SOMMER!


Lyse lokker med masse spill!
Foliestriper med din naturlige hårfarge og 1-2-3 forskjellige lysfarger.
Litt ettervekst er cool- om det er naturlig eller farget:)

Lyse kobberfarger er også et alternativ denne sommeren.
Lette bølger og krøller er kjempefint til både hverdags og fest!

9 kommentarer
  1. Jeg har et sprøsmål. Jeg har brunt hår egentlig, men har bestemt meg for å bli blond. Jeg har kommet rfram til at det beste vil være å stripe det flere ganger, og bruke blåshampo. Men hvor lenge bør jeg vente mellom hver gang jeg striper det?

  2. Hvorfor skal alle ha blondt hår? Du har jo anbefalt alle å farge håret blondt til sommeren! Det er jo fint med brunt/mørkt hår også! Jeg ser ut som en drittunge om jeg har blondt hår og nå er jeg såpass voksen at mørkt hår er finere.. Liker bloggen din og tipsene dine, men alle skal jo ikke være like heller da 😛 Fint om noen har lyst hår og noen har mørkt hår…

  3. Hei! 🙂
   først vil jeg bare si at det er en herlig blogg du har! Jeg har fått inspirasjon og mange nye tips. Men den andre tingen er at, i går så var jeg og klippte meg, og resultatet var rett og slett stygt. Og det største problemet er at jeg skal konfirmeres til helgen(lørdan), og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med håret! Hver gang jeg ser meg i speilet begynner jeg å skrike, for jeg er så misfornøyd. Så har du noen tips til hva jeg skal gjøre med det på konfirmasjonen? Det er et ganske langt lyst hår, tynt, og helt rett(noe av det jeg misliker!), og knapt nok oppklippt(noe av det andre jeg misliker!). Hvordan kan jeg ha det osv? Har du Foresten noen sminketips til lørdan?
   🙂

  4. Hei ! 🙂
   jeg har to spørsmål ang hair extensions,jeg har nemmelig tenkt og kjøpe meg extensions men jeg er ikke sikker på om jeg skal lime på sånn remse eller ha sånn kreatin fester, for jeg har hørt at hvis du har kreatinfester så får du “spaggetihår” men hva blander seg mest inn i håret ?
   jeg har hår ca til skuldrene, så hva lønner seg mest og kjøpe ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg