1. jeg skal stripe håret mitt hos frisøren neste tirsdag. hadde svart før men tørte ikke farge det da, så har sittet masse ute i solen så fargen skal gå bort. nå er det brunt med litt lysere skjær. blir det gult når jeg striper det nå da?
   ææ. :p

  2. Hadde ganske mørkt brunt hår for ca et år siden, som jeg farget hjemme. etter det har jeg stripet håret hos frisøren to ganger, så det er ganske lyst. nå vil jeg ha mørkt hår igjen. kan jeg farge det hjemme? har ikke penger til å dra til frisør.

  3. lysebrunt (altså naturlig brunfarge) er det fineste denne sommeren! 🙂 jeg har gått fra platina til naturlig brun. kjempelekkert! må prøves.. jeg syntes ikke platina er noe fint lengre.. det blir liksom så falskt 🙂 må ha spill da isåfall.. litt andre nyanser 🙂 håret ser mye friskere ut ! 🙂
   klem

  4. Hei! Jeg lurer på en ting.
   Jeg har ikke farget hele håret mitt før, bare stripet det lyst siden min naturlige hårfarge er lys brun. Sist var i Mars. Da var jeg hos frisør og fikk både blonde og honningfargede highlights. Jeg har alltid hatt et lite ønske om å farge hele håret litt rødlig brunt (auburn), men har ikke før i det siste tenkt skikkelig seriøst over det. Nå lurer jeg på om det er mulig å farge over stripene uten at det blir grønnskjær eller annen merkelig farge på håret mitt?
   Hadde blitt så utrolig takknemlig om du svarte meg på dette! 🙂
   Mvh, Rita

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg