1. Kult 😀 desverre har jeg utrlig fettete hår, hele tiden! Det er alltid fettete.. kansje du kan komme med en anbefaling for det? 🙂 da hadde jeg blitt utrolig glad <33

  2. Hei! Bra blogg 😉
   Hva heter fargene du har brukt i håret ditt?
   Hvilken farge kode og slikt på det mørke, også det lyse? Er det bleika eller lysfarga?
   Takk for svar!:):)

  3. kan du legge ut en videoblogg eller vise med bilder der du setter opp en fin frisyre som passer til skoleball? håper du tar deg tid til det! 🙂 kjempefin blogg, digger den!!

  4. hva synes du er finest på et vinterball oppsat eller slett
   klarer ikke helt og besteme meg se
   vikkipikki.blogg.no :)<3
   fint vist du svarer fort takk<3

  5. Kunne du være SÅ snill, og vise neon forslag til ballfrisyrer? 🙂
   Jeg vet ike hvordan jeg skal gå på håret på ballet :S
   Kan du PLIIS vise? 🙂

  6. Har du noe å si om Cutrin sine produkter? Har kjøpt i frisørsalong en shampo og balsam fra Cutrin som er til farget hår. Er den bra om du vet?

  7. heidu 🙂
   jeg ser du anbefaler denne her kuren og da vil jeg fortelle ein liten historie om meg & den fantastiske hårkuren.
   hjemmefarging:
   jeg farga håret mitt hele tiden og denne gangen farga jeg det helt goth-svart.
   jeg gikk med den i 1 måned kansje og fant ut at jeg ville ha helt platinablondt hår.
   jeg tok blonderingsmiddel i hele mitt svarte hår og da ble det oransjt og slitt og da kunne jeg ikke gjøre noe mer fordi frisøren sa jeg komm til og miste håret .. men gjett hva ?
   jeg hørte ikke på frisøren så jeg tok mer og mer blondeingsmiddel i håret .. 3 ganger .. 1 farge hver dag .. de 4 gangen jeg skulle gjøre det , så det ut til det skulle bli blondt og jeg var storfornøyd og tenkte at det var bra jeg ikke hørte på¨frisøren.
   deretter jeg hadde hatt hårfartgen i håret skylle jeg skulle det ut .. jeg hater å fortelle dette men det datt av ,, hele dusjen var dekket av hår og bare jeg tok i håret mitt datt det av ,, det var grusomt ,, jeg gren .. mamma sendte meg til frisøren og frisøren var skuffa over meg .. men hun trodde kansje jeg komm til og måtte gå med pigghår sånn helt kort nesten boldhead..
   men så sjøpte jeg en kur hun anbefalte og det var s-factor serious conditioner .. den redda håret mitt og jeg er evig takknemlig får at denne kuren finnes 🙂 finnes ikke noe bedre ! den redda håret mitt .. det må vel bety noe? at den er god?
   mvh karina 🙂

  8. til Marit: Serious Conditioner er som navnet tilsier på sett og vis en balsam, og kan brukes som det i daglig bruk. Men betraktes likevel som en intensiv kur som skal gis 3-5 minutters virketid. og gir masse fuktighet til håret gjennom solsikkekjerneolje og hydrolisert silke, samt antioksydanter (vitamin E) som beskytter mot ytre påvirkning. Den KAN altså brukes ved hver vask som en balsam, men jeg mener at daglig bruk av Serious Conditioner kanskje er litt “overkill” og at 1-2 behandlinger ukentlig mellom vanlig balsam bruk bør normalt være tilstrekkelig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg