SVAR PÅ SPØRSMÅL!


Beklager at jeg ikke har fått svart på så mange spørsmål fra dere, men som de fleste har fått med seg så har jeg vært på 3 ukers ferie;)
Er tilbake nå og skal se om ikke jeg får tid til å svare på noen fremmover.

Her er noen fra kommentarfeltet.

Hei! Hvilke extensions anbefaler du og hva koster det?

Jeg er selv blitt overbevist om at tape er best. Jeg brukte punkter før, men nå vil jeg ikke ha noe annet enn tape selv. Fra RUHS- hair talk! Håret er av utrolig god kvalitet og fargene er kjempefine. Pris kan variere, alt etter lengde og mengde. Er du i Bergen kan du få en god pakkepris på dette fra Think hairwear. Om ikke, kan du sjekke ut http://www.parykker.no/hair_extension/ og se om du finner andre stedet som bruker det håret. 5000-9000 for en full extension med dette håret.


Hvilken kur er best for farget langt hår som er slitt?
Kjøper du kur i salong er de fleste veldig gode. Vi har jo alle våre egne favoritter og selv liker jeg kerastase, redken og loreal professional sine:)


Jeg skal på gardeball i august, og lurte på om du hadde noen enkle klassiske hårtips til hvordan jeg kan sette opp håret mitt? Jeg begynner å bli stresset, for jeg har ingen anelse på hvordan jeg vil ha håret mitt, men samtidig vil jeg ikke ha det for oppsatt. Kan du plis gi noen tips? Hadde vært til stor stor hjelp.
Sjekk ut klippene mine på youtube. Hva med en flettefrisyre, krøller eller tvinnefrisyren? Skal også skrive flere oppsettings-innlegg, der kan du få noen tips:) Lykke til på ball!!


kan du lage en video om hvordan man klipper pannelugg med like langt hår som deg?
Desverre, hvor mange klager tror du ikke jeg ville fått da? hehe..  Gå innom en salong og la dem klippe luggen din!


Hvilken GHD rettetang er best?, Hvor får jeg kjøpt dem i norge? og hvor mye koster dem i Norge?
En smaksak. De er supergode alle- og ganske lik! Jeg liker best medium str. Du kan kjøpe dem i div salonger i Norge. Pris kan variere 1999-til rett over 2000lappen, tror jeg medium koster.

Hei! Lurte på om du kunne skrive ett innlegg / tips om å få langt hår? 🙂
Det kan jeg. De finnes også noen innlegg fra før. Søk i søke-boksen min på høyre side i margen:)


Hei! Jeg har noen spørsmål ang. brusete, bleket hår. Jeg har stripet det ett par ganger i år, men har kuret det 1-2 ganger i uken i flere måneder nå, men ser ikke så mye bedring. Har prøvd proteinkurer fra salonger som ikke er så dyre. Kunne jo selvfølgelig ha spurt frisøren min, men føler at de egentlig tenker på pengene istedet for hva som er bra for meg.
– Er det lurt å prøve en annen kur, som ikke er proteinkur?
Jeg bruker selv proteiner og innimellom fuktighet. Prøv det!
Bruk alltid varmebeskyttelse, balsam og gode pleieprodukter. Det spørs hvor slitt håret ditt er. Noen ganger er håret så ødelagt at bare en klipp kan redde det.

– Har hatt lyst til å prøve en kur fra redken, men den er så dyr. Er det verdt pengene? En jeg kjenner bruker en kur fra kerastase, er de bra?
Både redken og kerastase er supergode og vel verdt pengene, ja!! 🙂

– Vet du om ett serum som er bra for krusete hår?
Kerastase har et veldig bra serum, loreal proffessional(salong) har også et veldig bra serum. 🙂
Gå innom en salong og få tips til ditt hår. Fortell dem hva du skriver til meg:)

  1. Hva syntes du om merket REF jeg har det i balsam, sjampo og kur og er kjempe fornøyd.
   (Jeg har kjøpt den i salong)
   – Har du prød det ?
   – Hva syntes du om det ?

  2. Hei!
   Lurer på en ting som jeg håper du kan svare på! Håret på krona ser ofte fett ut hos meg, det ser og føles ut som jeg har vox eller spray i det, når jeg ikke har det.. Og det blir slik samme dagen som jeg har dusjet, eller dagen etter… Bruker shampoo og balsam fra kms, og iblandt kur fra joico.. Skjønner ikke hvorfor det blir sånn, for jeg har ikke rettet eller fønet håret på en stund, siden det alltid ender slik.. Hva bør jeg gjøre?

  3. Hvilken kur anbefaler du til langt krøllete hår som blir veldig lett tørt?
   Er tørt nå, noe med masse fuktighet?

  4. Heisann
   For litt over et år siden så farget jeg håret hjemme, noe som jeg angrer sinnsykt mye på. Jeg ble missfornøyd, for det ble ganske mye rødskjær i det når det ikke skulle være det. Nå er mye av fargen gått ut, men det er fortsatt veldig mye rødskjær i det, så jeg lurte på om det går an å fjerne gammel hårfarge, sånn jeg får tilbake min naturlige hårfarge?

  5. Hei Sølvi! Er fast leser av bloggen din, fantastisk å ha en frisør “så tilgjengenelig”, hehe. Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har langt, ufarget og for ikke å snakke om TYKT hår som jeg vil ta best mulig vare på. Klippet det nettopp, så satser på at det meste av det slitte er borte. men jeg har et problem som er forferdelig irriterende. Håret mitt blir helt sinnsykt fort flokete! Siden håret mitt er så tykt… Det sliter også på håret mitt også å måtte greie det konstant, og det er vondt :/ Jeg bruker balsam og kurer det ofte, men det blir liksom flokete uansett! Vått eller tørt, har ingen betydning.. Vet du noen gode balsamsprayer eller noe lignende som kan få det til å bli bedre? Har prøvd mange gode shampoer og balsamer som skal få håret til å bli glatt og silkemykt. Greit nok, mykt blir det om jeg greier meg ihjel. Håper du kan hjelpe meg med dette, spesielt nå i badesesongen, håret blir ikke akkurat bedre av å bade 🙂
   Ha en fortsatt strålende dag!

  6. Hei!
   Har et spørsmål jeg har lurt lenge på: om sommeren blir håret mitt ofte slitt og “dårlig” av at jeg soler meg f. eks.. Derfor lurte jeg på (haha) om det hjelper med varmespray eller hva det heter for at håret ikke skal bli slitt (sånn man bruker før man skal krølle/rette ut håret). Eller har du noen andre tips?

  7. jeg har mørkebrunt hår og vil farge det blondt. kan du gi meg noen tips om hvilke farger jeg burde bruke, UTEN om å gå til frisøren?

  8. jeg likte håret ditt. kan du ta bilde av hvordan håret ditt er bak ? for jeg vil se hvilken frisyre du har. håper du ser denne meldingen

  9. veit at du akkurat har hatt spørsmålsrunde nå, men jeg må bare spørre om en ting: har du noen tips på en shampoo for fett hår. må nesten vaske det hver dag, noe jeg synes er ganske irriterende, har prøvd å sove med fletter, det hjelper om jeg fletter sånn pariser-flette eller hva det kalles, men da blir tuppene alltid så slitt om morningen, antagelig pga strikkene. frisøren min sier det har noe med alderen å gjøre, er foresten 15. andre sier det kan ha noe å gjøre med hva man spiser, har prøvd å spise mindre usunt for det er det de sier skaper fett hår, men det er fortsatt like fett og alderen min kan jeg jo ikke gjøre noe med.

  10. Hva slags hårfarge er inn til høsten? Hva slags hårfarge vil du anbefale til en som har ganske blek hud? 🙂

  11. kan du skrive et innlegg / helst en videoblogg om hvordan man kan style skulderlangt hår med pannelugg? 🙂 er så lei av å bare ha det løst eller i hestehale…

  12. Noen fine frisyrer til
   bunad? Skal konfirmere meg til høsten og er usikker på hvordan den skal se ut, vet at jeg vil ha det oppsatt, men aner ikke hvordan. Har du noen bilder eventuellt om du vet om nettsider som har bilder av enkle og fine oppsatte bunadsfrisyrer!
   Fantastisk mange gode og nyttige tips du har på bloggen!

  13. Jeg har litt problemer med øyenbrynene mine :/ Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre?
   Om jeg skal prøve å forklare så er det liksom ikke så mye hår, hårene er ikke lagt ned og inni de andre hårene, og de er lange, ok .. jeg skal ikke overdrive men de er lange i forhold til andre, jeg har prøvd å finne tips her på internett, men .. jeg finner ikke serlig om det. Jeg har ikke sett en jente som har slike øyenbryn som jeg.. nå er jeg 15 år og vil gjøre noe med dette 🙂
   Kan du hjelpe? Har du tips om det er noe jeg kan bruke? isåfall hva? 🙂

  14. Jeg har et lite problem, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?
   Jeg har nå brukt Redken all soft shampo og balsam og velvet whip i ca 3 mnd nå og er snart tomme alle tre. Jeg har tykt, krøllete, tørt og skadet hår. Lurte på om du kunne gi meg tips til hvilket merke jeg kan gå over til, siden det er lurt å bytte merke slik at håret ikke blir vant til det . Jeg vil jo få full virking avdet 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg