SVAR PÅ SPØRSMÅL


Her er noen av spm fra kommentarfelt fra tidligere innlegg.

jeg har veldig likt hår som deg, da mener jeg hvor tykt/tynt det er og fasongen osv…. men jeg pleier å rette håret mitt ofte, så jeg lurer på om du kunne anbefale en shampo og balsam til meg?
Bruk en shampo som pleier og styrker håret. Det finnes mange gode produkter- Loreals force vector, kerastase, redken osv..

Er det flere plasser igjen på frisørskolen du jobber på?
Det er helt fult, med venteliste:) Vi har kveldsskole også:)

jeg har kjøpt meg Kerestase(?) varme beskyttelse, MÅ jeg føne håret etter å ha hatt det i håret, eller kan det luft tørkes
Det kan tørkes ved luft eller føner, det kan du velge:) Ha alltid en liten dasj i før det tørker, da beskytter den også mot varme fra rettetang/krølltang.

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en shampoo og balsam fra Tigi s-factor, kan du anbefale en for meg? Har farget, tynt og litt skadet hår.
Jeg liker color-shampoen og diamond dreams 😉

Jeg siden det snart er sommer lurte jeg på om du kunne skrive om hva slags produkter man kan bruke for å beskytte håret mot sola og klor/saltvann?
Ja, har skrevet en del om  dette. Nesten alle proffesionelle hårserier har en solserie. Stikk innom en salong og hør hva de kan anbefale:)

om du har noen tips til hvordan men kan holde et extension hår fint og glat helle tiden??
Vanskelig med extensions, bruke utglattende produkter og holde deg unna fukt;)

Hva er din favorittserie til hår?
Åh, jeg har ikke noe spesiell favorittserie.. Redken, kerastase, S factor, SP, Tigi, Loreal  osv… 😉

19 kommentarer
  1. jeg har et spørsmål; jeg har helbleket håret mitt hjemme en gang, stripet det mørkt hos frisøren og helbleket det hos frisøren en gang. håret mitt er sjukt slitt og jeg retter det nesten hver dag, men bruker varmebeskyttende bare noen ganger. har ganske langt hår så har ikke lyst til og klyppe det. bruker også hårkur noen ganger. hva kan jeg gjøre for å få det mindre slitt? 🙂

  2. Du anbefalte FakeBake tidligere, og idag tok jeg sjansen og kjøpte produktet. Jeg er nærmest sjokkert over hvor fantastisk den var! Jeg var likblek for 10 minutter siden, og nå sitter jeg med et resultat som ser ut som 10 solariums besøk! HELT FANTASTIS GOD! Og ingen oransjfarge eller skjolder… LØP OG KJØP folkens. 269 kr! Og det er IKKE dyrt i forhold til 15 min i solarium 3 ganger i uken, og det som fører med deretter…

  3. hei:) jeg har spart håret mitt en god stund og begynner å bli fornøyd med lengden, men jeg ser at det bygnner å bli litt slitt. Så jeg lurte på hvilke produkter jeg kunne bruke for å bevare det. og jeg farger håret mitt, så jeg lurte på hvilke produkter som virker mot at det lysner veldig når jeg er ute i solen

  4. Hei! Fin blogg! : D
   Jeg har et spørsmål: Jeg har ganske langt og tynt hår. Håret mitt brukte å være kjempetykt, men nå er det blitt skikkelig tynt. Og når jeg dusjer har jeg begynt å “røyte”, altså, jeg mister endel hårstrå.. Hva kan være grunnen til at håret mitt er blitt så tynt, og hva kan jeg gjøre?
   Jeg har forresten aldri farget, stripet, eller bleket håret mitt.
   : )

  5. hva syns du om produkter fra lee staford, Bjorn Axen osv ? er de bra ?
   digger bloggen din, håper på svar !:d

  6. Ikke for å arrestere deg på noe Zølvi, men Kerastase sine varmeaktiverende kurer som f.eks. ciment thermique gir ingen effekt om håret bare får lufttørke. Det er helt nødvendig med varme på for at kremen skal ha noen effekt på håret 🙂

  7. Hei! : ) jeg bare lurte på en ting.. jeg har veldig glatt hår, så om jeg lager krøller så glir det ut igjen med en gang, og jeg får liksom ikke gjort no med det. noen forslag til hvordan jeg kan holde påkrøllene mine, og litt om noen enkle frisyrer?

  8. Heisann:)
   Synes du har en flott blogg, mange får tips og hjelp herfra:)
   Tenkte bare å få din mening på noe, jeg har litt lyst på en kort klipp, litt oppfor skuldrene. Jeg har hatt langt hår hele livet og er møkk lei det! Problemet er at jeg har TYKT og brusete hår med bølger i, så jeg vet ikke om jeg tørr å klippe meg kort i frykt for å ende opp med en løvemanke:P Sånn som håret er nå, så retter vekta av håret det ut liksom. Men om jeg får det klipt opp/tynnet ut, tror du jeg kan ha en kort klipp? Gidder ikke herje med rettetang og greier, max 15 min. på styling av håret ass! <-- lat!

  9. Hei. Er Norsk frisør og hudpleie skole i Bergen stengt for sommeren? Jeg søkte der i mars og er så usikker på om søknaden er registrert siden jeg ikke har fått noe bekreftelse på at den er det. Har prøvd å ringt to forskjellige nr men kommer bare til telefonsvarer. Og mail-adr som står henvist til Bergen på hjemmesiden er det noe feil med tror jeg. Hvordan og når får en vite at en har kommet inn?
   Mvh Christine :):)

  10. Hei! 🙂
   Jeg har ganske tørt hår med også litt slitte tupper pga bruk av rettetang. Har brukt kms sin most repair serie en stund nå men føler for å prøve noe nytt. Prøver også å begrense retting av håret, 2-3 ganger i uken. Ved retting bruker jeg redken sin varmebeskyttende serum. Tenkte å prøve sp produktene? har du noe erfaring med disse? lurte på om jeg burde bruke hydrate serien som tilfører fuktighet eller repair serien? kanskje en kombinasjon av disse?
   Bloggen din er super! Mange gode tips! 🙂
   Mvh Camilla 😀

  11. Hei! 🙂
   Jeg har ganske tørt hår med også litt slitte tupper pga bruk av rettetang. Har brukt kms sin most repair serie en stund nå men føler for å prøve noe nytt. Prøver også å begrense retting av håret, 2-3 ganger i uken. Ved retting bruker jeg redken sin varmebeskyttende serum. Tenkte å prøve sp produktene? har du noe erfaring med disse? lurte på om jeg burde bruke hydrate serien som tilfører fuktighet eller repair serien? kanskje en kombinasjon av disse?
   Bloggen din er super! Mange gode tips! 🙂
   Mvh Camilla 😀

  12. Hei, lurer på om du vil anbefale et produkt til oss med skikkelig tykt og brusete hår så vi får det til å ligge?:) Bruker alt asia straight shampo og balsam fra gliss, men hjelper kun minimalt:(

  13. Hei, jeg lurte på hva jeg kan gjøre vis jeg har veldig tynt og slitt hår? har bleket det siden jeg vare 13 år ca og er nå 20 bleker bare etterveksten. Men nå er det så tynt så jeg lurer på må jeg slutte å bleke det? eller kan jeg farge det mørkt og bygge opp tykkelsen med hårkurer?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg