Tørre lepper??


Vinteren er hard for både hud og hår.
Er du plaget med tørre lepper?`
Det finnes mange gode kremer for leppene.. Her er mine favoritter.
 
Denne har jeg på nattbodet mitt og smører leppene med hver kveld.
Da er leppene supermyke om morningen!
Reparerer sprekker og tørre lepper.  Den koster ca 98 og fåes kjøpt i div forretninger.
Se bildet i full størrelse

Dette er en annen favoritt jeg har for tiden!
Lille EOS. Jeg har den lyseste grønne med eplelukt!
For å få lepper som ser velpleide og sunne ut, har eos laget en 95 % økologisk, 100 % naturlig lip balm helt fri for petrolatum og parabener. Full av antioksidant-rik vitamin E, lindrende sheabutter og jojobaolje. eos lip balm holder leppene fuktige, myke og utrolig glatte. Det er en utrolig behagelig form på kremen:) Deilig å ta på, deilig å ha på!

Den gode gamle lypsylen…
Jeg har vel 2-3 stk av denne også, men jeg bruker mest en som heter ICE-noe. Den inneholder eukaluptus som virker beroligende på såre lepper.

43 kommentarer
  1. hvor kan man få kjøpt den EOS???? og pris????
   Jeg har leppomaden fra Aloe Vera Forever living, og så kløver vaselin 😀

  2. Eos er veldig bra, er helt avhengig 🙂 De har den på Cubus og Vita for 79 kroner 🙂
   Brukt den fast i mange måneder, virkelig fornøyd 🙂

  3. Du anbefaler seriøst ikke Lypsyl?? Huff Sølvi. Lypsyl tørker bare ut leppene og du må påføre igjen, og igjen, og igjen og igjen…

  4. Anatomicals sin leppesalve er helt fantastisk, den er ein klar salve på tube, med ein svak bringebær luft. Fåes kjøpt på pinkcrocodile.no 🙂

  5. Jeg har noen sp.mål ang retting av hår. Blir rettetangen ødelagt om jeg tar i hårskum før jeg retter håret? Og kan du anbefale sånn varmebeskyttans å ha i håret før man retter det?

  6. lypsyl har ingen effetk, føles bare bra ut når den er på leppene, men de er like tørre når den går av..

  7. hei jeg lurte på om du kunne legge ut en video som du viser hva man kan gjøre med skulderlangt hår plis skal på fest den 22 januar så helst før det.
   du kan bare vise på noen andre.
   noe man kan bruke på fest helst ikke bare flette i luggen men noe man kan bruke bruke på fest
   plis fort plis

  8. Jeg har blitt kjempeglad i min Eos som lukter mint 🙂 kostet ikke så mye på Cubus. Vurderer å kjøpe den andre grønne også. Visste ikke før nå at den luktet eple.
   Jeg vet om mange som har klippet kort bob og vil spare til lenger hår igjen (der jeg er en av dem). Kunne du kommet med noen tips til hårfrisyrer man kan ha mens man sparer?

  9. Vil anbefale Purelan salve til tørre lepper. Kjøpes på apoteket. Er egentlig ment for såre brystvorter ved amming etc, men den er helt fantastisk til leppene.

  10. De som har skrevet negativt om lypsyl her har helt rett. Lypsyl inneholder stoffer som gjør at leppene føles myke og gode ut med en gang, men leppene blir faktisk bare verre av å bruke denne. Og til deg som sier at du er avhengig av lypsyl: den inneholder også stoffer som fører til nettopp dette! Så det er faktisk en grunn til at lypsyl er så billig. Anbefaler heler litt dyrere produkter.. Rosebud er kjempe god! 🙂

  11. Hei ! I det siste har jeg hatt veldig tørr og flassete hodebund, også lurer jeg på om du har noen gode tips eller produkter som hjelper eller fjerner det helt? Jeg har ikke sorriasis( eller hva det heter )men i det siste har jeg brukt shampo og balsam for de som har det etter råd fra en frisør. Dette har hjulpet litt men på langt nær fjernet det helt ! Jeg tar også tran, spiser frukt og grønt og har et sunt kosthold så jeg tror ikke det er pga. vitaminmangel eller noe sånt. Hjelphjelphjelp, dette har vært veldig plagsomt i det siste !!
   Hilsen meg (:

  12. Hei!
   Jeg håper å få lage en uforglemmelig bursdagsgave/hilsen til søsteren til min samboer, som blant annet er fast følger av bloggen din. Lurte på om du kunne tenkt deg å spille inn en videohilsen eller noe lignende som jeg kunne brukt i en video-collage som jeg skal gi til henne i bursdagsgave. Skjønner utmerket godt hvis du ikke ser deg råd for dette, men det skader ikke å spørre. Hvis du kunne tenkt deg å hjelpe meg hadde det vært fint om du hadde kontaktet meg på mailadressen jeg legger igjen. Mvh Trine

  13. EOS er nam 🙂 Har den i mint! Eneste leppebalmen jeg kan anbefale iallefall! Rosebud er vaselin med farge og lypsyl har slemme ingredienser, og begge gjør til at leppene tørker ut, ergo de virker mot sin hensikt ;/

  14. Nei, jeg bruker stort sett ikke noe. Det meste av det jeg har prøvd mot tørre lepper gjør bare at man blir avhengig av å alltid ha noe på leppene.
   Derimot er jeg flink til å drikke mye vann, MYE, og jeg har stort sett aldri tørre lepper.
   Merker fort om jeg har drukket lite vann en dag, da blir leppene tørre med en gang.

  15. Har mørkegrønn EOS. den lukter kjempe deilig og er kjempegod på leppene. (den smaker veldig godt også :D)

  16. Takk for tips, er avhengig av lypsyl for jeg har veldig tørre lepper når det er vinter og kaldt ute, har sefølgelig brukt den ganmle gode lypsylen mye, og har også prøvd rosebud salven og den er fantastisk, tror jeg skal investere i en søt liten EOS også! 🙂
   http://www.malo93.blogg.no – Besøk meg her om du har tid!:)

  17. INGENTING slår Elisabeth Arden 8 Hour Cream! Den er bare genial mot såre lepper. Lukter ikke så godt og ser litt klønete ut, men hvis du har såre og vonde lepper, bruk den noen ganger om dagen, så er leppene dine helt fine etter veldig kort tid. ELSKER DEN! <3

  18. Dere! Ikke bruk lipsyl! Den inneholder et stoff som “lurer” leppene til å slutte å produsere fuktighet:/ og gjør at du blir avhengig… Det er ganske kjipt

  19. Lypsyl er foresten noe av det værste man kan bruke til tørre lepper. inneholder omtrendt bare mineraloljer. Leppene tørker mer og mer ut. Jeg lover! ikke bruk den 😉 bruk heler after 8 elisabeth arden, garantert den beste!

  20. jeg bruker faktisk MD lipbalm spf 20, egentlig en solfaktor stift men fungerer perfekt som leppopomade:) men ska prøve EOS:)

  21. “Lypsyl er foresten noe av det værste man kan bruke til tørre lepper. inneholder omtrendt bare mineraloljer. Leppene tørker mer og mer ut. Jeg lover! ikke bruk den 😉 bruk heler after 8 elisabeth arden, garantert den beste!”
   8 hour cream inneholder jo også stort sett bare mineralolje og lanolin og da…

  22. Morsomt at folk anbefaler andre merker fremfor Lypsyl, som -også- inneholder de samme, vanedannende, uttørrende stoffende; mineraloljer!
   Lypsyl er kanskje den store verstingen, da hovedingrediensene består av tre forskjellige mineraloljer. Men også Rosebud, Carmex, Blistex, samt flere, inneholder mineralolje. Også kjent under navnene; petrolatum, vaselin, parafin, m.m.
   Mineralolje gir ikke fukt. Den legger seg kun utenpå leppene, og skaper en mykgjørende effekt som kun er midlertidig. Den hindrer samtidig andre aktive, eller mykgjørende ingredienser å trenge ned i huden.
   Alle som bruker Lypsyl, sier jo de er avhengige. Det er ikke tilfeldig.
   Gå for heller Eos. Den vil kanskje føles rar til å begynne med, men den gjør leppene dine mye bedre nytte på sikt.
   Mvh.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg