JEG TESTER


Ny mascara fra coverbrands.no

Spennende med ny mascara!
Jeg bruker selv Diorshow og mac sin, men denne virker også kjempegod!
Børsten er tykk og fyldig og jeg kan se fibrene!!

Denne skal jeg teste ut i morgen tidlig;)

19 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Hvilke Fake Bake selvbrunere bruker du? Jeg så meg litt rundt og syntest det var så mange;p

  2. hei 😀 dette er utenom temaet på innlegget ditt, men jeg trenger virkelig ditt råd 🙂
   jeg er brun/lysebrun nå, men er naturlig mellomblond. jeg er såå sykt lei av etterveksten og at fargen slites ut etter noen måneder, derfor har jeg lyst til å få tilbake min naturlige hårfarge for jeg er i grunnen ganske fornøyd med den. jeg har bestilit frisørtime til å ta avfarging, eller å ta lyse striper. men som sagt har jeg lyst til å få den naturlige fargen tilbake ( så nærme som mulig ihvertfall) og jeg vil ha en og ikke 4 forksjellige farger i håret, så hva anbefaler du at jeg gjør? avfarging eller farging/striping ?
   takk for svar 🙂
   klem

  3. Jeg lurer på en ting, jeg har VELDIG slitt hår. Eller det er liksom så brusette, hva produkt burde jeg bruke da? Har kjøpt en kur som skal være bra for slitt hår. Men den funker ikke enda, også skal jeg farge håret mitt blondt igjen. Hadde det brunt, så farget jeg det, åsså må jeg farge det engang til. og i tillegg sparer jeg til langt hår, så jeg vil ikke klyppe det av.. så hva bør jeg gjøre?

  4. jeg har egentlig kommunegrått hår, men så har jeg stripet det blondere(for ca et år siden) Så stripet jeg det på nytt igjen,blondt, ca nesten et halvt år siden. Disse gangene er gjort hos frisøren. Så fikk jeg ettervekst og tok hjemmestriping, ca en måneder siden. Nå er jeg lei av å ha håret slik jeg har det, har ettervekst. så tenkte jeg skulle dra til frisøren å få tilbake min naturlige hårfarve.Kan jeg gjøre det nå, eller burde jeg vente til håret er “sterkere”? Går det an å gjøre i det hele tatt?!

  5. Hei!
   For snart et år siden dro jeg til frisør på første gang på sikkert 3 år, siden ingen av frisørene jeg har vært hos har vært flinke og oppnått et flott resultat! Uansett, jeg var mørk blond og ville ha noen striper i en litt mørkere nyanse og andre striper i en lysere nyanse. Det endte selvfølgelig opp med at han stripet hele håret mitt mørke brunt, med grønt og grått skjær i det.
   Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å klippe det selv (siden han hadde klipt det ca. 5 cm kortere enn jeg ville, slik som alle andre frisører) og løpe på butikken for å kjøpe en mørkere brunfarge og farget det selv.
   Nå er jeg møkkalei av å være brunette og vil bli blond igjen! Jeg nekter såklart å dra til frisør, og trenger virkelig hjelp fra deg, hehe. Vet at du alltid svarer “dra til frisøren – hjemmefarging er ikke bra”, men som du kanskje forstår så hviler det en forbannelse over meg når det gjelder frisører.
   Hvordan farge skal jeg kjøpe? Hvor skal jeg kjøpe det? Eller burde jeg stripe det i flere omganger?
   PS: du skal også vite at jeg ER flink å klippe og farge håret mitt selv, er vanligvis jeg som gjør det.

  6. Marianne Braathen: Du får jo kjøpt farge hos frisøren også. Mini-color vell og merke, men fungrte bra hos meg når jeg skulle “dra ut” de gamle fargene og få et jevnere grunnlag 🙂

  7. Marianne: Jeg har tidligere også farget håret fra mørkblond til mørkebrunt, men jeg ville fort tilbake til det blonde! Depend sin blondering (kjøpes blandt annet på Cubus) er både billig og bra! 😉 Finnes flere typer av denne, både farge og striper 😉 Se linken;
   http://www.depend.no/?products=1&parent_text=79&pg=79&Striper og blondering
   Jeg blir alltid førnøyd når jeg bruker denne! Gir en fin tone uten gulskjær 😉 Blandingen man tar i håret er faktisk blå! ;p
   Tips når du skal gå fra mørk til lys er å ta hettestriper, gjerne i flere omganger! Dette gjør at håret blir gradvis lysere, og du slipper unna sterke stripe-kontraster eller at hårer ser ut som en hjelm etter helfarging;p
   Lykke til 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg