SØNDAGSBEDRIV!


God morgen, kjære lesere!
Om ikke lenge løper jeg på trening, så tenkte poste et lite innlegg om hva dere kan finne på en søndag, med håret!

Gi håret fuktighet!!
Det er iskaldt ute og håret trenger ekstra pleie.
Bruk en leave in balsam/kur om håret er eletrisk!

Et annet tips er å klemme litt serum/silkeolje i håret før du tørker det.

La håret lufttørke inne, men føne før du går ut så ikke det fryser.
Bruk gjerne lue, slik at du ikke mister så mye varme selv.

  1. Morn Sølvi!
   Har bare et lite spørsmål;
   Har man balsam først eller sist, Er det noen uskreven regel der?
   Eller er det bare etter smak og behag? 🙂

  2. hei sølvi !
   jeg har ikke så god greie på hårdprodukter , hva er det gentli saltvannsspray hjelper for?
   hva er forskjellen på saltvannsspray og hårspray? hadde satt stor pris på å få vite dette, sikkert litt dumme spørsmål , menmen , hehe (:
   btw. sist uke var jeg hos frisøren og klipte meg. der brukte de en god olje i håret når det var bløtt som skulle være varmebeskyttende , flasken var blankhvit, inholdet i flasken var også blankt . håret ble utroligt mykt etterpå , har du en aning om hvilket produkt dette kan være?
   digger bloggen din forresten! (:

  3. Hei, jeg skal på ball om en ukes tid og jeg veit ikke hvordan jeg skal ha håret mitt, jeg har en ganske stygg rygg, så jeg vil gjerne ha håret ned, men jeg vil gjøre noe med det. Har du noen tips? Jeg elsker bloggen din!

  4. Hei!
   Jeg har aldri hatt en slette/rette-tang i hele mitt liv, men nå ønsker jeg meg en. Kan du anbefale en? Helst ingen rådyre, men til en helt vanlig pris. Hvis det fins noen til rundt 500, som er ganske gode? Jeg har langt brunt(farget), tykt og ganske glatt hår. Det er ikke slitt, og jeg ønsker helst en slettetang som ikke sliter hardt på det.
   Hadde vært utrolig bra omdu kunne hjelpe meg med dette. Stå på videre men bloggen din, den er sykt bra! 🙂

  5. Takk for mange tips:) Kanskje jeg skal ta en hårkur i kveld..
   Jeg lurte på om jeg skulle kjøpe Tigi Bed Head shampo og balsam, og lurer på om du vet hva disse koster? Og hvor store er de da? De finnes jo i sånne gigantiske flasker:D

  6. Leste innlegget og ble glad da jeg faktisk bruker begge produktene, kerastase kur og biosilk nå på vinteren-MOT akkurat det du skriver for 🙂 Jippi, jeg flink! hihi…
   Kan anbefale alle BioSilk. Den er bare helt herlig, håret blir kjempe mykt! Både kuren på bildet, kerastase og BioSilk har jeg kjøpt hos ThinkHairwair. Såg noen spurte hvor de kunne kjøpes.

  7. hei, jeg vill gjærne sette opp håret mitt fint, men jeg liker ikke ørene mine:(
   vet du hva jeg kan gjøre?…. hvordan kan jeg sette opp håret mitt uten at ørene mine ikke vises så mye??

  8. Hei Sølvi!
   Jeg har et spørsmål som gnager inni meg, som jeg tenkte kanskje du kunne svare på? 🙂 Som nesten alle andre jenter har jeg fått tittet litt på Victorias Secret-showene,og som nesten alle andre jenter sitter jeg igjen etter showet en tanke sjalu. Etter å ha sett disse showene får man alltid litt inspirasjon til forandringer, og da lurer jeg på: hvordan lager man disse fine bølgene alle jentene har på håret? 🙂 Jeg regner med at du kan triksene! Setter veldig pris på svar.

  9. Hei Sølvi ! Jeg har sett alle klippene dine på youtube. Å jeg håpet at du kunne lage en ny spørsmåls rude igjen: D Jeg lurer på om du har noen tips for veldig roling men krøllete hår , det er mykt og står ikke til værs men MASSE krøller : D Håper du har noen tips!

  10. Kan du legge ut noken hår-eksempler for korte frisyrer? 🙂
   Gjerne video tips, kanskje ?
   Og make-up bilder, evt eksempler på forskjellige make-up 🙂 ?
   Fantastisk blogg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg