THINK UTEN GRENSER!!


Kom og se fantastiske frisyrer på Feliz 23/1!
Aldersgrensen er 20 år.

Selv om jeg er blitt daglig leder på frisørskolen, skal jeg jobbe annenhver lørdag på Think!
Kom og se hvor kreative jenter jeg jobber med!!

15 kommentarer
  1. Kunnet du ikke ha kommet med tips med en mer dramatisk stil ? er ikke så nyttige tipps på bloggen for de med dramatisk stil, føler jeg iallefall! 🙂

  2. Hei Zølvi!
   Jeg har leeeenge vært leser av din fantastiske blogg og nå har jeg et spørsmål. Kan du fortelle hva du syns om permanent krøller? Blir det veldig 80-talls? Eller kan det bli fint? Alder? Ca pris? Passer det for tykt hår også? Håper du kan svare enten her eller på en eget innlegg fortest mulig! Takk!

  3. Jeg digger alle sorter krøller!! 😉
   Rufsete eller glam! 😉 Gå innom en saling og vis håret ditt- de kan hjelpe deg bedre da;)

  4. hei 🙂 vær så snill og svar!
   både jeg og min lillesøster får en sånn stor “tjafs” i håret i bakhodet hver eneste dag. jeg lurer så fælt på hva det kan være, og hva som forårsaker det. mamma sier det kan være fordi vi nå har brukt boblejakker, og da har gnudd hodet inntil den, men det blir sånn når vi er inne også.. det er så irriterende, og det er en stor jobb og få det ut. pappa må til og med hjelpe. vi prøver å ha i kids balsam spray, men det hjelper ikke stort.
   jeg håper du leser dette og hjelper oss! det er jo rett og slett flaut! folk tror vel ikke at vi har børstet håret på år og dag! hvis du lurer på hvordan dette ser ut, kan du gå på voe sin blogg og se etter hvordan håret hennes var når hun var syk ..
   evig takknemlig hvis du svarer 🙂

  5. Superbra blogg!
   Kjapt spørsmål; på frisørskolen, har dere kundedager hvor man kan komme og klippe seg hos elevene for en litt rimeligere penge? Eventelt trenger elevene modeller?
   Gjorde ofte dette i Oslo før jeg flyttet, men har ikke funnet ut hvor jeg kan få gjort det i Bergen.

  6. hei sølvi! jeg trenger hjelp jeg.. håper du svarer! jeg har aldri vært plaga med statisk hår, men de siste ukene har jeg hatt det. Bruker ikke fleece, så det kommer ikke av det.. Hva skal jeg gjøre for å få det til å ikke bli statisk? Noen hårprodukter du anbefaler..??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg