Brun til helgen??


LIVE THE LIE!!

Kutt ut skadelige stråler fra solariumet og kjøp deg heller en Fake Bake krem!
Favoritten min for tiden, hehe..
Lukter lite og gir en kjempefin farge!!
Lett å smøre på- får litt hjelp av en skeptisk samboer til å smøre ryggen.
Det følger med hansker slik at du ikke blir brun inni hendene;)

17 kommentarer
  1. Hei! man får kjøpt den på Nikita frisører. jeg har vært å sett på produktet og syntes det er en grei pris! men, en ting: hvordan er den? problemet med selvbruningskremer er at man blir fort flekkete. jeg trener hver dag – dvs. at jeg svetter … selvbruning og svette fungerer ikke …… får skiller etter sportsbh osv. så, … hvordan vil denne funke? enklere spørsmål: får man flekker av fakebake hvis man trener, dusjer osv?

  2. Jeg bruker fakebake selv og er kjempe fornøyd! Jeg synes den funker flott om selv om man trener mye, men du bør forberede huden med peeling minst 1 gang i uken, og smøre fuktighetskremen i samme serie så og si hver dag. Så klart ikke med en gang etterpå, men dagen etter;P Da syns jeg den får sin optimale holdbarhet.

  3. Jeg begynner å få ett stort problem! Jeg blir bare tynnere og tynnere i håret, pga jeg har farget håret mitt mye. Hva kan jeg gjøre for å få mer fyldigere hår igjen?

  4. Hei! Kunne du skrevet om hvordan man skal vaske slettetang? Særlig GHD. Jeg bruker bare varmbeskyttelse i håret (ingen andre produkter), men alikevel blir den så møkkete og flekkete. Takk 🙂

  5. Til Agnes: takk for tipset! jeg har lest om at man skal peele først, for å ta bort de døde hudcellene. det viser seg at det er disse som får farge, og at de døde hudcellene faller av etterhvert..noe av fargen vil da sette seg på den ”nye huden” som forårsaker flekker 🙂 så, nå blir det peeling hver uke! 😉

  6. Hei 🙂
   Ser det er mange som lurer på hvor du får kjøpt det! det gjør jeg også 🙂 og er det lurt å bruke det om man trener mye?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg