1. Bra blogg! 🙂 Leser den ofte!
   Jeg lurer på en ting, jeg har kjempe tynt hår, som er veldig slitt fordi jeg har tuppert det hver dag, og hatt oppi MASSE spray for at det skal være volum i det. Jeg trenger nå en hårkur som kan hjelpe meg med å reparere slitt og tørt hår. Har du noen forslag?

  2. hei Zølvi!
   Så noen andre hadde spurt om akkurat det samme, men jeg fant ikke svaret så jeg spør jeg.
   Vet du om noen bra produkter mot tørr og flassete hodebunn?
   Håper på svar snarest 🙂
   Hilsen STOOOOOOOOOOOOOR fan av deg 😀

  3. hei, jeg har snakket med deg om dette før, men nå er det mer aktuelt. Kan du sminke meg, og ordne håret mitt til skoleballet vårt? Kan jeg få mail’en din, så kan vi snakkes? Jeg kommer gjerne der du jobber, for jeg bor i Bergen jeg og 🙂 Liker virkelig håret ditt. jeg hadde trengt et klipp også, og hadde gjerne tatt et klipp 🙂
   Hilsen jente på 13 🙂 Irene 🙂

  4. Heisann lurer på en ting, har fått forskjellige svar på dette så jeg lurer på:
   Har nettopp bestilt meg en Loreal silver shampo. Hvor lenge skal den være i? og hvor ofte skal den brukes, skal den brukes itillegg til vanlig shampo?
   Noen har sagt den skal være i en halv time, og brukes 1 eller 2 ganger i uken og det uten vanlig shampo itillegg når man bruker denne, mens andre sier at den kan brukes hver gang man dusjer og stå i 1-2 minutter og skal itillegg brukes vanlig shampo etterpå.
   blir så forvirret her :S
   Jeg har noen guletupper som ikke går vekk ved bleking/farging, bleket det i går, de er fortsatt der bare ikke så veldig synlige lenger.. Har hørt av sølvshampo skal hjelpe og få disse vekk??
   vær så snill og svar?

  5. hei 🙂
   kjempe bra blogg 🙂
   jeg lurte på en ting : jeg har veldig mørkt hør og vil ha det lysere, hva kan jeg gjøre ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg