HÅRSVAR!

I dag skal de flinke elevene mine ha modelldag!!
Første kundedag i Bergen er fredag 19 mars- Ring & bestill!
De klipper, farger, striper, napper bryn og farger vipper!
Herre & damer og barn er hjertelig velkommen!
Klipp fra 109,-
Jentene er kjempeflinke og vi gleder oss masse til kundeperioden!
Ring og bestille time på 55310223!

30 kommentarer
  1. Kan du ikke begynne å gjøre sånn som du jore før? Legge ut hårvideoer hver fredag og lørdag. Sånn nye hårvideor. :- )

  2. Hei! En ting jeg ikke helt har skjønt og må spørre om… når jeg har vasket håret og skal føne det. Holder det med s faktor sin føne krem? gir den beskyttelse? eller skal jeg ha i eks ghd sitt produkt for varmebehandling? har en tendens til at håret blir så seigt hvis jeg har varmeprodukt i når det er fuktig. Ha en strålende helg!!

  3. Hei! 🙂
   Jeg lurer på om du setter på extansions i din salong? og om du gjør hvor mye koster det ?:)
   DIGGER BLOGGEN DIN!

  4. hei 🙂
   Hvor får man kjøpt varmebeskyttelse?
   Må man kjøpe det på nettet, eller kan jeg få kjøpt det på h&m, eller cubus eller andre butikker?
   Håper på svar 🙂

  5. Hei eg har langt hår og eg pleier ikkje bruke varmebeskyttelse sjøl om æg he d, for eg hater krem / Spray eller noe i håret:-(! K kan æg jøra??? 😛

  6. Du la jo ut samme filmen 5.mars…
   Syns det begynner å bli kjedelig her nå, og flere med meg ser det ut som, siden du faller på topplisten på blogg.no
   Få tilbake videotipsene, det er jo det folk vil ha!

  7. hei hei! Jeg har brunt/lysebrunt hår med rødskjer i, og kunne tenkt meg å stripe det. Hvilke striper bør jeg ha? Hette, folie, mørke, lyse, begge? 🙂
   Takk for fin blogg!

  8. hei, jeg har utrolig glat og stritt hår, og når jeg skal tupere det , eller få volum i det, så går det bare ned igjenn, når jeg tuperer det, hva må jeg gjøre for at det skal holde? jeg sprayer i masse hårspray, men det hjelper ikke, så har du tips? : ))

  9. Heisan,
   flott innlegg som alltid:) du sa noe om at de beste kurene var de som frisøren satt i håret på en frisørtime, hva som er forskjell på de og de kurene som en kjøpe på salong? eks redken, kerastase osv? jeg vil gjerne ha de beste kurene men har ikke tid til å gå så ofte til frisøren.
   Håper du kan svare.
   Ha en flott lørdag
   Elisabeth

  10. Heisann sølvi!
   når du var lys i håret øverst og hadde mørkt under, så hadde du ganske lyst hår på toppen. Er den ekte hårfargen din mørk eller lys, og helbleket du det? eller var det mange striper? Og når har du stipet hår, og det mørke er helt borte – hvordan ble du kvitt det mørke så fort? må det ikke gjennom flere prosesser før du får det lyst igjen?
   Håper du kan hjelpe meg 🙂
   Selv har jeg striper fra hette, og har lyst til å ha det lysere på topp og mørkere under. Så vil jeg ikkje komme på en smell når etterveksten kommer, så jeg lurer da på hvordan det ble hos deg?

  11. Hei 🙂 jeg er en jente på 14 år, og om ca. et halvt år må jeg bestemme meg for hvilken skole jeg skal søke på. Jeg har alltid hatt veldig lyst å bli frisør og jobbe i en salong, men det er et problem. Jeg har atopisk hud eksem, og da jeg var hos legen sist gang så sa han det jeg fryktet. Han sa at jeg ikke kan blir frisør og at det vill skade hendene mine. Han sa også at han kan nekte meg å begynne på skole for å bli det. Er dette riktig? Er det så farlig som han sier? Hva synes du jeg burde gjøre?

  12. Hei <3 Jeg digger bloggen din, og jeg har et lite spørsmål som jeg håper du kan svare fort på. Det er va slik at jeg trener turn veldig ofte, hver dag faktisk. Det gjør at jeg m duje veldig ofte og derfor får jeg fort fett hår, noe som er helt forferdelig. Jeg prøver å ikke vaske hret, men bare kroppen noen ganger, men det bli litt vanskelig når jeg svetter ved hodebunnen og får en del magnetsium i håret som jeg helst ikke vil ha i håret på skolen dagen etter. Sååå, har du noen tips, kanskje en sjampo eller noe. Og med det samme, kan man røyte hvis man er stresset en periode?
   Håper jeg får et svar!

  13. Hei:)
   Må bare spørre om du er like mye imot hårprodukter (altså,hårspray, varmebeskyttende osv) fra vanlige butikker, som du er imot shampo og balsam fra butikker?
   Forstår shampo og balsam, men ikke helt andre produkter?:) Jeg føler jeg trenger en fornuftig forklaring på hvorfor jeg ikke skal bruke hårprodukter fra butikken? 🙂

  14. hei! jeg har noen spørsmål 🙂
   jeg har veldig brusete hår, har du noen tips til leave-in produkter som gjør at håret blir mindre brusete? da kommer krøllene mere frem.
   jeg bruker ciment termique fra kerastase før jeg føner håret, trenger jeg å bruke varmebeskyttende spray når jeg retter det ut, eller er det nok med fønekremen?
   jeg har en rensesjampo fra kms, burde jeg bruke den bare en gang i blant, eller går det fint å bruke den hver gang jeg vasker håret? jeg gjør det ca annenhver dag.
   takk på forhånd for svar 🙂

  15. Flotte svar. Legg ut flere videoer, digger det 🙂 !
   – Lurer på egentlig mye ang. extension .. Føler at hver gang jeg vasker håret (selv om jeg kurer det med feks. joico) blir håret enda mer flokete eller ekkelt. Det går 5 min og jeg må børste håret.. Det er jo veldig kjedelig siden extension mister en del hår når det børstes. Hvordan kan jeg behandle extensionet uten å oppnå dette? 🙂

  16. Hey! Lurte bare på om du har noen fine tips til frisyrer til konfirmasjon? Skal jo ha bunad og alt det der.
   Har også tenkt å farge håret mitt litt(Til frisør 🙂
   Tenkte på en ganske mørk farge, men ikke helt svart, også lyse striper. Så har jeg pannelugg, er det fint med striper i panneluggen? elr kan jeg bare la være å stripe den?

  17. Har et spørsmål, håper du kan hjelpe Zølvi:) Jeg har farga håret hos frisør, lurer på om den nye shampooen, balsamen og hårkuren til Define color lock-in er bra for håret mitt da. Har tidligere brukt SP fra Wella, men tåler den ikke:S Klem Emilie

  18. Hei, jeg har 2 spørsmål til deg !
   1) Jeg har veldig tynnt hår, vet du om noen produkter som hjelper til å få det tykkere ?
   2) Jeg har en hårlengde til skuldrene ca, Det har jeg hatt veldig lenge nå .. Vet du om noen produkter som gjør dert lengere etter kort tid ?
   😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg