1. Elsker bloggen bare for å si det først! Jeg MÅÅÅ innom hver eneste dag, har fått mange gode tips som jeg har tatt i bruk mye! 😀
   Det jeg lurer på er.. spiller det noe rolle hvilken koster du bruker? Har sett på forsjellige sminke videoer der de viser hvilken koster de bruker, og da heter det alltid .. 376 fra mac! eller noe sånnt. Kan jeg ikke like godt kjøpe noen billige fra H&M ?

  2. Hallo SaLONGEEN! du er jo en NETTFRISØR og da er det hår vi vill du skal snakke eller vise oss om ! eller i hvertfall jeg syns det 😀 du er sikkedrt kjempeflink til det med sminke også, men det er liksom tusen andre bloggere der ute som viser akkurat det samme om sminke, eller bedre! Det er liksom håår du er flink til, og det er faktisk ikke så mange frisørbloggere der ute..så jeg hadde VIRKELIIIG likt om du hadde laget flere videoer og blogget litt mer om hår(pluss om hårting man ikke vet fra før av liksom) 😀 dette er ikke ment som kritikk bare et braa tips! For det er jo tross alt FISØR du jobber som 😀 klem meg..

  3. Hei! kjempe fine tips du har. Hjelper meg mye:) Jeg bare lurte på en ting om øyenskygge. For jeg kan nemlig ikke bruke det. Tar jeg på øyenskygge blir den “svettet” av i løpet av en liten stund. Det er veldig synd. Har prøvd med fundation under men det har ikke hjulpet. Har du noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg