1. Hei 🙂
   Jeg skal handle inn litt hårprodukter til kjæresten, hvordan hårprodukter vil du anbefale til gutter? Skal de ha egen hårpleie som er spesiellt for menn, eller kan de også bruke samme shampo som jeg bruker? Bør menn bruke balsam også?

  2. Cecilie1- For eksempel B for men fra Tigi eller American crew daily shampo+ balsam.
   Cecilie2- Det spørs – folie eller hette? Mye eller lite? Langt,kort, tykt, tynt? Ring og forklar til salongen 55707093:)

  3. Hejj!:)
   Jeg trenger hjelp, litt fort;p
   Jeg veit at jeg ikke har begynt å miste håret men….
   Det faller ofte av hårstrå her og der, kan det ha noe med årstiden og sånn å gjøre?
   Vet du noe som kan hjelpe?
   Takk:)
   Og en ting til, er sånne kurer fra matbutikken dvs kiwi,rema,rimi,spar,ica osv… bra?

  4. Bare lurte på en ting: sliter litt med mye tugger bak / under håret. Går greit helt fra starten på morgenen, men utover dagen får jeg store “kråkereir”, om du skjønner? Har du tips for hva som hjelper? 🙂

  5. Hei 🙂
   Jeg har langt brunt hår som lett blir fettete og det er ganske flatt. Noen ganger har jeg til og med flass. Jeg har sjekket litt rundt for å finne en shampoo som passer for meg som vil ha både i pose og sekk- volumiserende, fargebeskyttende, rensende og mild, men finner liksom ingenting som passer helt perfekt. Hvis du kunne ha anbefalt en passende shampoo for meg hadde jeg satt stor pris på det! 🙂

  6. tusen takk for svar, kan være mat inntaket mitt når jeg tenker meg om …spiser ikke mye,men skal begynne å spise nok:)
   Kan du anbefale en produkt for litt tørt hår fra frisør?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg