1. Jeg har tykt og helt rett hår, så den trenger jeg nok ikke =P
   Klarer du derimot å få litt store krøller i håret mitt til å sitte så er du god! Det bare sklir ut med EN gang…

  2. Hey! jeg har tenkt og farge håret mitt en nyanse mørkere, men jeg vill bruke glansvask.
   Har du en til og anbefale?
   og sliter det og bruke glansvask 🙂 ?

  3. kan du si noe om anti-permanent, hvor mye det koster og hvor lenge det varer og sånt? hvis du kan noe om det da! da hadde jeg blitt kjempe glad 😀 btw, elsker bloggen din <3

  4. Cat kuren fra redken- spraye, vente 5 min, spraye igjen, vente 5 min, spraye igjen og vente 5 min, ialt 15 minutter? er det det du mener? hva skjer hvis jeg tar mindre? Skal jeg dusje først og så spraye og deretter balsam?
   btw, jeg har så lyst på GHD IV Styler, men må spare litt:)

  5. Hei. Mamma har kjøpt ny shampo til meg, den heter vel Frank Provost, vist jeg husker rett. Den var ganske dyr, og er til farget hår. Den er også ny på markedet, og hun kjøpte den på matbutikken. Er dette noe å anbefale?

  6. Har tykkt langt bølge hår.. ikke pent rett og slett.. Hvordan kan jeg få mer glansfullt hår? Finnes det en Shampoo og balsam til en rimelig pris som faktisk funker ? Eller er frisør eneste utvei ?

  7. Jeg har et meget tykt og uregjerlig hår. Er avhengig av rette-tang, men nå begynner den gamle billigtanga fra Remington å bli bra slitt (jeg synes den var god jeg). Men jeg tror jeg skal bruke ditt tips og kjøpe denne tanga fra GHD. Vet du om jeg kan få kjøpt den på nettet??

  8. Hei! Jeg vil kjøpe denne, men er det slik at GHD ikke sliter noe som helst på håret?
   fordi jeg burde egentlig ikke rette håret siden det sliter så fort. Men er det virkelig sant? At GHD ikke sliter noe på håret? 🙂
   -Håper på et kjapt svar!
   er fast leser av bloggen 😉

  9. Hei! 🙂
   Du, det er en ting jeg har lurt på en del i det siste. Det sies jo at det er svært viktig å bruke varmebeskyttende produkter før du tar i bruk hårføner/rettetang osv, for å beskytte håret. Akkurat den skjønner jeg. Men så har jeg og hørt at man helst ikke skal bruke produkter i håret før man retter det, da disse produktene kan skade tangen (at man får et slags belegg utenpå flatene).
   Har du noen anelse om disse varmebeskyttende produktene er utviklet spesielt til dette, slik at de ikke skader rettetangen, eller vil det tære på til slutt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg