1. Kan man nappe øyenbrynnenepå frsørsalonger? Kan du snakke litt om dette. Hvor dyrt er det? Annbefalet det? Hvordan kommer de til å gjøre det osv

  2. hei! nå er det skoleball på skolen min, og det er mange andre som har skole ball nå. og jeg lurer på om du har noen bra fisyrer til ball som verken er vanskelig,for pyntet og ikke minst ser fin ut. jeg tenker på sånt halv langt hår til skuldrene brystet! håper du kan komme med noen tips før april,setter stor pris på det! klem:)

  3. -Er det lurt å ta solkrem i hodebunnen for at hodebunnen ikke blir solbrent?
   -Finst det noe som går ann å ta i hodebunnen untatt solkrem så vi ikke blir solbrent i hodebunnen?
   :p

  4. Hvilken hårfarge anbefaler du for en jente med lys/brun hud og litt fregner? hadde det blondt brunt før med lyse striper, men så farget jeg det mørke brunt, hvilken hårfarge ville du ha anbefalt meg nå? liker ikke den nye akkurat, vill ha noe mer litt naturlig og blondt;)
   Digger bloggen din ;P

  5. Hei 😉 Jeg lurer på en ting..
   Jeg har mørkt hår nå, men funderer på å farge/stripe det litt blondere til sommeren.
   Har du noen tips til hva jeg bør gjøre? Kan jeg gjøre dette hjemme?

  6. hvilken shampo anbefaler du for krøllete hår? jeg bruker redken nå, men syns du kerastase er bedre ? 🙂

  7. Hei, jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om Big Sexy Hair sin tupperingsspray, eller sende meg linken hvis du allerede har gjort det 🙂 vurderer å kjøpe den!

  8. Hei, jeg trener 5 ganger i uken + gym på skolen. Mamma sier at jeg alltid må vaske håret, men venna mine sier at det sliter håret og at man ikke må gjøre det.. Så hva skal jeg gjøre? Vil helst ha et sunt og langt hår. Ps: Hvordan får man håret til å vokse fortere?

  9. Denna bloggen likte jeg… Nå har jeg sitti å sett på alle videotipsene du har lagt ut, masse spennende…
   Men jeg har et spørsmål, jeg retter håret mitt mer eller mindre hver dag, og lurte på om du kunne nevne en varmekrem eller spray som er bra, men som ikke tar helt knekken på student lommeboka mi.
   Tusen takk for en super blogg, kommer til å følge med videre 🙂

  10. jeg har hår til litt under skuldrene ( til kragebeinet ) og vil ha extensions. har ikke spesielt tykt eller tynt hår, kanskje mer tynt enn tykt. ønsker mer volum og “naturlig” lengde.
   Vil du anbefale clip-ons eller punkt/tape-extensions?

  11. Funker det å ta sitron i håret å sitte med det i sola for at det skal bli lysere, eller blir det bare skikkelig skadet ? hååååper du kan svare snart 🙂

  12. Har du noen gang tenkt over hvor farlig det er med slike produkter ? Du burde prøve økologiske produkter fra Logona,Kevin Murphy,Giovanni osv..

  13. hei. hvor langt hår må du ha for å kunne ta permanent( stritt hår ikke krøllet). jeg har 6cm langt krøllet hår, er det for kort?

  14. Hvordan skal man føne håret for å få det slett? jeg har hørt at det er ovenfra og ned, men det funker dårlig på meg, har et ganske rett avklipt hår og da tyter tuppene rett ut..

  15. eg har ein smoothing lotion fra got2be.. men eg skjønner ikkje kva eg skal gjere med den… eg har det samme problemet med styling spray. Min heiter Cynol(?). Korleis bruker eg desse to produkta?

  16. Hei!
   Jeg har mørke brunt hår og jeg kunne gjerne tenkt meg å få det i litt lysere toner til sommeren, går det an å farge håret i en lysere tone eller bør jeg stripe det? Jeg lurer også på hvordan man kan krølle håret fint slik at man får såkalte “rød løper” krøller. Digger bloggen din, det er alltid nyttige tips å finne her!:)

  17. Du har så fin og ren hud. Så har du noen tips som hjelper? Noen som man ikke trenger produkter til, men foreksempel banan-ansiktsmaske da. Har du liksom noen sånne tips? 🙂
   Kanskje litt teit spørsmål.. men, men..
   Ps: Kan du kanskje legge ut et innlegg om det?

  18. Hei!
   Jeg har svart hår nå og vil helst ikke bytte farge fordi extensionsene mine er svarte og går ikke an og farge, men jeg lurer på om det går an og stripe svart hår (det er farget fra før) altså sånne blonde striper.. jeg har hørt at hvis jeg gjør det blir håret litt grønt.. er det sant ?

  19. Du er flink, men jeg bruker varmebeskyttelse fra tony&guy men jeg føler den ikke virker ordentlig, hva er best krem eller spray ? 🙂

  20. hei. 🙂
   jeg har kort hår, eller litt kortere enn skuldrene, og jeg retter håret hverdag.
   jeg syns også at håret mitt vokser ganske sakte, hva skal jeg gjøre med dette, for å få håret til og vokse fortere? 🙂

  21. Hei!
   Jeg har alltid stripet håret mitt lyst og vuderer nå å farge det litt mørkere og evt. ta litt tynne lyse striper i det etterpå. Syns fargen du hadde nå var fin, hvilken farge har du brukt? 🙂

  22. Hei! Jeg har en ganske vanlige hodeform, litt sånn tynt og ovalt.
   Tenkte jeg skulle klippe meg snart, og da vil jeg ha en helt ny frisyre. Jeg har alltid hatt langt hår, men nå tror jeg jeg kanskje vil klippe meg en litt kortere sveis, litt sånn som Meg Ryan har i mange av filmene sine, bare jeg tror ikke jeg vil ha det fullt så kort. Tror du det ville kledd ansiktsformen min? Og hvilke muligheter er det til hårsveiser når man har det så kort?

  23. etter jeg har vasket håret har jeg alltid mye floker. selvom jeg bruker shampo og kur fra frisøren. og bruker floke spray fra kms! har du noen bedre tips? 🙂
   kan det skylles av at jeg striper det lyst?

  24. SV; Ja, må nesten det ! 🙂 Fikk en del spørsmål selv om noen hadde flere enn andre 🙂
   Gruer meg til å være ærlig :-/ hehe !
   Men men ..
   Følg meg i morgen så får du vite litt mer om meg 😉

  25. Hei Zøvli
   Jeg var å stripet håret hos frisøren min i går, og det ble ikke helt som jeg hadde tenk. Jeg ville ha en litt lysere brun farge enn det jeg allerede har, når jeg kom ut fra frisøren hadde håret fått en kopperfarge. Jeg synes kopperfarge nesten er like stygt som oransje eller hår med gulskjær. Hva skal jeg gjøre? Jeg har vært og snakket med frisøren min og hun sa masse som jeg egentlig ikke forsto så mye av. Hva kan jeg gjøre for at ikke dette skal skje igjen?

  26. skal snart konfirmere meg, hvordan frisyre syns du jeg burde ha?
   oppsatt/krøller/rett ned osv…?
   har langt tynt hår til rett under puppene.
   elsker bloggen :)<3

  27. Hei kan du gi meg noen tips til krusete hår? Lurer også litt forskjellen på GHD og CHI rettetengene? Hva gjør at CHI har vunnet flere preiser enn GHD?

  28. Jeg lurer forsatt på om hvor man få kjøpt varmebeskyttelse, jeg retter håret mitt hver dag, uten å ta i noe først, så det hadde vært fint om du svarte 🙂

  29. Både jeg å typen min sliter med at vi får fort fett hår, vi må vaske håret hver dag andre dagen er det helt krise når vi våkner:S
   Jeg har veldig slitt å farga hår, har bleka det så farga det brunt så bleka ja you name it flere 100 ganger. Jeg bruker den sjampoen som er “fra” frisørsalonger som man får kjøpt i butikker å balsam fra sunsilk, typen bruker samme sjampo.
   Jeg bruker også varmebeskyttene fra sexyhair (straightsexyhair) Har du noe tips på hva vi kan gjøre for å unngå å vaske håret hver dag siden at det også sliter på håret mitt som er maks slitt fra før av 🙂

  30. Elektrisk hår kommer av vinteren nå..
   Men jeg lurte på en ting ! Jeg skal sitte på Saras hair om en måned eller noe, men jeg hvet ikke helt om jeg vil sa samme farge som jeg har nå.. Går det an å stripe saras hair ?

  31. Hei! 🙂
   jeg holder på å spare til langt hår. eller har ganske langt hår fra før av, men vil ha hår ned til rumpa, mangler vel 20 cm ca. Jeg har ikke godt til frisøren på 6 måneder, for håre mitt er ikke så slitt, men litt, tror nok det blir mere slitt om jeg ikke behandler det riktig. jeg bruker rettetang av og til, men med en bra varmbeskyttelse! Så jeg lurer på om du har noen gode tips til hvordan jeg ska behandle langt hår?
   fx: hvilke kurer, shampoo, frisyrer som unngår at det blir fortere slitt, kosthold (?) liv inn kur, osv
   bare noen små gode råd jeg kan ta med meg.
   takk! 🙂

  32. Hei. bruker varmebeskyttelse fra redken(spray), men den tørker så sent inn i håret. ødelegger det rettetangen når jeg retter på vått hår? bruker rettetangen til GHD

  33. hei, håret mitt er veldig slitt, tørt og knekt. og jeg retter håret vær dag i tillegg klipper meg regelmessig. har du noen tips til og reparere håret? forresten så bruker jeg varmebeskyttelses spray, skal man spraye den litt tidlig i håret slik at det tørker inn, eller er det bedre og rette rette mens det er foktig av sprayen?

  34. heisann!
   har du gjort noe med tennene dine eller noe sånt ? har du farget dem hvite eller noe ? de er såå fiine !.. jg har sånne stygge tenner..

  35. Hvilke hår produkter anbefaler du som man kan kjøpe fra daglig butikker? som rema, kiwi, rimi osv. ?
   Er det noen hårverktøy som krølle tang eller krepp tang du anbefaler som er litt under 400? (helst ikke sånne små verktøyer, som mini)
   Kan du pleease si noen kremer eller andre produkter som er veldig bra for huden, som hjelper mot porer eller for jenter som bruker sminke daglig?
   Kan du anbefale noen foundationer og mascaraer? 😀
   HÅPER DU KAN SVARE PÅ DISSE SPØRSMÅLENE ELLER NOEN AV DE! 😀

  36. så en kommentar lenger oppe her med hvordan man kan ha håret til konfirmasjoen. samme lurer jeg på!:) jeg skal jo bruke en svart vestfoldsbunad, med en lue. kan ikke akkurat sette opp håret,men jeg har litt lenger hår enn til skuldrene, og har veldig mye krøller. ( retter håret veldig ofte). kan du legge ut ett tips om det ?:)
   – gleder meg til konkurransen din:) søstra mi forlovet seg 14.februar 2010,og fikk en sønn 16.01.10, så det blir ikke lenge til bryllupp og dåp! gleder meg:)

  37. Jeg mister mange hårstrå fra håret mitt. Fks: hvis jeg har på meg en flisgenser og tar den av, er genseren full av hår etterpå. Det er jo så klart ikke kreft.
   Har du noen tips mot dette ?

  38. Hei! Jeg lurer på HVORDAN shampoo, balsam, hårkurer osv frisører EGENTLIG bruker når man vasker håret der? Håret blir alltid så mykt og deilig! Jeg vet at man må vaske det i en så så lenge og sånt for å få det mykt og fint, men jeg bare lurer på hva dere bruker 🙂

  39. Hvordan virker de “elektriske hårbørstene” eller hva det nå er..man skrur på en knapp og så kommer det et grønt lys..??
   fikk en sånn til jul, men vet ikke helt hva det hjelper for. Virker de virkelig?

  40. – hvordan kan håret vokse fortere uten noen spesiel shampoo eller extension?
   har du noen tips ?
   – har du noen tips til folk som vil ha tykt hår ?

  41. hei. tørrshampoen fra sexyhair, hvordan skal den brukes og kan den erstatte å vaske håret en dag? anbefaler du den?

  42. Hei Sølvi, jeg har en frisyre som det ikke er så enkelt å gjøre annet med en å gi det volum. hva kan jeg gjøre med en oppklippet bob, ikke kjempe lang men heller ikke så kort 🙂

  43. mange bra svar her ! men det er en ting jeg lurer på.
   Jeg farger håret mitt en gang i månden med sånn butikk farge. Jeg mener selv at jeg mister mer hår nå, en før fargingen. Er det fare for at jeg mister alt håret mitt, og hvor mange ganger i månden må jeg farge det for at det skal falle av? Har nemlig hørt historier om folk som har mistet håret sitt ved farging. Jeg vill liksom ikke miste håret mitt 😛
   Og kan du anbefale et varmebeskyttende produkt som du får kjøpt i butikkene? Som er bra ?=)

  44. Hei! Lurte på om du kunne lage et innlegg der du anbefaler varmebeskyttende kremer og sprayer?
   Nyttig blogg! Takk skal du ha.

  45. Heisann!
   EG vil berre få sei at bloggen din er utrolig hjelpsom, og veldig kjekk å vere innpå! Stå på med det!
   Så var det spørsmålet: Eg har lenge tenkt å kjøåe clip-on exstensions, og er desperat etter noke som ikkje koster fleire tusen, for eg er ikkje stinn av penger. Eg såg du annbefalte sarashair, men har du noke annet som kanskje er litt billigere??
   Igjen-ELSKER bloggen din!!!

  46. Hei !
   Jeg elsker bloggen din, alle tipsene dine og alt !!
   Jeg har et spørsmål : Hvordan får jeg håret mitt til å vokse fortere ? Jeg tar godt vare på det. Jeg har krøller. Men uansett så vil ikke håret vokse lengre enn det det er.
   Kan du svare på det ? 🙂
   Aldri stopp å blogg !! 🙂

  47. hei hei,jeg vil gjerne vite litt mer om hva straight&shiine(?) er ? 🙂 hørt du har nevnt det mange ganger men har aldri skjønt heelt hva det er ? kan du forklare litt om hvordan man gjør det osv?:) super blogg,innom hele tiden:D!

  48. hei!
   er logona hårfarge 100 % trygt? altså det sliter ikke på håret i det hele tatt, og du får heller ikke tynnere hår?
   mvh

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg