1. Har langt og glatt hår. Håret er vanskelig å jobbe med og sliter med å finne fine frisyrer som passet til meg. Har du noen tips? 😀 Takk for tipsene. Kanskje jeg klarer å lage noen av de frisyrene.

  2. Hei..
   Leser bloggen din kver dag, og liker den veldig godt:) Du har mangen gode hår og sminke tips 🙂
   Lurer på ein ting ang produkter som du har annbefalt.. KMS California – HairPlay Texture Blast Hair Spray – Medium Hold 200ml Er den varme bskyttende og??

  3. hei det er kjempe fint at du blogger for når je skal i bursdager eller noe tar jeg bare en tur på den fantastske bloggen din og finner et bra tips !fortsett sånn og blogg

  4. Hei! 😀 Digger bloggen.
   Lurte på en ting. Her en dag smalt glattetangen min. Krise!! Så nå er jeg på jakt etter en ny. Den jeg hadde var en corioliss pro. Vet du om noen gode rettetenger som er ganske lik denne? Var svært fornøyd med den jeg hadde, siden den hadde temperaturstiller, men finner ingen plass de selger den lengre. Håret mitt er svært tykt med fall og er derfor avhengig av en som glir lett gjennom håret og glatter raskt. Kom gjerne med flere forslag. Jeg er student og har nok ikke råd til ghd med det første.
   Lurer også på hvilke hårkur du anbefaler til tykt, tørt hår?
   Mye tekst, men håper på svar! Ha en fin helg 😀

  5. du kan jo ikke si at du lager wang-fletten når du ikke gjør det. den ser helt annerledes ut og er mye kulere enn sånn du lagde den her… kan du ikke lage en ny video med den ordentlige?? det ville jeg satt pris på, for jeg får det ikke helt til selv…
   🙂

  6. Hei,jeg bare lurte på noe angånne de hårvidone du lager .Jeg har krøllete hår og det er vanskelig å jobbe med. Men vil jeg greie å få til det samme som deg?Hvis ikke er det noen hårprodukter som kan hjelpe?:)

  7. Dette er kjempe nyttige tips du kommer med. Jeg sliter ganske ofte med å finne ut hvordan jeg skal ha håret mitt!
   Og da går jeg inn på bloggen din å ser på filmer der¨, og får mange tips : )
   Jeg lurte på om det går ant å bruke vanlig vann med salt i som saltvannspray. Eller ødelegger det håret?
   Takk for alle tips : )

  8. heihei..^^,
   lurte på om du kunna komment med noen innlegg for person med halvlangt hår…ikke bare langt…:P

  9. Heii..
   Er det noen andre plasser du kan få kjøpt kreppetangen ifra HH Simonsen… ?
   Har vært rundt på forskjellige nettsteder, men jeg kan ikke finne den…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg