FLYHÅR!


Ja, rett og slett fly – hår!
Jeg skal fly til København i dag og kommer til å ha håret i strikk.
Har dere også merket hvor flatt og eletrisk håret blir av å fly?
Alle småhår lever sitt eget liv og det floker seg noe enormt?

Jeg sover som regel når jeg flyr. Gnikker håret inn mot setet eller vinduet, floker både her og der.
Våkner ikke før de slår av setebeltet-signalet og folk går av!

Derfor har jeg funnet noen smarte flyfrisyrer.
– Lav hestehale. Da er den ikke i veien for hodestøtten.
– Sideflette, av samme grunn som ovenfor + at du har krontroll på lengdene.
– Bølger med volumspray og varmebeskyttelse. Godt med hold i , slik at det ikke blir eletrisk.
– Serum i lengdene roer det og ligger ned små hår..
– Caps eller hatt!

22 kommentarer
  1. hei du! jeg har fått så utrolig mange bra tips fra deg! takk! og jeg vil veldig gjerne få et til, hvordan kan jeg sette opp håret så det ser litt rufsete ut? Har langt hår, og har lyst til å sette det opp, men er bare så utrolig dårlig på det!

  2. jeg har ganske slitt hår, men jeg vil ikke klippe det fordi jeg sparer til langt hår. Vet du om noen veldig gode hårprodukter som hjelper?

  3. Heisann!! 🙂 mange nyttige og fine tips du legger ut 🙂 Lurte på om du kunne anbefale noen gode hårkurer, sliter med tørt hår og en 1 år gammel bob-frisyre som aldri gror ut igjen, eller når den gjør det er tuppene og mye av lengdene så tørre at jeg må klippe det av. Prøver nå og klippe meg gjevlig hver 4-6 uke eller noe, men hadde vært fint med en god hårkur 🙂 !!

  4. Hei, jeg er en jente på 13 år(snart 14) som lurte på en ting.. vet du om noen BILLIGE hair extensions? (uten om saras hair)
   PS:DIGGER BLOGGEN DIN
   STÅ PÅ !!!
   SAVNER NOEN VIDIOER.
   JEG SKULLE ØNSKE AT DU LAGDE EN VIDIO DER DU VISTE AKURAT HVORDAN MAN LAGER EN FISKEBESFLETTE.DU HAR LAGD DET FØR MEN DET BLE LITT VANSKELIG Å FÅLGE NÅR JEG SKULLE GJØRE DET…..
   PLIZ SVAR!!!!

  5. Hei!
   Kjempe fin og bra blogg, er innom siden din hver dag.
   Du har gitt meg så mange nyttige tips, tusen takk!
   Jeg lurte på en ting, kan du gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre me en bobb-frisyre? jeg klippet meg det for noen dager siden, og sliter litt med hvordan jeg kan variere frisyren.
   På forhånd, tusen takk!

  6. Hei!
   Jeg vet ikke om det er meningen å stille spørsmål, men jeg gjør det for det. Jeg har egentlig blondt hår, litt mørk blondt men farget det mørkebrunt for over 2 mnd siden. Håret ble mer svart og det sto på pakken at den skulle gå ut etter 8 uker. Her sitter jeg med svart/mørkebrunt hår ennå. Er det noen måte for meg å få håret mitt blondt igjen, uten at det blir “falsk” blondt? Går det ann å farge håret blondt med vanlig hårfarge når det allerede er svart hårfarge i det?

  7. Hei! Skjønnte ikke helt hvor jeg kunne spørre, så skriver her.
   Har du god erfaring med å klippe krøller? Trenger en frisør som kan klippe krøllete hår, jeg blir alltid værre når jeg har vært hos frisøren, og nå tørr jeg ikke å klippe meg lenger. Hvordan ville du ha klippet et krøllete hår? Bruker masse forskjellige gode frisør produkter, men ingenting hjelper.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg