1. Hei 🙂
   Håper at det går greit at jeg spør om et spørsmål? Jeg har fått et stort problem med håret mitt. Jeg tilbringer mye av dagen ute, og vind (som det er altfor mye av for dagen) + håret mitt er ikke de beste venner. Så hvis jeg går utenfor døren i bare noen få minutter merker jeg at hele håret mitt floker seg kraftig, hele frisyren (har bob) blir totalt forandret og hodebunnen blir veldig fet og ekkel. Har naturlig platinablondt hår, men føler at håret blir gyllent og ser fett ut etter noen minutter i vinden. Har du noen tips til hva som kan hjelpe meg med å få frisyren til å sitte og ungå fet hodebunn. Må legge med at det kun er i vind håret blir fett, aldri inne. Håper på svar, fordi det er en stor krise omdagen, hehe 😀

  2. Hei! Jeg skal stripe håret mitt i morgen hos frisøren. Jeg har ganske mørkt brunt hår og lurer på om det går ann å stripe det lyst uten at det skal komme sånn 1 stripe der osv..Jeg vil liksom har litt lyse toner over hele håret mitt sånn at det ikke ser ut som masse rare striper rundt omrking..Men jeg kan vel stole på at frisøren gjør det fint?

  3. Lyst på striper snart, men synd det er så himla dyrt. Ikke sjans for å gjøre det med min økonomi 🙁

  4. Hei! Har ganske langt hår, har lyst til å gjøre noe med det uten å miste for mye lengde. Har du noen tips eller gode råd?
   Ps! skal til å teste no7 og testingen kan følges på bloggen.
   B.E

  5. Hei! Jeg har et stort problem med håret mitt! Jeg har et veldig slitt og krusete hår, som tydeligvis aldri blir bedre… Naturlig så har håret mitt en del fall, og lengden er ned ca. til brystet. Jeg bruker noen produkter fra Kérastase (Resistance serien), og jeg bruker varmebeskyttende hver gang jeg bruker varmeverktøy, men likevel så blir det ikke bedre. Det har selvfølgelig blitt bedre etter jeg begynte med Kérastase, men håret mitt ser fortsatt usunt, tørt, tynt, ødelagdt og ja… Jeg har farget håret med frisøren til mellomblond/ mørk blond, og vil holde fargen litt kald. Kan du anbefale noe som fukter, reparerer tørt og stadet hår, og holder hårfargen kald? Hadde blitt ufattelig glad for svar 🙂

  6. Heisann:) Har hatt nesten platina blondt hår siden eg var 2år og endelig fekk ein hårlokk på hode:) Nå er etterveksten begynt å bli veldig lysegrå synast eg, so mine dager med veldig lyst hår er nok over. Såg bilde av håret ditt her på bloggen og det var utrolig fint:) Hvilke farger er det du har brukt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg