FOTOSHOOT!


Her er resultatet av forrige fotoshoot med flinke fotografen vår –  Øyvind Ganesh Eknes.
Flotte modeller, tøffe bilder!!
Modeller: Caroline, Henriette og Elisabeth
Styling og makeup: Sølvi
Foto: Øyvind Ganesh Eknes

19 kommentarer
  1. Heidu! Jeg har egentlig blondt hår, men så har jeg farget det mørkebrunt/svart… Så nå eg tingen at jeg vil ha det blondt igjen… Kan frisøren fikse det? For jeg kan iallefall ikke gjøre det selv!! :p
   Og hva tror du sånn ca at det vil koste? Jeg vet at dette er forskjellige fra sted til sted, men jeg mener sånn ca! 🙂 Jeg hadde blitt kjempeglad hvis du hadde giddet å svare på min blogg ^^

  2. Hei, jeg har et spørsmål. En gang jeg brukte varmebeskyttende ble håret mitt svidd av med krølletang. Så nå tør jeg nesten ikke å bruke det lenger. Skader det veldig på håret?

  3. hei du har en nice blogg 🙂 kan du legge ut en video om hva dere tar på av pudder solpudder og fundayson eller osssen det skrives og allt det dere modeler brukker når dem skal ut på catwalk .
   siden har bursdag snart og da skal jeg kjøpe massse sminke men da trenger jeg å vitte hva jeg skal kjøpe. siden jeg har alltid tat SOLPUDDER 🙂 på og det er jo ikke det man tar på i hele fjesset. så trenger å vitte hva jeg bør kjøpe får å sminke meg nesten som sån modeller gjør 🙂 kan du gjøre det det hadde vært så snillllt av deg siden da føller at jeg har mere selvtillit.
   det er mye skrive feil sorry 🙂

  4. Hei, jeg lurte på en ting. Håret mitt er sinnsykt slitt. Dette pga, bleking og farging(hos frisør). Jeg bruker også rettetang.
   Forrige gang jeg var hos frisør(ca 3 uker siden), brukte frisøren en saks som hun plasserte ca ti cm inn på håret mitt, og dro den ut mot tuppene. Jeg har tynnt hår fra før, men dette gjorde altså at håret mitt nå ser enda tynnere ut. Allerede er tuppene på håret mitt slitt. Ser ikke ut som om jeg har klippt det på år og dag. Bør jeg dra til frisør med en gang og klippe det kortere for å få bort det som er slitt, eller kan jeg vente ett par uker? Noet tips ang hårprodukter? Er feks Frank Provost bra? Trenger hjelp, jeg ser ut som et fuglerede på hodet!

  5. Heihei 🙂 Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg for meg
   om hva du syntes om GHD rettetanger, hvis du har prøvd dem da.
   Jeg vurderer sterkt og kjøpe meg GHD purple, men vet ikke helt enda!
   Hehe.
   Hadde vært veldig nyttig og vite hva du syns om GHD. Stor fan av bloggen din !
   http://www.marteeiees.blogg.no

  6. Det var fint. 🙂 Spørsmål : Hvor får du kjøpt den hårbørsten, har sånn jeg også, men den er gammel og sliten.. Trenger ny, det er den eneste gode hårbørsten. – Kan du plis svare?! 🙂 ( Den brune. ) Du er pen. 🙂

  7. Hei, du jeg har et spørsmål !=)
   Jeg har hørt at man kan miste håret, når du farger det mye og ofte. Og vennina til vennina mi, mista håret for 3 år siden, og har forsatt bare noen få hår igjen. Jeg har virkelig ikke lyst at det skal skje meg ! Men hun bleka det og slikt, men samma det 😛
   Spørsmålet mitt er : Hvis du farger det en gang i månden , står du i stor fare for å miste håret da ? Og hva er best, frisør eller butik farge ? =)
   Kanskje litt dumt spørsmål, men jeg er litt redd for håret mitt =)

  8. Kan du vise hvordan du lager den frisyren i midten? Mamma liker når jeg får håret bort fra annsiktet og denne så kjempe stilig ut!! Alle sammen var kjempe stilige!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg