SPØRSMÅL OG SVAR!

Hvilken farge har du på håret ditt?
Farger bunnen med 7/1 og har lyse striper i lengdene. Bruker skyll over for å gjøre det litt kaldere. Loreal sine farger- bytter på 10/12, 901, 902 +clear.

Hva er straight & shine?
En permanent utglatting på håret. Pris varierer på mengde og lende. Gå innom en salong og spør:)

Hva skal en gjøre om man begynner og miste håret (Ca en hånd hver dag) og man er langt under 30 år? : )
Det kan være mange grunner til dette. Se i kostholdet ditt. Får du i deg alt du trenger av vitaminer og mineraler? Bruk gode produkter, gjerne mot håravfall, spis sunt, ta i og massere hodebunnen når du vasker håret. Det får i gang sirkulasjonen. Det finnes gode b-vitaminer og tilskudd du kan ta om dette fortsetter.
– oppsøk lege om det fortsetter.

Hvilket merke er varmluftsbørsten din? Hvor får man kjøpt den og hvor mye koster den?
Kjøpt i salong, ikke noe spesielt merke – ca 899.

Hvilken kur er best for farget hår? -mørkt.
Finnes mange gode kurer, men jeg liker best Kerastase sine, redken, og Loreal proffesional for farget hår:)
De aller fleste kurer du får kjøpt i salong er veldig gode!

Jeg lurer på en ting, har hørt et sted at mann ikke skal dusje håret evt bruke sjampo hver dag! Hvorfor ikke?
Å vaske håret hver dag, kan slite litt.. men om du bruker gode produkter og lar håret lufttørke går det nok bra.
Bruk milde produkter slik at du ikke tørker ut hodebunnen:)

hei! jeg lurte på om du kunne gi meg et par tips? jeg har tatt antipermanent før, og det funka ikke så veldig bra. håret mitt bare bruser, og den holdt ikke så lenge heller. nå er rettetanga ofte i bruk, men jeg vil heller ta antipermanent en gang til, et annet sted. har du tips til hva jeg kan gjøre? eller hvor? pris?
Prøv straight & shine! Det er en antiperm som gir veldig bra resultater! – Think hairwear gjør dette.

  1. Flotte svar på spørsmålene.
   Men, kan du ikke lage ett innlegg der du forteller om antipermanent og Straight & shine og hva forskjellen er?

  2. Jeg bruker bare frisør produkter til håret mitt, men lurer på en ting. Hvor mye er det vanlig at en shampoo og balsam koster?
   Jeg kjøpte shampoo og balsam i går på tango og merket het Sebastian Penetraitt, har det i hårkur også. Du har aldri sagt noe om dette merke så jeg lurer på om det er bra, jeg betalte 550 for shampoo og balsam og hårkur til 330.

  3. jeg skjønner ikke hvordan straigt &shine fungerer? kan ikke du skrive et innlegg om hva og hvordan man gjør det ? altså hos dere. Tenkt meg til bergen om 2uker : ) har en del fall og krusete hår..Hmmglatter det ut krusete hår også ? vær så snill å svar 😀 har veldig lyst til å ta det 🙂 ..hvis jeg visste mer om det

  4. hvorfor svarer du på spørsmål også skriver du “spør i en salong”? Personen spurte jo deg?.. men ellers, veldig bra svar:)

  5. Nice videoer på nettet !! 😛
   Eg og komme fra Bergen … eller litt utenfor der …
   nemlig OS !! 😀 <33

  6. det var fine svar 😉
   men foressten… kan du lage en video hvor du viser hvordan man setter opp håret til en spesiell anledning? 🙂 (ball, brylupp, konfirmasjon, dåp, etc) :DD

  7. Heei! Eg har et lite spørsmål, som eg håper du kan svare på. Hår fargen min er ganske kobber
   aktig, og eg liker den veldi godt. Men eg begynner og bli lei den, og har lyst til og farge håre mitt blondt. Men så lurer eg på om eg ikkje kommer til og få tilbake den samme hårfargen som eg har nå, og burde eg farge det brunt før eg farger det blondt eller noe sånt?
   Og vil eg kle blondt?, eg har en ganske lys hud farge og freiner. Plis svar, er desperat!
   hilsen en fast leser 🙂

  8. Gode svar ;-)) Jeg lurer på noe… Jeg har utrolig mye “babyhår” – over hele hodet (det syntes veldig godt foran). Har hatt det så lenge jeg kan huske. Vet du hvorfor jeg får det? Jeg har bra og sunt kosthold. Hva kan jeg gjøre med det?

  9. Hei! Jeg har LENGE ønsket meg langt hår, Er ikkke så stor fan av exstension.
   Jeg lurer på om du kan reklamere en shampoo og Balsam du bruker? eller bare en du syntes er bra for ” fort flisete tupper, tynt &kort hår”.
   Det er så kjederlig når hver gang jeg kommer til friøren klipper de av like mye hår etter hver gang, så jeg får like kort hår hele tiden!
   – Så lurer jeg må om det er slik at ikke alle kan få langt hår? spørrs på hårtypen liksom?
   håper du VIRKERLIG svarer på disse spr. da hjelper du meg MYE! Har altid ønsket langt & sunt hår:-)

  10. Hei 🙂
   Har sett at du bruker en del hårpynt/bånd osv når du fikser håret. Tenkte kanskje at du kunne hjelpe meg med dette; Har du sett noe lignende hårpynt som Shakira har i håret i musikkvideoen til “Waka Waka”?? Synes det var helt sinnsykt stilig, men aner ikke hvor jeg kan finne noe slikt!

  11. Jeg skal kippe meg til fredagen denne uken, men jeg aner ikke hvordan.
   Tror du at du kunne lagt ut noen forslag på hvordan man kan klippe seg, når man har langt hår, og vil beholde det langt?
   Kanskje noe som er litt “inn” nå for tiden?

  12. Jeg lurte på om shampoen og balsamen “syoss” var bra?
   Det gikk an å kjøpe den i salonger før ihvertfall, men nå kjøper jeg den i matbutikken da det er mye biligere. Håper du kan svare meg fort, så jeg slipper å slite ut håret mitt om det ikke er noen bra produkter.

  13. Heisann:)
   I våres fikk jeg en vill idee om å barbere meg på den ene siden av hodet og jeg gjorde det, men jeg angrer veldig nå og det gror jo ikke akkurat så veldig fort heller. er vel ca 3-4cm nå og det har gått tre mnd. Jeg bare lurte på om du hadde tips til hvordan jeg kan få det til å gro fortere eller om det fins et middel som gjør at det gror fortere (?)
   mvh Juliane

  14. hvilken shampoo og balsam anbefaler du for krusete hår? 🙂 skal for første gang (untatt sølvshampooen min) kjøpe salong shampoo, og må spare. Vil ikke kaste bort pengene på noe som ikke fungerer 🙂

  15. Hvordan får jeg håret til å vokse fortere ? Håret mitt er veldig lyst. Har aldri farget eller stripet det .
   Har du noe tips ?

  16. Heihei, jeg har bare et kjappt spørsmål til deg, jeg skal kanskje kjøpe meg en Kreppetang snart, men mitt hår er ganske rart av seg, jeg får voldsomme krøller(Bølger) som er litt vrien å slette ned, og jeg har en ganske bra slettetang
   Vil du anbefale at jeg prøver en kreppetang før jeg kjøper en? Eller kan jeg bare kjøpe?
   Det er uansett ikke snakk om noe dyr kreppetang. 😉

  17. hei, jeg har ganske tjukt hår å jeg lurer på om jeg skal ta straight and shine , men tror du det gjør noe forskjell på meg som har tjukt hår?

  18. kan være så snill å lage en videoblog eller oe om hvordan man lagerfrisyren til ashley greene som hun hadde på eclipse premiera:)?

  19. Hei, jeg lurer på. Du har en video hvor du putter en strikk på hode og tvinner håret rundt hele veien og en klump bak. Hvis strikken ikke vil sitte på hode hva gjør du da, den bare glir opp liksom. Får den ikke til å bli der.. ?:)

  20. leste i et blad at om du ville ha lysere hår uten å farge det, så skulle du ha kamillete i håret og gå med håret i en håndduk en hel dag, deretter skylle ut. funker det? håper virkelig på svar, har lurt på dette i 6 måneder nå! 🙂

  21. funker det å bleke håret ved å ta kamillete i håret en hel dag og deretter skylle ut? vil du anbefale det`?

  22. Å bleke håret med kammillete funker bare hvis du har blondt hår fra før, og den bleker ikke mye. har et par venninner som har prøvd, de hadde brunt og det ble ikke no forskjell. men de fikk faktisk ganske sundt hår av det da! 🙂 (mange shampoer som inneholder kammille)

  23. Har ett lite spørsmål om rettetang.
   Jeg har tenkt å kjøpe meg ny rettetang, og valget sår mellom GHD og HH, hva er best ?
   Hvet at GHD er dyrere enn HH, så derfor har eg tenkt på HH, men er det slik at HH sliter mer på håret enn GHD ? Hva vil du annbefale?

  24. Hei!
   Er det mulig å kjøpe hårfarge hos frisøren og farge det hjemme? Jeg vil helst ikke bruke butikkhårfarge for det er bla fort gjort å få en annen farge enn på pakken. Jeg har et litt stramt budsjett, så jeg har ikke råd til å farge det hos frisør heller.

  25. Eg har eit særs slitt hår, som har gått gjennom mykje farging. Mest heimefarging, men var sist til frisør – som brann heile hårbunnen min.
   Eg har litt gulskjær i håret, men vil ha platina. Resten er altså blondtl, har du eit tips til kva som kan gjerast ?kan du skrive litt om heimelaga kurar osv. Eg brukar olivenolje, og har farga med sitron m/ salt og honning.
   Hårfarging som er økologsk, utan ammoniakk/parabene og silikon. Skadar det?

  26. Hei, Kan du legge ut en video som man kan lage en Kuul frisyre me SINNSYKT oppklippet hår som innheloder en del – Masse – Volum ??
   Hilsen Meg 😀

  27. hei ! jeg lurte på om det sliter å bruke hårskum ?
   tidligere har jeg brukt rettetang , har naturlige krøller , men trenger noe i håret for å holde på de . og nå har jeg funnet ut at det er like greit å bruke krøller , derfor spør jeg deg om du også kan anbefale en bra hårskum som ikke sliter så veldig på håret , men gir glans og hold i håret 🙂

  28. heihei.
   Vis du kunne forklare litt nærmere hva ‘varmebeskyttene’ for vanlig krølltang er?
   Pluss hva en vanlig koster 🙂
   Elsker bloggen, og håper du viser oss litt mer ‘crazy’ frisyrer som ikke bare er for hverdagen.

  29. hei 🙂 Jeg lurte bare på om det sliter mer på håret med blonde, enn brune striper ? Jeg stripte håret mitt med naturlige, blonde striper i mai, og merket i ettertid at håret ble veldig slitt. Jeg er stor fan av rettetang, og går ikke en dag uten rettet hår! Men da jeg var hos frisøren igjen får et par uker siden, fikk jeg beskjed om at håret mitt var enda mer slitt enn det jeg trodde, og at jeg måtte klippe det kort.
   Er det pga rettetangen, eller stripene ? Jeg bruker varmebeskyttende nå, men ikke før 😉
   håper du kan svare! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg