1. hvordan skal man bruke varmespray? skal man la det være litt i håret før man egynner å rette det? eller skal man begyne å rette det med en gang man har tatt den i?

  2. Hei!
   Lurer på hvilke volumprodukter som gir mest volum til håret uten og tynge det ned og gjøre det tørt?
   Lurer også på hvilken varmebeskyttelse som passer best når man skal krølle håret?:)

  3. hva gjør man med ugjevnhetlige bruntoner i ansiktet?
   at det er hvitt på nesen og kinnene og resten er brunt?
   hviiiiiis vi ikke vil bruke sminke på disse stedene?

  4. Hei 🙂 Jeg har veldig slitt hår, og retter håret nesten hver dag, og jeg har gjort det i sikkert 2-3 år eller noe. Jeg angrer veldig på at jeg begynte med det, for nå må jeg nesten rette det fordi det er så slitt. + at jeg har brent av litt hår, så det er stygge lengder. Da mener jeg ikke nederst på tuppene, men opp i håret uttapå liksom. Mamma sier at det ikke hjelper med hårkurer, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre hjemme uten å måtte kjøpe produkter? Det hadde hjulpet veldig. Håper du kan svare på dette når du svarer på spørsmål. Da hadde jeg blitt veldig takknemlig 🙂

  5. jeg har sykt mye floker hele tiden, jeg børste det nesten hele tiden men det kommer bare nytt hele tiden.
   hva burde jeg gjøre? kan det skyldes av at jeg bleker håret.
   hvilken kur passe bra til bleket hår og tørt år??
   tusen takk på forhånd 🙂

  6. hva kan jeg gjøre med virkelig slitte tupper uten å klippe det? jeg har nå hår ned til hoftene, men det er utrolig slitt, det kjennes nesten ut som stålull og den eneste måten jeg kan få det normalt på er å rette håret. Er det noen kurer eller produkter jeg kan bruke som hjelper med med dette?

  7. Frisøren til mamma har vist sagt at det ikke har noe å si om man bruker butikk shampo (og div hårprodukter) eller frisør produkter.. Hun sa at butikkprodukter ikke var noe dårligere enn frisørprodukter.. Jeg kan ikke skjønne hvordan hun kan si det om det ikke er sant..??

  8. – Varmebeskyttende skal i håret før bruk av varme-verktøy. Men, håret skal ikke rettes/krølles før det er helt tørt.
   Maria- Mange gode produkter! For eksempel redken sine, kerastase volumactive osv..:)
   Curl up serien til KMS er kjempegod til å krølle håret på.
   Ceci- blande litt foundation i dagkremen din for eksempel. Ansiktsfargen er vanligvis ikke helt jevn (lik farge) over alt!- Så om det er forskjell på nese og kinn er det helt naturlig:)
   Kristina- Prøv å la være å rette det.. Bruk alltid varmebeskyttelse, klipp av tørre tupper, redken har en iron repair som er ganske god leave in.
   Caroline- Ja, det kan det. Bruk alltid gode produkter. Shampo, balsam og kur i lengdene. Alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy og få deg en god klipp:)
   Miriam- D:fi eller sexyhair sin backcomb in a bottle.
   Lisakooos- En drøm, ja jeg stortrives i jobben!!
   – Jeg har bare brukt saras og det er det vi selger på salongen vår også:) http://www.thinkhairwear.no

  9. Hei! jeg ønsker meg extensions igjen, men vil denne gangen prøve å få tak i det beste. Det jeg lurer på er om du har en nettside eller noe å vise til, som du mener og anbefaler er det beste. Takk på forhånd! du har en kjempe bra blogg! Leser den jevnlig:-)

  10. Kjersti Marie- FAST shampo og balsam, spise sunt , bruke gode produkter til håret, massere hodebunn når du vasker håret eller extensions;)
   Jente 16 år- Det beste håret finner du ikke på nett, men i salongene. De mest seriøse leverandørene leverer kun til frisørsalonger fordi de skal kunne garantere for kvaliteten og jobben som blir gjort. Jeg kan anbefale RUHS sine hair talk på det sterkeste:)!! Tape extensions.
   Dette bruker jeg selv.

  11. Har man flere lysfarger å velge mellom hvis man farger håret lyst i stedet for å bleke? Blir resultatet like bra som ved bleking?

  12. hey, kan du lage video om hvordan man fletter med fem? hvis du kan det da 😉 Jeg har så lyst til å lære meg det ! :-DDDDDDD cya ;ppPPppPppp

  13. – Yes, mange lysfarger!! 🙂 Men her kommer fargeteorien inn i bildet. Vi kan ikke lysne et hår som allerede er farget. (Da må blekingen brukes). Vi kan ikke få håret ditt like lyst som en bleking om du ligger under en 7`er (fargekart). Dette vet frisørene:)
   Karina- Det kan jeg prøve på ja:)

  14. Håret mitt begynner å bli rett, men jeg savner mine krøller/Fall,..Hvordan kan jeg få til bake de?:- ) Jeg har krøller når håret er bløtt, men når det tørker blir det en rar fasong:- )

  15. Hei!
   Jeg er en jente på 14 år som har utrolig tjukt hår. Når jeg er hos frisøren å klipper meg, spørr alltid mange av frisørene som står rundt om de kan ta på håret mitt for de synes det er så fint. Men jeg er flau over å ha utslått hår, for da blir det så stort. Har av og til blitt mobbet pga. det. Er det noe jeg kan gjøre for at det skal se mer “normalt” ut? Hadde blitt veldig takknemmelig om du hadde svart 🙂
   – silje

  16. Finnes det shampooer for å få håret rettere/flatere?
   Hvis du har bølgete/stort hår(kråkereir ..) og skal bruke extensions, må du rette håret ditt/krølle extensionsene får at det skal se bra ut, eller kan du få extensionsene til å bli likt som ditt hår på en måte ..?

  17. Hei har brukt blondine-spray men blir ikke noe særlig blondere. Har ikke prøvd glansvask før og vurderer å prøve det. men sliter det veldig på håret? Får man veldig mye ettervekst og er det stor sjangs for at jeg får oransj-aktig farge på håret siden tuppene på håret har vært gjennom en del forskjellige farger de siste årene.

  18. Skuffet- ja, jeg har laget 113 videoer.. Det er en god del hårfrisyrer det;)
   Kom gjerne med ideèr om du finner flere frisyrer jeg kan vise!
   Vilde- En god klipp kan hjelpe. Klippe det opp:) Bruk krøllprodukter. For eksempel tigi sine foxy curls produkter, kms curl up. La håret lufttørke mens du kniper litt i det innimellom.
   Marit- spise sunt, massere hodebunnen når du vasker håret + det finnes gode produkter som styrker håret. Force vector fra Loreal eller Nisim.
   Silje- Om frisørene vil ta på det er det bare en kjempe kompliment!! Tjukt hår er kjempeflott og drømmehår for veldig mange. Ikke ta deg nær av at andre kommenterer håret ditt, de er nok bare missunnelige!! Du kan bruke produkter som får det til å roe seg ned.. Er det fall i det? Oleo relax fra kerastase, rette det ut eller føne det for eksempel. Men, personlig så elsker jeg tykke hår!! 🙂 Det er et sunnhetstegn!
   Anna- Ja flat out serien til Kms for eksempel,
   Extensionsene til Ruhs (hair talk) eller great lenghts har litt bølger i det + det kommer også i krøller om du ønsker det:) Det blir akkurat som ditt eget!

  19. Er det bra om jeg sover med Dumb blonde hårkur/balsam?
   Selvfølgelig blir håret ganske lyst, men det går jo vekk 😛
   Som du sier du går rundt med lilla hår noen ganger, hihi 🙂

  20. Om jeg bruker en varmebeskyttende leave in kur, må jeg da bruke varmebeskyttene spray/krem før jeg glatter/krøller?

  21. Skal konfirmere meg i år, og lurer på hvordan eg skal ha håret? Noen gode tips?;) Har halvlangt hår som går litt lenger enn til skuldrene… Åsså har jeg hatt lugg som har vokst seg rett nedenfor øynene nå, ikke sån helt rett lugg da. Skal klippe meg før og vil gjerne ha tips. Hadde vert fint om du kunne laget ett innleg om alt til konfirmasjon. Tips til sminke og?
   Pleier å rette håret mitt vær dag, får det er så brusete og fælt, liker det rett og slett ikke. Tips til det også?

  22. Hva syns du om KMS add volum? Hvilken shampo vil du anbefale for hår som er mye utsatt for klor, er tynt og blir fort fett?

  23. Lone- Midskill & langt hår, cool! Hårbånd? Søk på 1970 hair om du vil ha mer inspirasjon.
   Thetard- Pannelugg, oppklippet, mer variasjonsmuligheter i frisyren;) Aner ikke om det er billigere i Kina. Skal du ut å reise?? 🙂 Heldig!! Bytt spraytan om du får mørke bryn.. Eller bruk en q-tips til å fjerne produkt.
   Hei- Ja, jeg kan godt lage et innlegg på det:) Husk å bruke varmebeskyttelse før bruk av varmeverktøy!! 🙂 La tangen hvile noen dager så du ikke sliter ut håret..

  24. Hei 🙂
   Jeg farget håret mitt nesten helt rødt (ikke med meningen, skulle bli brunt) for ca 2 år siden. Jeg har farget det mange ganger etter dette, også hos frisøren, men rød skjæret kommer tilbake hele tiden. Jeg har det fortsatt i håret, og man ser det ekstra godt i sola/lyset. Jeg lurer på hvordan jeg kan få rød skjæret vekk fra håret mitt? 🙂

  25. Jeg har tenkt til å utdanne meg som frisør, men nå er jeg blitt litt i tvil. Jeg er veldig i tvil om den lønna frisører får, har hørt att den ikke er sånn kjempe bra – i forhold til det jobben går ut på. Hva syns du om lønna frisører tjener?

  26. Hei 🙂
   Jeg har veldig tjukt og tungt hår, men vil gjerne ha langt hår også. Uheldigvis henger det bare rett ned når jeg lar det gro. Hvordan bør jeg klippe det for at det skal bli penest? Hva annet kan jeg gjøre?

  27. Siv- Kms sine produkter er veldig gode de:) Bruk gjerne en renseshampo om du er mye i klor. Denne fjerner rester av kjemikalier, forurensing osv. Joico har en god en og KMS.
   Anna- sidefletten, sette ene siden bak med klemme(asymetrisk frisyre), klippe lugg;) , bølgetang, klippe det opp, se på filmene mine på youtube for flere frisyretips;)
   Hei- kreppe det i bunnen før du former det, krølle med tang eller rettetang for å få mer fylde! 🙂

  28. Okeei, tusen takk!
   Bruker alltid varmebeskyttelse, og prøve å ikke rette håret utenom da jeg skal ut.. 😉 Jeg har sån butikk varmebeskyttelse, men tror jeg skal gå til innskaffelse av en fra frisør, har du en favoritt å annbefale?
   Men har du tips til hverdagssminke? Pleier bruke litt mascara, ikke mye mer enn det…

  29. Du sier jeg kan kreppe det i bunnen… Det har jeg gjort ett par ganger, men det blir sån at det viser i løpet av dagen på en måte… Da er det ikke så fint lenger :S

  30. Tusen takk, igjen 🙂
   Får utrolig fort fett hår, har du noen tips for at det tar lenger tid før det blir fett?

  31. Nå føler jeg at jeg maser på deg men, hva syntest du om tørrsjampo? Visst jeg skal vekk en helg, og ikke har tilgang til dusj, er det ett alternativ da?

  32. Jeg har en skrålugg, problemet for meg er att den er paddeflat! Jeg har et produkt fra Tigi BedHead som heter Cooky, enn sånn paste i blå tupe med grønn kork.Den skal gjøre sånn att håret skal bli tykkere. Den funker, MEN håret blir liksom helt fett og fælt etter en liten stund. Uansett lite jeg bruker i vått hår, og skal føne det inn. Det var frisøren som brukte den på meg en gang, og håret mitt ble kjempe mykt og tykt, uten att det ble noe form for fett og fælt.. Og jeg gjorde akkurat det samme som hun gjorde med håret mitt.
   Hva er dte jeg kan ha gjordt feil? Og finnes det det kanskje noen andre produkter jeg kan bruke så håret mitt blir litt tykkere? 🙂

  33. Hei. Jeg har 2 spørsmål som jeg lurer på.
   Nr 1: Er det farlig å ikke bruke varmebeskyttelse når man retter, krøller, eller krepper håret? Hva skje?
   nr 2: Om du kan komme med noen tips om hvordan å kreppe håret for å kunne gå til skolen? Hvordan kreppet du foresksempel håret på den forige headeren?

  34. Hei! Jeg har hellangt hår og vil klippe det opp (vil beholde lengden, men nå er håret for tungt og umoderne). Er uansett veldig redd for at det skal bli for tynt og pistrete, liker volum og fyldig hår. Hva er fordeler og ulemper med oppklippet hår og er det i motebildet?

  35. Miaa-Uff, du må være forsiktig med den sprayen!! Den anbefaler jeg absolut ikke og håper egentlig du vil slutte med den. Det er en god del kjemikalier i den som vi ikke vet så mye om..
   Helene- Sånn har jeg det også. Du kan bruke farger med ask(grønt) i for å dempe det røde, men jeg ser likevel at det kommer tilbake.. Det finnes noen grønne shampoer faktisk. som skal fjerne noe av de røde pigmentene. Cutrin sine.
   Hanna- Frisører har ofte fast lønn + provisjon. Det vil si at om du jobber på og har mange kunder vil du tjene bra:) Ha som mål å tjene bra, få mange kunder og bli best! 😉
   Jeg er veldig fornøyd med lønnen og vet jeg må stå på for å tjene bra!
   Nora- Gå innom en salong og få de til å foreslå noe – som ser deg og håret ditt;)
   Kanskje klippe det litt opp, få mer frisyre på det- samtidig som du kan spare!
   Se hvilke produkter du kan bruke for å få frem lengdene best mulig.
   Stylingtips: kreppe i bunn for å få løft, dust it, tupere;)

  36. Det viktigste i shampoo og balsam er at den er silikonfri og tilpasset din hodebunn, sant eller usant?:)

  37. Hei, jeg har veldig tynt hår. Og frisøren brukte et produkt tigi beadhead cooky paste. En blå tube med grønn kork. Den var veldig bra syns jeg, så jeg kjøpte den. Jeg brukte den på akkurat samme måten som hun gjorde, i vått hår mens jeg fønte det. Men nå som jeg bruker den, blir alt bare fett og fælt etter noen timer. Og det er vondt å rette håret med.
   Hva er det jeg kan ha gjort feil? Har du noen andre produkter jeg kan bruke for å få litt tykkere hår, som ikke gjør att håret mitt blir så fett etterhvert?:)

  38. Er det normalt at click on extensions begynner å floke seg å miste hår etterhvert? Jeg har hatt sara’s sine i nesten 2 år, og har brukt de en del. Men jeg har behandlet dem bra, og nesten ikke brukt noen type varmeverktøy på de 😉

  39. Hei- Ja, en salongkrem er mye bedre. De beskytter faktisk;) Hverdagssminke for meg er kanskje litt mer enn vanlig pga yrket mitt;) Men mascara, litt rouge og foundation der det trengs:)
   + Det gjør ikke noe om kreppen viser. Det er jo kult!! hehe.
   Tørrshampo funker om du ikke har noe annet alternativ.. Men det er ikke det samme som å vaske håret;)
   Anna- Prøv å ikke ha kur/balsam i hodebunnen, ikke ta deg i håret (børste det) for ofte, bruk shampo for fet hodebunn eller en volumshampo. Avslutte hårvasken med kaldt vann, ikke massere for mye når du vasker.
   Anja- hmm, jeg anbefaler kun det jeg har brukt selv. Produkter som selges i frisørsalonger.
   Anne- Det kan man nok, men tviler på at det har noen effekt. Virketiden er ca 5-10 min og etter denne tiden er det lite virkning;) Derfor er det like greit å skylle ut. Bruk heller en overnightmask eller kerastase nattkur.
   Åshild- Om du bruker veldig sterk varme på håret uten å beskytte det. Det blir ofte matt, livløst, slitt, knekker. 2) Jeg kreppet bare sidene på henne, tror jeg.. Men nå krepper jeg ofte bunnen for å få volum og løft;)
   Jennie- Klipp det gjerne opp, men si at du vil beholde fylden og lengden nederst. Du har flere variasjonsmuligheter med et hår som er oppklippet;)
   Mathusha- Føne det, bruke utglattende produkter som du får kjøpt i frisørsalongene,
   Prøv å ikke ha kur/balsam i hodebunnen, ikke ta deg i håret (børste det) for ofte, bruk shampo for fet hodebunn eller en volumshampo. Avslutte hårvasken med kaldt vann, ikke massere for mye når du vasker
   Nora- ja, kjempegode:)
   Margit- Gå innom en salong og forklare de problemet. Ofte er en glansvask nok;)

  40. Anne- til en viss grad ja, men det er likevel mye annet å tenke på. For eksempel – om hodebunnen er normal tenker vi på hårets behov.
   Tørt, hårtap, farget, kruset, kjemisk behandlet? eller.. extensions;) osv..
   Hanna- Ikke bruk så mye av den:) Det kan hjelpe. + Denne beskytter ikke mot varme fra rettetang/krølltang. Har du kort hår? Bruk kun balsam/kur i lengdene.
   Helene- Tror egentlig clips extensions har en levetid på 6 mnd til 1 år – så 2 år må være veldig, veldig bra hehe… På tide å skifte dem ut;)
   Hjelp- Glo minerals, mac og Tromborg.
   ikke alle frisørprodukter er dyre.. Og jeg anbefaler kun det beste..

  41. Hei ! jeg lurer på om volumskum fra loreal har en bra effekt på krøllete hår ? og har noen stylingprodukter til krøller og anbefale?

  42. TK- Vero moda faktisk:)
   Mari- Åh, du kan bruke det meste:) vi snakker ofte om komplimentærfarger for å fremmheve. Oransje(bronse) er blått sin og rødt er den grønne sin.. Bruk jordtoner eller bronse/gulltoner for å fremmheve øyefargen din.

  43. Mari : vis det er den grønne fargen som dominerer bør du bruke lilla, rosa eller gull øyeskygge 😉

  44. Karoline- nei, volomskummen gjør vel egentlig krøllene litt stive. Den er beregnet til å føne på … Men prøv krøllekremen i playball-serien, curl up fra KMS, foxyculrs fra Tigi.
   Åshild- Litt likt mine faktisk. Jeg ser øynene mine kler bronsefarger, men trives egentlig best i krem, brun og gråtoner;)

  45. Hanna- Ikke bruk så mye av den:) Det kan hjelpe. + Denne beskytter ikke mot varme fra rettetang/krølltang. Har du kort hår? Bruk kun balsam/kur i lengdene.
   har skulder langt 🙂 Bruker Redken sin voldum shampoo og balsam.. Bruker også balsam kun i lengden, aldri i bunnen 🙂

  46. Hei 🙂 lurer på om det er noen frisørsalonger hvor det er mulig å “låne” extensions, altså hvis man bare skal ha det til en spesiell anledning og ikke har lyst til å kjøpe? 🙂

  47. Lise- Hver sin smak:) Jeg synes lysere til sommeren;) Med folier. Korrigere om fargen blir for varm.
   Ingrid- Hmm, det vet jeg faktisk ikke.. Men du kan jo ringe noen salonger å høre? 😉
   Sanne- Glo minerals foundation eller mac sin rundt øyner og nese. + glo pressed base.

  48. Hei, jeg følger nesten hver dag med deg!! hvor har du salong hen?? vil komme til deg og klippe meg<33

  49. Går det an å sy på extensions hos frisøren? Hvor mye koster dette og kan du fortelle litt om dette?

  50. jeg har veldig tørt hår. Bruker kms balsam og shampo for tørt hår, men hjemper ikke. Hva kan jeg gjøre?

  51. Kan du legge ut bilder eller filmer av hvordan du kan fikse bursdags/party hår med sånn mellom hår, altså håret mitt er mellom skuldra mine og der hvor man skal kneppe sammen bh-en bak.. Jeg har sandblondt hår med lyse striper. Ville sette stor pris på om du kunne gi noen tips.

  52. Jeg vasker håret mitt med sjampo to ganger og bruker balsam, jeg vet at det går ann å bruke forskjellig balsam og sjampo (ikke samme merket), men går det ann å bruke to forskjellige sjampoer i en vask?

  53. jeg var hoss frisøren idag, og hun skammklipte panneluggen min 🙁 Nå er den kjempe kort, den er kjempe stygg og ha nede. Jeg som gleda meg til sol å sommer nå, så jeg kunne ha hatt luggen oppe sammen med hestehalen…. Har du noen tips til å sette opp luggen ? 🙂

  54. Heia Sølvi,-er litt i seneste laget m spm men lurer på hvilken fargekode du har i ditt hår?
   Ønsker deg en Gla Påske :)))
   Elisabeth

  55. jeg har en blanding mellom avlangt og ovalt ansiktsform, hva slags hårfrisyre hadde jeg kledd da ? hadde jeg kledd oppklipt på sidene med tung rett lugg ?

  56. Ja jeg har litt fall i håret mitt, etter jeg har dusjet og det tørker et det faktisk litt krøller i det.
   Takk for at du svarte meg, skal teste ut tipset ditt! 😉

  57. Når eg klippe håret, blir det tynt, sån som eg vill ha det! Men når det har gått 2 mnd så er det sinnsjukt tjukt! Og når eg skal strie det, blir det aldri heilt stritt fordi det stikker tusta ut heile tida.
   What to do???

  58. Jeg har bleka hår, og må rette det hver dag, pga at det er tørt og brussete. jeg har akkurat kjøpt meg Tigi balsam- self absorbed og shampoo- dumb blonde. også kjøpte jeg meg redken sin proteinkur 🙂 hva tror du om dette? noen flere tips hvordan jeg kan holde en fin og kald farge, men samtidig ha et fuktighet i håret?

  59. Jeg vet at jeg er litt sen, men jeg klippet meg i dag.. og frisøren klippet det kjempeskjevt (5cm lenger på venstre enn på høyre side). Nå må jeg gå sånn helt til butikkene åpner etter påske :S Får man frisøren til å fikse dette gratis ?
   Frisøren sa også at håret mitt ville vokse fortere hvis jeg kuret det i tuppene, stemmer det ?

  60. Har du noen tips, eller vet om et nettsted der man ser hvor mye man skal farge underhåret? Jeg å gjøre det nå, men veit ikke hvor mye skal burde ta for at det skal bli fint.

  61. Hei jeg skal begynne å bruke silkon frie produkter. Har du noen forslag hvordan silikonfri shampo og balsam og kur som er bra for tørt og slitt hår? Og gjerne en varmebeskytter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg