TOPP 3 HAIRMOVIES!

På tredjeplass ligger denne snutten… Partyhair!

Dette er plass nr 2..

Og den mest sette filmen min er denne!! 🙂 Min yndlingsfrisyre- Ritafletten.
Oppkalt etter min gode veninne Rita! 🙂

21 kommentarer
  1. synes at Ritafletten er den penest, jeg:) jeg fant deg på nettet da jeg søkte om fletter på youtube…jeg er ikke flink i å flette i det hele tatt, selv om jeg øver mye! haha
   du er utrolig flink:)
   ha en fin dag <3

  2. Hei!
   Jeg vet jo at du har full peiling om hår, selvfølgelig, så derfor spør jeg deg;
   – Vet du om en god saltvannspray og hvor jeg kan få tak i den?
   Klem Martine 🙂

  3. Kunne du skrevet om sommerens hårmoter?
   Har selv hår som når helt ned til buksekanten bak, men siden det begynner å bli litt slitt, vurderer jeg å klippe det. Problemet er at jeg ikke vil ha sånn halvlangt hår nedpå ryggen, så jeg vurderer å ta en “wow-klipp”. Trenger en ny start, og vil gjerne ha en litt lettere sveis. Håret er ganske stritt, og VELDIG tjukt, så det tar med andre ord laang tid å vakse det, og ikke minst å lufttørke. Skal selvfølgelig tynne det ut litt om jeg klipper det kort. Det vil jo ikke bli kortkort, men kort i forhold til hva jeg har nå.. Sånn ca ned til skuldrene eller lang bob. Hva er in til sommeren? Vil gjern ha en lettere og luftigere frisyre, som ikke blir så varmt. Ser for meg at det kan bli kult med sotede øyne i tillegg på byen..

  4. hei
   bruker både frisørshampo, balsam,kur, varmebeskyttende og av og til andre slike ting. bruker alt fra frisøren. men jeg har så tykt hår ( og jeg vil ha det); men håret mitt ser så slitt ut, klipper meg ofte, frisøren sier jeg ikke har slitt hår, men tørt!så hun klipper mye hår bare fordi det er tørt.
   TIPS TIL PRODUKTER?

  5. hei.
   Jeg får lus omtrent hver vinter, og det er så utrolig kjedelig! Det pleier å gå over etter vinterperioden og runder med lusekur..
   I fjor vinter fikk jeg for første gang ikke lus, men denne vinteren fikk jeg det igjen. Jeg har veldig langt hår, og det sliter veldig! Jeg har tatt kjempe mange lusekurer, prøvd å dyppe håret i eddik og gredd med lusekam, men håret mitt er jo tydeligvis imunt! Nå er det april, og jeg har fortsatt gamle egg i håret.. Ikke levende lus,men egg.
   Ingen andre i familien min får lus! I og med at jeg har veldig langt hår liker de vel meg godt, men når jeg skulle til frisøren ville de jo ikke klippe meg i og med at jeg hadde gamle egge i håret.. Og det er snart konfirmasjonen min, og jeg har ikke klippet meg siden i høst, så jeg har et lite prolem der.. Har du tilfeldigis noen tips?

  6. Du er en virkelig pen dame! ^^ Ville bare si det. DU er utrolig flott på alle bilder og alle videoer. 🙂

  7. Hei : )
   Jeg har virkelig lyst til å bleke håret blondt, men mange sier jeg ikke hadde passet det fordi jeg har ganske mørke øyenbryn..
   Jeg har naturlig askeblondt men farget håret hjemme og det ble svart! (Skulle ha brunt)
   Etter det ble etterveksten veldig gråbrun.. Skal ta konf bilde samme dag som jeg har frisørtime så vil ikke at fargen skal bli helt feil osv! Nå har jeg alltså mørkebrunt med oransje og gråe (!) nyanser i det.. Har VELDIG lyst på blondt siden det er sommer,
   (Vil ikke ha en gulaktig farge men kaldt). Burde jeg bleke det?
   -jente 14 år 😉

  8. Hahaha… synes jeg ser meg selv knote med det der.
   Klarer fransk flette, så vidt det er, så jeg fikk lyst til å prøve.
   Men må si det var gøy å se deg gjøre det, for det gikk så veldig elegant!
   Takk for tips.

  9. Takk for tipset ! 😀 hver gang jeg lurer på hvordan jeg skal ha håret mitt, så går jeg inn på “salongen.blogg.no”. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg