SØNDAGSKUR!


Vil du ha volum og løft til håret ditt?
Denne kuren fra Loreal er kjempefin å bruke til tynne, fine hår som lett klapper sammen.
Lukter godt og er lett å bruke (virketid 3-5 min)

Fåes kjøpt i div salonger:)

22 kommentarer
  1. Hei du! Sendte deg en kommentar her om dagen om akkurat denne kuren.. Jeg har også veldig fint hår, men det blir rett og slett helt jævlig etter denne kuren.. Skikkelig flokete, selv om jeg har balsam i etterpå, og håret blir veldig tungt.. Hva kan det komme av?

  2. Hallo (:
   Jeg lurte på en ting, jeg fant en side som heter strawberrynet.com, som sier de lever gratis til hele verden og blablabla. Har du noe erfaringer med denne siden? elelr er det noen andre som har det? De selger “dyr” smine billig, og hudpleieprodukter osv ..

  3. hei 🙂 jeg lurte på om head and shoulders er et bra merke? jeg har utrolig mye flass, og jeg lurte på hva jeg burde bruke får å få det bort, done and over om du skjønner? 🙂

  4. hei 🙂
   kan du legge ut noen videoer om hårsveiser til skoleball ? vet ikke hva jeg skal gjøre med det, så tenkte kansje du hadde noen tips ? 🙂

  5. hei! jeg har i 3 år drevet å stripet håret mitt lysere. Men nå ønsker jeg å ha det enda lysere. Føler at håret under blir så mørkt iforhold. Så har tenkt på å bleke det, men ønsker ikke det alikevel. Så lurer jeg på, hva vil dere annbefale? Bør jeg farge det lyst og stiper som er enda lysere, eller bleke det, eller rett og slett bare farge det lysere?
   Hadde blitt evig takknemlig 🙂 ! Følger bloggen hver dag.

  6. Hei ! Kan du lage en video av hvordan man lager en litt rocka hestehale, gjerne en stram versjon – bare med høy lugg ?

  7. Heisann lurer på en ting, har fått forskjellige svar på dette så jeg lurer på:
   Har nettopp bestilt meg en Loreal silver shampo. Hvor lenge skal den være i? og hvor ofte skal den brukes, skal den brukes itillegg til vanlig shampo?
   Noen har sagt den skal være i en halv time, og brukes 1 eller 2 ganger i uken og det uten vanlig shampo itilleg når man bruker denne, mens andre sier at den kan brukes hver gang man dusjer og stå i 1-2 minutter og skal itillegg brukes vanlig shampo etterpå.
   blir så forvirret her :S
   Jeg har noen guletupper som ikke går vekk ved bleking/farging, bleket det i går, de er fortsatt der bare ikke så veldig synlige lenger.. Har hørt av sølvshampo skal hjelpe og få disse vekk??

  8. Hei 🙂
   jeg har fått meg ny rettetang som man kan bruke på vått/fuktig hår og jeg lurer på om det skader mer på håret ved å rette det når det er vått, enn når det er tørt?

  9. Heei !
   lurte på om du kunne legge ut bilder av frisyrer som kommer til å bli in dette året? gjerne for langt hår 🙂

  10. Hei Zølvi!
   Jeg har leeeenge vært leser av din fantastiske blogg og nå har jeg et spørsmål. Kan du fortelle hva du syns om permanent krøller? Blir det veldig 80-talls? Eller kan det bli fint? Alder? Ca pris? Passer det for tykt hår også? Håper du kan svare enten her eller på en eget innlegg fortest mulig! Takk!

  11. Mitt hår har i det siste blitt fett bare en dag etter dusj, og jeg pleier vanligvis vaske det annen hver dag. Nå må jeg gjøre det hver dag!
   Noen tips ang dette? 🙂

  12. Kan du lage en liste av gode og bilige produkter til håret som er bra for håret og som du kan kjøpe i en vanlig butikk ??????????????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg