VOLUM!


Ønsker du mer volum i håret?
kjøp volum shampo & balsam! For eksempel nye catwalkserien.

Føne håret med stor rundbørste og en god volum spray/skum.

Skummet fra Loreal er et bra valg. Bra hold og blir ikke klisset!

Krepp bunnen om du ønsker enda mer volum.
Tupere gjerne på krona.
Børste håret bakover og feste med hårbøyle.
COOL!

24 kommentarer
  1. Hei, jeg har et kriseproblem!
   I går var jeg hos frisøren, satt der i 3 timer og de farget det HELT feil. Jeg skal tilbake i dag å fikse opp det de gjorde feil. Og det jeg lurte på er hvilken hårfarge Luren Conrad har? Tok med bilde av henne i går, men de farget håret mitt GULT… Kan du kanskje gi meg en pekepinne på hva jeg skal si til de hvilken type hårfarge de skal farge for å få typ hennes hårfarge?
   Uff, håper du forstår hva jeg mener. Ble litt rotete dette 😛
   – Erica

  2. Hei, hvor får jeg kjøpt nye catwalkserien? Har bestilt den x antall ganger på nett, men ender alltid opp med mail om at dem ikke sender ut til Norge lenger..
   ;

  3. Hei, jeg lurer på om du har noen produkter og anbefale om du har veldig tynt hår, og har lyst på tykkere. Jeg har prøvd nesten alt, men ingenting funker :/ håper du kan svare 🙂

  4. Hei. Jeg skriver blogg om min psykiske lidelse, og hverdagen rundt det. Syntes alt for mange er anonyme når det kommer til dette. Håper du kan ta en titt innom, og eventuelt skrive en kommentar. Vil virkelig få frem denne bloggen, så folk kan forstå hvordan virkeligheten kan være for noen. bort i fra det, ha en fin kveld 🙂

  5. Hei jeg har et spørsmål. Jeg har fått med meg att du liker glo sine produkter. Jeg har prøvd både id og elf sine mineral pudder. Og når jeg tar de på på morgenen er de fine og på slutten av dagen er det flekkete og stygt i ansiktet. Hvordan er glo sin mineral puder? Dekker den bra?

  6. JEG HAR ET SPØRSMÅL! KAN DU VISE HVORDAN MAN FÅR SÅNN HÅR SOM TAYLOR SWIFT HAR? JEG HAR GANSKE TYNT OG VANELIG NORDISK HÅR. KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å VISE HVORDAN MAN FÅR MASSE KRUSETE KRØLLER SÅNN SOM HUN HAR. JEG SKAL PÅ KJENDISBURSDAG, OG KUNNE VIRKELIG TRENGT EN INNFØRING I HVORDAN MAN LAGER SÅNN HÅR. HELST VED HJELP AV SPENNER ELLER LIGNENDE, SIDEN JEG HAR KUN VANLIG KRØLLTANG OG RETTETANG. IKKE SÅNN TYKK! takk på forhånd:-)

  7. Hei.! VÆR SÅ SNILL Å SVAR PÅ DENNE KOMMENTAREN!
   Okei: Jeg har bestilt meg hair-extensions på Ebay. (Clip on)
   Og det kom i dag. Men problemet er: Jeg blir så frastøtt av det.! Det er ekte menneskehår, og jeg blir helt… Ja.. Når jeg tenker på det. Pluss at i extensionene er det noen få GRÅ hår.. dette synes jeg er enda eklere.! Men, har du noen tips til hvordan jeg ikke blir så frastøtt av disse extensionene? Og, et spørsmål til. Det er ikke flere sånne remser, alt er håret er i en sånn lang rems.(Den er kjempelang, man kan snurre den rundt hodet to ganger elns.!) Det fulgte også med sånne spenner. Skal jeg feste spennene, også klippe håret i remser selv?
   Takk for svar!
   Klem Emma.

  8. er det noen måte for å få lengre hår på raskere, enn å bruke extensions?
   vil helst ikke at evt produktene skal koste så utrolig mye ..
   jeg har akkurat klipt tuppene på håret mitt, og synes frisøren klippet det litt for mye.
   hver så snill å svar på kommentaren 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg