SOMMERFRISYRER

Her er noen filmer om hvordan du kan style håret til vår og sommeren!
Skal få laget noen nye om ikke så lenge, men dagene går i ett og det er desverre ikke mye tid til overs.
Takker for alle som følger bloggen min og alle som kommenterer:)
Håper dere får en fantastisk dag!!

25 kommentarer
  1. nice!^^
   Men lurer på om du kunne ha et inlegg med hårkurer, varmebeskyttelse og kanskje noen produkter som beskytter håret i sommer? ;D

  2. vil bare si at du har en utroli flott blogg 😉
   men det jeg lurer på er om du kan komme med noen tips til meg som har ganske flatt hår som ikke vil holde seg slik jeg vil ha det… Det er skulderlengde på håret og ganske flatt og kjedelig

  3. Du har en jævlig bra blogg, om jeg får si det slik… Hehe 😉 Har ikke klart å finne noen andre frisør- blogger som er bedre, så jeg synst det er drit bra at du har akkurat denne bloggen. Jeg (og mange flere) finner den veldig nyttig! Du er kjempeflink.

  4. Veldig kul og nyttig blogg! Spessielt fin for meg som har langt, tynt hår med masse korketrekkere, fint å få de bort fra ansiktet!
   🙂

  5. Hei.
   jeg lurer på om hva som er best og hva fordelene er med clip on extension og extension som er satt på med lim. Jeg har satt på med lim men nesten alle jeg kjenner som har gjort det etter jeg har satt på med clip on. Varer det lenger?
   😀

  6. Hvor kjøper du fliseklemmerne dine? De jeg kjøper varer så kort, og er ikke så gode, men jeg er avhengig av de, så har du noen tips til gode fliseklemmere? 😛

  7. Du burde kjøpe noen på en frisørsalong om du vil ha noen som er bra, som liksom ikke går fra hverandre om du forstår! Men det er ikke alle frisørsalonger som selger det.. Du kan også kjøpe på glitter, der har de mange forskjellige str.
   Tusen takk for alle hår tipsene! De fungerte bra 🙂

  8. Sliter det ikke veldig på håret når man tuperer det? 🙂
   btw: kan du ha flere hår tips, altså noen nye?

  9. lika måt’n du prata på. Æ har ALDRI bryd mæ om å fiks håre te nå men når æ så klippan hos dæ så mått æ jo prøv å e ganske førnøyd..:) du må gjærne gje ut meir 🙂

  10. Tuperer du over båndet på den andre videoen? Nå jeg lager den frisyren siger båndet oppover på hodet. Jeg har naturlige krøller så håret burde ikke være for glatt. Kanskje jeg er cone head?!

  11. Så utrolig bra blogg! 🙂 Er frisørlærling selv, og suger til meg alt av idéer og inspirasjon som en svamp. Morsomme, kreative og flotte tips, håper gjerne på mer:):)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg