. jeg skulle farge håret blondt, men så var hun lærlinga ikke så flink som hun bak kassa sa. Så hun lærlinga blanda feil farge.. åh, gud! hun blanda litt blått og rosa! jeg ligna på ei påfugl.. jeg tenkte: ‘hvorfor meg !’
   det var så utroolig flaut!
   [email protected]

  333. Når jeg var 16 fant jeg ut at kjæresten min likte blondiner så jeg bestemte meg for å bleke håret mitt og bli blond. Jeg hadde jo fra før mørkebrunt hår og regnet med at DA kom han til å like meg myyye bedre.
   Men det ble ikke den blondfargen jeg ville ha. Så da bleket jeg det en gang til for å virkelig ikke se teit ut. Da endte jeg opp med helt hvitt hår og så ut som et spøkelse!!! Det var min stemor som gjorde all eksperimenteringene på håret mitt og trøstet meg med at jeg så bra ut,selvom jeg gråt og skjønte hun løy 😛
   Hun ringte til en frisørvenn og spurte hva vi kunne gjøre. Vi hadde jo allerede bleket det to ganger på en dag og skadet håret mye. Da foreslo frisøren at vi skulle ta en lys blond hårfarge,ikke blekemiddel for da kom det til å se mer naturlig ut.
   Jeg endte opp med helt oransje hår.. Det ble så mislykket som det kunne bli. Fra ikke blond nok,til hvitt,til oransje. Jeg ble kalt jenta med det oransje håret ett helt år.
   HURRA!

  334. hei, min verste hårfrisyre var vel da jeg tok rastafletter i Egypt for et par år siden. det hele startet med at jeg ville ha rastafletter for en venninne av meg hadde tatt det, og jeg synes hun ble fin. i “salongen” jeg var på jobbet en mann som sa at han kunne flette rastafletter. det ville ta ca. en og en halv time sa han. jeg syket meg opp og bestemte meg for å ta det. han gjorde det for 150-160 krone, det var i Egypt så er ikke helt sikker, men det var noe sånt det kostet. så var han i gang med å flette håret mitt, men stolen var for lav så jeg måtte sitte på en bruskasse! au! jeg tenkte at jeg orker ikke å sitte på denne i over en time, men jeg prøvde og ble sittende . idet han begynte å flette puttet han inn et orange garn som han flettet inn i. og etter TO timer hadde han flettet kanskje 7-8 fletter. dette gikk utrolig tregt. mammaen min visste ikke hva vi skulle gjøre. vi kunne ikke bare gå halvferdig tilbake til hotellet heller. så jeg ble sittende. det gjorde vondt og han sprutet hårspray i hansiktet mitt, for da skulle jeg liksom le. det endte med at jeg satt på denne bruskassen i 7 timer og 20 minutter. verste jeg har opplevd at noen har gjort meg håret mitt. og det var skikkelig merke i rompa mi dagen etterpå : ( men det ble en historie man husker i ettertid: p

  335. Haha, det er enkelt 🙂
   Jeg skulle farge håret blondt en gang, å en venninne skulle gjøre det for meg. Vi var 13 år eller no. Å så lure som vi var visste vi ikke at vi skulle ha de i Aluminiumsfolie. Å når vi var ferdige var håret mitt grønt! Jeg ble helt sjokka, vi skjønnte ikke hva som vi hadde ghort feil. Så vi måtte vente til venninna mi hadde kommet hjem. Så når hun sa hva vi hadde gjort galt. Så måtte vi skynde oss ned til butikken igjen å da kjøpte vi en slags brunfarge. Å da farget moren hennes meg. Å da ble det heldigvis brunt 🙂
   Hadde ikke moren hennes kommet hjem, hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort, da hadde jeg jo måttet gå på skolen med grønt hår.. 🙂

  336. De fleste har vel bommet en eller annen gang på en hårfarge. Min gang var i sjetteklasse. Jeg farget håret (hjemme!!!!) fra brunt til blondt. Eller, det skulle bli blondt. Først ble det rødt, så vi farget det igjen, så ble det gul, og vi farget det igjen og da ble det.. mer gult. Jeg hadde altså 4 forskjellige hårfarger på en kveld. Sykt pent. Uansett, jeg måtte på skolen dagen etter, enda jeg gråt til mamma og ba om å få bli hjemme. Eneste utveien var å bruke et stort hårbånd og sette håret opp i en stram knute bak. Så ut som en skikkelig budeia rett og slett. Når jeg kom på skolen ville alle se hvordan håret ble, og en av guttene rev av hårbåndet jeg brukte for å skjule det. Og så sier han “det er jo.. helt bananfarget”. Da begynte jeg å gråte, men likevel var jeg blond i ett år. Fikk vekk det gule etter hvert, men jeg ble likevel kalt “bananen” så lenge jeg var blond. Det er faktisk folk som enda kaller meg “bananen”..

  337. skulle farge håret mitt brunere (hjemme) fikk moren min til å dra til butikken for å køpe hårfarge. Jeg sjekket ikke etter om åssen farge det var så tok jeg det i håret. Da jeg dusjet det ut merket jeg at fargen var HELT feil , og at moren min hadde tatt feil farge. Håret mitt var grått !!!
   butikken hadde stengt så jeg måtte gå med det “fine” grå håret mitt på skolen dagen etter, før jeg fikk farget det med riktig fargee!
   [email protected]

  338. Når jeg gikk i 5 klasse elllernoe så klipte jeg meg kort. Jeg hadde egentlig veldig langt hår, men både mammaen min og storesøstra hadde kort håt og jeg syns det var så fint så det ville jeg også. Så da klippa jeg meg kort selvom mamma sa flere ganger at jeg ikke burde gjøre det og at det ikke var sikkert det ble noe fint! Å det ble det heller ikke ! Jeg så rett og slett ut som en dass på hue, Haha. Så jeg gikk faktisk med caps en del ganger også. Og det så ikke noe særlig bedre ut når jeg holdt på å spare til langt hår igjen heller. + at jeg ikke klarte å ordne meg på håret ordentlig selv heller og det var ikke langt nok til å ha strikk og både mamma og søstra mi dro på jobb og skolen før jeg våkna. Så da endte det rett og slett med at jeg så ut som en dass på hue hvertfall ut 5klasse hvis ikke enda lenger (sikkert enda lenger til og med) Haha, og jeg nekta å bli med på noen bilder i det hele tatt! Haha. det gjør jeg ikke igjen ! 😀

  339. Min største hårflause må være da jeg skulle farge etterveksten til det platinablonde håret mitt noen timer før skoleballet. Det endte selvfølgelig med med gul/oransje hår på skoleballet det året.

  340. Jeg gikk vel i 7.klasse eller noe, da jeg skulle farge det utrolig (naturlig)blonde håret mitt svart i anledning halloween. Ung og dum som jeg var tok jeg sjangsen på at svart hårfarge fra Nille skulle virke helt fint på mitt blonde hår. Jeg farget håret og dusja ut fargen, for så å gå å legge meg med vått hår. Da jeg våkna dagen etter og så meg i speilet hadde jeg fått GRÅTT hår. Og det var ikke “gråaktig” eller noe, det var GRÅTT-grått. Sånn som oldemor hadde. Jeg måtte jo selvfølgelig gå på skolen med det lekre, grå håret mitt, hvor da selvfølgelig alle lo av meg. Når jeg kom hjem fra skolen gråt jeg og klaga til mamma. Heldigvis for meg farget mamma håret sitt på en jevnlig basis. Mamma hadde da RØDLIG hår. Så jeg farget håret mitt oransje/rødt for å dekke det grå( akkurat samme grunn som mamma farget sitt, bare at jeg var 13år ikke 40). Jeg ble jo selvfølgelig også mobbet for det oransje håret mitt. Men det blåste jeg i, så lenge jeg slapp det grå håret.
   Jeg har aldri i senere tid prøvd å farge håret svart. Og kommer trolig aldri til å gjøre det heller.

  341. Jeg skulle og synge på en konsert, min aller første konsert og jeg tenkte jeg skulle farge håret mitt først.
   Så jeg fikk en kompis til å farge håret mitt. Da vi var ferdige og vi hadde skylt ut all hårfargen oppdaget vi att håret mitt var blått, om det var meningen jeg skulle ha svart hår.
   Så på en eller annen måte hadde kompisen min klart å ta feil eller så gjorde han det med vilje.
   Men jeg aner ikke.

  342. min største hår flause er bredt utover en periode da jeg farget håret hos en økologisk frisør i byen. Det begynte med at jeg ville ha litt lyssere hår. Frisøren bestemte seg for at det var best å ta noen lyse striper i håre mitt. Etter det frisørbesøket ble håret mitt revegult og det ble noen pinlige måneder på skolen. Jeg gikk tilbake til samme frisør for å få det tilbake til min farge som var mørkblond. Det så fint ut hos frisøen ,men da jeg kom hjem var håret mitt helt rødt. Jeg gikk tilbake noen dager etter å klaget. Jeg fikk ny gratis time uken etter. Etter tredje farging ble håret lilla. Når jeg gikk på skolen dagen etter håret ble lilla var den noen som informerte meg om at i de røde gangene på skolen var håret grønt. Jeg trodde ikke det kunne bli verre og var rasene på frisøren. Hun sa det var vanskeligere å få økologiske farger til å holde i håret ordentlig. Det hjalp ikke meg noe at det var vanskelig, jeg ville ha en farge på håret som ikke var rødt,lilla eller grønt. De prøvde seg frem flere ganger. Til slutt fikk de till en mørk brun. Da ble jeg kjempe glad. Jeg trodde all hårfargingen skulle ta slutt. Helgen etter reiste jeg til hytten min. Mens jeg var på hytten gikk fargen ut og jeg fikk lilla hår med gråe striper! når jeg da klaget igjenn hadde de ikke ledig time før uken etter på. Det var kjempe flaut å gå på skolen. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre kunne jo ikke akkurat gå med skaut heller… det var da jeg endelig kom på at jeg kunne jo bare bytte til en ikke økologisk frisør som kanskje hadde noe sterkere som kunne holde. jeg gjorde det og nå har den veldig mørke fargen fra den vanlige frisøren lysnet i omen og jeg har fått min vanlige hårfarge tilbake!!!!:D endelig…etter 1 år med “bad hair dag”
   vilje voll-aasland

  343. Min største hårflause var når jeg lot venninen min klippe håret mitt. Hvem har vel ikke gjort den feilen?.. Hun hadde selv gjort sitt hår litt tynnere, gradert det – tror jeg det heter. Med en barberhøvel! Ja, du hørte rett. Hennes hår så jo fantastisk ut, så dette ville selvfølgelig jeg også prøve, siden jeg har veldig tykt hår. Det endte med en så stor hårball på gulvet, at jeg ikke klarte å holde rundt alt. Det øverste håret mitt, var alt fra 2-7 cm langt og noen steder var det langt, andre steder kort og noen steder ikke hår i det hele tatt.. Da jeg så resultatet satt jeg meg ned å skrek. Ble så fortvilet. Så i ettertid, har jeg ALLTID gådd til frisør! De vet hva de gjør!!
   – Natalie Eltoft

  344. Min verste hårflause var for ca. 2 år siden, jeg var da 13 år. Jeg har i utgangspunktet brunt hår, men hadde farget håret mitt rødt i 1/2 år, egentlig bare fordi jeg “prøvde å finne meg selv” og prøvde for tiden ut emostilen. Jeg hadde akkurat fått meg ny type, som ikke passet så godt sammen med stilen min, så jeg fant ut at jeg skulle få en normal hårfarge igjen. Da jeg skulle kjøpe hårfarge, foreslo bestevenninna mi at jeg kunne prøve å få blondt hår. Igrunnen dødfødt å bleke rødt hår, men jeg er ingen hårekspert, så jeg lot meg overtale. Resultatet ble knalloransj! Dette var da lillejulaften, og ingen butikker hvor jeg kunne få tak i hårfarge, åpnet ikke før sent i romjulen. Så da måtte jeg gå med oransj-gult-grønt hår helt til etter nyttår. Jeg måtte møte svigerfamilie med en frisyre som lignet en mislykket gulrotkake, og overalt hvor vi var av familiesammenkomster foreslo moren min at jeg måtte prøve å bli minst mulig fotografert. Dette var jo ikke heller en pen overaskelse til min nye kjæreste, men det skulle mer til for å skremme han vekk, ettersom vi fremdeles er sammen 🙂

  345. Eg var 12 år hadde kjøpt meg en krøllbørste. Skulle lage dei fine krøllene til eit bryllup. Etter eg hadde vasket håret, dursja “smikka2 (lebestiften) . alt var nesten klart. Mangla bare HÅRET også strart eg rulla eg den heilt opp til hodebunnen! Åja den den sat bom fast. Resiet til min tante, ho prøve å få den ut, det blei med saksa. Å alt mit blonde lange hår var vekk. bob ! Kan ikkje sei eg blei kåra til den fineste hårsveisen 🙂 !

  346. Min værste flause var da jeg skulle på første date’n min som ca 14/15 åring hvor jeg var kjempe nervøs! Vi skulle på kino, jeg hadde drat på shopping med venninna dagen før å hadde kjøp meg lit klær osv. Jeg jøpte også en bleknings spray (?) av et eller annet slag som jeg bestemte meg for å bruke for å få litt mer sommerlige nyanser i det brune håret mitt. Noen få timer før date’n satt jeg i gang med å stæsje meg opp å startet med denne bleknings sprayen… Jeg startet med å spraye bare en liten mengde med roduktet gjevn over håret slik som anvist. Siden dette da ikke hadde noe effekt, begynte jeg å spraye hele håret mit fra hode bunn til tuppene. Jeg endte opp med vått hår av denne sprayen og etter virknings tiden hadde gått børstet jeg gjenom håret… Uvanlig mye hår begynte å løsne og med skrekk å gru var håret mitt blit en sær brun-orangsje farge… Heldig vis komm ikke for mye hår ut men dette var ho heeelt krise! så det hele endte med at jeg gråt på badet over dete lange fine håret mitt som var blit ødlagt og at jeg avlyste date’n… En positiv ting med dette var jo at jeg opdaget Ekstensjion!! <3

  347. Jeg var fem-seks år og jeg hadde bursdag. Det var morgen og vi var hos farmor. Jeg var på rommet til onkelen min og fant en rar ting. Jeg satte den på hode som en krone, men der ble den sittende fast. Jeg klippet den av sånn at ingen skulle merke det. Det ble jo selvfølgelig merket da håret mitt sto opp i alle kanter. Senere på dagen skulle vi på butikken og jeg måtte ha på en hatt sånn at ingen skulle merke det. Når vi feiret bursdagen min fikk jeg høre et par ganger at de håpet at jeg ikke skal bli frisør.

  348. hehe, det er mange flauser men den aller første var vel at jeg gikk i 5. klasse og jeg syntes håret mitt bak var allt for langt så jeg klippet det bort med en saks, men så fant jeg ut at det var litt skeivt på den ene sida, så klippet jeg litt til og… OI!
   Der forsvant 10 cm jo, obs, jaja, bare å klippe litt til slik at det ble rett -tenkte jeg og: SNIPP! Oi, skeivt igjen, jeg fant ut at det var best å la saksen ligge.
   Men så syntes jeg at luggen min plutselig var alt for lang, jeg tok opp saksen igjen og, SNIPP der hadde jeg en skeiv,liten,pjuskete pannelugg.Jeg ble ikke så fornøyd, men jeg tenkte det var smart å la saksen ligge slik at den ikke ble altfor kort slik som håret mitt bak ble.
   Men det var da jeg fant ut at jeg ville ha håret mitt oppklipt slik som alle kjendisene hadde, og SNIPP der lå noen fine hårtjafser på gulvet som var klippet rett av helt oppe ved hodebunnen, du kan jo tro jeg var fin når jeg var ferdig..
   Hahaha 🙂
   Litt klein historie men det var liksom den første av de første hårflausene mine!
   Da er det vel bare å krysse fingrene og vente på at vinneren blir kåret!

  349. Husker ikke hvor gammel jeg var, men var nok rundt 5-6år. Jeg var med mammaen min i butikken da det stod et sånt stativ ved kassene med hårbørster. Jeg måtte jo bare prøve en sånn hårbørste som er rund, vet ikke hva det kalles, rundbørste? Jeg trodde man skulle rulle den opp i håret så det gjorde jeg, midt i butikken, jeg fikk panikk for jeg fikk den ikke ut, og mammaen min måtte hjelpe meg, hu fikk den ikke ut hu heller. Så det endte med at hu måtte kjøpe børsten også måtte jeg gå slik bort til bilen. Heldigvis fikk jeg den ut av håret hjemme uten å klippe for mye! Men jeg husker jeg hørte folk hviske og tiske bak ryggen min, ikke rart det når man har en børste i håret som sitter fast.

  350. Uff, jeg var vel 9-10 år. Kjempe fornøyd fordi vi skulle på ferie til Los Angeles med hele familien, altså det var jo inn med Duff søstrene, Lohan, paris Hilton og alle de kjente hollywood jentene. Så mamma bestemte seg for å spørre tanten min hvor det var en frisør i nærheten fordi jeg ville klippe meg, tanten min som da bor der borte sa hun hadde den perfekte mannen til jobben, så hun ringte også fikk vi time dagen etter. Jeg var stor fornøyd fordi nå kunne jeg vel muligens ligne litt på disse jentene jeg så på tv, i det vi kommer inn i salongen ser jeg en person som kommer bort og spør om det er jeg som skal klippe håret, han har mørk stemme, men ligner litt på en jente, altså tenk deg en virkelig dragqueen med rosa,blå og gud vet hva slags andre farger han hadde i håret, jeg forklarte han sånn ca hva jeg ville ha og han startet med å klippe, jeg hadde alltid hatt håret mitt sånn litt lenger enn skuldrene mine, i det jeg ser i speilet ser jeg bare at han klipper og klipper og når han endelig er ferdig har jeg en bollesveis som er så stygg at jeg begynner å gråte litt etter litt, altså der sitter jeg med tanken på at jeg skulle ligne litt på duff, eller Lohan, mens jeg nærmere ligner på han gutten som er hodestupt forelsket i Diddy søsteren til Dexter den smarte gutten. Mitt første møte med Los Angeles var helt forferdelig, og tanten min beklaget seg selvfølgelig, men det var utrolig grusomt. Jeg gikk hele ferien seende ut som en gutt, ikke nok med det, men når vi kom tilbake til Oslo, så hadde nikita sånn lærlingskampanje hvor man kunne klippe seg gratis hos en lærling så jeg gikk for det! det var jo helt umulig å bli seende værre en det jeg var nå så jeg sa jeg hadde tid med engang, og de startet med klippingen. Men da jeg nok engang så meg i speilet var det ikke det jeg ville ha, jeg hadde kort hår, så kort at jeg måtte kjøpe wax for å få piggsveis bak på hodet. Damen som klipte meg hadde da som trøst, vel altså det er så moderne å ha håret som du har nå :)!!
   Etter dette tok det meg en god stund å finne noen jeg virkelig likte og som også er en god lytter og forstår hva jeg vil ha. Jeg er i dag 19 år og vært hos samme frisør i 3 år hvor jeg så at det var her jeg likte meg!
   Derfor syntes jeg at det er viktig å betale litt mer for noe man blir fornøyd med enn ta det billigste og gå hjem å gråte etterpå 🙂

  351. Mine to hårflauser må være den gangen jeg satt håret fast i hårføneren og måtte ringe naboen for å få hjelp til å få håret ut. Det kunne jeg ha spart meg for, for jeg måtte klippe av håret uansett.
   Den andre gangen var da jeg klipte håret kjempekort, og farget det rødt. Det tok meg to år før håret ble det samme igjen, enda det bare var en glansvask ( er naturlig lys blond).
   Benytter forresten anledningen til å si at denne bloggen er kjempeflott, bruker den ofte til inspo til hårfrisyrer når jeg går lei de samme gamle frisyrene 😀

  352. vet ikke om du husker Jorunn fra Idol 2005 og hennes “barbert på ene siden sveis” ?
   Vel, min frisør mente at det kunne være noe for meg.. Jeg var hos frisøren for å egentlig bare friske opp håret. Vel, jeg gikk ut, barbert på enesiden (skamklipt) og røde striper i håret på andre siden (var rødruss, som i og for seg var en god ide). Jeg såg helt jævlig ut. Mamma og pappa har minimalt med bilder av meg fra da jeg var russ. Jeg ble rundt som en bolle i ansikte samtidig som jeg ser ut som en mann! Grusomt! Siden den gang sier jeg nei til en hver drastisk endring av lengden på håret i fare for at jeg skal ende opp med noe lignende.

  353. For ett år tilbake hadde jeg pannelugg. Den var klippet fint av frisøren, ikke helt bein men litt kul og rufsete 😀
   Panneluggen vokste og frisøren min dro på ferie, vi fikk heller ikke time hos en annen frisør. Derfor ville mamma klippe den! Uff og huff, den så ikke ut den ble skeiv og for kort og det var helt grusomt. på skolen tok jeg den tilsides slik som du har vist her på bloggen, kunne ikke gå med den løs. heldigvis fikk jeg en time senere i uka hos en annen frisør !! 😀

  354. Hei. Ja, min største hårflause.. Here it goes!
   Jeg var vel 8-9 år og satt på rommet mitt med min bestevenninne. Vi satt og lekte, men så bestemte vi oss for å klippe hverandre. (Må si at ingen av oss hadde noen frisørtalenter akkurat der og da!) Så når moren min kom inn på rommet for å sjekke ut hva vi gjorde fikk hun hakaslep! Der satt vi skamklipte , med masse hår rundt oss og smilte fra øre til øre.. Var ikke særlig fint nei, og mamma som er frisør prøvde å rette opp i alt, så godt hun kunne i hvertfall.. Det ble en dramatisk endring i frisyren den ettermiddagen! haha 😉

  355. Jeg var vel rundt 5 år da dette skjedde. Morfaren min hadde ikke noe hår på toppen og hver gang jeg skulle til frisøren sa han at jeg måtte ta med meg håret jeg klippet av, og gi det til han slik at han kunne lime det på. Jeg tok jo dette veldig seriøst og synes litt synd på ham siden han ikke hadde noe hår. Så en dag satt jeg meg på rommet og klippet av en stor mengde av håret mitt, la det oppi en kinder egg boks, pakket det inn og ga det til ham. Gjett om han ble glad!:P
   Eller kanskje ikke, og håret mitt var ikke akkurat pent etterpå.

  356. Det kjiipeste som har skjedd med håret mitt er nok når jeg skulle gå fra å være knallrosa til blond, og jeg hadde mellomlangt hår, vi overdrev kanskje litt med blekinga og håret knakk av rett i virvelen på krona:P Dermed så hadde jeg en tre cm lang tust som stakk ut konstant av bakhuet og som nektet å legge seg ned uansett hvor mye spray og styling jeg hadde i, hahaha, håpløse greier:P
   Pernille – [email protected]

  357. Min verste hårflause varte en ganske så lang periode. Jeg har ordentlig krøllete hår, som ofte gjør hva det vil, og ikke lar seg temmes. Da jeg var rundt 13-14 år fant jeg ut en metode jeg selv trodde var helt nydelig. hver dag tømte jeg nesten en hel tupe med gële/voks og dro dette gjennom hele håret, slik at jeg fikk en skillig glatt og HARD bakoversleik. På denne måten forsvant jo alle krøllene mine, og jeg var virkelig fornøyd! det så ut som om jeg gikk med en svart hjelm, og kjenntes ut som en også! jeg gikk slik i flere månder, og man kan vel si at håret ble nokså slitt!
   Nå et par år etter får jeg høre det både titt og ofte av mine venniner, om mine flotte “hjelmdager”. Nå satser jeg heller på å la krøllene mine få skinne, å ikke frosvinne!
   ps: ELSKER bloggen din! håper du fortsetter i lang tid framover!

  358. Haha, min største hårflause husker jeg godt :p
   Jeg var hos frisøren og var så og si nesten ferdig. Plutselig drar hun opp en eller annen saks og klipper av helt øverst mot hodebunnen. Jeg bare “ææææææææ”, hyler ut alt jeg klarer slik at alle i hele salongen ser på meg! Saken var jo at hun bare hadde tatt den derre tynneutsaksa for å tynne ut litt! Haha, da ble jeg flau :p
   [email protected]

  359. Miin verste hårflause var da jeg var på ferie i sverige. Om morningen når jeg sto opp vasket jeg håret i vasken på hytten. Jeg pleier ikke å vaske håret om mornigene får da må eg føne det å slikt, å det tar litt lang tid med mitt hår. Den dagen skulle vi ikke noe spesielt sa mamma så jeg vasket det da. Vi hadde heller ikke føner med oss… så.. Men værtfall, så kommer da stefaren min hjem til hytten å sier at vi nå skal på Norby(et kjøpesenter i sverige) . JEg fikk litt panikk fordi håret mitt var helt volumløst og sånn nesten tørt.. kortsakt , jeg så ikke ut. Da hadde jeg 10 minutter til å komme på noe å gjøre med håret mitt. Det gikk heller ikke ann å tupere håret for det var for vått til det. Da ble det til at jeg lagde en sånn “dott”. Den ble ikke spesielt fin heller :S .. men det så ok ut der å da. Samme dag hadde jeg også på meg en slags strikkejakke som selges på cubus, og en dongeribukse. Når jeg da kom på Norby var håret mitt tørket, og gjett hva jeg s ut som? EN GAMMAL DAME !!!! Herregud, jeg skulle prøve noen klær i et prøverom og det så jo ut som jeg var 90år på håret. Det sto flere sånne små hår rett ut. Og slik hadde jeg gått i hele dag uten å vite det !!!! Det var helt krise. Og jeg kunne ikke ta håret løst igjen for da ville luggen min krølle seg noe helt forferdelig og og håret mitt er så tyng ååååå … skjønner du??
   Jaja, men det var en av de pinligste dagene jeg har opplevd på lenge XD

  360. Min flause var når jeg gikk på ungdomskolen. Jeg ble for en langs skyld valgt til “fineste” hår i årboka, dessverre for meg hadde jeg kjøpt meg en hårfarge samme dag. Spent som jeg var tok jeg i hårfargen, noe jeg ikke burde gjort. Jeg endte opp med en blanding av rød/lilla/svart og blond ettervekst. Bildet måtte selvfølgelig tas 3 dager etter dette, å bilde måtte brukes. Dem kunne nemlig ikke ta et gammelt, fordi årboka ville ikke se “profosjonell” ut uten at alle bildene hadde samme bakgrunn. Hver gang jeg ser i årboka får jeg vondt inni meg, jeg ser ut som en dust, og det burde virkelig stå “styggeste hårsveis”, ikke “fineste”!

  361. Jeg var 14-15 år, og hadde for 2 måneder siden farga mitt naturlig blonde hår brunt, men nå ville jeg bli blond igjen! Etter et forslag fra min kjære storesøster kjøpte jeg avfarging på en H&M butikk (“Det er jo så mye billigere enn å dra til frisøren”). Full av lykke for å endelig bli blond igjen gikk jeg hjem og fikk hjelp av søsteren min til å fordele avfargingen i håret mitt, både der etterveksten var og der håret mitt fortsatt var brunt. Så var det bare å vente den halvtimen det sto på avfargingspakka, og så skylle ut.
   Da jeg så meg i speilet etterpå visste jeg ikke helt om jeg skulle le eller gråte meg i hjel(det endte med at jeg lo først, og gråt etterpå): hårrøttene mine var gule mens resten av håret mitt var skikkelig, skikkelig appelsinorange! Det så rett og slett helt forferdelig ut!
   Jeg hadde ikke noe annet valg enn å dra til frisøren dagen etter (med en stor svart lue godt tredd nedover hodet) og krysse fingrene for at de hadde en ledig time og kunne redde håret mitt. Jeg tror aldri jeg har vært så flau som jeg var da jeg måtte ta av meg lua og vise frisøren tilstanden til håret mitt. Men de hadde heldigvis en ledig time, men dessverre for meg så var det var umulig for frisøren å få meg blond; foruten at hårrøttene mine var gule og resten orange, så hadde ikke avfargingen blitt ordentlig fordelt i resten av håret, så håret var flekkvis i ulike nyanser av brunt og orange bak! Så det eneste valget jeg hadde var at frisøren farget det brunt igjen… Frisøren sa at det var en av de mest avanserte hårfargingene hun noensinne hadde gjort..!
   Så jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har lært av mine feil, for nå rører ingen andre enn frisører minn hår! 😉

  362. min største hårflause var da jeg og en vennine av meg lå under ett pledd med noen frysør redskaper…
   Vi skulle leke frysør. først var jeg frysøren,venninen min ville klyppe pannluggen ”litt” kortere, den ble nestn helt borte og den sto rett ut, midt på hode kløppte jeg helt inn til hode’bunnden så hun ble litt snauu der ogggg.. hehe 🙂
   Også etter jeg hadde hvert frysør måtte jo hun også det .. hun kløppte nesten heele siden snauu, og verste av alt var att hun hadde oppi tyggis, og vi skulle til syden neste daaaag 🙂

  363. Min største hårflause var når jeg var 14 år, og jeg og familien min skulle på slektstreff.
   jeg hadde ordnet meg akkurat slik jeg ville ha det, og mente selv at jeg så helt OK ut, det kom til å bli verre…. mye verre…
   Jeg gikk ut av huset og en måse kom styrtende ned å la en saftig en midt i panneluggen min. på dette tidspunktet hadde jeg ikke tid til å gå inn i huset for å vaske håret, for så å prdne det fint igjen. så på alle bilde av meg på dette slektstreffet har jeg en stor fin hvit klatt midt i panneluggen. takk mr.måse!

  364. jeg har alltid hatt langt hår, og en jul skulle jeg piske fløte med elektrisk visp.. Jeg klarte å få litt av håret i vispen, og håret ble vispa rundt og den dro ut masse hår! Selvfølgelig var det det fremste håret, så jeg måtte gå lenge med en flekk uten hår over panna! Og det ble ikke så mye bedre da det begynte å vokse ut heller… Alle spurte hva som hadde skjedd.. flaut..

  365. Det var når jeg og en venninde rotet i badeskapet til far. Vi var vel sånn 7-8 år tipper jeg.
   I skapet fant jeg en barbermaskin. Vi skrudde den på og skvatt av duringen.
   Jeg holdt saken i hånda, men plutselig begynte det å klø i pannen min. Jeg klødde meg der med den samme hånden som barbérmaskinen var i. Dermed fikk jeg et ‘fint’ gressklipperspor i pannen.
   Jeg gikk med hårbånd i noen uker for å si det sånn!
   PIIINLIG

  366. har igrunn ikje hatt nåkka stoor hårflause, har som oftest vært fornøyd 🙂
   men d må bli den gangen e farga halve luggen blå og halve rød….veeeldig fint……

  367. Min verste hårflause skjedde en gang i 9. klasse på ungdomsskolen. Jeg hadde lest i et blad og sett en modell som hadde så utrolig fint og bølgete hår. Håret mitt har alltid vært rett og kjedelig, og jeg har alltid ønsket meg bølgete hår. Så jeg fant frem det jeg trodde var en krølltang som mamma hadde, satte inn stikkontakten og ventet til den ble varm. På den tiden hadde jeg hår nesten ned til navelen og jeg var lei av at det var så rett. Så jeg tok “krølltanga” og begynte å rulle den oppover i håret helt til jeg var på toppen. Jeg holdt den der litt, men da jeg skulle ta den ut igjen, ville den ikke ut. Jeg prøvde så godt jeg kunne å få håret løs, men til ingen nytte. For det jeg trodde var en krølltang, var en krøllbørste – altså gikk det ikke an å bruke den som krølltang på mitt lange hår. Jeg begynte å gråte når jeg innså at jeg antagelig måtte klippe av alt håret som satt fast i krøllbørsten og ropte på mamma. Da hun fikk se hva jeg hadde gjort ble hun ganske oppitt og hun sa at vi bare måtte klippe det av. Jeg nektet å gjøre det og fikk henne til å hjelpe meg med å få den løs. Etter en og en halv time, var krøllbørsten ute av håret, men jeg satt igjen med en stor ulldott av slitt hår på hodet. Jeg skal aldri mer putte noe i håret mitt som jeg ikke veit hvordan fungerer 😛
   Hilsen ei som aldri nærmer seg krøllbørsten til mamma igjen..

  368. En morgen fant jeg ut at jeg skulle prøve å krølle håret mitt med rundbørste før jeg skulle på skolen. Jeg rullet håret opp, så børsten var helt inntil hodebunnen min og begynte og føne. Jeg fant fort ut at dette ikke var så lurt, for børsten satt bom fast. Jeg rev og slet i børsten men den satt seg bare mer fast og mer hår satte seg fast i børsten. Til slutt måtte jeg rope på min far. Han fikk den heller ikke løs. Han kunne ikke gjøre noe annet en å hente tanga, og rive ut alle “armene” på børsten. det sto kanskje ti stk igjen når vi endelig hadde fått den løs. Jeg måtte bare slenge på et hårbånd på hode og dra til skolen, siden jeg allerede var to timer for sen. Når jeg skulle fikse på hårbåndet på skolen datt deen hårballen ned. Flink jente!

  369. sommern til 10 da jeg var på tur til østerrike med kristneungdomsklubber i hele bamble ! meg og en vennine labbet inn på et supermarked nede i østerrike , og fant frem til hårfargene , siden det var så poppis med mørkt underhår tenkte vi at vi måtte gjøre det, men jeg var jo naturlig platina og hun hadde langt nøttebrunt hår så måtte vbi nesten ta en mørk farge så den gikk på begge, vi trengte jo ikke 2 pakker når det bare var under håret , vi valgte en farge og gikk til kassen . dro til hyttene hvor vi bodde og fikk denne fargen i håret , og alt så greit ut , helt til jeg kom ut av dusjen dro av håndkle og spurte om det var pent ! DET VAR LILLA! lilla underhår og platina åppå flott tenkte jeg, enda godt vennina mi har likt, men neida siden hun haddeb runt håt syntes det ikke at det var lilla i det hele tatt ! herregud som jeg så ut , jeg turte jo ikke farge det mere der nede ,men det værste er at på slutten av turen begynte det og bli rosa , flott haha

  370. sommern til 10 da jeg var på tur til østerrike med kristneungdomsklubber i hele bamble ! meg og en vennine labbet inn på et supermarked nede i østerrike , og fant frem til hårfargene , siden det var så poppis med mørkt underhår tenkte vi at vi måtte gjøre det, men jeg var jo naturlig platina og hun hadde langt nøttebrunt hår så måtte vbi nesten ta en mørk farge så den gikk på begge, vi trengte jo ikke 2 pakker når det bare var under håret , vi valgte en farge og gikk til kassen . dro til hyttene hvor vi bodde og fikk denne fargen i håret , og alt så greit ut , helt til jeg kom ut av dusjen dro av håndkle og spurte om det var pent ! DET VAR LILLA! lilla underhår og platina åppå flott tenkte jeg, enda godt vennina mi har likt, men neida siden hun haddeb runt håt syntes det ikke at det var lilla i det hele tatt ! herregud som jeg så ut , jeg turte jo ikke farge det mere der nede ,men det værste er at på slutten av turen begynte det og bli rosa , flott haha helene Liland ,langesund . [email protected]

  371. Min Værte Hårflause var at jeg klippte megselv da jeg var liten, det er greit nok at jeg klipte meg selv, men jeg klippte meg helt opp til hårkanten, og det gjorde jeg dagen får jeg skulle klippe meg, mamma ble kjempesint på meg!!!!!!!
   JEG VIL VINNE DENNE KONKURRANSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Marte
   Rønningen
   4980 Gjerstad
   [email protected]
   http://www.arnfinnogmarte.blogg.no

  372. Det var vel en gang jeg hadde kjeeeeeempe laangt får ( til rumpa) ,, jeg hadde lugg til munnen min .. mamma var litt opptatt .. så pappaen min skulle klippe .. han var også litt stressa .. så han skulle bare klippe luggen min .. det endre med at jeg hadde siksaket lugg.. det som var så ille var at det stakk i øyene mine .. så jeg så nesten igjen ting .. Jeg ble så irritert så mamma måtte klippe meg .. hun klippa luggen min hen rett !!! -.- det stakk det også .. skulle bare hatt den langre luggen ! -.- men jaja .. sånt skjer ! 😀 Det var litt flaut også .. foreldrene mine var stressa pga. vi skulle ha besøk hjemme hos oss .. Og ja seff .. så ledde de av den siksaka sveisen min .. morra mi klippa ikke meg for på kvelden .. men jaja ..
   ~Catarina~

  373. har ikke hatt så utrolig mange flaue historie :p
   det var en gang jeg gikk ned på bade(det største) så satt jeg alt håre mitt i heste hale, og jeg tok litt av håre mitt opp tok litt ned for jeg tenkte ikke at det gjorde noe, så klippet jeg ALT håre som hengte ned og klypte det av.. så skule jeg ta bort håre som lå rundt meg også tok jeg bare litt og tenkte at de merker ikke noe nå,også lå det MASSE hår rundt etter meg ;o så jeg følte meg ikke fin på håre etter på akkurat… klypt meg selv to ganger, og nå har jeg lært 🙂
   PINLIG og gå med det håre da!:)

  374. Det må være den gangen jeg skulle prøve noe nytt, jeg ville ikke klippe noe særlig av lengden så frisøren klipte det opp… hva er så ille med det? – jo personen skjønte tydeligvis ikke hva jeg ønsket og var heller ikke særlig flink, så jeg gikk ut igjen med en hockey lignende sveis. ikke mye snasent!
   Sikkelig ille å gå rundt å se ut som MacGyver!
   [email protected]

  375. Da jeg var 14-15 år gammel og skulle spare penger på å ikke dra til frisøren, og heller bleke håret hjemme. Det endte med en katastrofe. Håret mitt føltes som gummi, hadde orange flekker og håret datt av litt etter litt, så skulle jeg prøve å fikse det ved å klippe meg selv kort og farge det en gang til, såklart ble det kjempe skeivt siden det nesten er umulig å klippe seg selv og håret ble bare værre. Jeg gikk med lue i 2 dager til jeg hadde vært hos frisøren, da ble heldighvis ting fikset opp, etter det har aldri prøvd å gjøre noe med håret mitt selv, uten profesjonell hjelp.

  376. Min verste hårflause var etter jeg hadde bleket håret mitt hos en frisør, og på kvelden bestemte jeg meg for å ta bobblebad sammen med en venninne. Tenkte ikke over det etterpå og lot være å vaske håret før dagen etter, og dermed hadde jeg grønt hår da jeg gikk på skolen uten at jeg la merke til det selv siden det var på bakskallen ..

  377. Min største flause var da jeg klippet meg kort og skulle farge det så ble fargen misslykka skulle ha blondt over og svart nede så ble håret helt blått! 😮

  378. Jeg skulle ta noen blondestriper hos frisøren. Det så veldig fint ut i lyset i frisørsalongen. Idet jeg kom hjem så jeg meg i speilet. Håret var helt GRÅTT! Jeg så ut som jeg var 80 år og så virkelig ut som en gråmus. Jeg dro straks til frisøren og farget håret brunt. Etter den tid har jeg vært brunette. Ikke stol på lyset i frisørsalongen!

  379. Jeg hadde tidligere farget håret blondt, og hadde fått ettervekst, så til jul tenkte jeg at jeg skulle prøve å få tilbake min gamle farge, så dro jeg på butikken og kjøpte brunfarge.
   De første dagene så dette ganske fint ut, men dagen før juleballet oppdaget jeg at håret var grønt.
   Ikke særlig morsomt, men det forsvant etter hvert =)
   Jeg lærte at jeg skal gå til frisøren neste gang =)

  380. Jeg har hatt to hårflauser som jeg husker veldig godt;
   Den ene da jeg var 16 år og skulle i 1.juledagsmiddag. Hele familien var samlet og vi satt og spiste deilig julemiddag. Under middagen klarte jeg å bøye meg fram over et stearinlys og hele håret mitt tok fyr. Jeg hadde ganske langt hår på den tiden og store deler av håret ble brent. Det luktet svidd hår under resten av selskapet og jeg følte meg flau pga oppmerksomheten ble rettet mot meg og mitt hår. I dag ler jeg bare av dette, men for en 16 år gammel jente var dette ganske pinlig.
   Den andre gangen var jeg et par år eldre og skulle i konfirmasjon. Jeg skulle bli plukket opp på formiddagen før kirka og måtte være ferdig påkledd i bunad. Jeg forsov med og hoppa i dusjen og fikk på bunaden i stresset. Fikk vasket og børstet håret og kom meg avgårde. Under kirkeseremonien følte jeg at håret var veldig fettaktig. Jeg skjønte ikke helt hvordan det gikk an. Håret ble verre og verre utover dagen og det ble mer og mer fett. Dette var ganske pinlig, for jeg følte meg ikke spesielt “ren” denne dagen. Da kom jeg på at det måtte være to- in- one shampooen jeg hadde brukt for første gang, hvor balsameffekten tydeligvis gjorde mer enn shampoo-jobben. Dette var en kjip dag og jeg var glad da jeg kunne komme hjem og vaske håret ordentlig med en annen shampoo! Aldri mer har jeg brukt to-in-one shampoo/balsam i håret!

  381. hmm. jeg har klart å farge håret mitt blondt, eller hvit med gule og brune farger i.. fikk noen stygge blikk da ja. Men min flaueste og værste hårfrisyre noen gang er egentlig mye verre. Det var den gangen jeg prøvde å etterligne eli hagen.. gikk noen tonn hårspray da ja ….!!
   [email protected]

  382. Dette er egentlig en ganske rar historie..
   Det begynte med at jeg fikk 20 kroner av min kjære mor til å kjøpe en is på butikken. Vi lå på en campingplass, så på veien gikk jeg forbi mange campinvogner. I den ene campingvogna så jeg ei jente på min egen alder, (på den tiden var jeg ca. 6 år) som tømte et slags rosa kliss i håret. Jeg trodde jo selvfølgelig at det var sånt ”slim” man kan få kjøpt på butikken.
   Da jeg hadde ankommet butikken bestemte jeg meg får å bruke pengene på et slik slim istedefor, og klisse det utover i mitt eget hår, uten å ane fred og ingen fare.
   Når jeg kom opp i campingvogna spurte mamma meg hvorfor jeg hadde brukt penger på sånt kliss, jeg svarte bare ”vent å se”, mens jeg løpte inn i campingvogna og stilte meg foran et speil.
   Jeg åpnet boksen og tømte alt slimet i håret, sørget for å gni det skikkelig godt inn i håret. Jeg trodde jeg var kjempekul, så jeg løp ut til mamma og ropte ”se hva jeg har gjort!!”, jeg var jo overlykkelig. Mamma fikk jo så og si hjertestans. Hun ringte pappa, som var i butikken og ba han kjøpe masse shampo’er.
   Det endte med flere dusjer, og jeg lå en hel dag og gnikka glodvarmt vann og zalo inn i håret. Det var faktisk like før jeg måtte klippe av alt håret, men heldigvis ordna det seg til slutt etter masse gråting og lugging.
   Jeg har hvartfall en erfaring og dele med dere – ta ALDRI slim i håret!

  383. Verste hårflause må være den gangen jeg satt hjemme i sofaen og dagdrømte. Mens jeg dagdrømte satt jeg å rev ut ett og ett hår fra øyenbrynene og da jeg kom til meg selv igjen hadde jeg revet av alle øyenbrynshårene? det tok svært lang tid før hårene vokste ut igjen så jeg var uten øyenbryn i en ganske lang periode. Verste av alt er at jeg er uten øyenbryn på passet mitt, gleder meg stort til 2012 når passet mitt går ut slik at jeg kan få et nytt : )
   vet ikke helt om øyenbryn går innenfor hårflause da, men flaut var det! huff..

  384. Min verste hårflause var når jeg skulle bleke striper i mitt rødbrune hår. En venninne skulle egentlig gjøre det, men jeg var så utålmodig etter å få striper at jeg tenkte jeg kunne sikkert klare å gjøre det selv. Så jeg gjorde det på egenhånd og resultatet ble katostrofalt. Gult i etterveksten og gul/oransje leopardprikker i resten av håret. Moren min måtte ringe frisøren hennes privat på kvelden og få meg en time kl. 0730 neste dag, slik at jeg kunne rekke skolen. For slik som jeg så ut, kunne jeg ikke sette en fot utfor døren.
   Etter den gang har jeg alltid gått til frisøren når noe skal gjøres med håret mitt.

  385. Min største flause med hår må vel være når jeg skulle farge det fra svart til blondt hos en frisør som var skremmende billig. Det endte opp med at det som skulle bli null problem (i følge henne) ble til at jeg hadde FLEKKER av oransje, gult, grønt, svart og rødt i hele håret. Og selvfølgelig måtte jeg gå med dette i tre uker, ettersom jeg ikke turte å farge det igjen siden fargen jeg hadde hatt hos “frisøren” var i i to timer, og hele håret mitt var som en ulldott. Var jo redd det kom til å falle ut, så dette spetakkelet måtte jeg gå med i hele tre uker.. Uff!

  386. Mitt var når….
   jeg var liten (3,4 år) så ønsket jeg så veldig å klippe håret på noen, jeg likte å leke frisør… klippa ofte hårene på Bratz dokkan mine! men så var vi på ferie i Spania og jeg ønsket å klippe noen, jeg var alene på det rommet jeg sov i, så fant jeg et saks og begynnte å klippe håret på meg selv… uten å se i Spielet eller noen ting! så klippa jeg mye hår! så tenkte jeg ja nå er det nokk. så tokk jeg og gjemte saksen i skuffen og tokk og gjemte absolutt alt håret under sengen… fordi om jeg heiv det i søplet ville noen se at jeg bar på håret så jeg gjemte det under sengen, så når jeg går ut av rommet sier jeg hei til mamma og later som ingen ting, så blir mamma helt sjokert og sier: Hva har skjedd med håret ditt!? jeg trodde jeg så helt normal ut så ser jeg meg i speilet så hadde jeg klippet alt håret helt skjeivt og styggt! du kan ikke tenke deg hvordan jeg så ut! alt håret var sykt stygt!!! jeg sa ingen ting… så går mamma i rommet og finner saksen og håret under sengen, så måtte jeg forklare alt til mamma, jeg begynnte selvfølgelig å grine for å slippe unda kjeft >:-D så tokk mamma meg med til frysøren og når jeg kom ut endte jeg meg med en stygg kort BOB sveis. Jeg likte den ikke men sånt skjer :-S Siden det har jeg ALDRI klippet håret mitt selv og det tror jeg jeg aldri kommer til å gjør. Og når jeg var liten hadde jeg langt fint hår til bustete skjevt hår til kort stygg bob. Så det var min lærepenge! jeg tror det er noe av det flaueste hår tingen jeg har opplevd! men nå ler jeg egentlig bare av det X-D
   Hilsen: RoowrCatherine <3 : - )

  387. Min største flause som jeg kommer på er en gang jeg hadde stripet håret mitt blondt, slik at håret mitt var lysebrunt med blondestriper. Det var faktisk ikke så ille og jeg likte fargen veldig godt. En dag dro vi til en vennine som hadde badebasseng og koste oss. Tenkte ikke på at de hadde tatt alt for mye klor i vannet, etter hvert begynte alle jentene med blondt hår og få litt gulskjær. En av jentene sa “oi, du har fått litt gult hår” da jeg kom hjem og fikk vasket håret og tørket det, så jeg at stripene mine hadde blitt gule. Dro til frisøren med en gang for å få bort gul skjæret, shampoen funket ikke – dermed gikk jeg til frisøren for å klippe meg. Hun klippet håret mitt UTROLIG stygt, jeg forklarte henne nøye hvordan det skulle bli og hun sa at jeg skulle slappe av fordi hun fikset det. Hehe, det ble forferdelig, hun krøllet håret mitt i tillegg og etter på skulle hun ha 700 kroner for noe jeg ikke hadde bedt om. Eneste posetive var at stripene forsvant, men ellers så det helt forferdelig ut. Gikk med hestehale i 2 mnd intill det vokste litt ut og jeg dro til en ORDENTLIG frisør som fikk klippet det sånn at det fikk litt form og farget det igjen. Håret så faktisk ut som en 8 åring hadde gått løs på det med en kjøkken saks, heldigvis ble det fikset av en ordentlig frisør 🙂

  388. Min aller verste hårflause var da jeg skulle klippe meg , ett langt brunt hår ble til en kort potteklipp . Og det var 1 uke før jeg skulle på ungdomskolen . Gjett om jeg enda blir plaget for den frisyren da !

  389. Haha, den husker jeg godt! Jeg fikk tyggis i håret da jeg sov, og den måtte selvfølgelig ut, så da var det fram med saksa. Håret sto rett ut og jeg festet den med en spenne. En gang da jeg var ute med noen venninner hadde spenna tydeligvis gått sin egen vei, og det gjorde håret også. Sto der og blomstret med en “hårantenne” som sto rett ut. Flaut!

  390. Når jeg gikk i 2. Klasse var jeg så dum at jeg ville klippe luggen min litt, så syntes jeg ikke det ble noe fint, men selfølgelig var jeg dum nok til å tro at det gikk ann å klippe vekk alt håret uten av å se skalla ut. Men der tok jeg feil, så jeg klippa meg nesten helt skalla i luggen i et halvt år…
   Hotmail/e-post: [email protected]

  391. Største hårflause er nåkk da en fugl dreit i håret mitt en vakker sommerdag for 2 år siden da jeg gikk i byen. Jeg fikk faktisk ikke med meg at jeg hadde fugledrit i håret, tro det eller ei, før jeg møtte venninnen min i byen og hun påpekte den hvite gørra. Da hadde jeg gått i byen i 1,5 timer, og tok selvsagt neste buss hjem.
   [email protected]

  392. jeg hadde vert oss frisøren å fått håre klippt rett av, og når jeg kom hjem hadde frisøren klipt det heeeelt skeift så vi måtte klippe det hjemme ..nå skjønner jeg hvorfor folk så så rart på meg 😛

  393. åh det er mye det…men det DUMMESTE jeg har gjort var å bleke håret helt. gikk rundt med både gult, hvitt og LILLA hår som påfølge av lillashampoo og ødelagte pigmenter i håret. Da jeg da skulle farge det brunt senere, ble det rett å slett nesten oransje, fordi deler av håret ikke tok til seg farge mer. til slutt måtte jeg bare farge håret helt mørkt for å få det mest mulig en farge. nå har det gått så lang tid at jeg har fått stusset bort litt etter litt av det ødelagte håret, så nå ser det ganske bra ut igjen. Men fortsatt spor av helt blondt hår som ikke tar til seg farge. hadde nok ikke gjort det der igjen nei!

  394. Jeg skulle være hårmodell på en salong her sammen med tjue andre jenter, for det skulle komme to hippe og kule (les: klin gærne) frisørkarer fra London for å vise dem de nyeste trendene.
   Jeg så etter hvert at alle fikk en stripe i lugge eller midt på hodet med en knallfarge og skjønte at jeg ikke kom til å slippe unna, så jeg ba frisøren pent om å få unngå rosa.
   Jeg endta opp med verdens største pannelugg fra helt bak på krona til ned på nesa, håret var sort i bånn, så var neste lag “Kelly Osbourne-rosa” og så ar det brunt på toppen.
   Da jeg dro på jobb i barnehagen dagen etter ble barne redde for meg, de voksne lo av meg og jeg hadde mest lyst til å dø!
   “But daaarling, you look gåååååågjes! It’s not pink, i puuuuurple”

  395. Min flause var den ene gangen jeg skylle prøve skrå lugg. ( første og siste gang!)
   Jeg skulle bare skrå den LITT men saksa som lå på bade. Jeg var kjempe forsiktig, men plutselig kom søsteren min inn, da skvatt jeg og klare å klippe et kutt i det lange håret mitt. Jeg måtte jo vise det til noen av vennene mine men jeg gikk aldri utenfor døra med det. Gikk alltid med oppsatt hår, helt til jeg gikk til frisøren en måned eller to etter. Etter som jeg aldri gikk med fåret ned, begynte folk å spørre, “hvorfor har du alltid oppsatt hår?” ” hvorfor går du aldri med håret ned?” å da når jeg fortalte hvorfor ble resultatet ” hahahha, Hvorfor gjordet du det?” ” kan jeg få se?” “NEI!”
   Utrolig flaut! menmen, jeg har lært at jeg ikke noen gang skal prøve å klippe meg selv 😀

  396. Da mamma hadde trålet hele Tromsø for å få tak i en barbie-dukke med mørkt hår til meg og jeg klipte håret hennes kort!! Jeg trodde jo at det ville vokse ut igjen… 🙁
   Flott at det kåres vinner på bursdagen min, blir jo 30 år, kanskje jeg har en sjans, hehe (lov å prøve seg, ikke sant 🙂 )

  397. Den verste flausen skjedde nå nylig egentlig. Etter en morsom natt ute, våknet jeg hos et vennepar og gikk hjem i de samme klærne og hårfrisyre som jeg hadde “sovet” med. Jeg tenkte at så ille så det vel ikke ut.. Der tok jeg grundig feil. Da jeg endelig kom meg hjem etter å ha gått gjennom halve byen jeg bor i, så jeg meg i speilet. Foran så det ganske bra ut, håret bak derimot..gjorde ikke det. Der var det både tovete og klistrete pga. en blanding av hårspray fra dagen før og tyggis. For og toppe det så hadde jeg størknet fuglebæsj på toppen. Jeg måtte klippe meg veldig kort hos frisøren, men alt i alt kunne denne frisyren jeg har i dag vært verre. Takket være en veldig flink frisør, som virkelig gjorde det beste ut av det. Jeg merker jeg blir rød i toppen bare jeg tenker på alle som så det håret på veien hjem fra mine venner den dagen. Men jeg kan ikke gjøre annet enn å le av det. Det er definitivt min største hår flause, haha. Stå på videre med bloggen, Sølvi. Du er så flink.

  398. Jeg var til frisøren, så skulle hun tynne ut håret mitt med en sånn saks som man kan klippe pare litt av håret men så tok frisøren feil saks, så hun tok en vanlig saks, så jeg ble nesten helt skallet i bakhodet : ( Men det er en stund siden, så jeg måtte bruke extations. i en periode 😛

  399. Når jeg så denne konkurransen måtte jeg bare fortelle flausen min! Okei, dette har ikke noe med hode-hår å gjøre, men hår er det ihvertfall… I laaange baner.
   Det var i fjor, like før sommeren hadde slått inn for fullt. Klassen skulle dra på Nebbursvollen (badepark like ved meg) og hygge seg og bade. Jeg tok selvfølgelig den alle minste bikinien jeg fant i skuffen, som viste så mye hud som mulig… Det jeg ikke tenkte på var at den viste så mye HÅR som mulig i tillegg! Jeg rødmer hver gang jeg tenker på det. Jeg hadde absolutt ikke barbert leggene, underarmene eller bikinistripen siden forige sommer. Dette husket ikke jeg, så jeg gikk til bassenget, ved ALLE de kjekke six-pack guttene for å vise meg i min mini-bikinien. Jeg husker at jeg sto der lenge, og skjønte ikke hvorfor alle så så rart på meg. Noen fniste, og noen hvisket. Til slutt sa den ene venninden min diskre til meg at jeg burde skjekke ”hårvekstene”. Når jeg så den svære skogen av hår som var utenfor bikinitrusa, løp jeg inn i garderoben og skiften i en fart. Det er det flaueste jeg noen gang har opplevd! At jeg ikke tenkte på det før! Guttene kaller meg fortsatt: ”skog-jenta”. Vurderte faktisk å bytte skole etter det… Så, her var da min historie. Litt ekkelt da men.
   Elsker bloggen din, får så mye inspirasjon!!
   <3

  400. jeg og venninen min skulle ha en “frisør dag” og jeg lot henne klippe håret mitt og til og med farge det siden, jeg har lenge hatt lyst til å farge det mørkt, men jeg hadde aldri turt pga ettervekst osv.
   først skulle hun klippe det: og da klippet hun en pannelugg som stoppet mitt i pannen (tror det ikke var med vilje) og alt for kort i lengden på resten av håret mitt
   :
   og så skulle hun farge det: og da det ble ferdig så var det knall rødt.
   så skulle jeg se meg i speilet ( jeg skulle se resultatt helt til slutt) (men jeg viste at det var rødt siden det sa hun da hun var ferdig :() og da så jeg ut som jeg vet ikke hva, men heldig vis nå så er det normalt igjen nå:)
   digger bloggen din!!<3
   [email protected]

  401. Jeg dro til frisøren får å klippe meg skulle bare ta tuppene. men frisøren klipte det lange fine håret mitt skulderkort klipte det opp og skrådde sideskillen min. Ser forferdelig ut, hun gjorde ingen ting av det jeg ba henne om.

  402. Ah, jeg har flere flauser! Jeg var på vei hjem fra campingferie, og med en storebror på hver min side og en som gjerne ville tulle med meg fikk han meg på en måte til å kline tyggisen min oppi hodebunnen (kanskje jeg skulle tøffe meg?), jeg turde ikke si noe til mamma om at jeg hadde gjort dette, så i all min stillhet tok jeg med meg saksa oppe på jenterommet og klippet av slik at jeg fikk århundrets antenne som sto rett opp. Det så ikke så bra ut med tanke på at jeg hadde langt hår ellers… Gikk med lue en lang tid etter det, var heldigvis veldig, veldig lita.
   Jeg kan og si at det var småflaut da ei venninne av meg skulle klippe og bleke håret mitt. Jeg hadde hår ned til albuene, farget med hjemmefarge mørkt – og dette skulle nå bli blondt. Så kloke som vi var startet vi med å farge det, vi hadde en farge med hårbleking, håret ble så orange som vi kunne få det, etter det kom klippen, endte opp med “opp klippet” hår på toppen etterfulgt av bokstavelig talt en rottehale. Måtte bleke håret flere ganger i ettertid, sleit det så slitt det kunne bli! Hadde vi klippet først kunne farget kanskje blitt bedre da det var mindre hår å farge!
   Jeg har aldri i mitt liv vært styggere enn akkuratt da!

  403. Da jeg skulle klippe meg selv, eller rettere sakt, stusse de slitte og tørre endene mine, og av en eller merkelig grunn fikke n rykning fra skulder til fingre, og endte opp med og skamklippe meg selv, på et stort lokk. noe som endte med en BOB, noe jeg virkelig ikke passet!
   Marianne Naustvik.
   [email protected]

  404. Egentlig mer trist:( jeg gikk i fjerdeklasse og satt og kjeda meg, også begynt jeg å nappe ut minihår på toppen av hodet mitt som alltid ble flyaways når jeg hadde dusja. Plutselig kjentes det litt rart ut oppå hodet mitt, så spurte jeg vennina mi om det var noe det, hun braste ut i latter! Fordi jeg hadde klart å nappe ut et lite “hull” på hodet. Så jeg hadde en slags mini måne:( det var mange tårer den kvelden:(

  405. Min verste hårflause var da jeg skulle prøve å farge håret mitt for 1. gang, med en sånn, hjemmehårfarge som “Forsvinner etter 3-4 hårvasker”…
   Jeg var ca 9-10 år, og fikk hjelp av mamma
   Først farget vi bare en stripe, med veldig lite farge, for å se hvordan det ble. Det ble jo ganske fint….
   Jeg gikk med denne stripen et par dager,da jeg sa: ” Mammaaaaa… Kan jeg ikke farge hele håret mitt?” Mamma ble med på dette, for som det sto på flasken, så “gikk det bort etter 3-4 hårvasker”. Vi farget ivei, og når jeg var ferdig endte jegopp med en skrekkelig mørke rød oransj aktig farge jeg ikke kan beskrive, så stygg var den. No offence til mennesker med rødt hår, jeg syns det egentlig er ganske fint. Men den fargen jeg fikk på håret var ikke i nærheten av menneskel