Langt hår, NÅ!

How to Use Hair Extensions pictures
Vær forsiktige med extensions!!
Dette kan være svært skadelig for både hår og hodebunn.

Gode råd:
– Bestille time hos en frisør som du vet er flink. Noen har jobbet med extensions i mange år og har god erfaring innen dette.
– Billig er ofte ikke det beste! Jeg har sett mange jenter som har kjøpt billig hår på nett, fått veninna til å sette det på og kommet gråtende til frisøren med bare flekker i hodebunnen pga at både hår og extensions har falt av.
– Bruk produkter tilegnet extensions.
Om du velger den bilige løsningen og mister ditt eget hår er det vanskelig å si om det kommer tilbake. Belastningen på hårsekkene har vært for stor.
– Håret kan bli tynnere pga du har mistet en del.

Gode alternativer til langt hår er clips som du kan ta på og av når du ønsker det.
Husk at dette også er “tunge” extensions som skal av innimellom!

Ruhs sine hair talk! Lette, fine extensions som ikke sliter på hårsekker eller hår!
La en erfaren frisør sette det på.  Ruhs har i den senere tid fått en del tilbakemeldinger fra kunder som har vært hos frisører og tror de har fått satt på Hair Talk. I etterkant viser det seg ikke å stemme. Du finner en oversikt over godkjente Hair Talk salonger på hjemmesiden; www.hairtalk.no under fanen opp til høyre; HT Salonger. Alle disse salongene har vært igjennom ett Hair Talk kurs hos oss for å sikre deg som kunde at din frisør kan og vet hvordan man skal sette på og behandle Hair Talk hår på best mulig måte. Finner du ikke din salong på denne listen har du ikke fått satt på Hair Talk.  

Det beste er selvsagt å la ditt eget hår vokse og gro, men for oss som ikke har tolmodighet til dette er jeg glad for at det finnes alternativer 😉

  1. hei, har brunt hår, brune øyner, men er ganske lys i huden. jeg elsker håret mitt men ønsker å få mer spill i det, og vil derfor stripe det/ evt. dipdye det.
   men tenker på litt lysere lokker siden det er sommer. tror du jeg kunne kledd det?
   kunne du anbefalt en frisør/salong i åsane, arna eller evt. bergen? jeg trenger noen som sier rett ut hva jeg kune kledd, og ikke la vær å si at det ville ikke passet, ja og så er jeg ikke så keen på å ende opp med gult hår!
   på forhånd takk!

  2. Heihei! Jeg har fått litt kort hår,føler jeg da..og har fått bestevenninnen min til å kjøpe extension til meg i Afrika i sommer. Moren hennes er der ifra og har også vært profesjonell frisør. Hun skal sette det i for meg,enten hun eller moren.. Men hvordan “pleier” jeg extenisonet mitt,og samtidig håret..? har også hørt at ditt ekte hår kan bli lengre,når du har i extensionet hvis du pleier ditt hår og extensionet best… mitt skal flettes inn i mitt ekte hår.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg