TVINNE HÅRET!

Hayden Panettiere Pinned Up Ringlets
For deg med masse krøller i håret er dette en enkel oppsetting!
Tvinne deler av håret bakover i en klemme. Du kan variere hvor stramt du vil tvinne delene og looken vil bli annerledes med løse eller stramme tvinninger.
Du kan også flette deler av håret for å skape spennende effekter!
Spray og glansspray til slutt for å få håret til å skinne!!

    1. Hei, jeg lurer på noe. Jeg er naturlig platina blond, men farget håret mørkebrunt for et halvt år siden. etter det ville jeg bli blond igjen og tok noen blonde striper (bleking). for en mnd siden. men problemet mitt nå er at jeg vil bli brunette igjen. Kan jeg hive brunfarge i håret mitt uten å få problem siden jeg har litt bleking i håret?

    2. Du viser så mange spennede og flotte oppsett, men beskrivelsene er ikke alltid like bra. er veldig vanskelig for oss som har lite peiling på hår og slikt å bare sette opp en slik frisyre ved bare å se på bilder. Ellers hadde vi jo bare sett på google. Men vi kommer hit til deg for å se kanskje et par videoklipp, litt mer grundige beskrivelser med steg for steg bilder kanskje? Noe mer hvertfall. Har prøvd med på flere frisyrer som du har lagt ut , uten stort hell. Håper derfor at du fortsetter litt mer som før hvor du faktisk hadde lørdagsvidoen med spennde frisyrer og litt mindre sminkelegging, selv om det også er positivt. Skjønner at alt dette tar tid. Men håper du igjen klarer å sette av litt tid til dette. For du er en flott frisør, noe jeg har fått se gjennom å følge bloggen din i over 1 år nå 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg