NETTPRAT!


Jeg sitter ved PC`en en times tid nå og svarer på spm fra dere:)
Skal også prøve å svare på noen av spm fra kommentarene i tidligere innlegg!

59 kommentarer
  1. Jeg er så interessert i å prøve shampoo og balsam fra F.A.S.T, så jeg lurer rett og slett på om du kan skrive litt om den? Du har kanskje ikke prøvd den, men som frisør, vet du vel litt :)- Har skrevet om det før:) Sjekk arkiv . Den funker om du følger bruksanvisningen nøye!
   Jeg lurte på om du kunne anbefale noen frisørsalonger i Bergen som tar antipermanent, – Think hairwear!
   jeg er 13 år,og har veldig lust og trene, har du noen gode trenetips ?? :):) sånn som f.eks : jogge eller noe XD ?? – hehe, litt treningstips også: Tren det du liker best. Variert! Jogging, spinn, gå tur i fjellet, step, styrke eller danse:)

  2. Hei Sølvi 🙂
   Bare et par uker etter at jeg har farget etterveksten kommer det ny, håret mitt vokser så utrolig fort. Ser ikke så bra ut i og med at jeg har veldig lys farge på etterveksten og har nesten svart hår når det er farget. Jeg lurer på om det finnes en slags hårspray eller lignende man kan spraye i etterveksten for å skjule den uten å måtte farge den?

  3. Heei! jeg lurer på en ting, jeg har veldig lyst på pannelugg, men siden jeg har et ganske ovalt/rundt ansikt, så vet jeg ikke helt. Mener da pannelugg som går rett under øyenbryna. Kan jeg klippe pannelugg? jeg har ganske langt hår itilegg.

  4. Noen som vet om sølvsjampo kun er for kald blondfarge? Eller om den kan brukes til å bli kvitt gulskjær i varm blondfarge? – Loreal sin silver, joico violet shampo 🙂
   Hva synes du om I.D. Bare Minerals, da? – Liker det også , men for tiden bruker jeg glo minerals:)
   Jeg har tenkt til å farge håret hjemme, og lurte på hvilket merke jeg burde bruke ?
   – anbefaler deg å gå til frisør og gjøre dette.. Dette fordi vi får så mange feilfarginger og det er stor jobb å reparere.. Vanskelig å få det 100% bra igjen..
   Det er slik at når jeg har dusjet så får jeg stooore bølger og masse volum i hårer når det blir tørtt, så jeg lurte på, er det noe som går ann for å få det bort, jeg må rette håret hver dag.:(
   – Bruk krem for å rette håret, føne det med en god varmebeskyttelse og børste. Bruk krøllene dine!! Det er kjempefint 🙂 Ellers er det ikke så mye annet å gjøre enn å ta antipermanent, bruke utrettende produkter og få en klipp som demper krøllene..
   – Jeg har tenkt og farge håret litt mørkere, hvordan blir det med glansvask?, blir det borte etterhvert og går tilbake til samma hårfarge som før?, eller får jeg sånn skille greie?
   – Farge det hos frisøren. Gjerne med minicolor, den går ut etter x antall vask:)

  5. Hei! Elsker bloggen din! Jeg lurte på hvor ofte man bør ta en hår kur og om det er etter balsamen eller før? + må man bruke balsam etter hårkuren hvis man gjør det i den rekkefølgen?
   Takk

  6. Bare et par uker etter at jeg har farget etterveksten kommer det ny, håret mitt vokser så utrolig fort. Ser ikke så bra ut i og med at jeg har veldig lys farge på etterveksten og har nesten svart hår når det er farget. Jeg lurer på om det finnes en slags hårspray eller lignende man kan spraye i etterveksten for å skjule den uten å måtte farge den?
   – Desverre, må fraråde deg å bruke all form for sprayblond du finner i butikken!! Det finnes tilfeller hvor håret har reagert på behandlingen og knukket, kokt osv..
   Bruk volumprodukter for å løfte håret, bruk en tilfeldig skill, slik at ikke etterveksten vil vise så godt:) – Stripe håret i steden for å helfarge det neste gang:)
   Heei! jeg lurer på en ting, jeg har veldig lyst på pannelugg, men siden jeg har et ganske ovalt/rundt ansikt, så vet jeg ikke helt. Mener da pannelugg som går rett under øyenbryna. Kan jeg klippe pannelugg? jeg har ganske langt hår itilegg.
   Ja, pannelugg er kult uansett om du har rundt ansikt! Et ovalt ansikt er det mest ideelle for en jente. Det kler alt!! 🙂 Gå innom en salong i morgen og klipp lugg:)

  7. Jeg har kjempe flatt hår på toppen og skikkelig volum lengre ned. Det funker litt å tuppere, men det faller ned med en gang og det sliter jo på håret. Har du noen gode produkter jeg kan bruke? 🙂

  8. Hei! Elsker bloggen din! Jeg lurte på hvor ofte man bør ta en hår kur og om det er etter balsamen eller før? + må man bruke balsam etter hårkuren hvis man gjør det i den rekkefølgen
   – Hvor ofte du bør kure håret kommer an på kvaliteten på håret ditt. 1-2 ganger i uken om det er normalt til tørt. Jeg kurer det annenhver gang jeg vasker det fordi håret mitt trenger det:)
   – Først shampo så kur , til slutt balsam:)

  9. Hei : )
   Jeg bare lurer på noe angående serum. Sliter det på håret, er det bra for håret, eller gjør det ikke noe annet enn å bare gi glans?
   Bruker et fra biosilk, som jeg hittil har et godt inntrykk av men lurer veldig på om det pleier håret eller om det sliter på håret?

  10. Hei!
   Jeg skal i konfirmasjon i morgen!
   Noen tips til en ENKEL frisyre? Ikke noe frisyre egentlig, men bare noe annet en helt løst hår. Flette fremme i luggen er så uorginalt.
   🙂

  11. Hei! Jeg lurer på noe. Hvis du har farget håret mørkt hos frisøren for tre månder siden, om det da går an å farge det blondt igjen? PS: Hadde blondt hår før jeg farget det.

  12. Noen tips til en ENKEL frisyre? Ikke noe frisyre egentlig, men bare noe annet en helt løst hår. Flette fremme i luggen er så uorginalt.
   – Krølle lengdene og fest opp på ene siden, eller fest opp på begge sidene, Ha det løst krøllet, naturlig sminket. Blir tatt mange bilder denne dagen 😉
   Lykke til!!
   Hei! Jeg lurer på noe. Hvis du har farget håret mørkt hos frisøren for tre månder siden, om det da går an å farge det blondt igjen? PS: Hadde blondt hår før jeg farget det.
   – Ja, det går bra.. Sliter nok litt på håret, men om du kun har farget det en gang er det faktisk lettere å bli blond igjen enn om du har farget det flere ganger (mørkt)
   Heei, jeg lurte på om du visste av en bra side å bestille exctensions?
   Sarashair 🙂 Må anbefale deg å bestille fra salong om du vil ha tape eller punkt.. 🙂
   og hvor kan man få kjøpt saltvannspray å varmluftbeskyttende spray?
   I salong! Wella, fudge er mine favoritter – varmebeskyttende spray finner du i de fleste merker. Jeg liker Kerastase, Redken, Loreal og S factor + joico:)

  13. heihei min samboer lurer på om dere trenger hår modeller?????…. han trenger virkelig å få klippet seg, vi skal i konfirmasjon på søndag og vi skal gifte oss om to mnd….

  14. hei!
   jeg lurte på om det går bra og bruke sunsilk sin shampoo, balsam og joico sin hårkur. går det bra og blande begge, eller er dette dumt for håreet mitt???
   takk på forhånd 🙂

  15. jeg har veldig tørr hodebunn og tørt hår. bruker salongshampo og balsam (joico og kms) for tørt hår, men føler ikke at det hjelper. Hva kan jeg gjøre?
   håret mitt vokser også utrolig sakte, tips til at det skal vokse fortere?

  16. Jeg ser etter en god rettetang, burde jeg gå for GHD, eller anbefaler du en annen?
   Jeg lurer også på hvilke produkter man bør bruke hvis man vil spare til langt hår? Jeg har også halvlangt hår med ganske kort hår i nakken. Har du noen gode tips til oppsatser jeg kan bruke til hverdag/fest? 🙂
   Takk på forhånd 😀

  17. heihei min samboer lurer på om dere trenger hår modeller?????…. han trenger virkelig å få klippet seg, vi skal i konfirmasjon på søndag og vi skal gifte oss om to mnd….
   – Norsk frisørskole klipper gutter til 109 kr:) modeller trenger vi også kanskje, men de må være villig til å være med på litt:)
   jeg lurte på om det går bra og bruke sunsilk sin shampoo, balsam og joico sin hårkur. går det bra og blande begge, eller er dette dumt for håreet mitt???
   – Jeg vil jo selvsagt anbefale deg å bruke shampo, balsam og kur fra frisørsalong. Dette fordi det gir mye mer pleie til håret ditt. De er mye mer konsentrert og varer mye lengre enn en butikkshampo som inneholder myyye vann, silikon og lite pleiestoffer..

  18. jeg har veldig tørr hodebunn og tørt hår. bruker salongshampo og balsam (joico og kms) for tørt hår, men føler ikke at det hjelper. Hva kan jeg gjøre?
   – Bytt til et annet merke. Det kan hende at du ikke tåler produktene du bruker. Stresser du? Hvordan er kostholdet? Bruk en hodebunnshampo:)
   håret mitt vokser også utrolig sakte, tips til at det skal vokse fortere?
   Spis mye frukt og grønt, drikk mye vann, massere hodebunnen når du vaske håret, stuss tuppene hver 6-8 uke, utfør kjemiske behandlinger på salong:) FAST shampo& balsam!
   Jeg ser etter en god rettetang, burde jeg gå for GHD, eller anbefaler du en annen?
   GHD er kjempegod!! 🙂 Gorgeous tangen er også en favoritt!
   Hvor kjøper du sminken din?
   Jeg ser at du har mye bra sminkevideoer, men jeg vet ikke hvor du får tak i sminken.
   – Mac på kløverhuset i Bergen eller glassmagasinet i Oslo. Visage- Oslo, coverbrands.no , makestyleshop.no

  19. ja okei. takk for tips. men norsk frisør skole er vel ikke åpen i morgen er de vel??? han hadde trengt en klipp i helgen og er interressert i en dyktig frisør, som deg….

  20. Er Redken all soft kuren bra?
   – Kjempegod! 🙂
   hva hjelper kur mot og er det veldig viktig å bruke det?
   – Hjelper deg med å bevare et sunt hår, reparerer, vedlikeholder osv- Finnes en kur til alt! Hodebunn, farge, glans, skader + +
   Ja, alle burde ha en kur de kan bruke innimellom:)

  21. Jeg har farget håret mitt mørkere brundt. Frisøren min sa det ikke var noen røligere toner i den, men likevell spør folk meg om hvorfor jeg farget håret mitt rødbrunt. Og jeg syns selv det ser rødbrundt ut. Fargen var 5 og 6. Har du noen forklaringer på dette? 🙂
   hilsen en dom vill ha brundt hår….

  22. Jeg skal ha konfirmasjon på søndag, og har hår som går kanskje 1-2 cm nedenfor skuldrene max… Jeg har sett innlegget ditt om konfirmasjonsfrisyrer men passer liksom ikke til så kort hår… Har du noen tips? :DTusen takk på forhånd:)

  23. a okei. takk for tips. men norsk frisør skole er vel ikke åpen i morgen er de vel??? han hadde trengt en klipp i helgen og er interressert i en dyktig frisør, som deg….
   Hmmnei, jeg jobber på Think i morgen, men har helt fult. – Ring oss gjerne for å bestille hos en av de andre jentene. Kjempeflinke de også:)!!
   Jeg har farget håret mitt mørkere brundt. Frisøren min sa det ikke var noen røligere toner i den, men likevell spør folk meg om hvorfor jeg farget håret mitt rødbrunt. Og jeg syns selv det ser rødbrundt ut. Fargen var 5 og 6. Har du noen forklaringer på dette? 🙂
   – Kan være mange grunner til dette.
   – Lyset har mye å si for hvordan fargen fremtrer.
   – Du kan ha mye varme pigmenter i håret ditt fra før.
   – Fargen blir varmere av sol, styling osv..
   Bruk god fargeshampo, kur og balsam. Selv farger jeg brunfargen min i en kald askefarge og etterhvert blir den mye varmere! Irriterende, ja..

  24. Jeg skal ha konfirmasjon på søndag, og har hår som går kanskje 1-2 cm nedenfor skuldrene max… Jeg har sett innlegget ditt om konfirmasjonsfrisyrer men passer liksom ikke til så kort hår… Har du noen tips? :DTusen takk på forhånd:)
   – Rette det ut med rettetang. Tvinne luggen, eller feste den bakover.
   – Krølle lengdene og ha det løst, vippe luggen.
   – Tvinne håret rundt et hårbånd:)

  25. Takk 😀 Pleier å rette det ut til vanlig, har egentlig krøller.. Nå har jeg kjøpt meg frisør varmebeskyttelse – davines eller noe tror jeg det var, prøvd den? Var den de anbelfalte i butikken.. Gode tips til å få fram krøllene på en fin måte så jeg slipper å rette?

  26. Takk 😀 Pleier å rette det ut til vanlig, har egentlig krøller.. Nå har jeg kjøpt meg frisør varmebeskyttelse – davines eller noe tror jeg det var, prøvd den? Var den de anbelfalte i butikken.. Gode tips til å få fram krøllene på en fin måte så jeg slipper å rette?
   – Ja, davines er bra:) – Bruk krøllprodukter og gjerne en diffuser:)

  27. Pga for mye fargebehandling røyter jeg VELDIG mye. Finnes det noen hårkurer jeg kan bruke for å få det til å slutte? Og finnes det sprayer man kan bruke med solfaktor? Også blir håret mitt veldig fort bustete med masse floker, finnes det noen produkter man kan bruke mot det?

  28. Hvilke extensions sliter minst på håret av sånn tape og vanlige punkter?har hørt at great lengths ikke er så gale? se bort i far clip on extension..=)

  29. “Jentete problem”
   Tusen takk for kjempefin blogg med utrulig mykje flott inspirasjon. Digge videoane dine!!
   Til sommaren he eg fått de ærefulla oppdraget å væra forlover for mi beste venninna. Bruden har halvlangt, tynnt hår og skal ha extentions på bryllupsdagen. Mitt hår e langt, tjukt, lyst og fyldig -“Drømmehår” å setta opp. Hu e redd for at eg ska “ta glansen” frå henna å vil ikkje at eg ska gjera for mykje utav håret mitt…. Eg like ikkje å stritta håret med rettetang. He du nogen gode forslag te koss en FORLOVER kan setta opp / Ordna håret uten at det blir for mykje av det gode??? Då hadde du våre en engel. Gjerne med bilder 😛
   PS -Me skal til frisør den store dagen. Å eg REKNE MED at hu e proffesjonell og ordne meg fint og sjølv om eg ikkje e brud å bruden ikkje vil at eg ska væra for fine…
   Tusen takk på forhånd for svar på “for meg” vanskelig spørsmål….

  30. kan du fortelle litt om antipermanent?
   Er usikker på hvordan de gjør det, om det sliter mye på håret o.l 🙂

  31. Hva synes du er det beste (billigste) stedet for en langhåra student som bare vil klippe bort det som er slitt? Har problemer med å finne noen i byen som klipper til under 500 kroner liksom.. Jeg vet at alt er dyrere her i Oslo, men dobling av pris? Hallo?

  32. hei! Jeg skal konfirmeres snart, og jeg aner ikke hvordan jeg skal ha håret på dagen! Har du noen forslag? ps: jeg skal ha bunad.. 🙂 Gjerne noe med flette involvert 🙂

  33. hei, jeg lurte på om du vet om shampooer og sånn som du kjøper på apoteket er bra? f.eks aussie og john frieda?
   jeg lurte også på om det er andre muligheter enn fast shampoo til å få lengre hår på kortere tid?:)

  34. hei:)
   jeg trenger sårt tips om shampo,balsam,hårkur,for ett veldig tørt hår..jeg har forsøkt med kerestase sin masque intense,syns ikke den hjelper i det hele tatt:(

  35. kan du vise hvordan du sminker deg, med foundation eller pudder? eller hverdagssminke? hadde vært kult visst du kunne gjort det 🙂

  36. En spray eller lingdende som holder håret litt mere flatt etter sletting, sånn at krøllene ikke kommer så fort frem igjen?

  37. Hei !
   eg har skikkelig slitt, lyst blondt hår. Hvordan shampoo & balsam og kur bør eg bruke ?
   Skal kjøpe redken… trur eg

  38. Heihei 🙂 Ante ikke hvor jeg skulle spørre henn, men bare spør her.
   Jeg lurte på om du kunne vise noen tips til hva de med sidecut kan gjøre med håret sitt? Hvordan man kan sjule det hvis man vil osv. Det hadde vært awesome! 🙂

  39. Jeg bruker shampoo og balsam BED HEAD moisture maniac, shampoo og balsam , og trodde dette skulle være en bra frisørshampoo, men føler likevel at håret blir altfor fort fett o.l. Hvilken shampoo ville du anbefale? Jeg har langt hår, tørt og slitt i endene, men fort fett i hårbunnen. Mvh Laura

  40. Hei!
   Jeg lurer på dere tar straight and shine ? Evt. hvor mye koster det og hvor lang tid tar det ca. ? Nå har jeg lys brunt/mørke blondt hår og lurer på å farge det blondt, tror du det går bra?
   Takk på forhånd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg