SOMMER I NORGE!

Her er noen tips for håret ditt i sommer..

Til fjells!

Husk å alltid beskytte håret i solen! Dette gjelder også selvsagt om du ikke ligger ved stranden hver dag..
De fleste salong-serien har sin egen solbeskyttelse med gode shampoer, balsam , kur og spray.
Dette er en av sommerens beste innvesteringer!!

Ved sjøen!
 
Her gjelder selvsagt samme regler som på fjellet, men prøv å ikke dukke lyse (bleket) hår i klorvann for så å la det tørke..
Det kan bli grønnsjkær i det…
Beskytt håret i sol og vann med riktig beskyttelse!!

I parken!

Ja, faktisk!
En solhatt… Den beskytter håret og huden i ansiktet mot den sterke solen.. Ikke så dumt om du vil unngå rynker og solskadet hår.
Jeg ville uansett tilsatt en dæsj solkrem og spray til håret for sikkerhets-skyld.

I byen-
BERGEN- salongen hvor jeg selv jobber innimellom og selvsagt alltid får farget og klippet håret mitt hos byens beste frisører.

Think hairwear.
Vi har salong ved fløybanen, Xhibition, Åsane og Askøy.
Her får du de beste puktextensions, tape-extensions, øyevippe-extensions-fjerne hår med tråd, farge bryn, klipp, vask & føn, fantastisk deilig kur i vasken med masasje og om du er brud… – er DETTE salongen du bør booke!
 MEN, du bør være rask.. De er fullbooket laaangt frem i tid!
Egne makeupartister, frisører som er kurset i oppsettninger og som gir deg den service du ønsker på den store dagen.
(egen avdelig for bruder i fløyen-avdelingen)

Er du utenlands bør du pakke med gode solprodukter + en god kur!!
Solkrem og solhatt!

Vi har fremdeles noen dager igjen med ferie i New York- følg reisen vår her :
http://www.zolvi.blogg.no

11 kommentarer
  1. Hei! 🙂 Jeg ble dumpet av eksen min for noen måneder siden. Om noen uker blir første gang han ser meg igjen på omtrent en mnd, og i den anledning ønsker jeg å se mitt beste ut. Vi skal begge på en festival som er her jeg bor. Jeg håpte da at du kunne hjelpe meg litt, da jeg ikke har noe peiling på verken hår eller sminke! 🙂 Det første ?problemet? mitt er at jeg må rette håret mitt. Dette holder seg da fint de første timene, men etterhvert begynner det å komme sånne vipper fremover, hvis du skjønner hva jeg mener:) Dette skjer spesielt når jeg er ute.. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå dette? 🙂 Det andre ?problemet? er at jeg føler huden i ansiktet blir så rød og stygg når jeg er lenge ute i litt kaldt vær, noe det blir denne dagen. Noen råd?:)

  2. I tilegg, salongen deres på Fløyen (sikkert de andre og, men har ikke vært på dem) har utrolig bra service, folkene er så hyggelige!

  3. Et lite spørsmål.. Jeg har skulderlangt hår og vil gjerne ha sara extensions, vet dere har har det på think.. er det bare å komme innom å få hjelp? jeg er ganske blank. Men jeg vil ikke ha så lange, ikke typ 50-60 cm, jeg vil bare ha passe langt hår da det ser mest naturlig ut på meg. selger dere korte extensions? jeg hører nemlig bare om folk som får klippet de lange opp. takk!

  4. Hei! elsker bloggen din, kjempebra tips. Jeg bare lurte på om du hadde noen tips for meg som har bleket hår og skal til syden på den tiden det er varmest? Har virkelig ikke lyst på å få grønnskjær i håret. Kjenner en som fikk helt grønnt hår:/

  5. Jeg skal kjøpe en ny rettetang og har hørt at GHD rettetanger er best, hvilken GHD rettetang er best? Og hvor får man kjøpt den beste GHD rettetangen billigst?
   PS: du har alltid kjempe gode tips;)

  6. Håper du kan ta deg tid til å svare på denne kommentaren 🙂
   Jeg er 19 år og mister SYKT mye hår! Vet at alle mister rundt 100 hårstrå om dagen, men jeg mister mye mer! Og alle hårene har med hårrota. Hva er galt med meg? Er det noen produkter jeg kan bruke for å få dette til å ta slutt? Jeg har fått så sykt tynt hår de siste årene at jeg er redd jeg skal bli skalla om noen få år.
   Hilsen fortvilet jente.

  7. Jeg har et spørsmål som jeg gjerne ville hatt svar på:) Jeg lurer på hvor jeg kan får kjøpte en god, men ikke alt for dyr naturbørste?
   Håper du svarer på dette(du kan svare i et kommentarfelt på bloggen min, hvis du gidder).
   Stor fan av bloggen din:D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg