1. Kan du ikke legge ut hårtips til de med kort hår? Skjønner det er lettere å vise med ditt eget hår. Men trenger noen tips!! =)

  2. hei sølvi.
   skal anskaffe rettetang, og lurer på om gorgeous eller GHD sin er best? hvilken sliter minst/mest på håret, og hva er prisforskjellene? i og med at du har hatt begge.
   takk 🙂

  3. Jeg er en jente på 13 år. Krøller håret eller retter det noen ganger, fordi jeg har ganske rett hår. Men er det viktig å bruke varmebeskyttelse når jeg bare krøller eller retter det barne noen får ganer innimollom? Klem

  4. Hei! Jeg syns det er så utrolig fint med pannlugg, spesielt siden håret mitt er rett og ganske langt. Men jeg får veldig mye kviser av det… Har du noen ide om hvorfor, og er det noe man kan gjøre for å unngå det selv om man vil ha pannlugg…?

  5. Dette kan dere også gjøre med GHD tengene!!:D
   Og også noen av de billige typene som er runde i formen!
   Btw synes jeg Kèrastase sin varmebeskyttelse er best. Det er krem som taes i bløt hår og denne beskytter både for føningen og for slettingen etterpå!!

  6. Hvor mye koster sånn varmebeskyttende greier ? 🙂
   Og en ting til, jeg er en av dem som er plaget med et elektrisk hår, men vet ikke helt hva det kan være av.. Har du noen anelse om hvorfor jeg har det ? plis svar! 😀

  7. Apropos det med krøller, Jeg er født med krøller, og syntes ofte at jeg ser så kjedelig ut på håret! Å rette ut håret mitt tar en time(hvis noen hjelper meg). Og derfor lurte jeg på:
   -Passer det med rett pannelugg til de med krøllete hår?
   -Har du noen tips til noen kule frisyrer som passer til de med krøllete hår?

  8. Eg elska bloggen din ! Eg er innpå fleire ganga om dagen for å sjå hår og sminketips ;D
   Utruli kule videoar forresten! Lærer nye ting kvar gang 🙂

  9. jeg har et spm om noe helt annet.. jeg var hos frisøren idag og farget håret.. hadde langt lys ettervekst.. skulle farge hele håret mitt i en litt lysere nyanse enn jeg hadde, og farget først en halv cm ved hodebunnen i en mørkere farge, og resten av håret i denne som var noen hakk lysere.. dermed ble etterveksten fortsatt like tydelig, med 0,5 cm mørkere ved hodebunnen igjen.. er det slik det skal gjøres? hvorfor denne mørkeste fargen helt inne ved hodebunnen?

  10. Heei, bare lurer på om man trenger krem eller noe annet for å lage krøller med rettetang?? dt så veldig enkelt ut når du bare gjorde dt med hendene:) BTW bra innlegg 😀 ALLE SOM VET DT KAN SVARE MEG,, PLIIS.

  11. dette er den første gangen jeg er/sett bloggen din og jeg syntes den er kjempe braaaaa!!!!!!!!!! jeg lurte på om man mååå bruke varmbeskyttelse for håret før man krøller eller retter håret sitt. Jeg trenger å lære meg og bruke rettetang for å rette det men også krølle med den. Jeg har sånn bue på min som du har og er det det beste?

  12. Har samme rettetang i heelt rosa, elsker den 🙂
   Jeg vet du har skrevet om det før, men kan du skrive om forskjellige typer extension? Sånn som clip-on, teip og med lim (husker ikke hva det heter) og hvem som skader mest på håret og prisforskjelle selvfølgelig. Har mange venninner som også lurer på hva som er best, så det hadde vært til mye nyee 🙂

  13. Takk for tipset. Har gorgeus i rosa og den er kjempe bra, men får ikke krøllene slik jeg vil ha dem. Du gav meg et annet tips takk for det:). Det har vel bare med teknikk å gjøre:).

  14. Kan du skrive ett innlegg om varmebeskyttende spray/krem? Skrive litt om mengden du skal bruke og når, hvordan osv:- ) Takk på forhånd

  15. Hei :- )
   Jeg skjønner godt om du ikke gidder, men hadde vært supert om du ville gitt meg noen gode tips. Jeg har et innmari vanskelig hår. Kan ikke flette det, fletta blir for tynn. Kan ikke krølle det, for krøllene holder ikke, samme gjelder tupering. Hadde blitt kjempekjempe glad hvis du kunne gitt meg gode tips, hvertfall innenfor krølling og tupering. Gjerne på mail; [email protected]. Digger bloggen din, btw !

  16. Hei Zølvi !
   Jeg har forstått det slik at mange menn også bruker rettetang nå tildags? Det jeg lurer på er det no spessielle woks produkter, shampoo ol. som må brukes sammen med rettetang eller kan man bruke hva som helst? Takker for svar 😉
   Kom gjerne med noen tips 😉

  17. Hei! Fant bloggsida di nå nettopp, utrolig mye supre tips altså! 🙂
   Men jeg har et veldig veldig stort problem med håret mitt!!det blir bare værre å værre.
   Det er ekstremt slitt, etter sist striping, eller det jeg egentlig ville var å farge det litt blondt å brune striper inne ved hodebunnen, men frisøren ville ikke de, pga da ville jeg miste håret mitt! :O men hun gikk for noen blonde striper til meg, og jeg mistet mye hår. ikke så ille, men nå derimot, når jeg dusjer, og skal børste håret mitt, er det så flokete og oppkruset eller hva jeg skal si, at børsten har ikke sjans til og kamme igjennom håret på en normal måte. så hver gang jeg dusjer og kammer ender det opp med at jeg mister mye hår, må rett og slett slite det av for kammen kommer ikke igjenom, det blir en stor ball.
   Jeg bruker shamop, balsam å hårkur(kurer så ofte jeg får til) fra tigi blond dumb, også har jeg prøvd sexy strenght hair, og REF sine produkter. MEN INGEN AV D HJELPER :-O hva skal jeg gjøre, det er et mareritt og dusje og børste håret!!
   HVilken produkter vil du anbefale meg?shampop, balsam, kur, varmebeskyttende spray osv??? må ha noe som er ekstremt bra, slik at jeg kan få det fine håret mitt tilbake..
   Setter veldig veldig stor pris på om du kan svare meg.
   Du kan også svare meg på mail: [email protected]
   Hilsen ei velig veldig fortvilt jente 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg