FAVORITT!

Akkurar nå…

Varmebeskyttende krem som pleier, beskytter og reparerer.
Lukter fantastisk og gjør håret supermykt!

28 kommentarer
  1. Sånne varmebeskyttende hårkurer..beskytter de mot både føning og retting? Eller bør man bruke en annen varmebeskyttende før retting uansett?

  2. veldig fornøyd med den jeg også, bruker den mest om jeg skal føne håret. hvis jeg skal rette det ut bruker jeg en fra redken, kjempe god og lukter godt (ikke for sterk lukt) 🙂

  3. kan du gi noen tips til enkel hår oppsett eller bare pynte det, til konfirmasjon.
   Til frisyrer med kort hår og, sånn rett nedforbi skuldrene 🙂

  4. Denne bruker jeg i luggen hver dag før jeg føner den. elsker denne! Den er ikke så veldig dyr vist man kjøper den på nettet. Feks på feelunique.com eller ebay.com.

  5. Takk Sølvi, tror det var denne du har skrevet en del om før ja, husket bare det var noe med nektar 😉 stilte spm på feil blogg, men det kom svar likevel 😀 ha en nydelig fin dag i sooolbergen 🙂 akkurat nå skinner solen såfall:-P

  6. hvis man bruker den etter man har dusjet og føner håret, og skal rette det etterpå,trenger man å bruke beskyttelse for å rette d også?:)

  7. Hei:)
   Har akkuart farget håret mitt. til askeblondt, men når jeg var ferdig , så jeg at håret hadde en slaks blå/grønn skjær i fargen. Er det noen triks eller shampo som jeg kan bruke slik at det går bort ?: )

  8. Hei, har du noen fine frisyre tips til 17.Mai? 🙂
   Digger forresten bloggen din, og du kommer med så mange fine tips!! Håper du kan vise oss noen fine 17. Mai frisyrer 😉

  9. Heisann 🙂
   Masse gode tips og kjekke videoar du har lagt ut :o)
   Eg lurar litt på håret ditt eg, hehe, kva har du gjort for å få fargen du har? Tenker på det lyse!;o)
   Har ettervekst etter striping i mars, så skal straks til frisør for ny striping, men lurte på om det er det du har gjort for å lysne ditt hår, tynne/tjukke striper? Eller har du farget/blondet hele håret?

  10. Den bruker jeg hele tiden ! Får slikt gratis : D KErastase er eit bra merke !
   men, kan du lage litt vedioer nå, fram mot sommeten. slik att vi som leseer bloggen din , kan få litt inspirasjon, fram til sommeren : D Sommer sminker, hårvidioer, klær og litt sånt : D
   ++ Jeg leser bloggen din hvær dag ! < 3

  11. Hei 🙂 Kjempe bra blogg! Jeg er lite flink med å gå til frisøren, så kjempe bra å ha bloggere for min del.
   Jeg har et spørsmål.
   Jeg har alltid brukt vanlig shampoo som vi får i dagligvarebutikker, og nå har jeg funnet en som virkelig ikke er bra for min hodebunn, å tenkte kanskje det beste er å få noe ordentlig fra frisør!! Hvilken har du å andbefale? Jeg klør og har begynt å flasse.. er farget mørkt.. en shampoo og balsam som ikke er alt for dyr.. viss det er mulig? 🙂

  12. hei på deg!!
   letet etter et spørrefelt eller en mail adr til deg.. lurte på om du vet om/kan anbefale en spray eller lignende som jeg kan spraye i håret i solsteken på stranden for å beskytte det? har skulderlangt tykt hår med masse striper i:)
   Takk for en super duper opplysende blogg!!! STÅ PÅ VIDERE:)
   Hilsen Elisabeth

  13. hvordan bruker man denne kan du skrive litt mer om det, hva du gjør med håret sitt rett etter at du har gått ut av dusjen og til du retter det, alle produktene du bruker osv :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg