FOTOSHOOT!

Image and video hosting by TinyPic

Vi planlegger ny fotoshoot og ser etter flere modeller!
Jeg ønsker meg både jenter og gutter som vil klippe seg kort!
Du bør være over 18 og trenger ikke ha noe erfaring fra før.
Det er håret som vil være i fokus, så høyde og vekt betyr lite.
Du bør bo i Bergensområdet da det er her vi tar bildene.

Gå innom Think hairwear ved fløybanen og skriv deg opp på liste!!

23 kommentarer
  1. hadde vært en kjempe opplevelse å være hårmodell, men er ikke så vågal at jeg tør å eksprimentere med hårfrisyrer. men hadde det vært noe i kristiansand ville jeg garantert meldt meg på! :))

  2. Hei : )
   jeg har et par spørsmål. Jeg har omtrent samme farger på håret som deg, mørkt under og lyst opp. Jeg retter også omtrent hver dag, bruker varmebeskytter fra “sexy staight hair”. Jeg kurer også håret med en kur som kalles “BC bonacure hairherapy fra Scwarzkopf”. Shampoo og balsam kommer fra Tigi og venter også på en kur av samme merke.
   Men det virker som at uansett hvor mye jeg prøver å spare langt så blir det aldri langt. Jeg er å tripper tuppene når jeg ser at det trengs men, jeg får aldri den lengden jeg ønsker på håret. Har du noen tips i henhold til dette? : )
   Kjempe fin blogg. Er fast leser opp til flere ganger om dagen!

  3. Har du et tips mot fettete hår ?
   Har jeg fet hodebunn hvis jeg blir fort fettete i håret ?
   Kjempe bra blogg , leser den hværdag og får masse tips 🙂

  4. Herlig blogg!! får bruk for mye av det du skriver!
   men har et GANSKE betydelig spm til deg, håret mitt er nyfarget, fra igår, og det er oransje skjær i det! Er naturlig mørkblond, skulle farge det noen få nyanser lysere. syns jeg ligner et ekkorn! Hva burde jeg gjøre nå? Håret må fikses i løpet av dagen, reiser bort til et bryllup imorgen! vil helst ha tilbake naturlig farge, men burde jeg stripe det i lignende farge? eller vil jeg ikke oppnå ønsket farge siden det sist ble farget igår? Hva må jeg gjøre for å fjerne oransje skjær!!? Håper for aaaall del at du svarer!!!

  5. Hva er forskjellen på produkter fra Loreal som selges i butikker, og samme merket som selges i salongen? (Bortsett fra pris).
   Om du MÅTTE bruke butikkjøpte produkt til håret, hva hadde du da valgt? (Ikke noe fra internett eller salonger)

  6. du?:) har bare et spørsmål:) kan du sette bildene under hverandre istedenfor sånn bildefremvisning.. De går liksom så fort videre, og man får liksom ikke sett ordentlig på de kjempetøffe fotoshootbildene:D:D:D

  7. Hei du.
   Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål om hårfarge, jeg visste ikke helt hvor jeg skulle plassere dette. Jeg vil helst at du svarer på e-post – Jeg har lagt ved adressen min i kommentaren.
   Vel, det har seg slik at i fjor, juni 2009, farget jeg håret mitt mørke, mørkebrunt. Jeg var da så dum og valgte en farge som ikke går bort (Den naturlige hårfargen min er forresten lys brun).
   I august, hadde jeg fått en del ettervekst, og farget håret igjen, men nå med en annen farge fra et annet merke (en farge som går bort etter 6-8 uker), for å få dekket etterveksten. Siden det, har jeg farget etterveksten 2-3 ganger, og jeg er utrolig lei av det nå, jeg skulle ønske jeg bare kunne fått vekk den dumme hårfargen. Ikke nok med at etterveksten er irriterende, jeg har fått mye rødskjær i håret, så halve håret mitt blir rødt når jeg er ute i sollys. Kan nesten ikke tørre å gå ut lengre, eller å være inne i et rom med mye lys.
   – Vet du om noe jeg kan gjøre for å få bort hårfargen, på en trygg måte? Jeg har hørt om avfarging, men er dette så lurt? Takk for svar på forhånd.

  8. Skulle gjerne vært hårmodell, men jeg er nok ikke over 18, og bor nok for langt unna, men lykke til 🙂 !

  9. Jeg melder meg nok på, tror jeg. Har noe bob-lignende nå. Jeg skulle klippe meg kort i september, men det gikk jo ikke så bra, ble klippet av en altfor uerfaren lærling! Kort hår vil jeg fremdeles ha, er 18 år og bor i Bergen! 🙂 Men litt mer info? F.eks når går fristen ut for å melde seg på, når er photoshooten osv?

  10. bildene fra photoshooten er sikkert kule, men man ser de jo såvidt fordi det bilde du bruker er sånn skiftene … det var sykt irriterende!

  11. Skulle gjerne vert med ! Men er bare 15 år.. Bur ikkje langt vekke fra Bergen heller.. Så om dere bestemmer dere at dere kan ha noen mobeller som er litt mindre en 18 vil eg gjerne vere med !! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg