Langt hår på et blunk!

Langt hår på et øyeblikk

Mange kvinner drømmer om langt, feminint og bølgete hår, men det kan være vanskelig å spare til vakre lokker når tuppene floker og fliser seg, og egentlig bør holdes fine med en god klipp annenhver måned.

Les tipsene HER på kvinneguiden.

9 kommentarer
  1. Åå, Zølvi, kan du ikke værsåsnill vise hvordan man får slike bølger som Sienna Miller har? 🙂 De er så utrolig fine! Og den fargen er jo bare helt nydelig: http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/0/4/sienna-miller-pic-exposure-346591950.jpg
   Også kan du gjeerne gi noen tips om hvordan man setter opp håret som denne frisyren, hvis det ikke er så mye til bry: http://z.about.com/d/womenshair/1/0/O/0/-/-/SiennaMiller.jpg
   🙂 Sienna har virkelig stil.

  2. hei 🙂
   Så innpå kvinneguiden en test om krølltanger hvor Bosch Curl & Finish Ceramic kom ut best i test. Vet du en butikk man kan få kjøpt den på i Bergen?

  3. Hei!
   Lurte på en ting, og holder på å bli gaal. Så jeg håper du har tid og vil prøve å hjelpe meg å finne svar…
   Jeg var hos frisøren da jeg var i Bergen, og hun stylet håret litt etter klippen. Før hun brukte vanlig hårspray brukte hun en annen slags spray (der man måtte trykke ned for hver “spray” man tar tror jeg..). Flasken var rød tror jeg, og jeg synes og kan huske det stod Freeze/frizzer eller noe lignende på.. Håret ble litt stivt etter stylingen og lettere å buste og forme… Vet du hva slags spray dette var?? For jeg vil så gjerne skaffe meg den.
   Tusen takk hvis du tar deg tid 🙂
   Mvh Martine

  4. Hei! Kjøpte meg nettopp ny shampo og balsam. Tigi-bed head-control freak. Da jeg skulle ha i balsam syns jeg den var litt vel flytende til balsam å være, og i tillegg skummet den. Den skal vel ikke være sånn? Håret ble riktignok mykt men..
   Mvh Merete

  5. du har sykt kul bogg <3
   vet noen hvor vi kjøper en god shampoo og balsam? jeg bor i bergen 🙂
   kan du besøke: missawinther.blogspot.com ? <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg