LANGT HÅR!


Her er mine anbefalinger for lange hår!
Langt hår skal se sunt og friskt ut! Alle har en bad hairday, men pass på at det ikke blir hver dag.

– Besøk frisøren din med jevne mellomrom. Trimme tuppene og la frisøren anbefale deg produkter for ditt hår og hodebunn.
– Kun det beste er godt nok for lange hår! Ikke utfør kjemiske behandlinger selv. Grunnen til dette er mange : Kan bli feil farge, ujevnt resultat, sterke farger, vanskelig å få bort mørke farger fordi pigmentene sitter godt, tuppene kan bli svarte med mørk farge, gule hår, grønne hår, slitte og avknekte hår.
– Bruk gode produkter fra din salong. Pleie er stikkordet her! Kerastase, redken, s factor og loreal er gode serier.
– Bruk en kur 1-2 ganger i uken. Avslutt med balsam for å lukke skjellaget skikkelig.
– Flette håret om natten for å unngå floker.
– La rettetang og krølltang hvile – bruk alltid varmebeskyttelse!

19 kommentarer
  1. Hei! Hva med wella sp sin repair shampo, conditioner og mask!? Er det gode produkter som gir pleie men som ikke gjør at håret blir fett? Ha en strålende dag?

  2. et mini spørsmål, som jeg håper du får til tid å svare på. Jeg har clipon extencions fra bobbys (ekte hår) Hva må jeg gjøre for å unnga at håret blir “kakete” etter hvert som dagen går? Føler at håret samler seg i kaker og ser unaturlig ut.

  3. Det koster så sykt mye bare for å trimme tuppene. Du har vel ikke en oversikt over prisene de forskjellige salongene har? Funker det ikke bare med en bra shampoo fra kerastase? Jeg kjøpte en 1000ml kerastase nutritive for veldig tørt hår. Huhu.

  4. Hei!
   Du skriver her at vi ikke skal utføre kjemiske behandlinger selv fordi bla. tuppene kan bli svarte ved mørk hårfarge.
   Jeg dro til en frisør for å få farget håret mitt mørkere. Jeg hadde med meg mine clip-on extensions for å vise hvordan farge jeg ville ha. Men hos frisøren skjedde det akkurat det du sier som kan skje, tuppene ble svarte. Og det ser jo ikke noe fint ut til mine mellombrune extensions. Er det frisøren som har gjort en dårlig jobb da? Jeg hadde en mørk blond farge med litt lysere striper i før jeg farget det.
   Håper på svar 🙂

  5. Hvor er det man får kjøpt varmebeskyttelse? Jeg retter håret mitt hver dag, og du sier jo at man skal alltid bruke varmbeskyttelse, men hvor får man kjøpt det? 🙂
   Btw, elsker blogge din! 🙂

  6. Hvis jeg fletter håret, MÅ jeg rette det neste dag, siden det da er blitt bøgete. Ikke så fint siden bare midten er bølgete, mens tuppene er flate og med fall i!
   Men det koster jo over 400 kr å gå til frisøren for å trimme tuppene.. Har ikke råd til sånt. Men har du et godt produkt ( som faktisk virker ) for å dempe frizz i håret ? Håret mitt blir så elektrisk og noen hårstrå står til kanter! Vil ha det flatt, men samtidig naturlig 🙂

  7. Hei, lurte på om TIGI CATWALK OATMEAL & HONEY SHAMPOO er en bra shampoo for å reparere hår som er skadet fra farging og for mye retting?
   digger bloggen din!

  8. Takk for rådene ; ) Ei i klassen min har hår litt lengre en rumpa, og det ser IKKE fint ut i det hele tatt..

  9. Lurer også på om du kan vise hvordan man lager store løse krøller, eller om du har link til noe du har lagt ut før om dette?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg