MINERALSMINKE!


På jakt etter sminke som ser naturlig ut og er bra for huden?
Glo minerals er kjempefin til både hverdags og fest. Det finnes flere typer foundations (løspudder, presset og flytende) + de kommer i mange, mange farger!
Gå innom en hudpleiesalong som selger glo og spør om hjelp til å finne riktig farge der.

20 kommentarer
  1. Noen som vet om sølvsjampo kun er for kald blondfarge? Eller om den kan brukes til å bli kvitt gulskjær i varm blondfarge?

  2. Jeg bruker kun mineralsminke, men ett annet merke!
   Mineralsminke er så mye “lettere” å ha på, og den går ikke vekk utover dagen.
   Ha en fin dag!

  3. M: bismuth er ikke nødvenigvis dårlig for huden, men det finns folk som reagerer på det. Reagerer du ikke er bismuth ufarlig.

  4. Hei : D
   Jeg har tenkt til å farge håret hjemme, og lurte på hvilket merke jeg burde bruke ?
   Jeg har brunt hår og vil farge det litt mørkere ( ikke helt svart ).
   Og har du noen tips ?

  5. Me hadde nett eit kurs fra babor.. Dei meinte at Mineralpudder sakte men sikkert går ut på moten til neste år.. Hm, akkurat no virker det heilt ubetenkelelig. men kva er det nye!?

  6. Hei!, Jeg har 3 spørsmål:
   – kan du ha sånn spørsmålsrunde snart, for det er så mange som har stilt spørsmål xP
   – Det er slik at når jeg har dusjet så får jeg stooore bølger og masse volum i hårer når det blir tørtt, så jeg lurte på, er det noe som går ann for å få det bort, jeg må rette håret hver dag.:(
   – Jeg har tenkt og farge håret litt mørkere, hvordan blir det med glansvask?, blir det borte etterhvert og går tilbake til samma hårfarge som før?, eller får jeg sånn skille greie?
   Håper du kan svare:D

  7. Jeg ser noen nevner bismuth her. Dette stoffet finnes også i I.D minerals sine produkter. Jeg er en av de som reagerer på bismuth. De 4 første dagene jeg brukte I.D minerals sin foundation (løs) så gikk d helt fint, men så begynte jeg å merke små bobler midt i pannen. Huden var helt ru. I løpet av de neste dagene var store deler av ansiktet mitt fullt av eksem. Jeg sluttet å bruke foundationen dagen etter jeg merket den første reaksjonen. Jeg måtte gå uten noe som helst sminke i 1 uke for å bli kvitt eksemet, å nå sitter jeg igjen med en ekstrem tørr hud av det. Jeg bruker dermalogica renseprodukter og scrub å nå etter litt over 1mnd har huden begynt å komme tilbake til normalen igjen. Jeg har ikke tørt å prøve noen av Id minerals sine produkter igjen og jeg tørr ikke å prøve noen andre mineralprodukter som inneholder bismuth. Så for de som ikke tåler bismuth får en SKIKKELIG reaksjon. Så nå sverger jeg til produkter fra Everyday Minerals. De består av helt rene ingredienser og IKKE bismuth. Det er oppgitt på hjemmesiden deres hvilken effekt hver ingrediens i deres produkter har på huden. Produktene er rimelige og veldig gode så jeg anbefaler på det sterkeste de produktene. Gå til http://www.everydayminerals.com.. de sender til Norge;)

  8. Lise: Der er ikke bare noen som reagerer på bismuth, men faktisk de aller fleste (75% tror jeg det var) Så jeg ville holdt meg unna feks Id eller Glo. Men selfølgelig, vist det funker på deg så ser jeg ingen grunn til å skifte merke.
   Ida: Jeg bruker også everyday minerals og er strålende fornøyd. 🙂

  9. jeg bruker glo minerals og er stor fornøyd, den legger seg fint til huden og finnes som sagt i mange fine farger.. jeg kjøper sminken min i engelsviken, KACE hårpleie.. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg