BLONDT!


Foto:http://www.schwarzkopf-professional.ca

Skal du ha lyst hår finnes det utallige nyanser. Honningfarget eller ask?
Frisøren kan ta et skyll eller glansvask over som gjør at fargen din får den nyansen du ønsker.
Dette er kanskje lettest å få til om du striper det først så tar skyll over. (Dette fordi håret er åpent når det er nystripet).
Videre kan du vedlikeholde fargen med å bruke spesielle shampoer.
La oss si at du for eksempel vil ha en iskald farge.

Dette er kanskje i meste laget, men bare for å vise et eksempel.
Bruk en sølvshampo for å holde fargen slik. En kald farge går normalt sett ut av håret vask etter vask.
Jeg mener de beste produktene for å holde fargen kald er:

 Joico color endure-violet shampo.
Loreal SilverCutrin sin silver shampo&balsam!
 Kur fra revlon 812.
redken pure pearl kur.
Matrix so silver shampo.

14 kommentarer
  1. Hei! jeg har blondt hår og har prøvd mange forskjellige typer sølvshampo 🙂 jeg har prøvd Joico sin (bilde), Cutrin (bilde) og loreal (bilde). jeg personlig mener joico sin ikke fungerer som den skal. jeg vet ikke hvorfor, men den vil ikke ”jevne” seg ut. resultatet blir flekker i håret. men loreal og cutrin sin jevner seg mer ut som shampo 🙂 man får en fin og ren kald-farge på håret og jeg er kjempefornøyd! loreal sin er min testvinner! man får mye for pengene og den holder i massevis!

  2. noen tips til en som har lyst å farge håret sitt til ganske lyst blondt sånn som f.eks Linda Hogan har??:-) Har mørkeblondt med rød nyanser i fra før av..

  3. Hei 🙂 Jeg har bare et spørsmål til deg. jeg har bleket hår, som blir tørt og slitt. men jeg bruker Define nourishing silk 🙂 jeg er fornøyd selv, men hva tror du om at jeg som har bleket hår bruker Define? 🙂 evt noen tips til frisør shampo 🙂

  4. Hei jeg har et spørsmål! Eller egentlig to… Jeg har noen (5-6) små sår i hodebunnen, hva er det og hvordan kan jeg eventuelt bli kvitt det? Jeg lurer også på om det går an å få kjøpt Bioline sine produkter noen andre steder enn i Bergen? Nettet?

  5. Hei:)
   er bed head varmebeskyttende?
   det der den runde flaska som er lilla med grøn topp. er den varmebeskyttende? eg har hørt det.
   håper virkeligt på svar på en vidio blogg på denne 😀
   takk 😀
   bra blogg:D

  6. Er det sant at define produktene er utviklet i sammarbeid med norske frisører? Isåfall, den er det verste eg har vert bort i! Håret mitt er heilt forferdelig etter eg brukte den nye, og har ikkje økonomi no til å kjøpe meg en skikkelig shampo og balsam fra frisørsalong. Men kan du foreslå noen for meg? Har litt tørr hodebunn og ganske tørt hår, er null liv i det som er utrulig kjedelig..
   Hååååper på svar:-) Ha en fin søndag!

  7. så i et blad at om du ville ha blondere hår uten farging, skulle du prøve å ta kamillete i håret, ta et håndkle rundt og gå hele dagen. funker det? 🙂

  8. Heisann. Bloggen din hadde blitt mye bedre om du hadde mulighet til å svare noen av leserne dine. Ser du stadig vekk får kommentarer, men du svarer så og si aldri.
   Dette hadde isåfall hevet bloggen din to hakk opp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg