I dusjen!

Dette bruker jeg til håret for tiden..

Redken shampo og balsam.
VOOOLUM!

 Absolut repairkur fra Loreal!
 Kerastase sin neqtar er en av favorittene!!
Beskytter mot varme og er kjempefin til å føne på!

21 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Kan du komme med noen gode tips om hvordan bli lys/blondere i håret hvis man er mørk brun nesten svart? Avfarging er så sterkt at det vil jeg nesten ikke bruke, sliter så på håret.
   Hvordan burde jeg gjøre det?

  2. Hei.
   Har eit lite spørsmål, eg har alltid hatt fyldigt og tjukt hår, men no i vinter har eg hatt så masse røyting enn eg pleier å ha om vinteren, og no føler eg håret mitt har blitt masse tynnere. Men leste ein plass, det kan vere pågrunn av sink mangel i kroppen, at eg røyter meir enn normalt, kan det stemme?

  3. Blir forvirret av alle hårproduktene som du sier er en såkalt “favoritt”. Føler meg holdt for narr noen ganger av slike sider………………….

  4. Hei !
   Jeg lurte på en ting, altså.
   Jeg hadde veldig fint, langt og tykt hår før. Med en del fall i, nesten krøller.
   Det endte med at jeg tok antiperm, som tok knekken på håret nesten. Endte med at jeg måtte til frisøren igjen og klippe en god del av håret. Antipermen skulle vare i 6mnd, og det har nå gått 6mnd og det er ikke antydning til at håret går tilbake til slik det var.
   Har brukt Redken hårkur, det hjalp mot all slitasjen.
   Har du tips til å få ett fyldig og mykt hår, eller hvordan jeg muligens kan få håret mitt likt slik som det var før jeg tok antiperm ?
   På forhånd, takk 🙂 !

  5. Hei. jeg lurer på en ting: når man har tatt glansvask som er brun, kan man da farge over med en lys hårfarge eller blir ikke den fargen noe av?

  6. Blir du pen på håret vis du bruker den ? for jæj er lissi åg jæj har masse floker : )
   Kan du komenterererere på blogen våres osså da blir vi gladere! : )
   hilsen to filtbiter : )

  7. Hei!
   Jeg lurer på en ting; før hadde jeg kjempe tykt, og stort hår med krøller, men så begynte jeg å stritte håret å føne det hver dag, stripe det, farge og bleike det. (Jeg har gått tilbake til min naturlige hårfarge nå, fordi jeg ikke turte og slite mer på håret.)
   Jeg har egentlig ganske langt hår, men det ser veldig kort ut på grunn av at det er så utrolig tynt! Hver gang jeg drar fingrene igjennom håret når jeg dusjer, ender det alltid med at jeg har fult med hår mellom fingrene, og når jeg børster det etter jeg har komt ut av dusjen, så sitter det mye hår igjen på børsten. Før mistet jeg ikke noe hår, eller vertfall ikke sånn at jeg la merke til det, men nå mister jeg kjempe mye hver gang jeg både dusjer og børster håret. Hva kan jeg gjøre for å få det like tykt igjen?!

  8. Jeg synes bloggen din er bra, men du kommer aldri med omtaler av et produkt eller innlegg:( så mange som lurer på ting men du svarer aldri 🙁 du bruker heller ik non av spørsmålene som et innlegg( sikkert utrolig mange som lurer på det samme). Men igjen du har en kjempefin blogg, kanskje det bare er jeg som savner omtaler osv men ha fortsatt en fin dag videre:)

  9. bodyfull bruker jeg også, men er akkurat gått tom, så derfor bruker jeg all soft og tigi bed head dumb blond nå 😉

  10. heyy : )) lurte på om du kanskje kunne begynne å skrive ca. prisen på produktene du anbefaler?? : D
   for det er så mange jeg har lyst på, men må jo ha noe som passer til lommeboka 😛 klemm ida <3

  11. Hei 🙂 jeg lurte på om det var noen hårfarger i butikken som hare lysner håret og farger det lyst, isteden for å bleike. Har veldig slitt hår, som ikke tåler bleiking.. vær så snill og svaar=)

  12. Hallo salongen. 🙂
   Jeg har et lite spørsmål og hvordan man kan få volum på “kronen” uten å kjøpe noe hårprøodukter som kan hjelpe håret med å få mer volum. Lurer på om det er noen måte å bruke en rettetang/kreppetang og saltvannsspray for å få kronen høyere? Jeg skal på ball på torsdag og vil gjerne ha noen tips. 🙂 Liker å lese bloggen, her er det mye nyttige tips og råd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg