TIL FESTEN!


Sideskill, med oppsatte lengder.
Enkelt og superflott!

Rull opp med varmeruller for å få den rette looken.
Volumspray og litt shinespray til slutt!

WOW, denne tøffe volumtoppen er kjempekul både til hverdags og fest!!

8 kommentarer
  1. hei! kan du lage video om hvordan man lager den nederste! utrolig tøff 😀
   vet ikke om jeg greier å lage den selv, for håret mitt vokser ikke riktig så fort som jeg hadde ønsket for å si det sånn…

  2. Nydelig! Jeg har ingen produkter som klarer å holde håret mitt. Jeg tuperer og tuperer, sprayer og sprayer , og avogtil bruker wax. Det glir ut :s Har du noen tips for hvordan man kan holde et bra volum til et slikt hår som meg?

  3. hei håper du kan svare på dette! 😀
   jeg har et plagsomt problem med at jeg har veldig mye mini/baby hår i pannen. merker ikke mye til det når jeg har håret nede men når jeg setter det opp ser det veldig stygt ut og står til alle kanter -.- har du en ide om hva jeg kan gjøre? kan jeg klippe det eller fins det et produkt?

  4. Hei, dette har ikke noe med innlegget å gjøre, jeg lurte bare på om du kunne stikke innom min bogg og etter du har lest den kan du si hva som trengst for å forbedre den som en kommentar ?
   http:\dirsi.blogg.no

  5. Støtter de andre, kunne du være så snill og laget en video om hvordan man lager den nederste frisyren? Har ganske langt hår, så kunne klart å få det til, men klarer ikke helt å se hvordan den er laget.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg