INSPIRASJON!

Jeg elsker kreative frisyrer og vi skal faktisk ha vår egen ÅRETS- ELEV konkurranse på skolene!!
Elevene mine er utrolig flinke og kreative så dette kommer de nok til å vinne,hehe.

Tøffe frisyrer fra catwalken fra Alexander Mcqueen.

COOL!

14 kommentarer
  1. Jeg ville bare si at jeg digger disse flette-motene! Alexander Wang flettene 🙂 MMMMMM! digg frisyre til sommeren. Litt blanding av beach-hair å litt pyntet 😉 har allerede prøvd å lage den, og jeg fikk det sannelig til! Tror den fletten blir et mega-must i sommer, ihvertfall for meg 😉 husk å tuppere,… digg!

  2. Hei, lurer på om jeg kan bruke sølv/lilla/blå shampoo på mørkebrunt hår for å unngå rødskjær?

  3. Heisann =) Jeg lurer på hva dine meninger om Matrix-serien er? Jeg kjøpte en hårkur hos frisøren min, som da heter Matrix 🙂 Har ikke brukt den så mange ganger ennå at jeg merker forskjell, så lurer bare på hva dine erfaringer med den er? Og om jeg evt burde bytte til en annen. Har blondt, utrolig slitt hår.

  4. Hei, elsker bloggen din!
   Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg/en video av hvordan man kan fikse øyebryn? Jeg har ganske tynne, men de er litt mer rufsete på starten av brynet, og jeg har lyst til å få de litt mørkere og finere form – derfor lurte jeg på om du kunne vise hvordan man kan gjøre det, og samtidig hvilke produkter som blir brukt da? 🙂
   Da hadde jeg blitt utroolig glad!!

  5. Hei! jeg lurer på om du har noen gode hår produkter til slitt, tørt skadet hår?
   jeg har krøller, ( bak i nakken ) og fall i resten av håret. Noe jeg hater. og der jeg har krøller er håret så sykt slitt. Jeg ha sunt hår! har du noen gode gode produkter til slikt hår?

  6. Hei 🙂 kjempe fin blogg du har, hårfrisyretipsene dine ispirerer meg gang på gang, men har lagt merke til at det blir mindre og mindre av dem 🙁 Så jeg lurte på om du kunne lage litt flere videoer med hårfrisyretips! stå på vidre 🙂

  7. jeg lurte på om du har prøvd den nye hårpleieserien fra frank provost?? jeg har brukt den en stund nå og jeg kan skjenne forsjell ette ver gang jeg har vasket håret. kan du skrive hva du synes om serien ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg