1. hei, jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din! Men jeg synes det er lenge siden du har lagt ut noen nye hår og sminke videoer.
   Kunne du fått laget noen med noen nye hverdagsfrisyrer og kanskje noen kule fletter?

  2. Jeg er akkurat som -fm eller hva hun nå hette , jeg fjerner SVARTE HÅR fra hodebunnen og har stoooor sånn “flekk uten hår” liksom ;(
   Jeg trenger DINE tips!
   Hjeeeelp meg!

  3. Hei Sølvi 🙂
   Jeg har kjøpt meg en rettetang, men vet ikke hvor mange grader jeg skal ha den på 🙁
   Kan du være så snill så hjelpe meg??

  4. Hvordan er det å sove med vått hår? Ødelegges håret utav det eller blir det bedre siden man verken føner eller bruker rettetang/krølltang på det? Jeg har hørt at håret blir ødelagt av å sove med vått hår, selvom jeg kan huske at mitt hår ble bedre når jeg brukte å legge meg med vått hår. Kanskje husker jeg ikke rett siden det er mange år siden, men jeg vil gjerne vite hva som er rett 🙂
   Kjempeflott blogg forresten.

  5. Heei! for det første,jeg elsker bloggen din!! men jeg lurer på om du har prøvd davines sine hårprodukter, har hørt de er veldig gode, men har ikke sett at du har lagt de ut på bloggen! Håper du kan svare på dette spørsmålet:) klem

  6. Heii !
   Jeg trenger sårt noen tips. Jeg har et veldig oppklippt hår med bølger. Jeg bruker å rette ut håret, men jeg har lyst å prøve nye hårfrisyrer. Problemet er at jeg føler selv at ingen frisyrer passer til meg. Gi et tips til frisyrer for oppklippt hår?
   Takk på forhånd ! 🙂

  7. Hei, superfin blogg, og kjempekjekt med mange videoer som forklarer enkelt hvordan en går frem. Mange tips til fine, enkle partyfrisyrer.

  8. Hei!
   Idag skulle jeg bleke håret mitt blondere, og jeg tenkte at siden jeg har farget og stripet det hjemme før kunne jeg også prøve å bleke det hjemme igjen… Topplokket av hode ble nesten helt orange og nesten helt hvitt! Men den nerdeste delen av håret ble egentlig ganske fint 🙂 Det som er veldig dumt er at jeg skal konfirmere meg på søndag!
   Jeg har tenkt til å dra til frisøren for å fikse på fargen, eller holder det bare å kjøpe et produkt som jeg kan bruke? Vær så snill å svar meg!
   P.S. Veldig fin blogg du har! 🙂

  9. Bruker knall rød leppestift så og si hele tiden, men varierer med mørkerød, lilla, rosa og bare naurlige lepper. Elsker det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg