JEG TESTER


NAM!
Denne kuren er en dyptvirkende behandling som reparerer og tilfører næring til skadet eller tørt hår. Den inneholder naturlige ingredienser fra aloe vera og vanilje som regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår.

Denne kuren er et must for sommeren! Masse fuktighet til sommertørt hår.
Koster 210,-og brukes 1 gang i uken.

19 kommentarer
  1. hei 🙂 jeg har veldig likt hår som deg, da mener jeg hvor tykt/tynt det er og fasongen osv…. men jeg pleier å rette håret mitt ofte, så jeg lurer på om du kunne anbefale en shampo og balsam til meg? 🙂

  2. Hei, jeg har kjøpt meg Kerestase(?) varme beskyttelse, MÅ jeg føne håret etter å ha hatt det i håret, eller kan det luft tørkes?
   Hvis jeg skal bruke rette/bølge/krølltang etterpå?

  3. hei jeg skal konfimere meg lørdag 29 mai og lurte på om du hadde noe forslag får hvordag jeg kunne ha håret mitt ? jeg har sunnmørsbunad 😀 den svarte . kan du plizz lage et innleg før lørdag?

  4. Er ikke 100% fornøyd med denne kuren fordi den er vanskelig å gre ut med fingrene, og føles ikke så myk ut som Tigi’s Serious Conditioner f.eks.

  5. Du er en engel! Jeg ser på bloggen din hvær dag, glemmer og komentere..! Vil bare si at du er utrolig flink med det du gjør! Jeg trengte krøller i håre,men jeg har bbare rette tang… Bare gå inn på din blogge eller på youtube og leteetter deg <3 Du er FANTASTISK! Bare forsett og vis oss hvordan det skal gjøres 😀
   Kan du ha ena flere hår vidioder? =)
   Tuusen takk 😀 <3:)

  6. Hei!
   Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en shampoo og balsam fra Tigi s-factor, kan du anbefale en for meg? Har farget, tynt og litt skadet hår.
   Håper på svar 🙂

  7. Hei. Jeg siden det snart er sommer lurte jeg på om du kunne skrive om hva slags produkter man kan bruke for å beskytte håret mot sola og klor/saltvann?

  8. Heii du !! jeg har ganske langt hår, og det er så klart litt slitt og tørt, spsielt no etter den kalde vintere. jeg besøker både denne og din private blogg veldig ofte, og jeg kom no over denne kuren til håret. jeg gikk inn på kms california sin side og fant produktet, men greide ikke å finne ut hvordan jeg kunne kjøpe/bestille den .. vet du hvordan det gjøres?
   håper du kan svare 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg