1. Kunne ikke vært mer enig! Var nettopp på 2 dagers kurs med de i Uddevalla i Sverige, og jeg kjenner jeg elsker de høyere nå enn noen gang <3 Det beste du kan gi håret ditt mener jeg! Vi har de i salongen og synes de er fantastiske. Hvilke produkter bruker dere i salongen hos dere??

  2. Chillia: Hvilken varmebeskyttelse du skal bruke fra Kerastase kommer an på hårtypen din. Nectar Thermique er for tørt hår(hvit pakning med orange på), Ciment Thermique er for skadet hår (denne er grønn og fungerer godt på f.eks. mitt hår som er skadet av bleking og striping), Chroma thermique er for farget og stripet hår (rosa).
   Dette er kremer som du ikke trenger spesielt mye av, men ca 1-2 klikker. Del opp håret og ta i del for del ved å begynne i tuppene og gå oppover i lengdene av håret. Fokuser spesielt på de områdene hvor du vet håret trenger ekstra pleie. Føn (la det ufttørke) og gå over med rettetang når det er tørt om dette er ønskelig.
   Det som er så genialt med Kerastase sine varmebeskyttende kremer er at de er pleienede for håret og er nesten som en lett hårkkur som aktiveres ved hjelp av varme.
   Lykke til med valget:)

  3. Har du noen erfaring med C4 produkter? Har hørt mye om dem, både godt og vondt.
   Jeg har ganske slitt hår, men finner aldri noe som fungerer for meg! Har prøvd redken sine produkter, nå bruker jeg SP’s shampoo, balsam og hårkur, men jeg føler ikke at det fungerer. Noen tips til hva jeg kan gjøre?
   Hva syns du/ har du noen erfaring med L’Huile de Beaute oljen? hvis ikke, kunne du testet den og gitt tilbakemelding?

  4. Lurer på en ting, ang den grønne tingen nederst der, har shampoo, balsam og kur av med samme farge/merke, funker det bra mot veldig slitt og tørt hår, eller vil du tipse om andre merket som er bedre?

  5. Hei!
   Det er snart ball på skolen vår og vi lurte på om du kunne vise en enkel og fin frisyre som passer til ball? Det hadde vært utrolig fint ! 🙂
   Og vi setter utrolig stor pris på bloggen din forresten ! 🙂

  6. kjempefin blogg, elsker designet:)
   Jeg hadde blitt kjempeglad hvis du ville sjekke ut bloggen min, å legge igjen en kommentar på det siste innlegget mitt:)

  7. kommer flass av tørr hodebunn? jeg har tørr hodebunn i perioder og bruker da en anti dandruff shampoo fra tigi. fungerer ikke! har ellers rimelig tykt hår med fall.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg