HÅRBALL REDDER DAGEN!

Har du en dårlig hårdag? Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll viser deg hvordan en ball kan gjøre livet bedre.

Se og les resten av artikkelen her på kvinneguiden.no

14 kommentarer
  1. Hei
   jeg har et spørsmål, jeg er ei jente med typisk nordisk hår, det er krusete. jeg har hørt om permanent retting eller noe sånt, hvor mye koster det? hvor lenge varer det? og tåler håret mitt det?
   Tusen takk
   Anja

  2. Hei!
   Eg har noken spørsmål:
   Eg har hatt problem med fett hår inne ved hodebotn i snart 2 år. No har dette problemet gått meir og meir over til tørr og irritert hovudbotn. Legen ser ikkje anna enn litt rødhet i botnen. Eg har prøvd alt frå frisørshampooar, som eg har klødd meg ihjel av, apotekshampooar, og billige i butikken, men ingenting virker. No er eg glad berre eg finn ein eg ikkje klør av! Akkurat no bruker eg aco special care shampoo og hodebunnsgele, og eg klør ikkje av dette. Eg har likevel ikkje funnet noko som kan hjelpe på problemet mitt, så eg kan bli kvitte den tørre hodebotn og det feitte håret. Noken tips?

  3. Heisann 🙂
   For en flott blogg!!! Så mange flotte tips 🙂 Har lagt denne til i listen min! 🙂
   Har et spørsmål… Min kusine kommer snart på ferie og hun har hatt en del farger i håret. Nå er det sort, sist farget midt i mai. Hun ønsker lysere og vi tenkte å farge det hun er her. Ser for meg mellombrunt med lyse striper – noen tips??? Takk for svar 🙂

  4. Hei, jeg har lest veldig mye positivt om bleiking av håret med sitron. Tenkte jeg skulle gjøre dette .. Lurte bare på hva du mener om det, får ikke lov til å bleike med ordentlige striper, mamma mener det sliter så mye på håret mitt og vil ikke at håret mitt skal være ødelgat allerede når jeg er 15!!
   Beste bloggen i verden 🙂

  5. Hei:) tusen takk for en super klipp på Thilde i dag:) og super service!! Hun var sååå stolt og pekte på håret sitt mange ganger mens hun smilte til oss:)!! Hilsen en stolt mor:)

  6. hei<33..jeg er en jente med tynt hår som blir fort slitt og vokser saaaakte!
   jeg vil jo selvfølgelig ha det motsatte..håper på noen tips =PP

  7. Hei 🙂 Jeg lurer på en ting, jeg har veeeeldig lyst på extensions, hva koster det å feste på hos frisør ? Og jeg har krøllete hår, går det an og få krøllete extension ? 🙂 HÅÅPER du gidder og svare 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg