INSPIRASJON MAKEUP!


Farger på øyenskyggen!
Pastell , matte neglelakker.
Fletter, fjær og hatter.

Sløyfer og tupering.
Korallrøde lepper.
Naturlig hud med glød!

19 kommentarer
  1. Kult : D <3
   Hvordan fikk du idèen til å begynne å blogge ?
   Isåfall, var det en veeeeldig god grunn, for jeg <3<3 bloggen din 🙂

  2. stilig =) får insirasjon av bloggen din =) kunne du ha en spørsmåls runde?? jeg har mange spørsmål jeg gjærne vil ha svar på =)

  3. Hei 🙂 jeg lurte på en ting. Igår var jeg til frisøren for å fjerne stripene, altså farge det brunt igjen. Men hun farget det svart!!
   imorgen er det jo 17.mai og jeg kan ikke vise meg slik, og frisørsalongene er jo stengt.. Jeg lurer på om brun permanent hårfarge ser svart ut først , men dusjes litt lysere etterhvert?
   please svar!!

  4. Kjære deg! Kan du vææære så snill å svare meg på dette spørsmålet? Jeg vet du er travel og at det er vanskelig å svare på alle spørsmålene. Men jeg har bare et liite spørsmål!
   Du skjønner, jeg tok permanent (krøller) for noen mnd siden. Å jeg har nesten lyst å gråte, fordi jeg virkelig angrer så utrolig. Gleder meg bare til håret vokser skikkelig langt, og jeg kan klippe av krøllene. I mellomtiden prøver jeg å slette håret mitt av og til, selvfølgelig ikke for ofte, men jeg er jo født med slett hår og synes jeg kler det best. Jeg har en kjempegod rettetang, det tar 15 min og slette hele håret, og håret holder seg helt slett til jeg vasker det igjen. Jeg kurer også håret 1 gang i uken. Men så kommer spørsmålet mitt, som jeg virkelig håper du kan svare på.
   Er denne varmebeskyttelsen bra å bruke? http://sunsilkminerals.no/_graphics/imgs/heat_protection.jpg
   Jeg har brukt den siden jeg januar kanskje, da jeg begynte å slette håret mitt litt av og til.
   “Extreme Hold Styling spray, beriket med sterke og naturlige Rock Minerals, for å forme, gi styrke og ekstremt godt hold til alle frisyrer slik at de varer ekstra lenge. Formuleringen inneholder varmebeskyddende ingredienser og UV-filter som beskytter håret mot varmeskader og skadelige UV-stråler fra solen.” Det er beskrivelsen av varmebeskytteren jeg bruker 🙂 Er den ok å bruke? Jeg håper virkelig det, fordi jeg elsker den <3 og hvis du kan være så snill å svare på spørsmålet mitt. Skal jeg egentlig bruke den etter eller før jeg sletter håret? 🙂 Du har en helt fantastisk blogg forresten, og jeg ber så gjerne igjen: Vær så snill å svar <3 Det er det eneste jeg lurer på 🙂 Håper såååå utrolig du kan svare! Jeg vil virkelig fortsette med slettinga med god samvittighet 🙂 Hehe! God klem til deg og god helg!! <3

  5. hei 🙂 kan jeg bare stille et spørsmål. Jeg har planer om å kjøpe en krølltang og lurer på hvor masse det koster hos frisøren, kan du gi meg et svar på det? 🙂 hadde vært utrolig greit med svar. god blogg, følger med hele tiden! 🙂

  6. å kure håret er helt nytt for meg. men høres ut, etter alt jeg har hørt, at dt e nødvendig hvis man vill ha håret friskt osv. kunne ikke du laget ett innlegg om kuring å hvor man får kjøpt det? hadde vert toppers!
   digger bloggen, leser den hver dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg