STOR BRUDEKONKURRANSE!!!!


En vakker brud er en lykkelig brud!

Vi starter en stor brudekonkurranse hvor de som gifter seg i 2010 får bli med!!
Du kan nominere deg selv eller andre.
Av alle som blir nominerte trekker jeg ut 10 som går videre.
Det vil til slutt bli 2 vinnere. En førstepremie og en andrepremie.


Gavepakke fra Glo minerals

Hudpleieprodukter fra Bioline!

Selvbruningsprodukter fra min store favoritt – Fake Bake!

Varmruller fra Makestyleshop.no

Hårprodukter fra biolageserien til MATRIX!

I kommentarfeltet skriver du navn /mail/bloggadresse og dato når du eller den nominerte skal gifte seg.
Jeg trekker ut 10 som går videre neste søndag.
Fortelle venner og bekjente om denne konkurransen!!
 bloglovin

115 kommentarer
  1. Min fantastiske bardomsvenninne Nina, skal gifte seg 14.08.2010. Hun er et utrolig menneske og fortjener virkelig noe sånt som dette 🙂

  2. Jeg melder meg gjeeeerne på!!
   Vi skal gifte oss sommeren 2011 😀
   Vi får ikke satt datoen helt ennå, for vi har tenkt til å ha bryllupet i karibien, så vi skal først ta et cruise for å bestemme oss for hvor i karibien vi vil ha det. Det skal vi gjøre i sommer, så da kommer vi til å bestemme oss for dato 🙂
   Navnet mitt er Julie Lund. Mail-adresse og blogg-adresse ser du jo her 🙂
   *krysser fingre, tær og albuer*

  3. Hei!! Super konkurranse med supre premier.. Min lillebror skal gifte seg 17. april og det hadde vært en super gave å gi til min kommende svigerinne som er blitt en veldi god venninne!!

  4. Hei! Kjempeflott!
   Jeg heter Line Aamold Nesset og skal gifte meg med min kjære Viggo Olden den 4. september i år! 😀

  5. Heia, jeg vil melde på stemoren min. Hun skal gifte seg i sommer, men det er ikke satt noen dato. Det hadde vært veldig koselig om hun vant. krysser fingrene!
   Karoline skarpeid 🙂

  6. Broren min skal gifte seg med verdens herligste svigerinne! De gifter seg lørdag 25. September, akkurat på den dagen de har vært sammen i 10 år! De har to unger sammen, og hun er verdens snilleste person, hun er som en søster for meg. Jeg vet hun ville blitt utrolig glad vist hun vant!:)
   [email protected]

  7. Verdens vakreste jente skal gifte seg med sin kjæreste frå ungdomsskulen, 5 juni.2010! Yvonne er like vakker på innsiden som på utsiden, og hadde virkelig fortjent å vinne en sånn konkurranse!

  8. Hei!!
   Kjempe fin konkurranse! Skal ikke gifte meg i nærmeste fremtid, og kjenner heller ingen som skal det.
   Har et spm. Jeg stripet håret mitt nesten helt blondt i fjor, men i høst som var farget jeg det mørkt igjen som jeg var før jeg stripet det. Vil ha lysere hår nå, utgangspunktet mitt nå er hjemmefarget hår med både glansvask og permanent hårfarge. Hvordan vil dette gå om jeg striper det om et par uker hos frisøren? jeg har ganske tykt hår og kvaliteten på håret har vært bra.

  9. Hei, jeg skal i brylupp til søsteren min. Jeg skal ikke være brudepike eller noe sånt men jeg vil ha ganske kul hårsveis. Frisørn min skal ornde den da, men kan du legge par bilde om hvordan man kan ha hår ( løs,eller oppspinnet) til bryllup ? Har langt hår og tjuktt.
   Takk på forhånd 🙂

  10. pappa og min kommende stemor skal gifte seg 12. Juni 2010
   mailadressen er : [email protected]
   Jeg gleder meg kjempe mye til de gifter seg, stemoren min er kjempe snill og fortjener virkelig en så flott gave!

  11. Jeg vil gjerne nominere fotballfrue.blogg.no. Caroline skal gifte seg om fire måneder, hun virker som en fantastisk dame som fortjener å få det vakreste bryllupet noensinne!

  12. Verdens beste bestevenninne skal gifte seg 26. juni 🙂 Jeg er forlover og det hadde vært fryktelig gøy å kunne gi henne noe sånt som dette… hun hadde ELSKET det!!
   Hun heter Kathrine Løvberg Askautrud og mailen hennes er [email protected].

  13. Jeg vil nominere Cecilie Fredheim Ingebrigtsen. Hun er det eldste søskenbarnet mitt, og fortjener virkelig å få vinne! Hun har gjort så mye bra for de andre i familien, og hun står på hver eneste dag for å forsørge familien sin. Siden forloveden hennes ikke har noe jobb, er det hun som tar seg av det. Hun har en utrolig flott personlighet, og jeg kunne ikke ønske henne noe annet en godt! Jeg ville blitt veldig takknemlig om hun vant!
   De har ikke satt dato enda, men det skulle bli i sommer engang.
   E-posten hennes er: [email protected]

  14. Min bror og hannes kjæreste skal giftes i sommer! Jeg tenkte dette ville vært eg FANTASTISK gave fra meg å gi..:P
   DATO:17.juli 2010
   E-post: [email protected]
   Blogg:mariatandersen.blogg.no (blogger ikke på den):P
   Lykke til med trekkningen 🙂

  15. Tanten min Marie skal gifte seg til sommeren 14.august.
   Hadde vært superkult å gi henne en sånn gave til henne, for hun har gjort så utrolig mye for meg og min mor. <3

  16. Storesøstra mi Tine skal gifte seg 13.oktober.2010. Hun fortjener å vinne fordi hun har har hvert gjennom en tøff slankeoperasjon og en rekke opperasjoner i foten pågrunn av at hun har hvert overvektig! Ønsker henne absolutt det aller beste brullyppet noensinne!

  17. Jeg nominerer min herlige, flotte storesøster Ingrid! Hun skal gifte seg 10.07.2010! Det er en dag jeg vet hun ser utrolig frem til, da hun endelig har funnet den perfekte mannen. Personligheten hennes er bare lykkelig når hun er med han, og sammen har de en nydelig datter på snart 1 år. Hennes mail adresse er [email protected] 🙂 Det hadde vært helt supert om jeg kunne ha fått gledet henne med dette!
   Min mail: [email protected]
   Min bloggadresse: http://www.karolinehelgeseniusa.blogspot.com (Jeg er ikke i USA enda, jeg flytter dit i slutten av juli/august)

  18. Samboeren til stebroren min skal gifte seg i år:) Hun heter Katrine Lie, og datoen husker jeg ikke helt. 26.juni tror jeg det var:) Dersom hun går videre, kan dere kontakte på min mail og da kan jeg eventuelt gi mailen hennes:)

  19. Læreren min skal gifte seg i høst, er ikke helt sikker på dato, men det er i august eller september.
   læreren min har vært støttende og lært meg mye, og nå vil jeg gi henne en gave som takk for streve. når jeg går ut fra ungdomsskolen så vil jeg alltid huske henne som fikk meg fra en 3’er i matte til en 5’er.
   [email protected]

  20. Mitt kjære søskenbarn Marlene gifter seg med sin forlovede i sommer 🙂
   Hadde vert veldig morsomt om hun hadde vunnet en slik gave som hun fortjener så indelig.!
   Hun har vert snill, omsorgsfull og er det beste søskenbarnet noen kan tenke seg!
   er det noe, så stiller hun opp!
   Hennes blogg er http://mlis.blogg.no/ 🙂
   Vinner hun, så hils fra meg å si jeg er glad i henne <3

  21. Hei!
   Broren min og hans kjæreste skal gifte seg i sommer! Jeg tenkte dette ville vært en fin gave fra meg å gi 🙂 Den nominerte bruden heter Gul Akdas.
   DATO: 23.juli 2010
   E-post: [email protected]
   klem

  22. Hei 🙂
   jeg har ei venninne, hun heter Anette Moe og skal gifte seg med Steinar Kvaalnes 1.mai 2010. jeg synes virkelig denne jenta fortjener en så utrolig bra premie og en helt nydelig dag som er ment for de to 🙂
   Anette Moe
   01.05.2010
   [email protected]

  23. Min kjære storesøster gifter seg 24. April 2010 ! og jeg unner henne virkelig denne premien 😀 hun er en fantastisk person med en vakker utsråling ! <3

  24. Hei 🙂
   Storesøstra mi skal gifte seg snart, men er ikke satt noen dato enda. Hun fikk jyst ei nydelig jente som nå er 4 måneder. Hadde vært utrolig gøy hvis hun hadde vunnet. Hun fortjener det virkelig 🙂 Utrolig glad i deg søs <3

  25. Hei! Min storesøster skal gifte seg den 5. juni og sliter litt med å få råd til alt hun vil ha til bryluppet i og med at hun har 3 barn og nettopp begynt i full stilling igjen etter perm. Jeg ønsker henne og forloveden det beste og meste, men kan ikke gi dem de selv:/ Hadde blitt utrolig glad vist hun kunne få desse produktene og hun elsker krøller så varmrullene ville vært perfekt!:) De hjelper på og både jeg og henne hadde blitt evig takknemmlige!:-)
   Brud: Vibecke Engeland
   Bryluppsdato: 5.juni 2010
   Min mail(vil gjerne overaske henne) : [email protected]
   min bloggadresse: http://www.annikenengeland.blogspot.com

  26. Jeg melder på kjæresten til min bror, dem skal gifte seg 10/7-2010.
   Bryllupet dems skal være veldig enkelt siden at dem ikke har så veldig mye penger å det er ikke så kjempe lenge siden dem valgte å gifte seg. dem er begge 24 år med 4 unger.
   Håper hun vinner 🙂

  27. For en fantastisk konkurranse!
   Jeg skal gifte meg med min kjære 12 juni 2010. Siden budsjettet er ganske stramt så skal jeg ordne meg selv med hjelp av min søster. Så denne premien hadde vært helt perfekt:)
   Mail: [email protected]

  28. Heei:)
   Jeg har ei helt utrolig veninne som skal gifte seg 05.06.2010 og jeg er forlover:D:D gleder meg såå sinnsykt.. Denne jenta har en helt utrolig bakgrunn.. hun er knappe 20 år og for 2 år siden så var hun i en veldig kraftig bilulykke,hun husker heldigvis ingenting fra denne ulykken noe som er en bra på en måte, Hun knuste kjeven,å det ene beinet og brakk en hel masse bein,lungen var punktert å jenta lå i hele 3 uker i koma pga eventuelle hodeskader.Hva som skjedde og hvem som kjørte er usikkert men det som hvartfall skjedde,var at bilen som jenta satt i, sammen med en annen gutt kjørte alt for fort,det var skumt mørkt og glatt og plutselig skjer det noe som gjør at bilen er fullstendig ute av kontroll.. Bilen kjører rett i grøfta og kløver en stor stein i to, bilen tok tre rundkast,gutten i bilen ble hivd ut og jenta ble igjen i bilen.. helsepersonell som ankomm stede var oversaket over at jenta var i livet. Hun ble borte for oss i en bitte liten stund men kom heldigvis tilbake. Nå er jenta snart fylt 20 år det er 2 år siden ulykken ,og hun er så si helt frisk,hun har ei helt nydelig datter på snart et år og hun skal stå brud nå i juni er det ikke utrolig???
   Denne frøkna som snart skal bli en fru Heter hvertfall Susann Skaret Hegret mailadr:[email protected]

  29. Så teit at det bare gjelder vis du skal gifte deg i år, siden tanta mi Helene Bisgaard Viddal, skal gifte seg i 2011. Jeg gleder meg, she is sooo pretty!

  30. Jeg vil veldig gjerne melde på min kjære søster, Lene Jørgenvik! Hun skal gifte seg fredag 14. mai 2010, og hun har fått tak i en helt nydelig kjole, så nå mangler bare en fresh frisyre også!

  31. Min gode venn Ranveig og samboeren hennes satt igang bygging av hus for et års tid siden. Jeg ville så gjerne hjelpe til med maling og sparkling og alt, men når man er fulltidsstudent og har deltidsjobb så er det ikke lett å få det til å klaffe.
   I fjor fortalte hun at hun skulle gifte seg-heller ikke her har jeg klart å hjelpe til så mye som jeg virkelig hadde villet.
   Jeg nominerer derfor min venn Ranveig Edvardsen, som alltid stiller opp for alle andre. Hun skal gifte seg den 22 mai 2010 <3

  32. Mitt navn er Kati Tankovics og jeg skal gifte meg med min kjaere lördag 22. mai 2010! Verdens fineste dag, saa det hadde vaert fantastisk aa vinne noe 🙂

  33. Oi så bra premie Sølvi!! Må være fantastisk å vinne en pleiepakke som dette, så er alt i boks til den store dagen. Jeg har en klassevenninne som skal gifte seg 21.august 2010, Sylvi Thun ([email protected]). Vet hun hadde blitt ufattelig glad for å vinne. Hun har prøvd mange ulike merker for å ha perfekt sminke på den store dagen, men har ikke funnet det perfekte merket enda. Kanskje glo minerals er en god kandidat? 😉

  34. For en fantastisk premie!
   Jeg og min kjære skal gifte oss i 2012, kan jeg være med i konkurransen likevel? 🙂

  35. Hei! Jeg vil gjerne nominere samboeren til pappa’n min, Miriam. Hun og faren min skal gifte seg denne sommeren, altså sommeren 2010. Miriam er en av verdens snilleste! :#
   Håper virkelig hun vinner!
   #skrev e-post adressen min i e-post feltet. Hvis Miriam er så heldig å vinne, så kan jeg sende deg e-post adressen hennes på mail til deg) 😉

  36. Tanten min skal gifte seg i sommer og hun har spurt om jeg vil hjelpe henne litt. Grunnen til dette er at hun sitter i rullestol og er ikke i stand til å mestre hele jobben med et bryllup. Jeg er utrolig glad på hennes vegner og skulle så gjerne vunnet noe jeg kunne gitt henne og som hun kunne hatt nytte av på selve dagen. Hadde vært en stor overraskelse, men siden hun er fadderen min så vil jeg gi henne det. Håper dette går bra 🙂

  37. Endelig skal broren min og svigerinna mi gifte seg. 2010 har vært i hodene deres lenge og nå i sommer blir det, 31.Juli er datoen de skal gifte seg. Janniche heter bruden, og Joakim heter brudgommen. (Du kan bruke min e-poste adr. om det eventuelt blir nødvendig.) Hadde vært morsomt å kunne overrasket med dette før bryllupet!

  38. Min kjære søster Benedicte gifter seg i sommer 21.08.2010 , hun fortjener den beste dagen noensinne. Hun er en helt fantastisk , god og støttende søster . Bruk denne emailen her ! 🙂

  39. Hei du:)
   som du vet skal søstra mi gifte seg 4 september 2010:)
   eg har fått i oppgave å gjøre ho til årets finaste brud, så da hadde det vært supert med litt ekstrautstyr 🙂
   klem

  40. Bestevenninnen min skal gifte seg, og jeg har fått den ære av å være forlover.
   Hun skal gifte seg 10.juli 2010 og jeg VET at disse premiene hadde vært midt i blinken for ho!
   Klem <3

  41. Jeg og min kjære gjennom snart 11 år skal gifte oss 28.08.10.
   og gjett om hvertfall de hårrullene hadde vært helt perfekt! Jeg har langt hår og skal ha krøllete hår på den store dagen! Og en annen sak er at vi skal gifte oss i hjembygda til min kjære, hvor det ikke er frisør på lang avstand, så har en bekjent som er frisør som skal ordne håret på meg og hun kommer fra 15 mil unna for å gjøre det, og da trenger jeg alt av utstyr som finns for å få håret og sminken perfekt!!!!

  42. Min super herlige venninne og kollega skal gifte seg med sin kjære 20 august 2010. Og jeg er villig til å gjøre ALT for at hun skal få verdens mest perfekte dag :o)
   Navnet hennes er:
   Susanne Hatland
   mail til henne går via min mail :o) krysser fingre og tær :o)

  43. Min super kjekke stemor skal gifte seg 21 august 2010.
   Navnet hennes er Inger Eikeland.
   Send mailen til meg, vil ha svaret på den:)
   håper hun vinner! 😀

  44. Hei! Elin Andrea Brurok, skal gifte meg 14.august i år:) Og hjemme med to små barn, så hadde det vært kjekt å få noe hjem i posten;)

  45. Heisann , Mamma skal gifte seg .
   Og hun blir sikkert kjempe overrasket visst hun vinner , det håper jeg , hun skal gifte seg 17.april 2010 🙂
   Hun heter : Lisbeth Bjørkmann .
   Mailadresse: [email protected] . Håper hun vinner , forresten hun vet ikke at jeg er med på dette 😀

  46. For en knallfin konkurranse!! 🙂
   Min venninne og supergode nabo Mari Cicilie skal gifte seg 21. august i år, og er virkelig verdens søteste og snilleste! Dette hadde jo vært en super “bryllupsgave” å gi henne til den store dagen 😀 Hilsen Maria.

  47. Hei:)
   Jeg heter Cathrine Martinussen. Min kjære og jeg tar med oss venner og familie til Hellas og gifter oss 10.juni i år. Hadde nok følt meg som en gresk gudinne dersom jeg kunne ordnet med til den store dagen med disse produktene;)
   Mailadresse: [email protected]

  48. søstra mi skal gifte seg 28. august og hun fortjener virkelig denne gaven. Hun er den beste søstra man kan ha og også min beste venn.
   Håper jeg kan glede henne med dette til den store dagen:)
   Mailen hennes er: [email protected]

  49. Heihei..
   Jeg og min forlovede skal ha vårt eventyrbryllup den 14.aug denne sommeren. Vi er begge studenter, og jeg hadde virkelig virkelig satt pris på å fått denne gaven fra deg.
   Håpet er lysegrønt!

  50. VERDENS BESTE storesøster skal gifte seg den 19 juni 2010. En dag hun har ventet på lenge på, men som endelig har blitt satt 🙂 Hun har to herlige, men crazy kids og jeg syns hun fortjener noe ekstra til bryllupsdagen sin.

  51. Jeg gifter meg med min kjære 10 juli 2010.
   Blir den fineste dagen i mitt liv
   🙂 vil så gjerne vinne dette.

  52. Storesøstra mi Astrid-Helen skal gifte seg til sommeren. 26.07.2010.
   Dette er DAGEN FØR bursdagen hennes, så jeg håper hun blir en av de som vinner! Det fortjener hun virkelig. Jeg tror at hun blir veldig glad om hun får noe av dette. Jeg er veldig glad i storesøster, derfor nominerer jeg henne! 🙂
   Bloggen min: http://www.margretheso.blogg.no
   e-posten min: [email protected]
   Bloggen hennes, som hun nesten ikke bruker: http://www.astridhelen.blogg.no
   🙂

  53. Hei Sølvi 🙂
   Jeg og min kjære skal gifte oss den 26.juni. Jeg vil stråle på mitt aller beste for min mann, å dette hadde da vært den perfekte gaven til meg, min mann og for alle som skal i bryllupet vårt. <3

  54. Med et bryllup på budsjett, er denne konkurransen som sendt fra himmelen.
   3.juli 2010, skal jeg stolt gå opp midtgangen! Jeg skal bli Fru Holm.
   Og er det noen gang jeg ønsker å føle meg vakker, er det denne dagen.

  55. Min kjære, snille barndomsvenninne Yvonne Veland skal gifte seg med barndomskjæresten Bjarne, den 5 juni!
   Eg har fått æren av å vera forlover, og dette hadde jo vert ein super overraskelse til bruden!!
   Mail: [email protected]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg